Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
diegho #35494 üzenetére
Ma nekem is volt hasonló, egy csapattárs td leláncolt, chatben kérdeztem, hogy indok etc, de válasz semmi.. Az artyk persze cirka 10 sec alatt megettek...
(#35495) atti_2010
Aha.. mert szerinted "érzésre" szoktak pert indítani..
Na meg (#35498) Djuree +1(#35501) diegho :
"Addig játszom amíg úgy nem tolom majd, mint a jutub vidis királyok" című történet? o.O
[Ezzel a tankkal uuudenagyotlőttekavideóóóón] -
jano_77
nagyúr
ERRŐL senkinek nincs infója? Fel, nyunyu, virkir, vhw és még akik jól informáltak szoktak lenni
-
diegho
nagyúr
Hihetetlen mi megy tier10-ben. Egyszerűen nincs 50% win feletti játékos a csapatomban, folyamatosan bukok 50B-vel folyamatosan 3k néha 5k feletti dmg-el. Az még oké, hogy elmenekül mellőlem a bat teli tárral, amikor meglátja, hogy jön az ellenfél E-100, de hogy a bázison campelő td-nk miért engem lő hátba, amikor az ellenfél amit céloz és közte ott állok én és egy 25x25m-es ház, azt már végképp nem bírom megérteni. Csupán odaláncolt keresztbe az ellenfél tankok elé. Semmit nem tudott volna lőni, hiszen az épületektől takarásban volt minden, így engem lőtt meg, hátha... mindezt 11k csatával a háta mögött.
-
slayer006
addikt
válasz
Atlantis #35491 üzenetére
Sztem ezt sokkal sunyibban oldják meg. A (prém)tank adatihoz nem nyúlnak, mert azt Sasszem 'siemka' Wojtowic egyből észlelné és telesírnák a fórumokat. Ellenben csata előtt minden változója kap egy szorzót (monjuk 0.87). Így Wojtowic hiába sír és áll be a békemenetbe, a WoT atyajai a vállukat vonogatják: a tank nem lett nerfelve.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek a pz4-es?Hogy lehet vele keresni pl a 105-ös gun-nal?Jó rajta? -
vhw
addikt
válasz
GaburroSan #35487 üzenetére
Dehát azt minden héten nerfelik...
-
Cseri0058
őstag
válasz
Stauffenberg #35434 üzenetére
Én sem szeretem az ilyen embereket, de én nem osztom meg másoknak. Nekem itt a megosztással van a bajom nem maga a játékossal. Igaz amit leírtál, de neked attól jobb ha megosztod másokkal mekkora birka a gyerek?
(#35437) Mcray
Az említett játékkal az a baj, hogy ott a gyengébb játékosnak körülbelül semmi esélye sincs. A WOT-ban Szerintem ezzel a rendszerrel nincs baj hiszen ha valakinek nem megy annyira a játék attól még fejlődhet ő is. Ha nem tanul belőle te nem tudsz ellene semmit sem tenni csak elfogadni tudod.
Ezek szerint te a statra mész? Attól, hogy ha van 14 ilyen játékos a csapatban attól te még játszhatsz egy jót függetlenül attól, hogy gyorsan lemészárolnak.Jó az ilyentől én is kiakadok ne aggódj...
(#35438) diegho
Én nem rég kezdtem jelenleg így állok:
[link](#35442) CactuS
ők ebben profik lehetnek
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #35482 üzenetére
Ezt kár vitatni mivel nem a mienk a játék, a BF pedig egy teljesen más jellegű játék és ott semmi perc megvetetik veled az alapjátékot majd később a hozzá érkező kiegészítőket is, ez a játék pedig ingyenes.
-
Micsurin
nagyúr
Az U.K cruiserekről mi a véleményetek megéri?
Vagy van nagyobb tűzerejű ebben a kategóriában? -
vhw
addikt
Nekem azelőtt is jobban tetszett a troll gun, mikor még nem lehetett credites prem lőszert venni.
He-vel is lehet jókat odacsapni, de prem lőszerrel (12 gold -> 4800 credit) 700 átlag dmg és 228 pen... ezen a szinten ez egy mini-BL10.
Bár még nem próbáltam ki, de akár még nullára, vagy nyereségesre is ki lehet hozni vele a csatákat prem nélkül (tekintve, hogy jobb a fajlagos kredit/dmg értke ennek a lőszernek, mint a divatos 10,5-es HEAT-nek)D.Orion: hát akkor honnan ítéljük meg? A német L/56 88-as is lemossa a pályáról azt az ágyút, pedig az már igencsak szerény fegyver egy T7 heavy tankon (még medeken is inkább a legaljához tartozik)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #35475 üzenetére
A Battlefield sorozat csak a teljesítményre épít. A győzelemért kapott bónusz nagyjából a semmivel egyenlő (na jó a legelső fegyver upgrade-et össze lehet hozni vele néhány tucat csatával). Ott csak az számít, hogy mit tudsz hozzátenni, ha nem vagy hajlandó tanulni, fejlődni és több XP-t összeszedni akkor se szintet nem lépsz, se új fegyvereid nem lesznek és a meglévőkre sem lesznek kiegészítőid. Ráadásul nem leszel más csak egy frag a jó játékosoknak és szar lesz a statisztikád.
A Battlefield nem honorálja a semmittevést, hanem arra ösztönöz, hogy legyél jobb. Hallunk olyan híreket, hogy a játék veszteséges vagy a fejlesztőket csőd fenyegeti? Él és virágzik, pedig ezen logika mentén be kellene csődölnie az egésznek.
A WG sem halna éhen ha arra ösztönözné a játékosokat, hogy tanuljanak és tegyék hozzá a győzelemhez a részüket a legjobb tudásuk szerint. A legtöbb játékos mire hajt? A legnagyobb, legtáposabb tankra... tier 7-8 felett már igencsak elkél a prémium és ezt akkor is megvenné ha történetesen nem egy idióta lenne.
-
Micsurin
nagyúr
Most szándékozom venni a pzII meg a t18 és a bison mellé venni egy cruiser 3 at megéri? (feltolnám maxra)
-
ktg3
őstag
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #35471 üzenetére
Én nem adnék neki semmit. Én belevenném a képletbe, azt a változót, hogy mennyire segítetted a csapatod (ebbe beleszámolva a felderítést, okozott sebzést és ami még van). A ranglétra tetején nagyobb lenne az XP/kredit szorzó, alul meg egyre kevesebb, minél kisebb százalékban járultál hozzá a győzelemhez. Olyan lenne, mint egy mérleg, ha mindenki egyformán kivette a részét, akkor mindenki egyformán kap, aki pedig alaposan odatette magát az többet, aki meg csak potyázott az kevesebbet.
Ez mind szép és jó csakhogy a Wargaming nem elit játékosokat akar ezzel a játékkal toborozni hanem pénzt keresni, ha olyan szigorúan pontoznának sokan abbahagynák és a a cégnek miért is lenne jó? A jó játékosok ráadásul kevesebb aranyat vesznek mint a bénázók.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Micsurin #35456 üzenetére
A kilőtt tankok száma vajmi keveset jelent, csak a damage számít. Nem véletlenül. Én sokszor már ott is hagyom a néhány százalékra ledurrantott ellenfelet ha tudom, hogy mások is lövik. Ez már csak arról szól, hogy kinek tölt gyorsabban a legénysége...
Nem szállok versenybe, hogy okozzak még pár % dmg-t, miközben többet költenék a lőszerre, mint amennyi kredit ebből a lövésből befolyna...
(#35453) Simulacrum: Én úgy gondolom meg lehetne variálni a rendszert úgy, hogy honorálja a hülyeséget egy nagy büdös semmivel. Sajnos az is kap kreditet meg XP-t szép számmal aki nem tett hozzá semmi érdemit a győzelemhez, de a csapata nyert. Én nem adnék neki semmit. Én belevenném a képletbe, azt a változót, hogy mennyire segítetted a csapatod (ebbe beleszámolva a felderítést, okozott sebzést és ami még van). A ranglétra tetején nagyobb lenne az XP/kredit szorzó, alul meg egyre kevesebb, minél kisebb százalékban járultál hozzá a győzelemhez. Olyan lenne, mint egy mérleg, ha mindenki egyformán kivette a részét, akkor mindenki egyformán kap, aki pedig alaposan odatette magát az többet, aki meg csak potyázott az kevesebbet.
Sajnos a mostani rendszer a gyökereknek kedvez. Csak jó csapatba kell kerülniük, ahol semmit tevéssel vagy balfék lépésekkel is elboldogulnak. Korábban is elhangzott: Minden ágat ki lehet húzni totál gyökérként is, van akinek 1500 csata kell hozzá, másnak meg 4000 is kevés. De végül az MM miatt a 4000 csatás is ugyan úgy a társad lehet, akinek a segítségével semmire sem mész.
Arról nem is beszélve, hogy a plecsnik után is járhatna XP meg kredit, akkor többen hajtanának teljesítményre és vesztes oldalon is kaphatnál korrekt mennyiségűt a kiemelkedő teljesítményért.
-
ktg3
őstag
válasz
A játék nem killre megy.
Ha pl 2 vagy több ellen van akit lő a csapat, akkor egy nagyobb alapsebzésű ágyúval (400 körül és fölötte), már rá sem lövök a kis hp-sra ha az egy olyan tank akit a többiek is ki tudnak szedni.
Ez mindenkinek jobb. Rövidebb idő alatt nagyobb sebzést viszek be, így átlagban kevesebb lövést tudnak az ellenfelek leadni ránk.Értelemszerűen ha a kevés HP-s egy nagy dög és a mellettem levők csak szenvednének vele, hogy átlőjék, akkor persze ki kell szedni.
Magára a killre amúgy nem kapsz kb semmi xp-t meg creditet. A sebzés meg a damage upon detecting után kapsz szinte mindent.
-
válasz
FoBCRaistlin #35461 üzenetére
A sebzés számít a legtöbbet XP szempontjából. Magáért a kilövésért is kapsz valamennyi pluszt, de kevesebb.
Tehát ha van mondjuk egy átlag 300-at sebző ágyúd, akkor jobban jársz, ha inkább rálősz a másik ellenre, akinek van több mint 300 HP-ja, mintha kilőnéd az 50 HP-st. Mind XP, mind credit szempontjából többet kapsz az első esetben.
Persze nem csak az xp-nek meg creditnek kell számítania, hogy mi mellett döntesz, mert az 50 hp-s tank is ugyanúgy tud sebezni, mint egy full hp-s. Okosan kell dönteni.
-
r.laci38
tag
Most szereztem meg az IS-t, de nagyon gyenge az alap löveg. Vagy csak én érzem így? Gyakorlatilag senkit nem tudok kilőni, mert akikkel balanszol a gép, mind lepattan róluk. Ezt mindenkinek végig kell szenvednie?
-
atti_2010
nagyúr
A VGA 70 foktól felfele mondható melegnek és 90 fölött hogy most már kellene tenni valamit, a WOT inkább a CPU -t terheli alacsony grafikai beállításon.
-
FoBCRaistlin
őstag
Most ez az XP dolog hogyan van?
Pl sebzek a tankon 3-4 lövéssel xszáz HP-t, ez ér többet, vagy ha utolsó lövéssel kinyírom mondjuk egy 70HP-ról. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Atlantis #35458 üzenetére
35° még nem vészes szerintem dead space2 meg gta4 alatt 50°-60° ízzik , képernyő illesztő produkálhat ilyent?
Mert az rendszeresen akadékoskodik a játékokkal (nem vga driver hanem valamilyen windows képernyő illesztő vagy mi a fene)
Óké a de azzért még mindig nem fair , hogy én harcolok meg az ellen el ö meg csak rá lő és kész.. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Még valami a potyázók al lehet valamit kezdeni? Nagyin fel húzz amikor kilövöm az ellen 1-3-9% okra tehát még 1 lövés lenne erre valaki jön 1-et bele lő és ő lőtte le .
Ez nem udvariassági verseny, mindenki lő egy tankra amire éppen tud aki kilövi az a szerencsés, utána bíróságot is kellene felállítani aki csata közben eldönti ki lőtt rá elsőnek.
-
Micsurin
nagyúr
Na problémám meg oldódott egy net framework frissítése után...
Most éppen az a probléma állt elő , hogy a játék random ki dobál a windosba...Csata közben , után , boltban
sehol sem kímél de tök random van , hogy egy órát játszom van , hogy 1 csata végére sem maradok .
Mi okozhatja?
Még valami a potyázók al lehet valamit kezdeni? Nagyin fel húzz amikor kilövöm az ellen 1-3-9% okra tehát még 1 lövés lenne erre valaki jön 1-et bele lő és ő lőtte le . -
vhw
addikt
válasz
Simulacrum #35453 üzenetére
A "lelkiismeretes" játékos nem azért fordul vissza nullázni a capet, mert akkor jaj kevesebb xp-t kap a végén, ha elbukik a bázis, hanem mert nyerni akar.
A szerencsétlen meg akkor se fordul vissza védeni, ha gratis 1000xp-t kapna érte. -
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum #35453 üzenetére
Most már tudom ki köszönt rám
-
Simulacrum
senior tag
Abszolút egyetértek ezzel, nagyon dühítő, mikor mindent megteszel és a győztes csapat alig sebzője is több xp-t kap, mint te. De valahol teljesen más lenne a játék, ha ez nem így lenne. Biztos nem mennél vissza bázisra kilőni az 1hp-s foglaló ellenséget, ha tudnád, hogy az oldaladon még zsíros teli hp-s ellenségek vannak. Nem mennél át a másik oldalra segíteni a csapattársadnak, mert minek, kikapunk, de ha maradsz többet tudsz a saját oldaladon sebezni. Kíváncsi lennék rá, hogyan borulna a játék, lehet jobb lenne, de az biztos, hogy máshogy néznének ki a csaták.
Éppen nem olyan régen dieghoval voltam egy csapatban. Én T-50-el szaladgáltam egy arty mentes csatában Fjordson, sok szerepem nem volt, főleg mert diegho mellett egy HAMI-s srác is volt, így a csata kb. az elején eldőlt. De mégis nagyon jó volt számomra, mert egyedül maradt a felső részen egy Stug és jött vele szemben az ellen top heavyje, előtte szépen lerendezett vagy 3 ellent. És nyomta az SOS-t erősen. Én gyorsan felugrottam és körbeszaladgáltam a heavy-t, amit addig ő szépen kb. 10 hp-val végig ki is lőtt. Jó érzés volt így végezni a csatában, mást úgy se tudtam volna csinálni. Ő sebzésben meg is előzte a HAMI-s srácot ezzel. Lehet ilyenek nem fordulnának elő onnantól, ha nem számítana a vereség a kapott jutalmakban.
-
törölt tag
Hali, szerintetek egy modot fel lehet tenni, ha közben fut a játék? Működni is fog, vagy csak a következő újrainduláskor?
Az az igazság, keresek egyet, de már úgy összekeveredtem, hogy fogalmam sincs, mi van fent, és mi nem ...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #35436 üzenetére
Ha elemezni kellene az illetőt:
Ismer kb egyetlen ágat ami a szovjet med vonal. Elég sokat is ment velük (a T54 kiteszi a csatáinak majdnem a felét). A túlélési arányából arra tippelnék, hogy tipikusan az a hülyegyerek, aki berohan az ellenség közé és az első percben szarrá löveti magát.
3500 csatára jut 700 kilőtt tank, azaz minden ötödik csatában jut el oda, hogy ki tud lőni valakit. Ha átlagolunk, akkor 255 dmg-t okoz csatánként.
Nekem ez pont olyannak tűnik, mint aki ész nélkül belerohan az ellenséges vonalakba, elsüti egyszer az ágyút és meg is döglik.
3500 csata után nem kéne valakinek ennyire bénának lennie. Egy teljesen kezdőtől még elmegy, de az ügyetlenebb fajta is képes legalább teljesen alapvető dolgokat ellesni a társaitól. Ez a tanulási készségek vagy hajlandóság teljes hiánya.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #35443 üzenetére
Egerfogo
az melyik archivment?
-
-
válasz
Cseri0058 #35431 üzenetére
Ez nem a profiságról szól, s nem is arról, hogy lenézik, mert egy átlagos, vagy átlag alatti. Az én statom is teljesen átlagos - vagy alatti, Nyrdian-EU - és mégis tudok úgy játszani napi néhány meccset, hogy nem küldenek el a halál f*szára, hogy mi az istent csinálok, nem halok meg scouttal 50 sec alatt, nem állok be a TDk/Artyk helyére HTvel, nem popival előre megyek egy másik tank ellen, nem legelek a mezőn, hogy az artyk gyakorlatozhassanak stb...
-
válasz
A szobanövény azért túlzás, de a 38% nyerési arány egyértelműen azt jelenti, hogy szinte minden csatában olyan komoly károkat okoz a saját csapatának, ami jelentősen csökkenti a nyerési esélyt. Igen, ilyen alacsony nyerési esély csak aktív (saját)csapatrombolással lehetséges.
-
Mcray
senior tag
válasz
Szia Cseri0058!
Sajnos ez a játék nem honorálja az egyéni teljesítményt, mert ha a csapatod veszít Te is sokkal kevesebb XP-t kapsz. Ott van a WAR THUNDER nevű játék, ahol ellentétben a WG politikájával, a jó játékosok kiemelkedő eredményeikért mindent megkapnak, akkor is ha veszítenek (ugyanúgy mint a győztes oldalán a jó játékosok), a rossz játékosok, meg nem kapnak semmit (a győztes oldalon sem), mert rosszak (ösztönzés, hogy fejlődjenek)
A Wot-ban a rossz játékosokat semmi sem ösztönzi, hogy tanuljanak, használják az agyukat, a szemüket, hogy nézzék a kis térképet is vagy mindkét kezüket és a másik kezükkel ne maszturbáljanak, mert ha véletlen nyernek, akkor az alapból borzalmas XP eredményükre jön egy jó nagy győzelmi bónusz. Ezek a játékosok más jó játékosok jó játékán és azok győzelmein élősködve simán végig tudnak vinni bármilyen ágat a játékba, úgy hogy letolnak 15000 játékot, melyben 15000 X 14 másik ember játékában AKTÍVAN részt vettek abban, hogy tönkre tegyék a másik 14 ember játékát.
Mi, akiket jó érzéssel tölt el, egy egy jól sikerült játék, ahol mi voltunk a győzelem kiharcolói, bizony nagyon el tudunk keseredni, ha nem 1 ilyen díszpinty van a csapatunkban, hanem 14 (!!!). Ilyenkor a csata tőlünk függetlenül automatikus bukta és több ilyen játék után, eléggé tudunk haragudni a sok (maradok ennél a szónál) : díszpinty láttán.
Számunkra már ilyen torz szórakozás, hogy azzal villogjunk, hogy melyikünknek sikerült a játék legnagyobb Megadíszmadarát kifogni.
Nem tervezem még abbahagyni a játékot, de ha megteszem, csak olyan játékért fogom megtenni, mint a War Thunder és társai, ahol más hülyesége miatt nem a Te fejlődésedet lassítják és nehezítik meg, azzal hogy az elfröcsögött káromkodásaidat kell csata közben törölgetni a monitorodról.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
A túlélt csaták százalékára sokat nem lehet adni mivel lehet azért magas mert elbújik a harctól ami ugyanúgy nem ér semmit mint ha betolat az ellen közzé, vagy még rosszabb, a legundorítóbb dolog mikor valaki belelőhetne a körben álló ellenbe de inkább elbújik hogy túlélje a csatát.
-
Linkin
senior tag
válasz
én nem a winrátát hanem a kilőtt tankok mennyisége fontos 3500 mecs alatt 700 baromi kevés
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Nem profik? A linkelt profilon ez látszik:
Tények:
- Lejátszott 3500 csatát
- Nem tanult SEMMIT 3500 csata alatt
- Miért?
- A csaták 27%-át éli túl
- A csaták 38%-ban képes nyerni, azaz súlyos hátráltató tényezője a csapatnak... hangsúlyozom nem egy 100-200 csatás kezdőről beszélünk
- SZOBANÖVÉNY
- Ennél még annak is jobb statisztikája van, aki nem mozdul a kezdő körből 3500 csatán átSajnos az ilyen páfrányok teszik tönkre mások játékát azzal, hogy 3500 csata alatt sem képes teljesen elemi dolgokat megtanulni. Mi kell ahhoz, hogy valaki a csaták 27%-át tudja csak túlélni? Seggel előre tolatva ront be az ellenség közé, lehetőleg mindig 2 tierrel magasabb heavy tankokat támadva?
Bocsánat, de én sem tudom elviselni az ilyen mértékű idiotizmust. Az élet minden területén (tanulás, munka, emberi kapcsolatok, közösségi játékok) utálom az olyat, aki ennyire képtelen az agyát használni. Ez a baj a világunkkal, az emberek már nem érzik szükségét annak, hogy tanuljanak (bármit, pl: csekket befizetni, önéletrajzot írni, fejlődni a munkában, hogy több pénzt keressen, stb).
Ha valaki hülye, annak miért kell megsimogatni a fejét, hogy "Jól van fiam, semmi baj, majd lesz valahogy!". Soha a büdös életben nem tanul meg önellátó lenni.
Szerk: Az is lehet, hogy BOT, scriptet használ ami helyette játszik (elég szarul). Ezzel szintén mások játékát teszi tönkre, erre sincs bocsánat.
-
Mcray
senior tag
válasz
Lacuss20 #35425 üzenetére
A Hetzeren nekem ezek vannak: Töltésgyorsító, Célzásgyorsító és Venti.
10.5-ös löveghez van 10 HE és 10 arany lőszer. Közelre Aranyat lövök, messzire meg HE-t. Gyakorlatilag 95%-ban benne vagyok az ellen arcába 20 méterre, így sem álcának sem a távcsőnek nincs értelme.
Városi harc kedvez, ha a csapatod védi a feneked, vagy oldalba támadja az ellenséget, Te meg megrohanod őket szemből.
Sajnos azért nem tudok vele tank ász kört menni, mert vagy azonnal elhal a csapatom, vagy annyira jók, hogy szerzek 6 killt és lenne még 6, akit kiszednék de foglalással nyerünk...
Legénységnek: BIA (Mindenkinek), Parancsnoknak 6. érzék javítás és mentor. Sofőrnek clutch braking, hogy kevésbé tudjanak megkerülni a gyors tankok.
-
válasz
FoBCRaistlin #35426 üzenetére
Y-al feldobja a menüt, amiből mozgással választhatsz, vagy az f soron a gombok
[f2-3-4-5- etc]
-
FoBCRaistlin
őstag
Utasításokat hogyan lehet adni a csapattagoknak?
Arra már rájöttem, hogy ellenre mutatva T-vel tűtámogatást kérek. Sajátra mutatva T-vel kövess van.
De a többi? -
Lacuss20
senior tag
válasz
scyllarus #35405 üzenetére
Nahát igen a Hetzert is volt, hogy 20 méterről látták meg,de akkor már a 10.5mm -es eldörrent xD
Tetszik nekem is mocskosul pattog róla a lövés.Mit érdemes rá a legénységnek fejleszteni illetve cuccot venni? Álcahálót gondolom alap és e mellé álcázás mindenkinek? A periszkóp se ártana lehet néha messzibbre kell operálni kicsit mert van, hogy jó pár méterre van aki hátat fordít és azt se kellene kihagyni
-
luke.
aktív tag
Olyan damage panelt keresek ami nem dobál be orosz szöveget ha ég a tank, nem dobál be teljes képernyős piros számot ha eltalálnak, mutatja a javítási időt, logolja a kapott találatokat. Ha netán óra is van benne az nem hátrány.
-
luke.
aktív tag
-
Djuree
félisten
na tegnap egész jó napot zártam, játszani is volt időm:
Name Total Per battle
Victory ratio: 72%
Battles: 25
Efficiency: 695.29
Average tier: 6.88
Experience: 15541 621.64
Capture points: 0 0
Defense points: 0 0
Damage: 18267 731
Kills: 31 1.24
Spotted: 16 0.64Vehicle Games played Victory ratio
SU-100 8 75%
Type 59 4 25%
VK 4502 (P) Ausf. A 3 100%
Grille 2 100%
Lorraine 40 t 2 50%
Matilda 2 100%
T29 2 50%
AMX AC Mle. 1948 1 100%
IS-4 1 100% -
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #35347 üzenetére
emrével toltuk tegnap, 2 csata kivételével mind szakasz volt.
marked_one: majd meglátjuk azt, ha megint killt lopkodsz kiteszünk
-
Djuree
félisten
válasz
Cseri0058 #35373 üzenetére
engem se érdekel kinek milyen a statja. nem vagyok ilyen nyálverő idióta aki meccs után megnézi az összes többi játékos statját és még be is rakom ide, úgyse érdekel senkit, csak a saját időm megy el vele, sajnálom ilyenre az időmet, "jó" annak akinek se élete se munkája se családja csak wot-ozik egész nap, szánalmas. ki nem szarja le, ez csak egy kibebaszott játék, nyomom a következő csatát oszt jóvan. több haverral játszok akik sokkal gyengébbek mint én, soha nem szóltam egy rossz szót nekik, mert szeretem őket és jót elhülyülünk játék közben. nem úúú alacsony a win rated húzzá innét kötsög. azért persze tanácsokat adok nekik mit hogy kéne, aztán vagy sikerül vagy nem, nem érdekel, ez egy játék, semmi több, így is kell felfogni
vannak gyengébb képességű emberek wot-ban, akik szemmel se kevesebbek mint mi, lehet éppen fizikai nobel díja van vagy ki tudja....akinek meg nem tetszik h vannak ilyenek is, el lehet menni, senki nem tart a fejéhez fegyvert h márpedig játsszon.. -
scyllarus
veterán
válasz
Lacuss20 #35399 üzenetére
Fullosan imádnivaló kis dög lesz az. Most visszavettem az akció miatt, de úgy nézem, megtartom. Fürge, lapos sunyi, hálóval úgy eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Volt hogy 20m-re mentek el mellettem, simán seggbe lőttem, nem is látott. (Ennyit egyébként a spot rendszerről, meg az 50m-es szabályról). Ha meg lebuksz, gyorsan eltepersz onnan, átérsz máshova, ha baj van vele. Jó érzés felváltva használni a Matildával
-
nagysandor88
tag
válasz
Geza26 #35400 üzenetére
Én TD-nél először mindenkinek álcát adok, illetve a legénység számától függően 1-2 embernek javítást, az a lényeg, hogy többen álcázzanak. Ha olyan 96-99% környéken vannak a commandert újraképzem 6.érzékre. Ekkorra már jó eséllyel elit a tank, és akkor őt is fel lehet hozni a többivel egy szintre. Majd másodiknak aki nem álcáz, az javít, és fordítva. A lényeg, hogy perket mindig csak a végén átképzéssel állítok be.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Geza26 #35400 üzenetére
Töltésgyorsító, az jó. Ami a képességeket illeti, első körben én vegyeseket szoktam nekik adni, de mivel álló tornyú TD-ről van szó, ezért javítást fejlessz ki mindenkinél, kivéve a kapitánynál, nála 6. érzék kell. Valamint a periszkóp vagy álcaháló helyett jobb lenne szerszámos láda.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Posta, csomagküldés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest