- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
GaburroSan #37681 üzenetére
A tank ászt nem csata XP-re adja, hanem átlag XP-re.
Ha a 99%-nál meghúzott vonal 933 XP-t jelent, és te a tankoddal mentél 24db 300 XP-s és 1db 5000 XP-s kört, akkor az átlag XP-d (24 * 300 + 5000) / 25 = 488, így az 5000 XP-s csata sem fogja meghozni a tankászt.
Ha már mentél 24db 930 XP-s kört, és mész huszonötödiknek egy 1050 XP-t hozót sikerül összehoznod, akkor az átlag XP-d azzal a tankkal 934, és megkapod a tank ászt... (Ha a 99%-nál meghúzott vonal ugyanúgy 933 XP-t jelent, természetesen.)
HGyu
-
Antonius1978
addikt
-
Axel007
tag
válasz
mynames #37691 üzenetére
Na vajon, biztos a gilisztáknak.
Komolyra fordítva a leírásában ez szerepel "War Thunder is an MMO combat game dedicated to World War II military aviation, armored vehicles, and fleets". Egyszóval lesz repülőgép, harckocsi és hadihajók (megjegyzem mindez egy csatán belül amire azért kiváncsi leszek).
-
törölt tag
válasz
Veatta #37689 üzenetére
"Igen, a howitzert mint ahogy a roppant autenikus forrás is írja eredetileg az ágyút jelentette"
Nyilvánvalóan félreértés volt, ahogyan fentebb is írtam, de én itt még soha senkitől nem hallottam a howitzernek hívni a trollgunokat, de sebaj ... ez az én hibám.
Másfelől azt, hogy mi a Howitzer már nagyon régóta tudom, tehát ama authentikus oldal csak alátámasztás volt részemről, az infot nem onnan gyűjtöttem be. Egyébként nem kevésbé authentikus, mint mondjuk a PH fórum, erről mit gondolsz? Ha máshol egy itteni beszélgetésre hivatkoznék, tán nem mondanák ugyanezt?Volt egy Battle... akármilyen játék még a 90-es évek végén, ahol azt artykat eleve howitzernek hívták.A szovjet és az Usa erők harcoltak a naprendszerben, Hold, Mars, Vénusz, külső bolygók .. stb felszínén, a lényegét tekintve stratégia-szimulátor (vagy mi ...) volt, azaz irányíthattad az egységeket, de te magad is egy harci egységben ültél, aktív részeseként a csatának.
-
atti_2010
nagyúr
Ezért én is nagyon haragszom úgy csinálnak mintha valóban a tankban ülnének és meghalnak ha kilövik őket ráadásul úgy van ahogy mondod utána ők következnek, vagy azt is utálom mikor 2 oldalról támadjuk az ellent és én kimegyek a másik oldalra mert ugye 2 fele nem tud lőni és akkor a baráti tankkal meg gondolkodik hogy lője vagy sem mikor közben engem telibe aprít az ellenség.
-
Veatta
aktív tag
válasz
#48613632 #37606 üzenetére
Igen, a howitzert mint ahogy a roppant autenikus forrás is írja eredetileg az ágyút jelentette, amelyben még nem voltak megtalálhatóak a spirál alakú bemarások amelyek lövedék tengely körüli forgását tették lehetővé, ezáltal távolabbra is pontosan lehet célba találni, ezt hívják huzagolásnak.
A játékban ezek a rövid csövű troll ágyúk képében jelennek meg, és itt nem az önjáró lövegekről beszélek.Természetesen az önjáró lövegeknek is lehet huzagolásmentes az ágyúcsövük, ami tovább ronthatja azok pontosságát.
Eredendően egy angol tank howitzeréről volt szó, nem pedig az artykról.
Az internet pedig mint tudod az a hely ahol mindent megtalálsz, és annak az ellenkezőjét is.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Annyira szánalmasak az ilyen gyerekek mint a legutóbbi csatában, kilő mert szerinte elloptam a killjét, normális az ilyen? Tuti fogyatékos vagy apja anyja veri és ezért retardált lesz felnőtt korára..franc se tudja de szűrni kéne valahogy az ilyen szerencsétleneket mert az a 1-2 nap bann nem elég nekik...már ha foglalkozik valaki a feljelentgetésükkel...
-
SoulReaver
veterán
áhhh.... IS-3 al Kv-5 seggéről pattan a bl-9 ....
-
myckey
veterán
válasz
GaburroSan #37681 üzenetére
1300 alatt,nem nagyon szokták megvágni vele az embert
-
Zeratul
addikt
válasz
sebijani1982 #37678 üzenetére
Általánosan úgy számolhatsz hogy Med, heavy, TD +2 tier, Light, SPG +4 tier tankokkal sorsolhat össze. PzIII ilyen szempontól szerencsés mert mednek van besorolva, de nagyon jó rádiója van, gyors és viszonylag fordulékony így spottolni is lehet vele.
-
válasz
sebijani1982 #37678 üzenetére
Itt egy szép kis táblázat, tudtommal aktuális, de ha tévedek, valaki biztosan kijavít
-
válasz
sebijani1982 #37666 üzenetére
user error, nem az mm hibája
-
-
virkir
veterán
válasz
myckey #37624 üzenetére
Amivel nem mentem arról nem mondok véleményt és a 150 ilyen.
Az új amerikai ágat csak teszten próbáltam de nem igazán győzött meg arról, hogy kéne nekem még egy táras ág. A T57-et én gyengébbnek éreztem az 50B-nél.+SoulRiever-
Igazából nem értem miért nem kapott még egy másik ágyút nem lenne baj egy +6-8mm pen de a többi pozitív tulajdonsága remélhetőleg ellensúlyozza ezt. -
myckey
veterán
válasz
te most csak szórakozol velem?
az egy TR4 gép
mi akadálya lenne,hogy TR6 ellen harcoljon?
ugye semmide poénnak jó volt
-
Cucuska2
addikt
válasz
Nem értem a problémádat. A Pz III eddig is harcolhatott ilyen csatában.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pz III sokat érhet egy KV1-S -el szemben mondjuk
Nem az o dolga kiloni...
Ha esszel scoutol, azt jobban jutalmazza a rendszer, mintha leallna 1 az 1-ben kinyiratni magat.
-
myckey
veterán
légyszíves,prezentáljátok már ezeket az anomáliákat,mert én még soha nem tapasztaltam ilyet..........
pedig szakaszoztam már eleget.hogy őszinte legyek,nem tudom elhinni
nem kötekedem,csak szimplán nem hiszem el
-
Axel007
tag
Na meghát a mai nap másik történése T9,T8 és T7-ek közé az egyik magyar bárátunkat a T4-es tankjával berakja közénk. Szegénykém felvágtatott a hídra, majd onnan bumm a mélybe.
Ehhez meg csak annyit fűzök hozza grat. Wargaming (fasza a balansz rendszer). Legközelebb hátha a T10-esekhez egy loltrakit tesz be. -
Axel007
tag
Sziasztok!
A mai játék egyike annyira felidegesített, hogy csak na. Tényleg ennek a játéknak lehetne a szlogenje "Ha idegbetegséget akarsz kapni, akkor válaszd a WoT-ot".
Történt úgyanis, hogy a Westifield pályán a mi oldalunkon van 2 KV-1, 2 Stug-III és én a T1Heavy-mmel. Ott a heggynél kikicsukizok, erre látom, hogy a 2 KV-1 leáll meg az egyik Stug-III. Mondom, hogy segítsenek mert egyedül nem bírok el 6 emberkével, erre megjön a segítsek 1 Pz38nA.
Gondolhatjátok úgy szétkaptak, mint foxi a lábtörlőt.
Majd a másik Stug írja " lol T1Heavy".Kérdésem, ha valaki elkezd játszani akkor kérem fejezze már be, ne száljon ki csata közben.
Helyette inkább menjen LEGÓZNI. -
mynames
senior tag
válasz
fradi81 #37642 üzenetére
Amikor T150-nel kerülök szembe, úgy érzésre 75% , hogy a KV1s-sel kerülök ki győztesen. Ez az én tapasztalatom.
"Ha fentvan a 107mm-es 3x elég oldalba lőni a kv-1s-t és vége,", erre nálam nem sok esélyed lenne...merthogy kettőből kiszedem a T150-et, és nem kell , hogy az oldalát lássam.
Ha nektek más a véleményetek, hát az is rendben van. Egyszer gyakorlóban ki is próbálhatnánk!(#37644) zsloti: az úgy van kitalálva , hogy mindig a lánc ugrik le (érdekes nekem is mindig a lánc száll el rajta, de sose kapok pl main gun hit-et és egyebeket), mert különben nincs ami megállítaná!
-
Axel007
tag
válasz
sebijani1982 #37647 üzenetére
Szia.
Leírom a saját véleményemet, igaz nekem VK3601H van, de kb. ugyanaz a kettő. A stock ágyúval tényleg nem mész sokra vele, a 10,5-ös sem nagyon kedveltem, de a 8,8-assal csodákat lehet művelni. Mindent fejlesz ki fullra, és meglátod nagyon kedvelni fogod.
Amúgy kifejeszetten sniperkedős masina. Töltésgyorsítóval, álcahálóval, látcső és 100%-os legénységgel a KV-1S-ekre néha a frászt hozom rájuk.
Röviden ennyi. -
Jolet
őstag
válasz
sebijani1982 #37647 üzenetére
a legnagyobbat
-
sebijani1982
senior tag
VK 3001-P -re melyik ágyút rakjam majd? Eddig a stock-kal szívtam mert nem volt elég tp az új toronyra, de most már meg van. Feltettem a 10,5-es ágyút de még mindig szívás.
Repeszromboló-t használok az lehet a gond?
Előtte a sima páncéltörő sem vitt semmit.Átlagban olyan 300-400 körül tudok csak sebezni összesen, mert kilőnek mint a Lajka kutyát az oroszok.
-
Pete55555
addikt
válasz
#48613632 #37566 üzenetére
Nem, nem szemből fogod elkapni... hol írtam ilyet?... Szemből leírtam a weak spotot. Oldalről meg már csak átütöt, vagy ha nem, akkor hagyd a fenébe, keress más célpontot.
Javasolnám azonban, hogy a hétvégi okoskodás helyett töltse a szabadidejét inkább az édesanyjával
Te inkább ne mondd meg nekem, hol, és kivel töltsem a szabadidőmet, sőt, örülj, hogy ezért nem jelentelek.
-
zsloti
senior tag
Sajnos nem boldogulok a T50 el
10-ből 8 első találatra leesik a lánc ,ez reális?
Szeretnék T50/2 -est de 200 xp-n ként ez nehéz lesz
Zs -
mynames
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #37514 üzenetére
A hitzone cuccot végül , hova másoltad be?
Mert a letöltött anyag az .dds fájl járműnként külön mappában, a gyári telepített cucc a Vehicles mappában pedig .xlm és az összes ömlesztve van.(#37636) fradi81 :
A 122mm-sel szerelt KV1s-em általában reggelire papizza a T150-et... -
Csabi04
tag
Megmondaná valaki hogy mennyi a lőszer a T-150-be?
-
fradi81
veterán
-
luke.
aktív tag
válasz
myckey #37630 üzenetére
Nekem a T32 és az M6 nem jött be sajnos, bár T32-vel az utóbbi 1 hónapban emelkedik a wr-em. M6-al meg rég nem játszok, mert a KV1S überbrutál. Sajnálom, hogy csak 2 hónapja van meg, mert megnéztem volna a nerfek előtt.
T29 egy nagy kívétel azt szerettem saját szinten megállta a helyét, remélem az M103 is ilyen lesz. Sajnos még 60k xp. -
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #37631 üzenetére
Amcsi heavykre minek celzas gyorsito?
Rammer+venti+vert stabbal jobban hasznalhatoak.Tigrisre persze nincs vert stab, igy full speedrol megallas utan legalabb 1 masodperccel hosszabb ideig celoz, mint a vert stabos amerikaiak.
-
myckey
veterán
válasz
SoulReaver #37628 üzenetére
lassú?
nekem feltápolva,
8.74 a töltési idő
ha ez lassú egy tr8 hevinél,akor lecidázom magamLuke
csúszik is az szépentermészetesen szemből nem egyszerű telibe verni a tornyot,pláne ha mozgatod is
De,oldalról bizony könnyen sebezhető (bár ez minden gépnél elmondható)
illetve képes olyan anomáliákra,hogy kacsázik a tetején a lövedék,és a kémlelőben köt ki,sebzést okozva,de ez nagyon ritka -
vendingo
veterán
Köszi, hogy kicsit felvilágosítottatok.
A covenanter-al számomra elképzelhetetlen mennyiségű lóvét és tp-t sikerült összegyűjtenem körönként.
Miután kiokosítottatok, hogy mire is való a könnyű tank, berongyoltam az ellenség hátába, sokat felderítettem, kilőttem párat és 24k lóvét és 500 tp-t kaptam. Átlagba 10k lóvé megvan -
luke.
aktív tag
válasz
nyunyu #37622 üzenetére
Köszi, de kicsit fura mert a torony kialakítása direkt baromi gömbölyű és pattogni kellene róla, meg elcsúszni a lövedéknek. Amúgy igen az összes gyártott amcsi nehéz közzül ennek a legnagyobb a tornya. Az jó hír, hogy a 120-as jó rajta.
(#37617) ollie Sajnos én ebből csak a kis sebzéseket, a pattogásokat, és a két lővésből meghaltam dolgot tapasztaltam.
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #37609 üzenetére
Szép, kár, hogy ha arty-val nem adja meg, már nekem is lenne.
-
virkir
veterán
Azért ez így nagyon sarkítva van.
Szvsz
tier6- M6, KV1-S igencsak egál de szerintem inkább a KV felé billen a mérleg nyelve a nagy alfa miatt
tier7- itt egyértelműen a T29 a legjobb
tier8- szerintem az 50 100 minimum egyenértékű a T32-vel de sokszor akár jobb is lehet
tier9- m103, E-75 a két legjobb nagyjából inkább egyformán jók, univerzálisak
tier10- egyértelműen a T110E5 az all round tankCucuska2
Ami mostanában megy ezen a fórumon akár többször is beköszönhetne naponta. -
nyunyu
félisten
Az M103-ról mik a tapasztalatok? Jobban használható, mint a T32?
Baromi nagy celtabla a tornya, raadasul sokkal puhabb, mint a T29/32-nek, es ha nem pont az ellenfel fele nez, abban a pillanatban szembol ammo rack.
Meg kivalo arty magnes, csak ugy ropkodnek a 6-800 HPk egy-egy talalatnal.Viszont az agyu kinalata nagyon jo, mar a kozepso is hasznalhato, de a top 120mm felelmetesen pontos es mindent atvisz, csak relative kicsit sebez.
-
Micsurin
nagyúr
Valaki az amcsi m2 medium-ról mondana nekem párszót?
Menyivel lenne nagyobb esélyem vele egy csatában mint a mostani cruiser mkIV-em el?
(már ha lenne )
És az orosz közepeseket megéri kifejleszteni?Sorry tudom low kérdések
de el kell vala merre indulnom
-
törölt tag
válasz
Pttypang #37608 üzenetére
Rohadtul tudom az ilyet utálni, de azt hiszem jeleztem már.
Ha nem vagy képes magyarázatot fűzni a mondókádhoz, akkor inkább ne szólalj meg. Függetlenül a témától, nem egyszer tapasztaltam, hogy ha valaki valamit jobban tud a másiknál, akkor egyből akkora lesz az arca, mintha legalábbis feltalálta volna az agyátültetést.
Lehet, hogy tévedtem, ha igen, elfogadom, persze ha normálisan el van magyarázva. De az ilyen "hagyjuk", meg egyéb köcsög beszólások csak felbasszák az agyam, és a végén olyat fogok írni, amit esetleg magam is megbánok.Köszönöm, remélem vetted.
Zeratul
Igen, láttam már ilyen lövedéket, ami alacsonyabb szögben jött át a pályán, de sosem tudtam, hogy mi eresztette ki ...
Megtaláltam a keveredés okát
A Covenanterre fejleszthető egy ágyú, amit Howitzernek hívnak.
Tököm se tudta, ettől függetlenül amit írtam, azt segítő szándékkal tettem, ha tévedek, elfogadom a kritikát, de ne nagyképűsködjetek már, mert a tököm tényleg teli van ezzel a társasággal. Az életben is ennyire primitív bunkók vagytok? -
nevyk01
csendes tag
Ti nem az eu szeron toljatok hogy nek magyar a játék ?
az usa szero mivel másabb amúgy?
-
törölt tag
válasz
Veatta #37597 üzenetére
Akkor én is mondhatom, mielőtt még a flame elterebélyesedik?
Howitzer, magyar jelentése, tarack, vagy tábori ágyú, info pl ITT
Na akkor mi is a tarack, vagyis inkább legyen önjáró tarack ... ha nem az arty?????
(Ha pedig mégis én tudnám rosszul, akkor bocs ... internetszerte ez az info van elterjedve)
virkir
Márpedig, ha visszaolvasol, több, mint valószínű, hogy emberünk az arty célzástechnikáját nem ismeri, ha pedig így van, akkor mégiscsak segítettem, nemde? -
Érdekes, többször csináltam már ennyi sebzés körül (2125), és csak most kaptam Ace Tankert:
Victory! Map: Widepark 2013. február 2. 11:49:25
Vehicle: KV-1
Exp: 2 520 (x2) + Credits: 32 288
Achievements: : Steel Wall, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Nem prémiumos eredmény, a spot 425 volt.
(#37600) luke.: szerintem a legjobb T9-es tank az M103
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #37603 üzenetére
Mivel a 8.6-os verzióban lesz a csere, ami még több hónap, szerintem bőven ki tudod fejleszteni free XP felhasználása nélkül is. Az még igen messze van, változhatnak is az elképzeléseik.
-
Antonius1978
addikt
Meg tudja erositeni valaki azt a hirt, hogy a T50/2-bol prem tankot csinalnak ? Fontos lenne, mert tevedtem, nem 20 ezer, hanem meg 40 ezer TP kell hozza...
-
luke.
aktív tag
válasz
Tomi0703 #37601 üzenetére
A t9 nehéz köztes tank. A hangsúlyosak a t10,t8,t6. De ezt tudhatnád.
Amúgy meg érezhető a külömbség!
Löveg 122 mm BL-9: 225/265/68 mm, 390/390/465 hp
Löveg 105 mm Gun T5E1: 198/245/53, 320/320/420 hpLöveg 122 mm M62-T2: 268/400/68 mm, 440/440/530 hp
Löveg 120 mm Gun M58: 269/381/60 mm, 400/400/515 hpLöveg 130 mm S-70: 260/303/68 mm, 490/490/640 hp
Löveg 120 mm Gun M58: 269/381/60 mm, 400/400/515 hp
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest