- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Veatta
aktív tag
válasz
marked one94 #34759 üzenetére
Nekem már egyszer bevált az y és "Kövess" kérés, ma Lakevillen egy olyan játékosnál aki egyébként a statja alapján nem tartozik a legértelmesebb játékosok közé. Szintén T-54 -el volt, elindult a szorosba, onnan hívtam vissza a város felé. meg is lett az eredménye kilőtt 4! tankot, amivel beállította az egy csatában legtöbbet elpusztított ellenfél rekordját 427 csata alatt ennyi volt a legtöbb killje T-54-el. mindössze 39%-os winrate mellett. Szóval néha bejöhet ez a parancs is
-
fradi81
veterán
Melyik a legjobb 4-es arty? A grille nagyon pontatlan lett így gondolom már nem ez.
-
törölt tag
válasz
Enzolord #34794 üzenetére
Melobol vagyok, es itt korlatozva van a net. Mindenesetre 9 perk az mar azt jelenti, tobbet segit a crew mint maga a tank.
Tehat mondjuk 100% repair, 100% cammo, 100% firefight, brothers in arms mar eleve nagyon erosse tesz egy tankot. es ha ere meg ramegy 5 masik perk... osszesegeben az mar ilyen 40-50%+ teljesitmenynovekedes egy tankon.
-
Atlantis
veterán
Más nem találkozott olyannal, hogy francia arty-ba nem tud lőszert tenni 8.3 óta? Konkrétan nem tudom táncba vinni a 13 F3-at, mert szerinte nincs elég lőszer, holott 20 darab elvileg van benne...
-
Enzolord
addikt
válasz
Plasticbomb #34790 üzenetére
Hát az biztos, hogy ott már nem két csata 1 %
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
az új patch 8.3 óta játék közben (csata alatt) random kilép a játék. Másnál is volt ilyen, vagy esetleg az egyik mod ami okozhatja? 8.2 alatt és korábban nem fordult elő ilyen.
-
Lacuss20
senior tag
ááá vicc
eddig folyton a Marder II-höz 4-5 ös ellenséget sorsolt engem meg csak 5-6 ellen pakol zsinórba.... alig lövök valamit rajtuk oldalba találva...
-
KaLeun
senior tag
Látszik, hogy hétvége van... Egyik első meccsemen (Westfield) mindjárt 2 szakasz is behoz t2-es tankokat, ennek örömére elkezdődik az adok-kapok (egy kis tk-lel fűszerezve) a kis tankokat behozók és az ezt sérelmezők között. Amúgy átlagos hétvégi Westfield volt, nehezek a völgyben, a medek a bázison, a falu üres és a szakaszok echte 43%-os wr-val... Szerencsére a két artynk értelmes volt és az ellen E-75 meg ritka balfaszul célzott.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Kingfisher1 #34778 üzenetére
Pont futotta a 120 pacis motorra
remélem így nem lesznek sebesség gondok
Viszint az alap rádió nagyon sovány 260m :S -
Lacuss20
senior tag
válasz
marked one94 #34776 üzenetére
Köszi!
-
Vigneau
félisten
A 3.3.1-es XVM-ben már nincs összesített sebzéskimutatás a csatát követően, mint a 3.2.0-asban volt? Vagy csak valamit állítani kell az editorban?
-
Lacuss20
senior tag
Hetzerbe megéri venni 75% os legénységet szerintetek? Mert ahogy elnézem a Stug III-mat nem lesz egy könnyű falat megszerezni.
-
nyunyu
félisten
Harmadik meccsem a most akcios SU-76-tal:
Jopofa TD, nagyon adja. Szerintem megtartom fun tanknak.
Replay, hatha valakit erdekel.
Sok extra nincs benne, mentem, oszt lottem -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
A cspat képernyőn a csata végén , hol lehet átállítani , hogy miket mutasson? Eddig mutatta a sebzést , de most % os életerő van , ami nem nagyon érdekel.. ( remélem érthető volt , hogy mit szeretnék ) Köszi.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #34768 üzenetére
Most inkább hallgatok.
A tegnapi nap sikerült veletek ritka balféknek lennem
Csak visszahúztam a csapatot Victory ratio:85.71%
Amúgy szokás szerint loptad a killeket -
válasz
Kingfisher1 #34721 üzenetére
T-50-el át lehet lőni...
-
zsloti
senior tag
válasz
marked one94 #34759 üzenetére
Köszönöm
Egy kicsit rossz a fordítás, nem látótávolság hanem megjelenítés távolságára van fordítva
Zs -
emre
veterán
válasz
marked one94 #34756 üzenetére
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Ezekre valaki?
"1. Nem találom a látótávolságot hol kellene maximumra állítanom?
2. Hogy tudom a csapattársaimnak mondani hogy állj vagy kövess (nem az egész csapatnak hanem csak 1-1 embernek).Remélem értitek xd"
Köszi
zs -
marked one94
őstag
Mintha tegnap jól ment volna a játék 86,11%
-
emre
veterán
-
Davs
tag
Ti milyen modokat hasznaltok?
-
Lacuss20
senior tag
Nem tudom kitől, de jó lett és brutál jó meccset toltam marderrel, a vége 1v1 Marder II vs Marder II nem találtam meg kempelt így döntetlen
.....
-
virkir
veterán
válasz
bandiras2 #34738 üzenetére
Increases engine power (and therefore, vehicle acceleration) and turret traverse speed by 5% for a single match.
A végsebesség csak zsírozott szakadékban javul.
A prémium üzemanyaggal csak a gyorsulás és a teljesítmény javul némileg. Az meg, hogy 18-ról lenne 19km/h igazából nem oszt nem szoroz. -
Lacuss20
senior tag
*.* magától jó lett!
-
Lacuss20
senior tag
Emberek itt valami más gond lesz. Újra tettem tegnap este jó volt, (semmi mod nincs fent) ma reggel első csatát indítanám ismét betölt végig megy a csík és semmi megmarad a kezdő képernyő
-
Fel
addikt
A 100-as oktánszámú benzinnel 5%-ot, a 105-össel 10%-ot növekszik a motorerő, ami kedvezően hat a gyorsulásra, a fordulékonyságra és a toronyforgásra, de nem lesz több a végsebesség.
A végsebesség növelésére az új fizikával van lehetőség: ha valaki tol hátulról, akkor el lehet érni a felfüggesztés által max. megengedett sebességet.
Fogsz magad mellé egy platoontársat - pl. KT-rel - aki besegít a haladásban. Te kapsz egy kis plusz sebességet, a KT pedig plusz védelmet a frontjárakanyipicske: Egyértelműen másod- v. sokadik account. A klántársak is megérik a pénzüket. Értelme nem tudom mi ennek, de ha nincs másra elkölteni a pénzt..
-
Skyhunter
őstag
-
kanyipicske
tag
-
p06
senior tag
Sziasztok
Van olyan modul a WoT ban amelyel gyorsitható a tank? Mert tegnap ota megvan a T28 Prototype és minden esetben képes egy csiga is komolyan legyorsulni. Borzalmasan lassu, van erre megoldás, hogy javuljon? (Fullos Motor van benn)
Elöre is köszönöm!
-
nyunyu
félisten
Hasznalja valaki sokcsatornas hanggal a jatekot?
8.0 ota idegesitett a bal hatso hangfalambol szolo zarlatos kereplo, ha valami low caliber jatekpuskaval lottek a kornyeken (T-50, A-20, tier1-es tankok...)
Karacsonyi garazs tuzijateka is iszonyu torzan szolt, mindig a bal hatso hangfalbol.Ma probakeppen atallitottam a Wint 4.0 hangszoro konfiguraciora az eddigi 7.1 helyett, erre megjavult a WOT hangja.
Minden mas jatekban jol szolt a korabbi beallitas. (amit az erosito "butit" 4 hangfalra.) -
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34729 üzenetére
Ez mennyi sebzes?
328x2 XP alapjan nem tul sok.
Nekem csak nem akarja beadni a T18 ace tankert, pedig sebeztem 816-ot, 667 XPt kaptam ra nem duplazo korben.
BTW, van uj WOT Logger 8.3-hoz.
-
Kingfisher1
tag
Jó vétel volt a T14. Kihoz a válságból
-
Kingfisher1
tag
Mennyi az átlagos sebzés t5-ben?
Nekem jó ha 1000 összejön. -
Lacuss20
senior tag
Közepes tankba é úgy nézem a tetű kínai nyert.... statok alapján.
-
nyunyu
félisten
-
törölt tag
válasz
Kingfisher1 #34724 üzenetére
jaja, azt vágom, azért köszi.
Akkor másféleképp közelítek.
Olyan minimapot keresek, amin van haladási és lövegirány, valamint rádió és látótáv, és az ikonok nem bolhafasznyiak. -
törölt tag
minimapon a tankok piktogramját meg lehet növelni valahogy?
-
-
Kingfisher1
tag
válasz
Lacuss20 #34717 üzenetére
Nekem volt már ilyen, hogy nem láttam (eltűnt), de továbbra is céloztam és eltaláltam. Ilyenkor a parancsnoktól tudod meg, mi is történt.
Sőt, artyval úgy szokás artyt keresni, hogy nem látjuk, hanem a lövedék csíkja alapján határozzuk meg a helyzetét. Ez is összejött már nekem.
-
Enzolord
addikt
válasz
Kingfisher1 #34716 üzenetére
FArmolni hibátlan...
Bár, most hétvégén a KV1S is jól fog hozni... -
Lacuss20
senior tag
Attól, hogy egy tank eltűnik , nem mutatják nekem mert kilőtték a társa. Attól, ha ő nem mozdult kilőhetem annak ellenére, hogy nem látom?
-
Enzolord
addikt
válasz
Kingfisher1 #34714 üzenetére
Még esetleg töltésgyorsítót is tegyél bele...
A célzásgyorsító kelleni is fog, mert amikor pattognak le rólad a lövések, akkor igen csak belibegsz.. -
Kingfisher1
tag
válasz
Enzolord #34713 üzenetére
Már megvettem! Jól néz ki, tetszik! Kisebb tierben nem szeretnék játszani. Nagyobbra meg nem költök, azért inkább megdolgozom.
Most esett le, hogy a "pattogós" nem fürgét jelent, hanem lepattannak róla a lövedékek? Mert így elnézve elölről (a kis lövő nyílást leszámítva) tényleg lapos.
Legények 75% lettek. Lesz idejük tanulni. Volt feleslegbe egy célzásgyorsító, a ventiért meg majd megdolgoznak. -
Enzolord
addikt
válasz
Kingfisher1 #34712 üzenetére
El lehet vele bohóckodni, hozza a kreditet is rendesen..
Bár, ha csak hobbitanknak kell, akkor egy 2es prém tankra ruháznék be a helyedbe, vagy max 3...
Az igen Fun tud lenni.. -
Enzolord
addikt
válasz
Kingfisher1 #34710 üzenetére
Szerintem egy remek kis tank...
Pattogós, ha Tier 5ös csatába dob be, akkor lehet vele aratni rendesen.. -
Kingfisher1
tag
T14-ről mi a véleményetek? t5 amcsi prémium tank.
-
Lacuss20
senior tag
Ne tegye újra senki, a fent említett mappa tartalmát kimásoljátok, majd a setup exevel létrehoztok egy új telepítési helyet, oda bemásoljátok az eredeti mappa tartalmát,( felülírás) majd szépen lefut a telepítő és mehet a gyilok ^^
-
nyunyu
félisten
válasz
JackFeryll #34701 üzenetére
Miért nem lehet 20-50ezer xpvel drágább egy tank, de ne egy fossal kelljen összeszenvedni az xp-t használható modulokra.
Miert nem lehet kifejleszteni a modulokat a legkorabbi lehetosegnel, meg fenttartani 15k free XPt a kovetkezo tank lanctalpahoz.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34697 üzenetére
Mindegyik és mikor újra belépek akkor, ha játékba van a tankom betölti végig a csíkot, de továbbra se csinál semmit
Van fenn XVM a gepeden?
Ha igen, akkor frissitsd 3.3.1-re.Aktualis WOT klienssel nem kompatibilis XVM szokott olyat csinalni, hogy a csata kezdeten betolt mindent, vegigmegy a csik, de a csata helyett tovabbra is a tolto kepernyot a csapatokkal latod.
Esetleg probald meg a res_mod\0.8.3-ban levo mappakat atmozgatni valahova, aztan ugy inditani a klienst.
Ha ugy elindul, akkor lehet probalkozni egyesevel ujrarakni az egyes modokat.J1mb0 crosshairt nem kell frissiteni, mukodik a 8.2-re irt verzioja 8.3 alatt.
Korabbi bohoc skin is megy, minimap 2x is muxik.Amibol uj kell:
- tank ikonok (hogy legyenek kinai ikonok is...)
- damage panel
- serverside crosshair
- overtarget marker
- XVM -
JackFeryll
őstag
Hú de utálom a fos szar stock tankokat.
Miért nem lehet 20-50ezer xpvel drágább egy tank, de ne egy fossal kelljen összeszenvedni az xp-t használható modulokra.
Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest