- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Ezt a superpershingert vagy mit szemből hol a rákban lehet sebezni? Mert nekem eddig még nem sikerült...
-
válasz
sebijani1982 #37495 üzenetére
Letöltötted a legújabb XVM-et?
-
sebijani1982
senior tag
Üdv
XVM folyamatosan error-t ír a kínai tankokra vehicle info missed pls notify xvm support. A játékmenetbe nem zavaró csak érdekes.
Ez amúgy mi a fene akar lenni?
Bele lehet tenni az xvm-be ezeket az infókat? -
nyunyu
félisten
Ha eddig nem volt eleg a booster pack, akkor megabalfaxoknak kijott a boss pack.
Kozben kijott a hetvegi event is, francia tankokra lesz felaras akcio.
Felaron veheto+50% credit ezekre:
- AMX 38 (Tier III French Light Tank)
- ELC AMX (Tier V French Light Tank)
- Somua SAu-40 (Tier IV French Tank Destroyer)
- ARL V39 (Tier VI French Tank Destroyer)
- Lorraine 155 50 (Tier VI French SPG)50% kedvezmeny a barakk bovitesre
50% kedvezmeny a tankokra rakhato logokra
50% kedvezmeny a legenyseg adatainak megvaltoztatasara
defender plecsni=15000 creditHaaaat, finoman szolva is felejtos ez a hetvege.
Nincs az az isten, hogy meg egy kort menjek az ARL V39-cel, vagy a SAu-40-nel, felolem lehetne akar +200% hozama is. -
Linkin
senior tag
HA valakinek van kedve szakaszozni Linkin1994 néven megtalál
-
-
Jolet
őstag
válasz
#48613632 #37486 üzenetére
meglepődnél mennyit számít, ha van legalább 2 ember aki együtt tud dolgozni
nagy ritkán betesz olyan csapatba, ahol valahogy érezzük egymás gondolatát páran és akkor elveszteni se lehet a csatát, hiába csinálnak bármit a többiekahogy én látom az ideális 1 scout és legalább 2-3 med vagy heavy, hasonló paraméterekkel
de majd az okosok elmondják úgyis a tutit, én kezdő vagyok
-
törölt tag
A második bekezdésedre:
Nyilván a többség saját maga fektette le az alapokat, tapasztalta ki a mapokat, járműveket. Azonban őszinte leszek, nekem ehhez nincs kedvem.
Ugyanolyan mint pl a nyelvtanulás, vagy bármi más tanulás. Magamtól soha a büdös életben nem fogok időt szakítani arra, hogy tanuljak, de iskolába, oktatásra szívesen elmegyek.
Ez van a játékkal is. Ha előveszem, akkor tuti, hogy játszok vele.
Ám ha valaki/valakik, egy klán, vagy profibb játékostárs azt mondja, hogy ezt és ezt, így, és így, akkor az más. Azt szívesen csinálom.
Márpedig ez továbbra is csak egy játék, és tuti nem fogok ezzel kapcsolatban olyat csinálni, amihez nincs kedvem.És szerintem ezzel sokan vannak így ...
-
vhw
addikt
válasz
#48613632 #37474 üzenetére
A reakcióidő ebben a játékban azt takarja, hogy mikor ismered fel mire készül az ellenség, és te erre mit tudsz reagálni (és mennyi idő alatt). MIvel a tankok lassúak-lomhák egy CS-hez képest, így nem tudsz szempillantás alatt fedezékbe futni, nem tudod fél perc alatt körbe futni a pályát, hogy más, előnyösebb pozícióból várj rájuk. Itt nem fizikai reakcióidőről van szó (egér rángatás), hanem szellemiről.
Ja és még fentire; szerintem itt senki nem ült le a gép elé és magolta be a tankok adatait mint egy leckét. Ez a tudás a sok lejátszott csata alatt rakódott le, csak van aki fogékony erre (tanul a hibáiból, megnyitja a wikit, vet egy pillantást a kérdéses tank adataira, amelyik legutóbb megszívatta, vagy éppen látta, hogy valaki jól tolta vele mellette, és mégis mi lehet az oka ennek) -> röviden, aki akar fejlődni.
És vannak azok akik tizenezer csata után is vakon játszanak, nyomják tövig a "W"-t, míg ki nem lövik, és ekkor jön a "csíterezés", "noobozáss", "OPzás", meg a rejtett nerfeléses legendák. -
törölt tag
Amire Te gondolsz, az az, hogy az újratöltés pillanatát el tudod e kapni, vagy sem? Hááát ... szerintem nagyon kicsi az esély, hogy ezen múljon, de valami azért van benne.
Merthogy a folyamatjelző azért elég információt ad vissza, hogy mikor kell klikkelni...Lehet, hogy a célzókörhöz egy kicsit több kell, mert ugye ott nem feltétlen kell megvárni a teljes beszűkülést, de ez is inkább rutin, nem?
-
Jolet
őstag
és persze kézügyesség
én felváltva játszom 19 és 36 coll-on és nem ugyanaz az egérmozgatás a két méreten
gyakran a célzásom pontatlansága a legnagyobb hiba, amikor hirtelen kell célra tartani
és ha az első lövés egy lassú töltésűnél veszendőbe megy, akkor túl nagy esélyt kap a másik
arra viszont büszke vagyok, hogy futóvad lövészetben elég jó eredményeim vannak, ha egy rohanó scout-ot kell eltalálni a távolban -
scyllarus
veterán
Soha egy fillért nem költöttem a játékra eddig (még), és sosem banoltak. Pedig, ha elszakad a cérna, elég durvákat írok be. Mondjuk igaz, akkor magyarul, mert:
1. nincs kedvem fordítgatni, meg egyébként sem lehet azokat a kifejezéseket, amiket ilyenkor használok
2. nem másokat bántok, nekem akkor pattan el valami, amikor a játék szemétkedik. A bénákhoz hozzászoktam, én is bénázok eleget. -
válasz
#48613632 #37474 üzenetére
Pedig akár tizedmásodperceken is múlhat, hogy bekapsz egy lövést, vagy nem, vagy épp te sebzed meg az ellenfelet vagy nem. Ezek a plusz-mínusz lövések meg összeadódnak a 15 perc alatt, ettől függhet, hogy mondjuk 2000-et vagy akár 4000-et sebzel a csata végére (főleg, ha a gyors reakcióidőd miatt nem tudnak kilőni).
-
törölt tag
Hát, a gyors reakcióidő szerintem kevésbé fontos, mármint itt tizedmásodperceken nem múlik semmi. (Nyilván nem a reload-ra gondolok)
Kis manőverezés az kell, tudni, hogy tolatva fordítva kell kormányozni, esetleg ügyesség ahhoz, hogy haladás közben hogyan tájékozódj (lövegtorony fixálás), de szerintem ennyi.
Intelligencia? Szerényen jegyzem meg, hogy elég magas, jóval magasabb arányaiban, mint a játékbéli teljesítményem. Persze, azért nem vagyok Einstein -
válasz
#48613632 #37468 üzenetére
Részben az ismereten, részben a taktikai érzéken, és részben a gyors reakcióidőn múlik minden. Ha feltűnik egy ellenség, neked sokszor pillanatok alatt kell tudnod dönteni, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy te gyere ki győztesen az adott szituációból. A gyors reakcióidő meg sokszor az intelligenciától függ.
-
törölt tag
Na, akkor most elmondom a véleményemet a játékról, laikusként, aztán jöhet tűz, és víz egyaránt. Taktikával, nehézséggel, egyebekkel kapcsolatban.
Mindezt pedig azért teszem, mert ugyan nem vagyok jó a témában, ám tudom, hogy miért, legalábbis szerintem.Az ok pedig, többen hangoztatták, hogy ehhez a játékhoz ész kell elsősorban. Na, ez így nem igaz. Amihez ész kell, az a sakk, vagy például az ulti.
Ide bő ismeretek kellenek az adott járművekről, és az adott mapokról elsősorban.
Miért gondolom ezt?
mert ez egy taktikai jellegű arcade játék, többé kevésbé lassú, lomha járművekkel, ahol kevésbé számít a reakcióidő, és nem kell egyszerre 10 gombon kaszkadőr módjára ugrálni.
Tudni kell viszont, hogy az adott jármű hol rendelkezik gyenge pontokkal, és a rajtad lévő kályhacső átlag penjével hol tudod átütni, valamint nem árt felismerni az ellen járművére felszerelt csövet sem, és jó ha tudod, hogy mire számíthatsz, ha eldördül. Ehhez nem ész kell, hanem ismeretek. Most ezt vagy megtanulod, bemagolod, vagy mész vakon, mint én.
Szégyen ide, vagy oda, én az adott ellenséges járművet többnyire a tierek alapján sorolom be, azt meg ugye írja. (Egyébként ezen szeretnék változtatni)
Ha nagyobb tier, akkor azért kevésbé bátran megyek neki, főleg nem szemből, face to face alapon.Másfelől, nagyon jól kell ismerni a mapot, hol, és milyen módon tudsz megbújva kikukkantani, mik a jó támadó, és mik a jó védekező pozíciók. Én ezekkel szintén nem vagyok tisztában, de azt gondolom, ha tudnám, sokkal előrébb lennék.
Pl: Jártam úgy Malinovkán, T-50-el mentem scoutolni, és a tó feletti mocsaras területen annyira belassult a jármű, hogy seckojedno kiszedtek. Ezért azt gondolom, hogy pl scoutnak a mapot nem csak a domborzati és közigazgatási (LOL) szempontból kell jól ismerni, hanem a talajviszonyok szempontjából is, és ugye egy mapon akár 3-4 különböző fajta talaj is előfordulhat, bár ezt is csak saccolom.
Azt viszont nem hiszem, hogy egy 1200+ effes játékossal szemben azért maradok alul, mert neki jobbak a reflexei, mint pl a CS-ben, vagy Q-ban. Ugye mondanom sem kell, hogy a billentyűzsonglőr ászok minusz másodper alatt osztották a fejeseket, míg én köpni-nyelni nem tudtam.
(egyébként ahhoz se kell ész, sokkal inkább ügyesség.)Éppen ezért a magam részéről keresnék egy olyan klánt, ahol tapasztaltabb pilóták ilyen jellegű oktatást is adnak, tehát nem arról szól a fáma, hogy akkor jöhetsz, ha 55 a wr, és 1500+ az efi, hanem abban segítenek, hogy ennyi legyen.
Azt gondolom, pár profi video megtekintésével a hátam mögött, hogy nem lehetetlen senki számára ezen eredmények elérése, csupán egy jó mentor kell hozzá, aki nem csak azt mondja, hogy mit csinálj, hanem azt is, hogy miért! (ez a legfontosabb)
Mert akárhogyan nézem ezeket a videokat, senki semmi olyat nem csinált benne, amit én ne tudnék. (Pl.BunnyJumping a CS-ben, két nap után feladtam)
Szóval, ha valaki tud egy jó klánt kezdőknek, ahol valódi oktatás zajlik, nem csak eszement lövöldözés, akkor szóljon már legyen szíves, fenti észrevételeimet meg nyugodtan lehet kommentelni, ha valaki másként gondolja ...
Köszönöm
-
válasz
jozefgucci1 #37466 üzenetére
Ha feljelentenek valakit akkor hogyan alakul a büntetés?
Gondolom van szankció a chatban szitkozódástér, meg van a tétlenségért, meg ha saját csapatból kilősz 4-5-t, stb. -
-
vbbb
őstag
válasz
diegho #37414 üzenetére
Fura, én elég ízeseket szoktam beírni amikor elszakad a cérna (fuck you all of them you motherfuckers, you fuckin' lemmings, stop this shit now then uninstall the game retards...ect.) és még soha sem kaptam semmit...pedig játék után is nyomnák a hülyeséget nekem privátba amit már megtanultam, hogy alapba be kell zárni...
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #37457 üzenetére
Mondtam már hogy mennyé' a fenébe?
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #37457 üzenetére
Az pikk pakk megvan..
Akkor jöhet a T54? -
myckey
veterán
ENZO
Persze.
Viszont kb.abban a helyzetben van heavy oldalon,mint az általad emlegetett gép,med vonalon.
Ezt is mindig emlegetik,hogy micsoda remek átütéssel rendelkezikSermi
bamme
Grat!
Én ma Tarával,a TR9-10 gépet szorzóztam le....kicsit nosztalgiáztam -
Napfénysüti
nagyúr
Kifejlesztettem az M46 Pattont már csak cirka 1M kredit kellene hozzá.
-
Scheffer
tag
válasz
Scheffer #37337 üzenetére
Tisztáznék néhány dolgot, illetve választ adnék pár kérdésre.
Először is leszögezném, hogy a toborzó szöveggel nem szándékoztunk hergelni vagy megsérteni senkit sem.
A csapatban van pár olyan játékos, akik ugyan nem felelnek meg minden kritériumnak, de már többször bebizonyították a versenyek során, hogy kiváló játékosok és számíthatunk rájuk. Bizonyára sokan lennének még így ezzel, azonban nálunk a hangsúly nemcsak a játéktudáson van, hanem az összeszokottságon és az aktivitáson is. Éppen ezért, valamint az ESL rendszere miatt a minél kisebb, ideális létszám elérése a célkitűzés.
- Miért vesszük figyelembe a tier 10-es tankokkal elért eredményeket?
A válasz erre az, hogy összességében szeretnénk nézni a statisztikát. Röviden a lényeg; hogy a tier 8 tankok sebzése az ESL miatt kell, a tier 10 tankok sebzéséből fel lehet mérni az egyéni képességeket, az arty sebzés pedig evidens.
- Miért viseli a csapat a HUNS nevet, ha vannak a csapatban más klánból is játékosok?
Egyrészt a csapatban csak 2 játékos van, akik (még?) nem tagjai a HUNS-nak, másrészt ez szerintem jó reklám a szóban forgó klánnak.
-
virkir
veterán
válasz
Enzolord #37449 üzenetére
Ha te dragonyoson összefutottál E100, Masu párossal akkor két lehetőség van.
Egy. Naggyon hüjje játékosok voltak mert nem arra kóricáltak amerre a dolguk lett volna. (ezért szoktam mondani, hogy a legveszélyesebbek az agyhalottak mert kiszámíthatatlan mit fogak csinálni)
Kettő. Te nem jártál arra amerre kellett volna lenned. -
Enzolord
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #37418 üzenetére
Én, ha látom, hogy egy perc múlva még mindig a kezdőkörben vannak (Matildával szoktam látni, azzal nem jutok messzire), akkor nevesítve beírom, hogy 10 másodpercük van megmozdulni, vagy riportolom őket afk/bot miatt. Általában hirtelen visszaérnek a WC-ről/leteszik a telefont/stb sűrű srryk-k között
-
törölt tag
Kirakom angolul is>
Igazából az oldalra nincs is szükség, el kell küldeni a replay file-t csatolmányként a wot@myreplays.ru email címre, és kis idő mulva kapsz egy választ egy linkkel, ahol az átkonvertált video elérhető a Youtube-n.
(Ezt aztán már le is töltheted, pl Youtube Downloadrerrel)
-
Enzolord
addikt
válasz
Iron Funeral #37441 üzenetére
Az ok, csak 240 átlag sebzés mellé 4000 1 skuló....
Nem igazán gazdaságos...
Még akkor sem, ha nyerek, és minden lövés sebez... -
Enzolord
addikt
Hogy lehet a T69nek ennyire sz*r ágyúja....
Nem hiszem el, hogy Tier 8ban egy Tier 8as ágyú csak 173mm-t kell, hogy átüssön..
Ez akkora B*ziság, hogy ...
Bezzeg az arl, aki tier 6 de rámegy a Tier 8as ágyú, ott 212 az átütés...
Mi az anyámat csináljak, ha rám rohan egy egér???? -
törölt tag
válasz
jano_77 #37371 üzenetére
(#37248) pitepeti71: én voltam, aki kértem, hogy Diegho által feltett replay-t át tudná-e vki konvertálni. Amúgy ezen az oldalon regisztrálni kell!? Illetve milyen email címre kell elküldeni a replay-t?
Válts át angolra a jobb felső sarokban, akkor világossá válik, szvsz
-
csaabz
őstag
válasz
diegho #37414 üzenetére
Szerintem a ban lehetősége attól is függ, hogy ki mennyit költött a játékra. Én kb a zárt béta kezdete óta játszok és elég sokszor osztom le a csapatot, -persze csak ha tényleg noobok, vagy vki hülyeséget csinál- és még soha nem kaptam semmilyen bant. Pedig hányszor riportáltak már....
Ja igen, nem kevés aranyat vettem már a játékban. -
válasz
GrooveHero #37432 üzenetére
Te gyakran röhögsz azon, hogy emberek halnak meg?
-
GrooveHero
addikt
ollie: Megfelel?
-
válasz
Djuree #37430 üzenetére
Basszus találtam egy oldalt aminek a címe gamers.hu
Hát ez kész, szerintem 10-15 éves hülyegyerekek (elnézést kérek a 10-15 éves normálisaktól) írják és olvassák a cikkeket.egyik gyöngyszem: "A Wold of Tanks készítői megvásárolták a F.E.A.R. 3 fejlesztőit" című cikk első sora
"Érdekes lépésre szánta el magát a legtöbbünk által csak a World of Tanks címre keresztelt ingyenes páncélos MMO által ismert Wargaming.net csapata, akik nemrégiben bejelentették, hogy megvásárolták a Day 1 Studios brigádját."
BAZMEG EZ A JÁTÉK CÍME!!! A mondatszerkesztésről meg inkább semmit nem mondok.
-
forras2
őstag
Tegnap éjjel meló után mentem pár kört... Egyik csatában találkoztam 1 T50-el.
Ahogy elindult a csata, Ő is neki iramodott. Nyíl egyenesen, míg neki nem ütközött 1 háznak.
A tornyát meg sem mozdította, tehát lövöldözni nem is akart szerintem.
Kb 2-3 mp-n keresztül próbálta eltolni a házat, de nem jött össze. Akkor 90 fokban elfordult jobbra, és arra is nyíl egyenesen futott tovább. 1 fránya ház ismét az útjába volt, de Ő a nagy kemény, azt is megpróbálta eltolni. Hát az sem adta meg magát. Így ismét 90 fokkal fordult, de most balra. Ott meg nem ház várta, hanem 1 tav. Beleszáguldott szépen, és megfulladt.Nahm, ez vajon 1 nagyon b@lf@sz bot lehetett, vagy valaki csak ennyire unatkozott?
-
Jolet
őstag
eddigi tapasztalataim a magasabb tierekben azt mutatják, hogy az a csapat aki passzívan védekezik többet veszít, mint az aki utána jár az ellennek és sorban számolja fel őket
ez alól talán csak a városi védők a kivételekna olyan pálya lehetne több is, imádok városban harcolni
-
L-e-f-i-e
senior tag
Nem arcoskodás csak tisztában kell lenni a játékszabályokkal, aki jó valamiben nem jelenti azt hogy akkor ő dirigál, pont ugyanolyan játékos mint a többi, csak jobban játszik a szabályok rá is vonatkoznak. A chatet meg nagyon szigorúan veszik, nekem is leírták mailban amikor rákérdeztem , a teamkillnél is súlyosabban.
Nem mindenki veszi olyan komolyan a játékot van aki igen, játszok vele ha kedvem, és jóccak.. van olyan game amit komolyabban veszek abban jó is vagyok versenycsapatban is voltam amiben országos 3-ak lettünk. Mérvadó ki miben jó, persze a gond mindig azokkal van akik már direkt a játék ellen játszanak az átlagprók dühítésére...velük nem lehet mit kezdeni..
-
Jolet
őstag
hát igen általában az a baj, hogy a leming elindul egyik oldalon, én direkt a másikon megyek, vagy középen ha ott üres, mert azért védeni kell a zászlót
és mivel nem jön senki velem, főleg nem felderíteni, ezért összefutok az ellenféllel váratlanul, hátrálni lassan nem sok értelme van, mert ha a tolatásra figyelsz nem tudsz lövöldözni rájuk, megfordulni meg öngyilkosság
szoktam azt is hogy megállok egy védhető helyen, akkor bezzeg sosem jön arra senki és megunom
a többuiek meg fent akadnak 1-2 ellenfélen vagy rosszabb esetben ki is végzik őket
én tudom, hogy nem vagyok jó játékos, de mindent elkövetek a győzelemért
de amit sokszor a csapat csinál az vicc
vagy a tájat nézik a fedezés helyett, vagy röhögnek rajtam hogy kivégeznek -
myckey
veterán
válasz
diegho #37412 üzenetére
nem meglepő
én 3 napot kaptam,mert meg mertem jegyezni,hogy tr 8-9 csatába,nem kellene valami hármas szintű artyt behozni,meg persze a csatába mutatott teljesítményük miatt,bőszen "dícsértem" is őket,DE nem szitkozódtam.....aztán egyszer csak 3 napig nem tudtam kommunikálni játékon belül
-
Djuree
félisten
én ilyenkor inkább elmenekülök, nem azért mert félek, hanem mert halottan nem sokat tudok segíteni a többieknek, élve többet tudok tenni, meg így elbújva sakkban tudom őket tartani egy darabig amíg jó esetben segítség jön. am érthetetlen számomra ebben a játékban miért fél sokszor a túlerő is rámenni 1 magányos tankra. ellenem is sokszor van 3 tank is full hp-val, de nem rohannak le, nehogy kapjanak 1 lövést is, inkább megvárják h hátulról bedarálják őket
-
jano_77
nagyúr
Én sem szoktam elrohanni....sajnos a legtöbb csatában mindig a "rossz" oldalra megyek, mert tuti ott jön az ellenfél nagyobb létszámú csapata és természetesen tőlünk a többség a másik oldalt választotta.
(#37414) diegho: én mindig beírom, hogy no camp idiot noob team, mikor látom, hogy el sem mozdulnak a kiinduló pontról. Eddig még hála a jó égnek nem kaptam semmi tiltást.
De sosem tudom megállni, ha a tényleg idióta 500 alatti effel rendelkező "vörösök" miatt bukunk el csatát, hogy beírjak nekik pár "kedves" szót.
-
p06
senior tag
válasz
diegho #37412 üzenetére
Vicces.... Ennyire arcoskodnak a fejlesztők? Ha ilyenért normális esetben adnának tiltást akkor nem lenne chat a játékban... Főleg, hogy már a meccs elején amikor még megy a visszaszámlálás akkor már írogatják, hogy noob team... retard team again... és ekkor majdnem mindig győzünk
-
KaYaK
tag
válasz
diegho #37410 üzenetére
Olvass vissza légy szíves #37337 és #37375 és ebben a témában minden legépelt karakterért kár...
közben azért rádnéztem mert csak 1 dolog érdekelt napi átlag lenyomsz 42csatát ami átlag csatánként 6 percel számolva napi 4 óra nekem ennyi időm nincs egy játékra sem... nekem az nem életcél hogy valaki aki azt állította hogy az E4 jó tank(én) azt a saját eredményeimmel győzzek(te) meg hogy márpedig nem az...
#37412 diegho nem kevertem semmit
-
Jolet
őstag
ti mit csináltok, ha elindultok egy irányba a pályán, jönnek veletek többen is aztán amikor kiderül, hogy nagy a baj eltünnek?
menekülőre fogjátok vagy harcoltok amíg bírjátok?én bevallom nem szoktam elfutni, és ha tudok megyek segíteni másoknak is, de sajnos ez azzal jár, hogy az esetek nagy többségében átgázolnak rajtam, mert körbe fognak és szétlőnek :-(
mi a helyes taktika?
-
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #37411 üzenetére
igen, csak okoska keverte a szezont a fazonnal.
Más: kaptam 1 nap chatban-t, mert ezt írtam: "i love to play with noob top tanks in my team", szerintem az egyik top tank, aki tier9-ben ülve nem tudott sebzést kiosztani admin lehetett, mondjuk érdekelne a többiek mit kaptak, mert ők anyáztak is.
-
Taragas
aktív tag
Végre meg van az orosz medál!!!!
Így már csak egy wz 111 1-4, és egy 113 kill hiányzik a trófeák közül....
Aktív témák
Hirdetés
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest