- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
válasz
Cucuska2 #14890 üzenetére
Az érvelésedet mondjuk tökre nem értem (azt sejtettem, hogy szerintetek csak bennem lehet a hiba) ami a lényeg lett volna abban amit írtam az az, hogy olyan hosszú a szopó széria amit nehéz magyarázni. Tíz mecs oké, egy délután oké de egy hét? Hidd el, hogy minden nap úgy ülök le játszani, hogy minden rendben lesz! Nincs görcs vagy eféle....
A statod különben mit is bizonyít??? Ilyen eredményeim nekem is vannak (kivéve a kis tierek miatt az átlag sebzés). Amit látok és amit írsz abból max annyi jön le, hogy téged eddig elkerült egy ilyen hosszú negatív ág, semmi más....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest