Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
FoBCRaistlin #35297 üzenetére
Nemzetek között nem tudsz legénységet mozgatni. De ha lehetne is, át kéne képezni őket a másik tankra.
Ja, hogy az orosz prém tank. Akkor nem szóltam.
-
FoBCRaistlin
őstag
Ha a KV-1 legénységét minden nélkül simán átrakom a Churchill III-ba, akkor az úgy ok nem?
Nincs teendő velük. -
Lacuss20
senior tag
Nekem a parancsnokom nem hajlandó fejlődni a hetzerbe :S A többiek már nagyon lehagyták (87+9%).
A parancsnok meg csak 87% és nincs + -
nyunyu
félisten
válasz
#48613632 #35280 üzenetére
NC-31 Himmelsdorfon, LOL, kiosztott 308 dmg-t
Eleg karcsu.
Számomra az újdonság erejével hat, hogy az életerőm 3x-osát könnyedén kiosztom, nagyobb tierekben 1x-1.5x ami össze szokott jönni.
Tier 5-6 TDkkel meg boven ki lehet osztani 4-5x-et egy jobb korben, feljebb mar ritka.
Bar egyszer volt egy 6499 sebzeses korom JP2-vel (1150HP), ami nulla kill volt+buktuk. -
törölt tag
-
fradi81
veterán
Nemsokára ki tudom fejleszteni jagdpz-t a stug után, jól gondolom hogy nem lesz nagy durranás az a td az előzőekhez képest?
-
nyunyu
félisten
válasz
Spenike #35238 üzenetére
Lent baloldalt ki van írva hogy találat és írja a folyamatos sebzést ezt az adont hogy lehet felrakni ?
XVM van neki felrakva, es szepen bekonfiguralva.
Itt egy telepitesi utmutato hozza.Aztan a res_mods\0.8.3\gui\flash\XVM.xvmconf fajlban kell a hitlog bekezdest atirni, hogyan jelenitse meg a kiosztott sebzest.
Valahogy igy:
"hitLog": {
"enabled": true, // on/off switch
"x": 30, // X position
"y": 450, // Y position
"w": 400, // Width
"h": 300, // Height
"lines": 10, // Number of lines. Old lines will be pushed out
"direction": "down", // Log direction: up - lines will be added from up to down, down - from down to up.
"insertOrder": "end", // Insert order: begin - insert new values to begin, end - add to end
"groupHitsByPlayer": true, // group hits by players name
// Hits header format, including last hit (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Damage Done:</font> <font size='14'></font> <font size='1{{nick}}'><b><font color='#fd0000'>{{dmg-total}} hp</font></b> <font color='#FFFFFF'>Last Damage:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}} hp</b> {{dead}}</font><font color='{{c:vtype}}'>({{vehicle}})</font></font>",
// List of hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='[20,50,90,150]'><font size='12' face='Comic Sans MS'>\u00D7{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>"
},Nalam ezzel igy nez ki.
-
scyllarus
veterán
válasz
coolfox76 #35265 üzenetére
Ha csak kikapcsolódni akar az ember, attól még játszhat játékot is. Akár ezt is. Az már a minimális szocializáció jele kell(ene), hogy legyen, hogy tudja értelmezni a MMORPG/MMOSG mozaikszavakban az "MM" tagot, és kikövetkeztetni ebből, hogy nem egyedül játszik. És ha nem megy neki jól (nekem sem megy), akkor legalább arra figyel, hogy a többieket ne zavarja a szórakozásukban. Mindenki, aki ide regisztrált, tudta?, hogy másokkal kell játszania majd, nem a gép ellen.
FoBCRaistlin: nem kell hozzá semmi. Tudom, én is végigszenvedtem
-
coolfox76
csendes tag
válasz
Micsurin #35253 üzenetére
Ha "csak" kikapcsolódni akar az ember, menjen múzeumba, olvasson, nézzen filmet, stb. A játék a szerintem a kikapcsolódás mellett a sikerélményről is kell hogy szóljon. Az persze más kérdés, hogy kinek mi a siker....Gondolom te sem örülsz, ha más játékos miatt nem tudsz visszahúzódni fedezékbe, vagy éppen ha célzás közepette vki nekiáll lökdösni, mert neki pont ott kényelmes, ahová te beálltál...
Szerk: És hogy ON is legyek? Hogyan érdemes M4 + trollgunnal játszani? Távolról ugye nem elég pontos, közelharchoz gyenge a páncélzat, és ugye az értelmesebbje egy az egy szituban a lövésem után megpróbál "rám mászni".
-
scyllarus
veterán
válasz
diegho #35246 üzenetére
Történetesen van enyhe szellemi fogyatékos ismerősöm. T1-2-ben játszik. A múltkor 10 killel zárt T1-ben. Ennyit a másik csapatról meg a játékosokról általában.
FoBCRaistlin:maradj hátul, és a nagy penes, kis dmg-s ágyut tedd fel (asszem L/71), eestleg gold ammoval (nem olyan drága, ha jól tévedek 2000 kredit/db). Az pontos, gyors, sniperkedj vele messziről.
-
diegho
nagyúr
válasz
Micsurin #35253 üzenetére
Nem görcsölök a statomon, azon már nem nagyon van mit szépíteni, engem csupán az emberi butaság zavar. Nem a béna gamereket szidom, mert a béna gamer egy idő után megtanul játszani, én az agyhalottakat szidom, akik 20 ezer csatával sem tudnak semmit a játékról, de mégis a tier10 tankokat erőltetik, ahelyett, hogy tier 5-ben megtanulnák legalább az alapokat, de nem, inkább vesznek havonta 10 millió kreditet goldért, hogy tudjanak 10-es tankkal játszani és kiosszanak 600 sebzést körönként. Mi értelme van ennek? Nem tudom te mivel foglalkozol az életben, de tegyük fel nem értesz a kvantumfizikához, fingod nincs róla, elkezdesz mégis fizikus állásokat nézegetni? Mondok egy még jobb példát. Nem tudsz énekelni, borzalmas a hangod, tudod, hogy borzalmas, hiszen hallod, mindenki mondja, hogy úristen inkább táncold el, mert a port jobban bírjuk, ezek ellenére minden évben elindulsz valamelyik tehetségkutatón? Itt pont ez a helyzet azokkal, akik több tízezer csatával is egy 50 csatás kezdő szintjén vannak, bár előfordulhat, hogy néhány 50 csatás kezdő már agyonverné őket. Amiben pedig béna vagyok, azt nem erőltetem, mert van olyan önkritikám és annyi eszem, hogy el tudom dönteni mi az, amit van értelme csinálnom és mi az, amit nincs.
Hogy még érthetőbb legyen, nem az olyan játékosokkal van a legnagyobb bajom, mint pl abban a csatában a 3 top heavy, mert ők valamit még csak-csak hozzá tudnak tenni néha. Inkább az ilyenekkel van bajom és sajnos ezekből is akad nagyon sok: [link]
-
jano_77
nagyúr
válasz
Spenike #35238 üzenetére
Innen tedd fel, amelyik szimpatikus!
szerk: (#35246) diegho: tegnap volt egy olyan csatánk szakasz társammal, mikor a kis piroskák - én is átlag alatti játékos vagyok, de azért ilyet sosem tettem - Arctic Region mapon "I" kiindulási pontból C8-9-nél úgy ahogy volt levetették magukat a szakadékba (eltelt kb 10mp). Volt vagy 300-400 effijük. De tuti nem azért játszanak, hogy fejlődjenek, hanem csak az ökörködés miatt. Csak ezzel a mi csapatunkat sújtották azzal, hogy rögtön -2-vel indultunk neki a csatának.
-
FoBCRaistlin
őstag
Kiizzadtam tegnap végre a Tiger P-t.
Nos, mi az istent lehet vele kezdeni a normális ágyúja nélkül?
Csak mert amikkel összerak, azokat kb csak simogatom a megvehető cuccal.
Vagy én vagyok béna. -
KaLeun
senior tag
válasz
diegho #35246 üzenetére
Jaj, diegho. Ez olyan mintha teszem azt, Loeb azt mondana, hogy ő egy átlagos sofőr.
Vonatkoztass el magadtól! Nem mindenki "csinálok valamit, akkor azt rendesen csinálom" elv alapján él. Mások az igények, nekik megfelel az is, neked nem. Lehet, hogy van aki többet szeretne, de csak erre képes... stbstbstb...
-
Micsurin
nagyúr
a problémám továbbra is fen áll több mint 1,5 órája tölt a játék (a login ólásnál a cliensben..)
diegho tökéletesen értelmezttem az írásod ezt takarja...
Több helyen a kezdő gamereket vagy a béna gamereket szidod csak ne feledd te is van amiben béna vagy de a játék atmoszférája meg fogott ezért játszol vele mégis. -
Lacuss20
senior tag
Ne bosszantsátok magatokat ennyire a sok lámán.
Aki tanulni akar és javulni meg kell becsülni. Amúgy meg együtt kell játszani ismerősökkel haverokkal és akkor nem lámákkal tolod, ha már egy 4-5-6 fős szakaszba mentek csatába 80% win a taktik nélkül futkosó ellenséggel szemben.
Ezért ajánlottam, hogy van TS szoba ingyenes, ha nem akartok egyedül szívni az idióták miatt menjünk együtt. ( Ha nem vagytok klánba vagy valami egyéb kizáró okotok nincs.)
(tss.thomi.hu) Nincs kód rögtön az első szobák valamelyikébe megtalálható vagyok, ha játszok.Fogjunk össze, mindenkinek nagyobb sikerélménye lesz!
-
törölt tag
Nagyon coool ez a kis kínai renault (NC-31) és állja a pofonokat, mint az állat.
Itt egy kör, Province, több, mint 2x sebzést kiosztottam, fedezék nélkül, mire szétestem. Mi van, ha kicsit játszom is?
A tank Elite, szabad XP-ből kifejlesztve, a legénység 75%-os, első köröm veleAsszem megvan, mivel csapon agyon a délelőttömet
Micsurin
Nem érdemes ezen berágni, nagyon sok helyen, nem csak itt, a PRO gamerek olyan hangsúllyal beszélnek a bénábbakról, mintha legalábbis agysebészek lennének, akik feltalálták a tudatátültetést. Nincs értelme ezen rugózni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
diegho #35246 üzenetére
Akinek nincs érzéke a játékhoz talán nem "ugyan olyan ember " mint te?
Lehet ha te leülnél egy fifa vagy egy dead space2 elé romá verne....
És milyért szellemi nyomorék?
Talán tudod mit csinál? Láttad már életedben? Dettó olyan gamer mint te csak neki nincs érzéke hozzá de lehet , hogy attól még jól érzi magát... Ha meg valamit ami nem megy nem erőltetsz te vagy a nyomorék addig kel valamit gyakorolni míg nem megy... Nem mindent feladni az első akadálynál..
Lehet , hogy más játékosok ugyan ezt gondolják rólad stattól függetlenül...ui.: Szerintem a játékoknak a szórakozás a lényege "ő" jól érzi magát te meg görcsölsz a stattódón....
-
diegho
nagyúr
válasz
KaLeun #35242 üzenetére
Az itt a gond, hogy sokan még csak nem is gondolkodnak ebben a játékban, pedig pont ezen múlik minden. Sokan 10 ezer csatával a hátuk mögött olyan dolgokat nem tudnak, amit egy 500 csatás már igen, mert az 500 csatás utánanéz, érdekli, a 10 ezer csatás pedig "csak játszik". De egy valamit nem értek, lehet bennem van a hiba, de ha én valamit csinálok, akkor rendesen csinálom, nem csak tessék-lássék módjára, ha pedig valamiben szar vagyok, nem erőltetem. Az ilyen 25 ezer csatás 800 alatti eff-es játékosok a legalja, egy afk bot többet ér náluk, mert az afk bot nem lő beléd, nem blokkol, nem számítasz arra, hogy a 10 hp-s ellenfelet majd kilövi. Nem bírom megérteni, hogy mi az élvezet az ilyeneknek ebben. Vagy azt élvezik, hogy mások szórakozását elrontják? Mert igazából ők 100%, hogy nem szórakoznak a saját játékukkal, hiszen egy 10% túlélés 40% win több tízezer csatával nem lehet szórakoztató, maximum egy szellemi fogyatékosnak, de nem hiszem el, hogy a játékosok negyede szellemi fogyatékos lenne. Az pedig nem vicc, hogy átlagosnak tartom magam, miért tartanám többnek? Nekem ez a természetes, hogy így játszok, hiszen magamból indulok ki és ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, semmivel sem több.
-
Micsurin
nagyúr
Más a World of battleship már megy és lehet rá regizni?
És Kobol istenei mentsenek meg az off-tól:Van a német ek nék a Gép ágyus tankazt hiszem ez a neve)
PzKpfw 35 (t)
Ha kimaxolom a motorját "nagyon" megy és jó felderítőnek
De kéne valami aminek a romboló ereje is meg van t2 vagy t3-ban tudtok rá mondani valamit?Bingisz eleve nem modoztam...
A tűz falon meg át van engedve... -
Djuree
félisten
nekem se nagyon megy sokkal több mint a saját hp-m t10-el, de alig játszok t10-el, néha néha 1 kört, nekem a fejlődés a lényeg, kisebb tankokkal megyek inkább amivel még kell xp. t6-t8 leginkább. általában xp-ben meg dmg-ben is az első 3-ban vagyok, nem érzem magam szarnak, de lehetnék még jobb is, ha mondjuk néznék replayeket meg ilyenek, de annyira nem érdekel, én is inkább fun-ból játszok, végigröhögjük haverral az egész csatát meg ilyenek, főleg ha bnőm mellettem ül, végig csipked meg harapdál közben
de nekem ez így pont jó
nem vérre megy ez, csak egy játék, ami egy szórakozási forma, nem kell túlságosan komolyan venni, ha nincs mást csinálni belépek pár csatára, utána meg is unom úgyis.
azért néha én is ráfanatizálok és véresen komolyan veszem, de ilyen szerencsére ritkán van. mikor régen is-8-al napi 40k xp-t kifarmoltam -
KaLeun
senior tag
válasz
diegho #35233 üzenetére
Egyszerűen: mivel valójában az emberek nem egyenlő értelmi, képességi, intelligencia és stb. szinten vannak így a játékbeli teljesítményük is eltér. Te ebben a közegben egy kiemelkedő játékos vagy hiába is bizonygatod már kissé álszenten az ellenkezőjét. Ők meg nem... Viszont lehet bármelyikük kiemelkedő bármiben, csak a WoT nem megy neki, vagy nem is úgy áll hozzá, meg sok a gyerek is (sokan még talán iskolába sem járnak).
-
Micsurin
nagyúr
(#35235)-ra valaki?
-
Spenike
tag
Hali
Skacok láttam pl ezen a videón:
[link]Lent baloldalt ki van írva hogy találat és írja a folyamatos sebzést ezt az adont hogy lehet felrakni ?
-
Atlantis
veterán
Az emberi természet ilyen, mindig önigazolást keresünk...én is azzal szoktam magam nyugtatgatni, hogy ez csak egy játék, kikapcsolódást kell nyújtson, nem is érdekel a stat...lófüttyöt, közben be nem ismerném, hogy nem vagyok képes 50%-ról elmozdulni már hónapok óta, ennyit tudok és kész...
-
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #35234 üzenetére
Igen, de én nem 2500-at szeretnék kiosztani, hanem 7500 vagy többet. Igen tudom nagyot akar a szarka...
Ez a bajom ezzel a játékkal. Feleségem barátnőjének a férje is Wot-ozik. Tegnap beszélgettem vele. Irigylem a lazaságát, amivel én soha életemben nem rendelkeztem, de ugyanakkor taszít is, mert Ő képviseli azt a több tíz MILLIÓ Wot játékost, aki boldog a 48% győzelmével és nem is akar többet, mert "Ő csak poénból (Funból szép magyarosan) játszik..."
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Eddig a játék szépen ment , úgy egy hete a win7 em elszált és most a belépésnél (a cliens-ben ahól jelszó stb)
tölt és tölt de semmi....
Van ötletetek? A netem 25 mb 2 gép (enyém és mégg1) húzz rola ha az egyiket kikapcsolom jóbb lesz? -
diegho
nagyúr
-
Mcray
senior tag
-
D.Orion
veterán
válasz
diegho #35228 üzenetére
Frissítsd a stat pack-ot, van már működő verzió. A lényeg viszont: Nem tier függő a noob-ok száma.
Nekem most T3-ban kijött a lépés. Tegnap nem volt elég 1100dmg a győzelemhez, hogy 1000 elég volt.
Kép.
Victory Map: ! Malinovka 2013. január 21. 10:57:13
Vehicle: Type 2597 Chi-Ha
Exp: 1 273 + Credits: 19 854
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"(#35230) diegho: Nem kötekedés okán, de a kiosztott dmg oszlop hibásan jelenik meg. Ez egy mod miatt van, mert nincs frissítve. Lehet, hogy tévedek, de azt az oszlopot a Stat pack pakolja be a játékba.
-
diegho
nagyúr
A lowbob-ok még mindig nem unják a tier10 csatákat sajnos... de mi értelme van úgy bemenni a csatába, hogy már előre tudod, hiába vagy top tank, semmit nem fogsz csinálni, hiszen képtelen vagy ezzel a faék egyszerűségű játékkal játszani...
Csapatban leadott sebzések:
IS-4: 0
IS-4: 900
T110: 1600
E50-M: 3100majdnem annyit sebeztem utolsó tankként, mint a 4 tier10-es összesen. Szánalom... és ha a végén a foch nem jön rám, akkor még egy löwe és egy is-3 is meglett volna, de a foch-ot szemből ezzel nem tudom sebezni.
-
Lacuss20
senior tag
Rendben köszi! Amúgy igen este ki kisérleteztük, hogy tényleg T5-öt már jelzi.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
GaburroSan #35214 üzenetére
Már akinek....
egy óra termése, 8 csata 6 vereség és két győzelem persze mindkettő szánalmas eredménnyel. Úgy látszik a csapattárs sorsoló program ma nincs velem.....
-
jano_77
nagyúr
Nem tolták el a 7végi akció lejárati idejét a szombati szerver leállás miatt?
-
virkir
veterán
A tudják kik nézegessék a tudják mit.
-
válasz
jozefgucci1 #35219 üzenetére
Nem kapod meg az egész pénzt, amit másiktól levon a játék. A múltkor volt, hogy kb 20%-ot kapsz a lóvéból, vagyis ha valaki meglő, akkor mondjuk levonnak tőle 10k-t de te csak 2k-t fogsz kapni. A többi a WG számlájára gyűlik
-
-
törölt tag
Van már valakinek ilyen?
Tarczay’s Medal - Awarded to players who destroy at least five enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
Ervin Tarczay was a Hungarian tank ace. He fought with the Hungarian 2nd Armored Division and destroyed at least ten enemy vehicles. -
Tegnap nekem is jól adta végre .:65%jött össze
Ennyi csatából örülök ha összejön az 55% átlagban .
-
Mcray
senior tag
válasz
Pttypang #35212 üzenetére
két Ms paint ablakba bemásoltam a két képernyőmentést, majd egymás mellé raktam a két képet és elmentettem. Sajnos a mentés során a minőség erősen romlik.
Jaaa, hogy a táblázatot
: Regisztrálj ide: Planetwot
Van napi és összesített statisztika, valamint tankonkénti statisztika grafikonokkal -
Mcray
senior tag
Tegnapi termés
Egyedül illetve 3 fős szakaszban legalább ment a játék:
-
törölt tag
válasz
belaazallat #35209 üzenetére
-
törölt tag
Úgy örülök, hogy ma haza küldött a főnököm
Győzelem!
Csata: Sand River 2013. január 21. 8:17:22
Jármű: AMX AC Mle. 1948
Szerzett tapasztalat: 2 862 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 624
Csatában elért Achievement: Bruno medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #35201 üzenetére
Függőlegesre gondoltál vagy a kevésbé széles vízszintesre (mert a kevésbé szélesből mintha tegnap láttam volna)?
LOL, látom Te is észrevetted mit írtál elsőre
Tegnap kiderült, hogy egy Random noob vagyok. ESL-re gyakoroltunk, de csapatmozgásokban állati rutintalan vagyok
-
Djuree
félisten
új függőleges tech tree mod van már amiben a kinai csodák is benne vannak?
Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest