- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Mukodik
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34976 üzenetére
vannak hasonló mapok és mikor pont a másik oldalra tesz akkor minden fejre áll xD
Par szaz csata utan megszokod.
Palyak alap karaktere nem valtozott, csak teleszortak mindenfele bukkanoval, meg belogo sziklakkal a palyakat, hogy jobban lehessen bujocskazni rajtuk.
Amit nagyon atszabtak az a Cliff, Lakeville toparti setanya, Abbey bal oldala, meg az El Halluf mar kevesbe TD barat, mint volt.
Westfielden picit beljebb kerult a palya jobb szele, tuloldali domboldalon regen tobb hely volt.
Meg Dragon Ridgeen lecsereltek a sablon epuleteket pagodas stilusura, plusz kialakitottak a jobb szelen a volgyet. (miert nem birtak elfelejteni azt a hulye palyat? Mindenki orult, amikor a 7.5-ben kivettek)
-
Kingfisher1
tag
Működik a szerver!
Pedig már kezdtem álmos lenni..
-
DVlad
őstag
Urak!
Mennyire gyakori, hogy a szerver megtelt és sorba állít? Egy órája ezt tapasztalom. (Csak egy hete kezdtem.)Közben látom, másnak is beállt. Nekem nem hazudtak, olyan ablak volt, hogy sorban állok és várjak.
-
tytyty
tag
Elindult
-
Lacuss20
senior tag
A szerver karbantartás miatt ideiglenesen szünetel. vagy mi xD
-
fradi81
veterán
Megyen már a szerver?
-
Dryman
őstag
válasz
haromegesz14 #34979 üzenetére
Fetrengve röhögős smile, mit jelent nálad?
Talán azt hogy valóban nem megy a szerver? -
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34973 üzenetére
Én T71nél vagyok, nem rossz kis tank, ha nem téged lőnek, akkor tudsz partizánkodni rendesen..
CSak ugye az a fránya MM, mivel light, simán bekerül tier 10esek közzé..
Várom a Tier 8as medet, csak sok TP kell hozzá.. -
grunge
addikt
hm. engem nem enged most be, szerver error. Másnál is?
-
bullseye
addikt
Van valami hír mikor ér véget a Leningrad the server is broken akciójuk?
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34966 üzenetére
8.0 óta a "régi" mappokon változtattak?
8.0-ban kezdtek a regi palyakat atdolgozni, elso korben Himmelsdorf, Mines, Karelia, Lakeville, Sand River, Fjords, Mountain Pass, Arctic Region, Westfield
8.1-ben ezeket varialtak/barmoltak szet: El Halluf, Province, Abbey, Dragon Ridge
8.2: Prokhorovka, Redshire, Erlenberg, Ruinberg
8.3-ban nem nyultak a palyakhozCliffet szerintem kifelejtettek a 8.0 update notesbol, elotte nem lehetett felmaszni a vilagitotoronyhoz.
-
HeZzZ
senior tag
hahó, tippek, mikor kapunk 8.4 et?
mostmár hülyeség lenne nekiállni a tier 10 angol hevinek, ha az ember napi két órát játszik?
oly kecsegtető a 10 es TD és 10 es hevi egyszerre
-
Imilenni
addikt
válasz
Enzolord #34918 üzenetére
A War Tunder-t is próbáld ki
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34969 üzenetére
Ezért is akarok egy ilyet, bár valamivel közelebb vagyok az Amcsi tárashoz, a T57hez...
Nem tudom, melyik a jobb... -
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34938 üzenetére
Én azt nem szeretem, hogy folyton más pályákra rak ahogy haladok fel a T-vel szintbe, folyton másik és új pálya.
33 aktiv palya van, plusz ketto, ami jelenleg nem elerheto. (Swamp, Komarin)
Mindegyik palyanak van egy limitje, hogy milyen battle tier meccsbe mehet. (Ekkora lehet a max heavy/med/TD azon a meccsen, legkisebb meg kettovel kisebb, light tankokra, artykra -4 szint a limit.)
Itt irtam ossze, melyik palyara milyen tankot tehet.
Valoszinuleg a T4+, T6+ jeloles teves, mert eleg sokszor elofordul, hogy az XVM T7 meccset ir ki, de a legnagyobb tank csak hatos volt, en meg az aktualis legnagyobb tank szintjet irtam oda, nem az XVM altal kiirt battle tier erteket.
-
Antonius1978
addikt
Engem is ez bosszant a JT eseteben.Valami otlet hogy hogyan lehet vele hatekonyan jatszani ?
En ugyanis az esetek 95%-ban tamadok vele, nem szeretem az ucsorgest...Idegesito, hogy ott kozepen atloheto, bezzeg az IS3 110mm-es panceljat nem lehet a 175 pennel atloni (at lehet, ugy ertem, hogy nem mindig adja be)
-
Lacuss20
senior tag
8.0 óta a "régi" mappokon változtattak? Mert, ha nem akkor nekifekszek és tanulmányozom
-
vhw
addikt
válasz
malnabokor #34962 üzenetére
Mert az elkövető egy 300 eff-es nagyrészt afk noob, de ma szeretett volna játszani, csakhát mindig szétlőtték alatta a Löwéjét
-
nyunyu
félisten
válasz
Vigneau #34954 üzenetére
T4 meg T6 limit arra vonatkozik, hogy minimum milyen szintu tankot kell kifejlesztened ahhoz, hogy jatszhass az uj jatekmodokon.
Mostanaban szemrebbenes nelkul beoszt 3-as battle tieru meccseken Malinovka assaultra vagy Ensk encounterre.
Kell neha egy kis kikapcsolodas ket Province vagy Himmelsdorf kozott. -
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34961 üzenetére
Szerintem rengeteget nerfeltek rajta a kezdetek óta...
Vagy csak úgy tűnik..Most a Francia Heavy vonalra fekszünk rá 2 szakasztársammal...
Remélem, 3 Amx 50B már elég fenyegető erő.. -
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34951 üzenetére
Hát hova lett az IS7?
Elpattintottad? -
tytyty
tag
Chatbe Ddos támadást írt Kacsa1 nevű admin .Most már az sem megy, és játékos állomány is befagyott 14991-nél.
-
Tomi0703
addikt
Besz*rás. Elmegyek fél órára fürödni és 55 új háesz.
(#34953) Mcray: Én itt olvastam, hogy ki lehet kapcsolni.
Ja, sokszor pedig csillagozta chatben az üzeneteket és nem tudtam miért, mire mondták, hogy ki lehet kapcsolni beállításokba. Igaz, ha én a beállításokba bemegyek akkor grafikát vagy billentyűt állítok és nemrég néztem végig az összes menüpontot alaposan. -
JackFeryll
őstag
válasz
Kingfisher1 #34915 üzenetére
Az még nem gáz, de amikor 8-10 es tierben van ugyanez ?
-
Mcray
senior tag
válasz
malnabokor #34950 üzenetére
Az a kemény hogy a játékosok több mint a fele, akiket ismerek és mellesleg jó játékosok, tehát nem béna majmok, nem tudták, hogy ki lehet kapcsolni az assault és encounter játékmódokat
Reakció: "MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?????Ezt csak most mondod?"
Lag Az a legjobb lag amikor 60-nal berongyolsz az ellenséges leming vonatba, mert nem tudsz még 4 másodpercig kanyarodni
-
-
luke.
aktív tag
Lehet olyat csinálni a WoT-nál, hogy email címet váltani/módosítani?
-
Jolet
őstag
valami történik, mert már mást ír ki
-
Enzolord
addikt
Egy kérdés, míg áll a system...
Mikor várhatók új pályák, várhatóak e, és vajon amiket kivettek, komarin, swamp, azok visszakerülnek e? -
Lacuss20
senior tag
Én azt nem szeretem, hogy folyton más pályákra rak ahogy haladok fel a T-vel szintbe, folyton másik és új pálya. Nem tudom én vagyok e hülye, de így nagyon nem jegyzem meg és fedezem fel a legmegfelelőbb helyeket a TD-vel való játékhoz. Persze párat már találtam és az arty se lőtt oda.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
malnabokor #34933 üzenetére
Bevitted a mackót a málnás bokorba?
Nálam azóta sem tud belépni, nem szokták gyorsabban rendbetenni?
HGyu
-
Jolet
őstag
50 megás vezetékes net
olyat is szokott csinálni, mintha beragadna egy billentyű és magától elkezd körbe forogni...aztán egyszer csak megjavul
mondjuk ez lehetne a vezetéknélküli bill. és egér miatt, de máshol sosem tapasztalom csak a játékban -
malnabokor
senior tag
Eppen beleptem az elso mai csatamba, loveggel. Bealltam bokorba, ramentem az elso lehetseges celpont kornyekere, egyszer csak kidob a csatabol a garazsba. No ilyet se lattam meg, gyors kilepek a szerverrol, hatha csak a nettel volt baj. lepnek vissza, kozli velem hogz sorbanallok. Azota probalom betolteni a forumot is, vagy az oldalt, meg informalodni. De mostmar latom, nem csak nalam van baj
-
Flayer
senior tag
Na szerintem a rendszergazdák berúgtak,beszívtak....stb.
Itt ma már nem lesz játék így jóéccakát all! -
Sanya
nagyúr
szerver túlterhelt
-
Vigneau
félisten
válasz
04ahgy #34925 üzenetére
Én letettem a TD-ket és átálltam MT-re, valamint HT-re. Azokkal meg nem állok egy helyben, hanem haladok előre - camp a legtöbb esetben nem kivitelezhető sok sikerrel. Elvétve lehet lagba szaladni, de inkább mobilnettel és olyan helyen, ahol hadilábon állok a térerővel.
Vezetékes nettel nem jellemző nálam sem a lag.
echterion:
Később átálltam eredetire (Arathor) és egy BE DK volt a legerősebb karakterem, vele a Catát is végignyomtam, de ritkán jártam instákba, inkább egyedül kalandoztam. -
Lacuss20
senior tag
válasz
Kingfisher1 #34915 üzenetére
Szerencsétlen xD
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Vigneau #34923 üzenetére
Én Bloodscalp-os voltam. Akkoriban egy hunterrel nem volt egyszerű, rengeteg volt belőlünk, ritka volt a loot, mint a fehér holló.
Mellesleg a honlapjuk sem elérhető, pedig most lenne pár órám játszani.
(#34925) 04ahgy: Nekem 25 megás netem van, de néha-néha nálam is előjön egy ilyen lagocska, ami mondjuk wow-nál nem volt jellemző, 5 megás nettel sem.
-
fradi81
veterán
Közületek csinált valaki prohardver 'szobát'? Eléggé pangott.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Flayer #34912 üzenetére
Igen. Várd ki a sorod.
(#34915) Kingfisher1: Nem hiszem, hogy "csak úgy" betették. Inkább valakivel szakaszban tolta. Volt már hogy azt hittem a Löwével vagyok, a társaim a szakaszban meg IS3-mal jöttek, rányomtam a csatára, és akkor vettem észre hogy az a T1 Cunningham volt.
Engem nem szidtak. Olyanokat irkáltak, hogy T1 for president, stb. Poénra vették.
Másik alkalommal ugyanez megtörtént, de akkor M3 Light-tal. El is foglaltam egymagam a bázist, mynames a megmondhatója.
Szerintem ott is valaki mással volt szakaszban.
HGyu
-
Jolet
őstag
nektek szokott olyat csinálni, hogy a tank megáll, de hallod a hangját, hogy megy
minden mozog egyébként, és ha nem nyomom a gombot a hang is elhallgat
aztán kisidő múlva sok méterrel előbb találod magad vagy éppen kilőve, mert mindig a csata legkritikusabb részén jön elő -
echterion
nagyúr
Ezmiez már? Itt még sosem kellett sorbanállni. Régi wow-os feeling.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Meg akartam kérdezni, hogy ki, mit tud arról, hogy miért nem enged be a játékba, de vissza olvastam egy kicsit és rögtön ki is derült.
Szal. beszart a szerver, ha jól olvastam. Mondjuk játszani nem mintha tudnék.
Ha viszont már itt vagyok, megkérdezném, hogy a 25% camouflage: ez az álcafestést jelenti kedvezményesen?
Mert ha igen, akkor azt vennék 2 tankra majd.Szép estét mindenkinek és köszönöm a választ is.
-
Kingfisher1
tag
Eszméletlen mi volt ma délután.. 5.-6. tier közé hoztak egy Ltraktort. Egész csata alatt őt szidták. Meg is fojtotta magát a vízben.
-
04ahgy
nagyúr
-
Flayer
senior tag
Ha rányomok a sor elhagyásra megint a sor végére kerülök?!
-
Danny_L.hu
tag
-
mynames
senior tag
És , egyből megélénkült a fórum!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Kingfisher1 #34904 üzenetére
Jah, ilyenkor azért már legyen a szolgáltatásnak színvonala, ha fizetek...
(#34903) Z.m.Z: Akadás nálam sem volt a szerverleállás előtt.
(#34907) mynames: Nem is aggódok, de mégis, milyenmár...
HGyu
-
Flayer
senior tag
Kinek mióta áll nekem még csak az előbb állt le!Mennyit kell várni?
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Kingfisher1 #34900 üzenetére
Nekem nem akadt. Tök simán ment és egyszer csak nem tudtam lőni..... aztán szépen eltünögettek a tankok... nézelődni tudtam, aztán kidobott....
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Kingfisher1 #34900 üzenetére
Ha nem most fizettem volna premiumra, akkor nem szólnék egy szót sem...
HGyu
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest