Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Aki esetleg gondolkodik hogyan szoktassa le magát a wotról annak esetleg megoldás lehet idiótákkal való játék.
Saját ELC befut elém (T29) 120hp-n miközben célzok, bekékültem. köv. kör. M6 mindenáron ki akarja lőni azt a Cruseder-t, amit le akarok rammolni, be állt elém meghalt.
Eredmény:

Köszönöm WG!

-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Antibrute? Biztos pacifista...

-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Köszi!
(#13295) Tomi0703: Fú, épp most akartam berakni ezt a képet, már fel is töltöttem.

- - - - - - - - - - - - -
- 4485 sebzés ezzel a foch Uralmash-1-el, még a kis csővel. Szerencsém volt, hogy beadta ezt a pályát, bár nekem a régi Redshire jobban tetszett. Azóta már megvan a nagy cső. Sokkal jobb, de az a 2°-os gun depression csak 2°. Előtte már örültem, ha összejött 1000 szebzés.
- Bot of (yester)day -
-
törölt tag
válasz
ako001
üzenetére
Nem biznisz simán kilépni.
Egyszer megcsináltam.
Volverine. 1200 sebzés, 2 kill, győztes csata, de csak 100 xp-t kaptam rá, mert a vége előtt ki kellett lépnem.
Azóta ha mennem kell, akkor inkább kilövetem magam, mert úgy legalább megadja az addigi teljesítményemre a normális lóvét és xp-t. -
Angel1981
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
Tudom a szabályokat, de a 851*1,5 az nem 1344.

mogyesz: ez már valóban nagyon közelít, de mivel tudtommal 20 XP-nként kap az ember 1 szabad XP-t, így 851*1,5 + 851*1,5 / 20 = 1340
Meg egyébként is; azt kell kiírnia a nagy infóképernyőre, amit a kicsibe - legalább is én a 4800 csata alatt ezt figyeltem meg.

Marad az anomália verzió, ahogy emre is mondta.
-
Midway
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszönöm a választ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Esetleg azt tudja valaki, hogy hogyan lehet "feladni a harcot"?
Többször láttam már az utolsó játékosnál, hogy nem kellett kilőni,mert feladta.
Legalább is ezt írta ki: "a játékos feladta a harcot" és vége lett.
Ez néha jó lenne , ha egyedül maradok 5-10 tank ellen. -
scyllarus
veterán
válasz
Midway
üzenetére
Pont ez a lényeg. Jobbak a WN értékeid, több az átlagsebzésed (az több kreditet jelent alapvetően). Tehát te jobb játékos vagy nála, és te ingyen elérted. Erre próbált utalnia fórumtárs, nem vagy rákényszerítve a pénzköltésre. Igen, a WG pénzéhes, ők egy piaci cég, kiadásaik vannak és bevételt szeretnének. De mint a példád mutatja, nem mindenkitől, mindenáron. Félreértés ne essék, ingyen játszom én is, egy fillért nem költöttem még rá. Prémem csak eventekből-küldikből, aranyam csak promo kódokból-wg ajándékokból volt. Abban egyetértek veled, hogy amíg a legtöbb bosszúságot (nekem) a játékban előforduló bugok okozzák, addig nem fizetek érte. De ettől még más megteheti, sőt tegye is, mert ezért működteti még a wg, nélkülük már leállították volna, mert ráfizetés lenne. Úgyhogy örülj a linkelt játékosoknak, ha ellened van, ingyen frag, ha veled, akkor nem lopja előled a sebzést, közben meg fizet helyetted is a játékért

-
Midway
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lejárt a szerkesztés. Melyik a használható tank?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Midway
üzenetére
Szórja a gold lőszert , mint pók a lisztet és egyből tier 6 premium tankot vesz.
Ha tudnád hány SuperUnicum játékossal találkoztam, akikre tökéletese illik ez a leírás...
Neki se áll kis tier-nek, egyből két-három 6-8-as prémiumot, és azokkal farmolja ki a pénzt és az XP-t a használható tankokig.
-
Midway
senior tag
Az ilyenek miatt szép ez a játék.
Szórja a gold lőszert , mint pók a lisztet és egyből tier 6 premium tankot vesz. Csaták száma :36
Ez kell a WOT gazdáinak.
És milyen jó nekünk is..... 
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Gratula az ászhoz!
------------------------------------------------------------------------------------------
Meg tudnátok mondani melyik mod csinálja azt, hogy kiírja a csetre, itt vagy ott be vagyok spottolva? -
joergie
őstag
2400 wn8-as játékos ír valamit platoonchatbe, majd kirak a csapatból esélyt nem hagyva arra, hogy elolvassam. hogy lehet valaki ekkora gyökér? azért számítana rá az ember, hogy ilyen eredménnyel némi IQ jutott neki, de NEM!
-
Patrick76496
őstag
Amx 50 Foch (második) tank ász. Hogy én mennyire utálom ezt a szart

Másik kedvencem a SU-101:
Ez a tank akkora egy fos, hogy még egy lepattanó lövés is képes elpusztítani.
Komolyra véve a szót, gondolom lepattant a JT, aztán a lövedék átpattant valahova máshova, ahol átütött. Ennél ésszerűbb magyarázatot erre nem tudok mondani.
- - - - - - - - - - - - -
Más: Mighty Jingles 8.0 Test 1 SU-101 Review. Csak szerintem nem lett volna egyáltalán OP az M62-S2-vel? Komolyan, ha a JP2-n megfér a 128-as, akkor erre miért nem jó az IS-4 csöve? -
-
AMD Power
titán
A győzelmi arányom csak nő és nő... de a WN7 és WN8 értékem folyamatosan csökken.

-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Hát pedig itt ez a egyik nyerő taktika.
Annyi kellene hozzá, hogy a 13 75 csak spotoljon az A-20-at kirugdosni K5-höz egy bokorba és a szigeten lévők ne ölessék le magukat ha már bementek.
Az erdőből ha jól áll fel a maradék lazán szarrá lehet lőni a támadókat úgy, hogy nem spotolódnak fel. -
Dobi 562
addikt
Vannak dolgok amik nem változnak. Gangbang party a sarokban:

-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
-
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Akkor nem veszítjük el.

Álcaháló meg álca skill van rajta, festést semmire nem tettem, és nem is akarok.
-
AMD Power
titán
Én nem tudom mi van most délután de kb 15 csatából 13-t megnyertem.

-
Stigma.HC
senior tag
Hát igen, mintha egy paradicsomtól olvastam volna ezeket játék közben
deja vu -
-
Tomi0703
addikt
Valaki (talan diegho) kerdezte anno, hogy kivancsi lenne mi jarhat egy paradicsom fejeben. Tessek...
-
virkir
veterán
válasz
Midway
üzenetére
27 top gun 6367 csatából parádés teljesítmény elismerem.
Főleg, hogy ebből 21 az 1462 körös cruiser III-al jött össze tier2-ben.
Az meg tény, hogy pl a KV-1S-el 511 az átlagsebzésed ami nincs másfél sebző lövés körönként egy szintjén kissé túl erős tankkal.
Te írtad, hogy pénzéhes bagázs. Namost ingyen játszol vagy sem?
Mert pl jó ideje én sem fizetek egy kanyit sem aztán jól elvagyok akár T10-ben is még gold lőszert is pufogtatok ha úgy hozza a helyzet.
De ennek ellenére tisztában vagyok azzal, ha nem lenne egy elég nagyszámú fizetős játékosréteg akkor én sem tudnék tankolgatni ha kedvem szottyan.
Tudod a záram odaki is pénzbe kerül meg a derót amin eljut hozzád a bitek halmaza, na azt se a kisebbségiek dobták a közösbe, hogy a 486DX szerverekről már ne is beszéljünk meg azokról akik fűtik a kazánokat.
Az meg, hogy ki mit gondol valóban magánügy de amennyiben nyilvánosságra hozza ne csodálkozzon ha a marhaságait kiröhögik. -
virkir
veterán
válasz
üzenetére
Mivel semelyik tankkal nem igazán bír háromnál több sebző lövést bevinni átlagban... szerinted mennyire lehet hatékony egy olyannal?
KV-1S nincs két sebző találat körönként, Hellcat éppen meghaladja a kettőt. Ha ezekkel az opé tankokkal nem megy akkor majd pont az angolok.
Mentségére szóljon, hogy legalább nem is erőlködik magasabb tier-be.Midway
Szerinted a WG a máltai szeretet szolgálat reinkarnációja vagy egy profitorientált cég?
Az a büdösgyökér pék is b@sszameg mert pénzért adja a kenyeret? -
Midway
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem jobban bejön a Hellcat.
És mivel olyan sok xp kellett volna a centurion I -hez , inkább feladtam azt a vonalat.És mivel a garázs is aranyba kerül kénytelen vagyok eladogatni a tankokat, de nem a pénzről szól ugye?
Ki mit gondol az mindenki magán ügye. Ez a fórum nem csak a vérprofiknak van szerintem.
-
törölt tag
válasz
Midway
üzenetére
Ha most féleszűnek neveznélek, akkor az személeskedés lenne, amit nem vesznek jónéven itt a fórumon, ezért nem teszem, csak gondolatban.
Kicsi a sebzése, de azt a picit olyan sűrűn köpi, hogy többet sebez mint némelyik behemót heavy.
Villámgyors, mozgékony, és ha véletlenül hatosok közé tesz be, akkor nagy pech kell ahhoz hogy csak 5 killed és 2000 alatti sebzésed legyen.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Midway
üzenetére
Nincs pénzéhesen megírva a játék! A srácok pont ezt akarták elmondani.
Ha egy tanknál kifejlesztesz minden "alkatrészt" és az utána jövő tankokat is, akkor a garázs bal felső sarkában a katonák felett megjelenik egy négyzet, mellette az alábbi szöveggel: Legénység fejlődés felgyorsítása.
Ez pont arra, jó amit Te is írtál, hogy ha nem akarsz pénzt befektetni, viszont még menni akarsz a tankoddal, a legények kapják az XP-t.
Közben látom, már te is bekapcsoltad. Legközelebb egyből kapcsold be, jobbak lesznek a legények, és kicsit könnyebb a játék.
-
Midway
senior tag
Mivel én már leírtam, hogy nem akarok 50 állásos garázst 40 premium vagy tier 10-es tankkal, így nekem nem kell az arany. Én csak játékos kedvű laikus vagyok.
Lenne rá pénzem, de erre a játékra sajnálom elkölteni.
A tulajdonosok milliomosok, de nem tudják normálisan optimalizál(tat)ni a játékot. És a bugokról még nem is beszéltem.Látom a gold lőszerrel nem értünk egyet , de sebaj. Az az én saját véleményem. Meg a fenti is.
Tiszteletben tartom a tiéteket is, ezt várom el csak én is.marked one94 A Hellcat-nál ~234000 xp van.
Mit csináljak vele , ha ilyen pénzéhesen van megírva a játék?
Nem tudok ezzel mit kezdeni. Én nem költök rá az tuti. -
Patrick76496
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Valószínűleg a lövegét vagy a láncát találtad el, amúgy lazán beadta volna. Igenis érdemes HE-vel lőni a papír tankokra, viszont csak akkor, ha biztos vagy abban, hogy nem a löveget, a láncot vagy a spaced armort találod el. Az "új német csodák" és a Hellcat, stb ellen hatásos, szép dolog, amikor a T-34-85 1 lövéssel sebez 300-at.

(#13212) Dobi 562: Üdv ismét! Tényleg jó sokáig nem voltál.

(#13214) [HUN]Dani: Bitch please.

Mondjuk én meg is tudom indokolni, hogy miért van rajta ennyi. Anno a 8.0 előtti teszt szervereken nem úgy volt, hogy csak úgy kapsz több millió free xp-t, azt a részét is neked kellett megoldani. 10x-es (vagy 20x-os) szorzók voltak, de még így sem volt valami egyszerű eljutni a kipróbálni kívánt tankhoz.
Hogy ne kelljen heteket a teszten tölteni, úgy döntöttem kifarmolok rengeteg XP-t a Churchill-re, így lazán át tudtam váltani, ha jött a teszt. Meg amúgy sem hozott lázba a gold ammo megvásárlásának lehetősége, inkább erre költöttem mindig azt a 20k goldot.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Ezek után megnézném mennyi xp gyűlt össze a többi tankján így

-
Angel1981
veterán
Napi sírás - csak hogy boldogak legyetek!

Malinovka Észak.
Ki megy fel a dombra? Csak mi ketten, slussz-passz!
Ez még hagyján, de csapat fele szó szerint végigkergette az ellenség (sikeres) T-34 scoutját az óramutató járásával ellentétes irányban az egész térképen, köztük az akár 25 km/h-s sebességre képes Churchillel.
Persze közben az ellenség egyik fele az E8 / D7-ből sorba leszedegette őket, a másik fele meg elintézett minket a dombtetőn - kb. 6-7 tank jött kettőnkre.
A kergetőzők közül csak a T49-ünk el H9-ig, ahol végre felspottolta a szellem TD-ket.
Mit csinál? Szépen lassan megfordítja testét / tornyát, és megindul délre - persze kapott kettőt a farába, és kész.
Lőni 1-2-t végszóra, hogy legalább ne 0 dmg-el zárjon? Áh! Too mainstream!
-
Midway
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Nincs aranyam és nem is veszek. Így nem konvertál semmit
Nem leszek olyan gold noob , mint a sok gold ammo-s , premium vásárlós hülyegyerek. -
Midway
senior tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
-
mcwolf79
veterán
Nap első csatájának elmegy
Jót tesz neki a 3x-os szorzó. Kár hogy belerondított a ...ves arty.
Csak halkan jegyzem meg, hogy belebotlottam egy bot T29-be, amelyikről 1 az 1-ben lekaptam az egész HP-ját
Érdekes volt, mert csak a géppuskafészket lőttem,és senki nem pusztult meg benne.Más:
tegnap volt egy meccsem Lakeville-en CTF-módban (mikor a városban van a zászló). Lényeg a lényeg a végén én maradtam a VK.3002 (M)-mel 36 HP-val és egy SU-122A artycsóka. Namármost gondoltam annak papír a páncélja (25 a front oldalon) ezért betöltöttem a HE lőszert,melynek 29-48 az alap átütőereje és 131-219 a sebzése. Rálőttem ,találtam és csak 40 HP-t sebzett rajta. Akkor hogy is van ez a HE lőszer? Mikor is érdemes használni (bázisfoglalók reset-elésén kívül), ha még egy arty-t sem bír normálisan megsebezni? -
Patrick76496
őstag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Valószínűleg amikor azzal játszott még nem voltak Mastery Badge-ek..
(#13177) Mogyesz75: Na igen, van pár ilyen ember.

-
Gaz 78
aktív tag
Grat hozzá!
Nekem pedíg a közutálatnak örvendő Foch-sal jött össze a 100. csatámra ..nekem egész jól fekszik ez a masina .)
Győzelem!
Csata: Sand River 2014.02.21. 16:45:18
Jármű: AMX 50 Foch
Szerzett tapasztalat: 4 010 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 68 802
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És milyen jó nekünk is.....

Már eladtam, nagyon gyenge sebzése volt.