- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
Tegnap 2x sikerült belemerüljek a chat-be.
Első esetben egy statpadder kolléfa lapított toptier mediummal a sarokban (0k csata, lila szín, a43at vezetett), hát nem álltam meg szó nélkül...
A másikban egy t21-gyel sikerült körberohangáljak rendesen egy m103at. Nem szépítem, játszott egy jó 60 másodpercet szumma, utána az aranylőszerrel boldoguló kezdőt emlegette. Megköszöntem... -
TESCO-Zsömle
titán
Ha van itt valaki ettől az alakulattól akkor viheti a screen-t a parancsnoknak
Mellesleg nekem is volt ma hasonló élményem ugyanilyen kimenetellel...
sz: Esetleg megkérheted klánotok diplomatáját, hogy vegye fel a kapcsolatot Popsikával, az MKPHE diplomatájával...
-
bullseye
addikt
Pár napot most kihagytam, és lehet, hogy ez így is marad, mert ez nekem már sok volt...
-
AMD Power
titán
válasz
mefistofeles #14888 üzenetére
Nálam dettó ugyan ez van.
-
wrett
csendes tag
Pf... engem megint kidobál a játék az asztalra, s az adott csata végéig vissza sem enged... ötlet?
-
Cucuska2
addikt
válasz
mefistofeles #14888 üzenetére
A hiba benned van. Ha a statot csak kicsit nő, akkor kifogsz egy rossz szériát és elsöpör téged a kedved meg az RNG. Érdekes, nekem ilyen bajom nincs, pedig csak 6461 csatám van, és első account.
-
mefistofeles
veterán
Nehéz mit mondani.....
Tudom az okos menők, fikáznak de ettől még tény, kb egy hete nagyon szar gyakorlatilag minden csatám. Persze tudom, nyilván én vagyok a noob és pancser meg egyéb de azért elég érdekes, hogy a majd' 3K csatám alatt (tudom nem sok) meglepően egyenletes és kismértékben (természetesen hullám hegyek és völgyek voltak) folyamatosan javuló teljesítményt nyújtottam de egy hete elfelejtettem játszani. Nem 10 meccs, nem egy rossz délután vagy nap hanem (nem számolom pontosan) 5-8 napja siralmas minden meccsem. Nem fogok az MM-re, a fogyatékos csapattársakra, az állando low tierre panaszkodni de ezek mind benne vannak ebben. Mivel már annyira nem veszem komolyan a játékot ezért még játszadozok de sokáig már biztos nem ha folytatódik ez a tendencia..... -
Magany
tag
Ez a Jimbó mód nekem tökéletesen müködik [link]
-
KisApám
addikt
ARTY nerfet akarok.
Ma sokadszor 1 lövéssel FULL HP-ról kiszedtek.. nevetséges...
NEM nyílt terepen voltam. -
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #14867 üzenetére
Hmh, az elejen 1 giga rammal es egy alaplapi 512-es monitorkartyaval rendelkeztem, ugye a monitornak a ram-bol vette el a memoriat
Utanna vettem ra fel evre az 1gigas monitorkartyat es a 2x2 giga ramot.
Hetest hasznalok. -
Djuree
félisten
vki találkozott már ilyennel? mi lehet a baj?
felraktam szülőknél a gémet és a jimbo célkereszt fele a jobb alsó sarokban jelenik meg. -
KisApám
addikt
Itt sírok: szívató nap - hogy a saját TIER-emben játszak, vagy max +1-ben, az esély 5:1-hez.
Illetve, hogy a sok tomato miatt is 20 meccs után 20%-on álljak nyerésben: SOSEM volt még...
Hiába váltok szervert, hiába váltok tankot, hiába... hiába... a mai nap a statrombolásé. Ez van.
DE ne madom fel.
Rombolom tovább -
emre
veterán
Egy egész jól sikerült Waffentróger replay,
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Tegnap ment rendesen a játék modokkal is ma pedig csata közben kidob és be sem tudok lépni.Elindul a csata amiböl kidibott és rögtön kilép az asztalra.Már a resmods mappát is töröltem igy modok nélkül sem indul.Mi lehet a gond?
-
mefistofeles
veterán
válasz
Antonius1978 #14858 üzenetére
Huh... nem is gondoltam, hogy ilyen alacsony órajelű AMD procival és ennyi memóval elfut a játék. (milyen oprendszert használsz?)
-
Tenken
őstag
Hali,
Segítenétek a hétvégi platoon-os akciót lenyomni? Nick-em ott a profilban. EU szerver. Hamar meglenne.Ingame írjon, aki jönne!
-
mrszitya
senior tag
A multicore tiltásával (engine config cseréjével) egyébként van aki próbálkozott? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Én egy kétmagos, kétgigás Intel procival játszom (Nvidia G310M és 3GB RAM), ami nagyjából a 8.10-ig (alap renderrel) elég jól meg is felelt, de a 8.11 már problémásabb volt:
- Szinte mindig csak a számláló lejárta közelében kerültem be a csatákba (és többen mások is a csapatból), plusz még utána egy jó pár másodpercig nem reagált rendszerint a tank.
- Szintén a .11-es patch-csel lett jellemző az ellenfél detektálásánál történő csúnya FPS-esés.Aztán jött, látott, győzött a 9.0, és megint romlott a helyzet nálam is, most még gyakoribb az FPS drop, és még lassabban kerülök be a csatákba (grafikai beállításoktól szinte teljesen függetlenül).
"Multicore" tiltása, első körben úgy tűnik, a csatába való bekerülést nagyjából orvosolja, FPS-esésre viszont nincs hatása. (letöltési link a config fájlhoz, de aki próbálkozik vele, biztonsági mentést csináljon!)
-
AMD Power
titán
válasz
Antonius1978 #14860 üzenetére
Nekem 6GB RAM van mégis sza*.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Mister_X #14859 üzenetére
En ezt elhiszem, csak eppen a tobbi dolog is fontos.Amikor megvolt a 4 giga ram, sokkal jobban futott, mert nem kellett feszt a memoriabol a vinyora irjon, azaz nem olyan gyakran mint most az 1,5 gignal.
Es lehet hogy a kartya hutese is szar, es az is befolyasolj a teljesitmenyt. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14858 üzenetére
Azért megy szarul, mert az optimalizálást hírből sem ismert engine processzorlimites. Ezt úgy tudod legkönnyebben orvosolni, hogy veszel egy másikat.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Mister_X #14848 üzenetére
A CCleanert en is hasznalom/hasznaltam, de vagy nem figyeltem meg, vagy nincs benne olyan lehetoseg, amit ez a progi kinalt.Le tud tiltani egy rakas folosleges dolgot, miutan tegnap lefuttattam, azutan egy fokkal gyorsabb lett a gep, ez az igazsag.
De mondjuk hiaba, mert a jatek gondjat nem oldotta meg, tovabbra is szarul megy.FPS ugralas, ping szarakodas, csomagvesztes, nem tudja szinkronizalni a garazst csata utan - es meg is szakad.
Mondjuk a gepem is szar, mert 2,1es ketmagos AMDm van, 1,5 giga ram jelenleg, es 9500 GT 1 gigas kartya.
A monitorkartya es a proci elemzeset milyen progi tudja elvegezni ?
Arra gondolok, hogy esetleg nem elegseges a hutes, es emiatt megy szarul pl a monitorkartya, ezert ugral az FPS.Valami javaslat ? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KISDUCK #14856 üzenetére
Teljesen. Az összes ilyen mérés SW-es. Simán előfordulhat -és fordul is-, hogy a szoftver által figyelt rész nem éri el az 50%-ot se, de egy másik részegység eléri a 100%-ot, és akkor ott az a szűk keresztmetszet visszafogja az egészet.
Titanfall-hoz pl a brutál textúrák miatt embertelen sávszélesség kell, különben szaggat. Nem hiába példálóznak vele a WG-nél is, az a cucc 55GB.
-
KISDUCK
addikt
Naplóztam a játék közbeni terhelést, most ez szerintetek normális?
-
AMD Power
titán
Nekem is egyre problémásabb a játék. Minimum grafikán van ,de néha úgy beszaggatott.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
KISDUCK #14852 üzenetére
szomszédom Am2 tokozású AMD 6400+ procival nyomja - nyomta - nyomná de sajna nagyon gyengén megy a játék. A proci miatt folyamatosan szaggat inkább rángat a játék - mindegy hova és mire van állítva a grafika ,ugyanaz az eredmény
A 8.10 pach után kezdett el gyengélkedni a gépe lehet vált valamilyen Intel megoldásra -
KISDUCK
addikt
Van aki amd mobil trinity alól játszik? Pl.: Amd A10-4600m és 7670m vagy hasonló konfig. Ha van ilyen akkor, hogy megy nálad a játék, milyen beállítást használsz, mert nekem ratyi nagyon.
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles #14850 üzenetére
Hali!
Én ezt tudom neked ajánlani wotozás közben!
http://www.youtube.com/watch?v=EdT7M4f2L9A
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Melyik hang mod zabálja legkevésbé az erőforrásokat? Még mindig nem tudok/akarok megbarátkozni a 0.9 zajaival......
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14847 üzenetére
Én inkább bízom a gépem a CCleaner és Defraggler kettősére, nekem nincs gondom a géppel így.
-
Antonius1978
addikt
Figyelem !
[link]
Ezen az oldalon valaki javasolja, hogy hogyan lehet segiteni a jatekon...
Elolvastam a hozzaszolasokat is, es valaki ajanlja ezt a progit lefuttatni :
[link]
Mindenfele marhasagokat atnez a gepen, es a toredezettseget is javitja...Amint ezt irom - milyen erdekes - epp a WOT-os .PKG allomanyokkal kuszkodik.Lehet ez is okoz gondot a palyak betoltesenel, ha ezek az allomanyok toredezettek... -
mefistofeles
veterán
Ha esetleg valakit érdekel, most pakoltam fel az új aslain packot (nem ami a wothungaryn van) és tadámm, egyenlőre minden rendben. Az XVM "feléledt" a minimapon van látótáv, lövegirány stb. szóval minden müxik. Igazából egy napi stat kell mellé és kész!
Itt leszedhető... -
besti
csendes tag
Tegnap este én is próbáltam a nightly-t, de ugyanez lett az eredmény, mint neked. Abban már működött a spot kör, ezért akartam feltenni. Remélem a stabilban is hamarosan megjavítják a minimap vonalakat.
Szerk.: most látom már van Test 2-es új verzió. Abban már működik a minimap ahogy kell? Most nem tudom megnézni....
-
mefistofeles
veterán
más....
Ezeket a hangokat komolyan gondolják? Mikor kilőnek egy tankot az olyan, mint egy tompa lufipukkanás. Az az igazság, hogy nagyon határeset a konfigom és nem akarom egy hangmod packel terhelni de az eredeti holmi elég kiábrándító..... -
emre
veterán
válasz
mefistofeles #14838 üzenetére
Nálam is eltelt két csata mire magához tért.
Lehet nem kellet volna az új pack készítésekor az xvm/db/tokens mappát kitörölnöm....Én meg most raktam össze a véglegeset az új nightly xvm-el erre már harmadszor fogad fekete képernyő csata végén. Mikor végre minden más úgy működik ahogy szeretem.
(#14837) myckey
Magyarázat helyett itt a replay -
mefistofeles
veterán
Na megvan a tökéletes modpack, működő minimappal de ezt a tetü XVM-et hogy a vérbe aktiváljam?
Már beléptem, kiléptem, deaktiváltam, aktiváltam, de nem műxik sehogy...... -
myckey
veterán
az szép.
nekem meg még mindig nincs meg vele az ász,pedig már jó párszor leosztottam 4-5K sebzést.
igaz top gunom még nincs vele5 a top-
kurva élet hogy ennyit számít xp-ben a kilőtt ellenfél
az a baj,hogy sose marad annyi kill,mire abba a fázisba ér a csata hogy én tudnék menni fragekért
-
törölt tag
-
törölt tag
Én ezért csináltam inkább artyval.
Bishop és Fv304 - Még szórakoztatóak is voltak, mert közel kell menni velük az ellenhez.Tegnap lenyomtam életem spottját Karélia támadásban, de mivel csak egy TD volt fent középen, és lőtte a célokat, azért alig 4000 spot sebzés lett belőle.
-
scyllarus
veterán
válasz
Flayer #14824 üzenetére
Tegnap az idióta KV-1/KV-1S-ek napja volt. A Cromwellhez és az A-43-hoz húztam az elődöket, a legtöbb csatában 0-150 sebzéssel hullottak el. (Persze csak a mi oldalunkon). Nem tudom, mi volt az oka, tegnap feltűnő volt, hogy az amúgy jó tankokkal mennyi béna ment tegnap.
-
Mister_X
nagyúr
-
Magany
tag
-
mrszitya
senior tag
Régi prémium hangár 9.0-ra (nem próbáltam)
-
emre
veterán
Azt el is felejtettem, hogy már volt rá példa amikor a winter modból vettük ki a garázs cuccait, és olyan szép kékes árnyalatú lett az egész. Szóval valami sötétebb árnyalatú dologra lenne szükségem, párat már próbáltam, köztük a régi prémium hangárt is, de az eredmény siralmas.
mod: Ja, a gamma csatában pont jó, csak itt olyan mint atomvillanáskor. Ez látszik is az ikonokból.
Az eredeti meg nem jó mert a lámpa belevilágít a szemembe, és nem találom a kapcsolóját. Ha meg elforgatom akkor a napsütéstől kapok agyfaszt....(#14814) Gaz 78
És merjek nem ehhez a verzióhoz készültet kipróbálni? Átnéztem ezt az oldalt is a mirtankov-ot, wotsmods meg talán az összes magyar oldalt. De ha nem lesz más lehet egy régebbivel fogok próbálkozni. -
Gaz 78
aktív tag
Nekem anno ez a hangár skin nagyon tetszett,azóta már nincs meg sehol
..google-ban rákerestem 9.0-ás hangár modokra és a képeket megnyitva mindenféle távoli oldalakra kalauzoltam el magam,ahol rengeteg garázs mod található - nem csak azok melyek a Magyar oldalakon vannak fenn ..biztos találsz magadnak valahol
-
emre
veterán
Tud valaki valami normális garázs skin-t?
Feltettem a régit, de úgy néz ki mintha atomvillanás lenne.... -
-
isti101
tag
udv
Miért van az ,hogy a történelmi csatak előtt 24000 kreditért kell állandóan ahányszor mesz lőszert venni. az írja hogy az elköltött kredit, arany, után kompenzációban részesülsz, mit jelent ez? csata végen nem jön vissza a kredit amit a lőszerre költöttem , valaki ha tudna erről valami biztosat
koszi. -
Tomi0703
addikt
válasz
mefistofeles #14795 üzenetére
XVM-ben eddig benne volt. Most viszont? Felrakom az XVM-et, minimapon tankokat jelzi, meg hogy hol volt utoljára felspotolva. Lövegirány, stb. nem működik. Stat se megy. Ja, ugye 2 célkereszt van, az egyik a lövegé, a másik meg az egéré. Nos, az egéré sem műküdik, pedig az alap célzókát használom. Táras tankoknál sem írja ki, hogy hány lőszer van a tárban. Letöröltem minden felrakott modot majd gondoltam megpróbálom a sokak által preferált Aslain's modot. Felraktam, repaly elindít (0.9-es még mielőtt valaki hülyének néz
), nem tölt be. Na letöröltem újra minden modot, és ugyanúgy nem tölt be a replay...
Nem tudom mi a jó isten van, de tegnap jó sokat baszakodtam feleslegesen, szerintem rakhatom újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro