- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Simulacrum #35579 üzenetére
tank companyba multkor hülyegyerek HAMI-s nem tudta hogy kell csikicsukizni t34-el, odamentem kicsit kitúrtam, megmutattam KÖZBEN OLDALBALŐTTE A TORNYOM, azt hittem először hogy szemből lőttek meg.
aztán mögémentem kicsit kinntartottam, csinálta ugyanúgy tovább, majd szétlőtt. mondom companyban, nem randomban. Szóval csak fenntartással.
Csak szólok, hogy a HUNS se garancia, főleg nem egyedül. szóval 1-1 ilyen embert látsz, az annyit jelent, hogy van rá esély, hogy használja az agyát, és tudja mit kell csinálni, de nem biztos! Ha kap segítséget, sokat tehet, de egyedül ők se hoznak le egy frontot... Ha ilyeneket látsz platoonba az már inkább előny, főleg ha minél feljebb vannak a táplálékláncon...
MUMMY-t már nem nagyon fogsz látni, de pl TAC, -SB-, SRLY, -AP-, -AX-, 1PADQ és X, OM-X és V. és ezeknél winratio-t ne nézzél, és effit is csak fenntartásokkal!
HHR-eseket se hagynám ki azért
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest