- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #35454 üzenetére
1SBP, HAMI, HUNS, MUMMY, PTS, UNICA eddig kb. erről a hat klánról tudtam, hogy top és ezeket mindig figyelem, hogy melyik oldalra kerülnek, mikor játszom. Tudom, hogy álljak hozzá az adott csatához.
Most direkt rákerestem és megtudtam még 5-öt, amire figyelhetek: QNQ, EFE, RT, RED-R. QV. Jobb tudni mire számíthatok.Ma én is azt tapasztaltam, hogy magas tierben voltak érdekes játékosok. IS-4-ben ült 40%-os találati arányú emberke, sajnos ilyenkor ha csak egy tier10-es van szinte esélytelen a csata. Hihetetlen látni, hogy IS-3-mmal is játszanak olyanok, akik a hátsójukkal mennek támadni az ellent. Jó lehet a gold ammo miatt szemből is sérülne, de így még ki is gyullad a szerencsétlen és egy lövés.
(#35455) vhw Ez pontosan így van, de ha a nyerés nem lenne így kiemelve, akkor a lelkiismeretes játékos is meggondolná a visszafordulást, hisz valószínű rosszabbul járna.
(#35471) Stauffenberg atti leírta a lényeget. A WG-nek nem érdeke a jó játékosok kiemelt díjazása és érdeke, hogy a gyenge játékosnak is legyen öröme azáltal, hogy sok xp-t kap még ha semmit sem csinált is győztes csata végén. Támogatnám, hogy a plecsnik különböző jutalmakkal járjanak még akkor is, ha a WG úgy súlyozná, hogy győzelem legyen a fontos, azaz mondjuk a Védő és a Foglaló medál érne kimondottan sokat.
Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest