- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Most az akciós tankoknak a credit vagy az exp ára van felezve? Vagy mindkettő? o.O
-
gy-daniel
tag
válasz
Sontir Fel #35095 üzenetére
Nekem olyan volt, h csapattárs felöklel, a seggem félig a testén, és tol. Közben pedig sebződik folyamatosan
.
-
Sontir Fel
őstag
Megyek a kis VKDB szutykommal. Jon ram egy magaslatrol egy ellenseger tigris 2. Mogem akar jonni, de leesik a magaslatrol es az oldalara borul. Eletben marad, szepen komotosan kilovom a hasan keresztul, el is patkol. Ott maradok, majd elkezdek tolatni, a tankom feneke hozza er a hullajahoz es felrobbanok. Azt irta a jatek, hogy leestem.... remes
-
Spenike
tag
Nah én is mentem 1 jó kört:
Győzelem
Himmelsdorf 2013. január 20. 16:01:46
PzKpfw IV Szerzett tapasztalat:
1 704
Szerzett kredit
63 098
Csatában elért Achievement:
Szárnysegéd,
Kiváló Lövész,
Elit lövész,
Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #35081 üzenetére
Erre nem figyeltem fel, de lehetséges.
-
Éne
tag
Sziasztok!
Volna egy nagyon láma kérdésem...
~1,5 év után gondoltam folytatom ámokfutásomat ezen játékban (is). Megakadtam a magyar nyelv kiválasztásánál.Sehol nem lelem a magyart. Tudnátok segíteni? 0.8.3 van fent.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #35080 üzenetére
Általában igen, de sokszor azt veszem észre, hogy alacsonyabb tierben jobban hallgatnak a játékosok a kommunikációra. Írsz és visszaírnak, vagy csak beépített parancsokkal jeleznek, hogy vették és tényleg igyekeznek végre is hajtani (a legjobb tudásuk szerint). A jó kommunikáció, csapatszellem és a taktikázás még mindig kifizetődőbb, mintha sok csatával rendelkező játékosokkal próbálnál együtt játszani (direkt írtam "sok csatás játékost" és nem tapasztaltat).
Talán mert kezdő létére nem öntelt gyökér aki azt hiszi, hogy egyedül felpofoz 15 ellenfelet és nem rohan be közéjük elsőként elpusztulni, nem aggódik a javítási költségek miatt, nem áll le az első bokorban kempelni, mert az XVM szerint nincs esély nyerni és lehet még sorolni sokáig, hogy milyen tévképzetek alakulnak ki a sok csatás játékosokban.
Engem nem zavar az ha veszítünk, mert lehet menni izgalmas, kiélezett kört amiért akkor is megérte az a 10-15 perc az életemből ha közben veszítünk. Ha látom a társaimon, hogy legalább megpróbálják, az már félsiker (vagy még több, mert az ellenségnél is nyuszik ülnek).
-
Atlantis
veterán
Egyébként most hogy hosszú idő után jópár csatát mentem alacsonyabb osztályban: hát ott érezhetően több lökött alak játszik...szóval ha nem is nagy, de valamennyi szűrő hatása van a magasabb osztálynak, kicsivel több az értelem, bár tagadhatatlan, hogy itt is sok a láma és kár, hogy itt meg az arty-k általában elcseszik az élményt...
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is sokszor kiakadok, leginkább a community elsilányulása miatt, de a válasz egyszerű: Addiktív a játék. A harmincezredik bevitt találatodnak is épp úgy tudsz örülni, mint a legelsőnek és ez többet ér, mint az idegeskedés az egyre nagyobb tömegekben érkező hülyék miatt.
-
-
Csabi04
tag
Megvettem a Kv-1s-t, mit fejlesszek rajta előszőr, hogy használható legyen. Az első 122 mm-es agyú szerintetek jó 61/160 a páncélütése.
-
Atlantis
veterán
Ezt se hittem volna, hogy egy angol tank kell ahhoz, hogy 10 kill fölé menjek. Ez a Matilda tényleg nagyon jó...reggel valahogy úgy ébredtem, hogy de jó lenne angol tankokkal menni és nekiugrottam a nehéz ágnak.
-
Lacuss20
senior tag
Szerintem is csak a valós dolgot vázoltad
Telis tele bugok morognak az emberek, de játsszák
-
Z.m.Z
aktív tag
Vajon miért van az hogy annak ellenére folyton játszuk ezt a játékot, hogy tele van elképzelhetetlenün nagy baromságokkal....... Sorra olyan dolgok történnek amire nincs semmilyen logikus magyarázat, de akkor is nekiveselkedünk újra meg újra....
És kreálunk rá valami féle önigazolás szerű logikát.....
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35059 üzenetére
Milyen teljesítményed nem nőtt? Az utolsó x csatában 17xx volt a teljesítményed, minden csatát összesítve, meg 14xx.
-
Imilenni
addikt
válasz
Memphis79 #35064 üzenetére
Nekem jobban bejött mind a World of Warplanes...valahogy..az irányítás mintha jobb lenne..meg úgy az egész felépítése.Egy random meccs 30 perces..több repülővel is mehetsz 1 csatába, az "MM" pedig úgy sorolja a repülőket hogy 0-4 , 4-10 , 10-20...de ez nem biztos.Szóval..pl: van 3 db német repülő a hangárodban..akkor azzal a 3-al elmehetsz egy csatára..értelem szerűen, ha kiszedik az egyiket átpattanhatsz a másikba..de nemzetiségek között nem lehet váltani a meccs alatt.Ha a németeket választod akkor csak azokkal játszhatsz 1 csata alatt..alapból azt hiszem 5 nép van..1-1 néphez kapsz 3 repülőt, szóval 15 repülőd van a kezdetekben amikor belépsz..külön-külön kell fejleszteni 1-1 népet..de van a karakterednek is szintje.Minél nagyobb szinten vagy, annál jobb, újabb gépeket vehetsz..persze ha van rá pénzed
Ui: Nemtudom hogy még mindíg kell-e invite kódra várni.Nekem kellett annó..kemény 2h alatt meg is jött.
-
vhw
addikt
válasz
zsloti #35061 üzenetére
Mennyien vannak most online?
Akkor jó játszani T3 tankokkal mikor rendesen 100k felett van a játékosok száma. (több kis tank -> több esély, hogy veled egy szintű csatába kerülj. Na meg most bezavarhat az event, van két elég népszerű T5 tank, ami igen jól keres, így sokan azzal tolják) -
Pete55555
addikt
Malinovka, támadás. TigerP csata elején beírja: All on left side wins.
Aztán páran elmagyaráztuk neki a dolgot, végül jöttek a jobb oldalra is, de az ellenség folyamatosan 1-2 tanknyi előnyben volt, aztán mikor kihaltak közülünk az idióták, kezdtük felhozni magunkat, meg is nyertük volna, ha nem jár le az idő :S
-
Cseri0058
őstag
A gyorsított képzést hol lehet bekapcsolni? Sehol sem találom...
-
törölt tag
Szeretném megköszönni a tanácsot annak a személynek, aki pár napja ajánlotta a MyReplays.ru site-ot, azóta is használom, működik. Köszönöm.
-
zsloti
senior tag
Üdv
Az miért van hogy T-46 os tankot kizárólag csak V.-VI. -os tankok közé rakja be?
Semmi értelme nincs mert sebezni nem sebzem őket ők viszont 1 lövéssel leszednek
zs -
Lacuss20
senior tag
Nem akciósan mennyi lenne a Stug III?
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35047 üzenetére
a performance rating az ami számít ott, de ez írja az eff-et is, ezt szoktuk nézni általában a sima eff számítás helyett, mert ott a cap hatványozottan számít.
Most nézem az IEM-et a PANDA nyerte... hát no comment, őket utóbbi két találkozásunkon megvertük ESL-en, decemberi döntőben 2 mapon is, múlt héten is... bezzeg a Red Tide sehol nincs.
-
nagysandor88
tag
válasz
Csabi04 #35044 üzenetére
Erre a kérdésre már egy csomó válasz érkezett a topikban, keress rá!
Kezdőknek T150, meg ha nem vagy túl jó játékos, akkor is. A KV-1S jó kezekben nagyon jó, míg ha valaki nem tudja kihasználni a sebességét, vagy épp nem tudja kezelni a hoszú töltési idejét a 122-es ágyunak, akkor még kárára is megy a csapatnak.
Bár most a Kv akciós, és 70%-kal többet hoz így megfontolandó, ha nem jön be, akkor az akció után eladod és nem buksz az árán, valamint lesz egy jó ágyud később a KV3 -ra. -
Antonius1978
addikt
-
törölt tag
KV-1s most akciós asszem. Amúgy elhanyagolható a különbség, KV-1S gyorsabb, T-150 erősebb páncél, plusz más ágra jutsz a továbbfejlesztéseknél.
szerk: KV-1S most 450E mindösszesen.
-
diegho
nagyúr
válasz
Danny_L.hu #35037 üzenetére
Erre van a noobmeter.com és az újabb eff számítási rendszer.
Dobi 562 ugyanez a helyzet a company-val feltolt win rate-el is, az is nagyon becsapós.
-
Csabi04
tag
Melyik tankot vegyem meg Kv-1s vagy T-150?
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
OFF:
World of WarPlanes invite kódja van még vkinek?(dobjon már egy privit plz)
Köszi! -
törölt tag
Felderítő (scout) tank fegyverzetét hogyan szoktátok fejleszteni? Azért kérdem, mert mint scout nem az elsődleges szempont a tűzerő, viszont egy jobb fegyó ugye nehezebb, gondolom ezáltal bukik valamennyit a sebesség, gyorsulás paraméterekből.
Ugyanakkor ugyanezt as tankot sokszor berakja saját tierjébe, több könnyű tankkal egyetemben, aholis azért mégiscsak illene lőni néhanapján.T-50 és hamarosan T-50-2 tekintetében érdeklődnék elsősorban.
Köszönöm.Vigneau
Province a kedvenc mapom, szívesen kipróbálnám magasabb tierekkel is. -
emre
veterán
válasz
"Szóval ez az effi számítás másra nem jó, csak arra, hogy frag vadász zászló foglaló gyökereket csináljon az erre hajlamos játékosokból."
Azoknál általában a win arány nem követi a viszonylag magasabb eff értéket, hanem megáll közép szinten.
(#35038) Vigneau
Volt hozzá szerencsénk.
-
sith7
félisten
válasz
Köszi
-
Danny_L.hu
tag
Mondjuk itt. Most játszottam a számokkal és újra-újra kalkuláltattam. Szomorúan tapasztaltam, hogy ha az Average Destroy / Battle számon módosítok 0,2-et felfelé, az effi érték 50-el több lesz. De ha az Average Damage / Battle-en módosítok 1,0-et, akkor az effi összesen csak 0,5-et nő. Valamint az Avarage Cap. / Battle-nél is a 0,2-es növekedés, effiben 30-at ér. Szerencsére az Avarage Defense / Battle-nél is ugyanez a helyzet. Szóval ez az effi számítás másra nem jó, csak arra, hogy frag vadász zászló foglaló gyökereket csináljon az erre hajlamos játékosokból.
-
Patrick76496
őstag
válasz
kanyipicske #35033 üzenetére
Az XP-be nagyon is beleszámít a frag. Pl Type-pal sebeztem tegnap 2300-at frag nélkül, egy Löwe pedig 1600-at 3 fraggel. Spotolt sebzés egyikünknek sem volt. Valahol mintha az hallottam volna, hogy a kill az xp-be számít bele, a sebzés pedig a kredit-be. De ezt ne vedd készpénznek, nem hivatalos információ.
Szerk.: Szép kis prém gyűjtemény.
-
Lacuss20
senior tag
Esetleg, ha valakit érdekel tudok TS szobát ingyen. Viszont a tss.thomin van WoT szoba is valaki tudja a kódját
xD?
-
gy-daniel
tag
válasz
diegho #35030 üzenetére
A magas eff-es emberek már csak ilyenek
. Volt olyan lila emberke, aki berohant 3 tank kereszttüzébe, de a többiek voltak a noobok. Biztos jó játékos, de akkor ott azt nagyon benézte. (Persze kivétel mindig akad, de ez a való életben is így van. Ha vki úgy hiszi, h nagyobb tudással rendelkezik, mint akinek nem egyezik a véleménye vele, hajlamos gondolkodás nélkül butaságnak titulálni a másik gondolatait. Ez lehet igaz is 10-ből 8 esetben, de kettőben csupán az arroganciája miatt marad tévedésben.)
-
diegho
nagyúr
Mai egyik csatámban Bat-el voltam Erlenberg-en a bal alsó bázison, rakás tier10 mindkét oldalon, 5-5 arty és 3-3 scout. Kör elején kiszedtem az ellenfél 13 90-ét, ekkor látom, hogy egy TD és egy Heavy tankunk átrohant a déli hídon, majd nagy anyázás közepette meghalnak a domb oldalában. Ekkor mondtam a T57-nek, hogy nem anyázni kellene, hanem megtanulni, hogy déli oldalon nem támadunk, csak védjük a hidat. Erre jött a válasz, hogy neki 80-al több az eff-je, szóval kussoljak. A kört simán nyertük, megnéztem a srácot és tényleg 1996 eff-je van, de 3.4 cap/battle 11k csatával. Új eff számítással 1500 pontja van, noobmeter-en 1800, de ő meg van győződve róla, hogy isten, pedig csak egy capribanc. Nem értem miért nem ismeri el, hogy balfasz volt, inkább anyázza a csapatot, holott semmit nem tudtunk tenni, 5 heavy tank ment rá és mindegyik arty őt lőtte.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #35021 üzenetére
Nem hanem a tankhoz is van írva egy alap átütő erő illetve az ágyúkhoz is.
Tank alapertelmezett atuto ereje+sebzese az alap agyu default loszerenek atlagos adatait mutatja. (+/-25% szorassal ertendoek, 240 atlag sebzes az barhol lehet 180 es 300 kozott.)
Illetve ha mar a garazsodban van a tank, akkor a jobb oldali tulajdonsag listaban az aktualis felszereles adatai lathatoak.
Vagy lent a felszerelesekre/loszerekre rahuzva a kurzort lathatoak reszletesen is. -
KaLeun
senior tag
Éjjeli egykor felraktak egy hírt, hogy tervezett karbantartás lesz 19-én 21.30 és 23.59 közt...
Na mindjárt megindult a hozzászólás áradat, hogy hülyének néznek bennünket. Persze továbbra sem ismerték el, a valódi okot (DDoS/Szerver), inkább megindult a szokásos takarítás...
Már meme is van, "Hétfőn a WG irodájában":
-
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #35024 üzenetére
Á, ezt csak azért vettem meg, mert sokan dicsérték, hogy milyen überjó vele. Most akciós volt, megvettem. Az árát már visszahozta, de lehet, nem fogok vele napi szinten játszani. Az orosz vonalat szerintem nem viszem tovább, inkább maradok a németnél, meg az amcsinál.
-
Patrick76496
őstag
-
nyunyu
félisten
M6-on van ket tier VI agyu, 76mm M1A1 es 76mm M1A2..a leirasaban semmi kulonbseg nincs abszolut a ketto kozott..tenyleg egyformak
M1A2 gyorsabban tolt es pontosabban lo.
Valamit varialtak az M6-on, mert most mindket agyura 16.6 percenkenti lovesszamot irnak, mig nyaron az M1A1 16.6, M1A2 16.72 volt.
Nagy Shermanokon nagyobb kulonbseg van az M1A2 javara. (14.29 vs 18.18) -
echterion
nagyúr
Azért az hihetetlen, hogy a kv1s 122-ese képes 50m-ről is mellélőni. Ezt nagyon sokszor eljátssza, rohadt idegesítő...a német áron nem ehhez vagyok hozzászokva.
-
D.Orion
veterán
Nos.
Löveg adatoknál:
Avg pen: Átlag átütés
Avg damage(dmg): Átlag sebzésNem elől, oldalt, hátul, hanem AP lőszer, prémium lőszer(APCR vagy HEAT), HE lőszer.
Davs:Az egyiknél 0.43-as a pontosság míg a másiknál 0.4.
-
Davs
tag
M6-on van ket tier VI agyu, 76mm M1A1 es 76mm M1A2..a leirasaban semmi kulonbseg nincs abszolut a ketto kozott..tenyleg egyformak? mert az M1A1 megvan es ki kell fejleszteni az M1A2-t mindenkeppen, de igy orbitalis hulyesegnek tartom
-
Lacuss20
senior tag
Akkor melyik, hogy érvényesül? Mert ezt nem igazán értem. Azt tudom, hogy a felsorolás az szemből oldalt hátul a sorrend.
-
Lacuss20
senior tag
A löveg és a lövedék armor penje össze adódik?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Miért van az hogy a személyzetből pár tankban is a rádiósom van lemaradva nem úgy fejlődik mint a többi?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Subaru topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest