- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #35799 üzenetére
Nem, eddig is képesek voltak, minden attól függ, hogy hova helyezkedik az arty.
-
Napfénysüti
nagyúr
Variáltak az arty lövedékekkel? Most már szikla tövében is képesek telibe lőni...
-
diegho
nagyúr
válasz
jano_77 #35795 üzenetére
1. nem vagyok isten, ha annak hiszel, akkor a saját játéktudásodat minősíted
2. azért kommentálok mindent, mert senki nem tiltja meg és mert tényleg nem értem mire mész ezzel a sok szarral, órákon át ezeket a fosokat keresed, ahelyett, hogy replay-t néznél és tanulnál belőle, vagy legalább átnéznéd a tankok értékeit, hogy mikor szembe jönnek tudd mivel állsz szemben -
jano_77
nagyúr
Köszi, ezt ismerem én is.
diegho: tudjuk, hogy Te teljesen alap programmal vagy "isten", de mivel ezt itt mindenki tudja már, nem is Neked irányult a kérdés. Nem értem miért kell mindent kommentálni?
MÁS: használja már vki az új XVM 3.3.2 test illetve XVM stat 1.2.0 verziókat? Miben más mint a korábbiak, érdemes feltenni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a T28 P tényleg szenvedős, ha már 1000-et tudok vele sebezni ünnep van.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #35790 üzenetére
Csak olyant használok ami nem írja ki a tank neveit. Mégpedig ezt: Minimap_zerofirefox
-
jano_77
nagyúr
Használja vki EZT a minimap mod-ot? Oroszul írja ki a minimapon látható tankok neveit?
Esetleg tud vki olyat, ahol magyarul (arab betűkkel) jelzi és közben még a látó- és hatótávot is mutatja a tankomnak?Köszi
-
-
kisküzdő
tag
Sziasztok
Győzelem Fisherman's Bay 2013. január 24. 10:02:49
Jármű ELC AMX
Szerzett tapasztalat 2 042 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 25 550
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
5 kill/ 1718 sebzés én sebeztem a legtöbbet holott volt a csapatunkban
pl M6 is -
törölt tag
törölve (rossz video minőség miatt)
1680 x 1050-es videot töltöttem fel, és nincs 720p lehetősége a YT-on ...
-
Mcray
senior tag
Szép
Szintén tank ász téma: Tegnap "fogadtam" Vampir_Kifla Wotos kollégámmal adott csata elején, hogy a "Papír, gagyi, pattintani nem képes"(szerinte) T25 AT-mmel több sebzést fogok kiosztani, mint Ő az SU-122-44-ével.
A csata végén, amikor már 7 killnél és 5000+ sebzésnél jártam, közölte velem, hogy: "Itt van neked egy arty. Meghagyjam?"
Ezt a fogadásosdit más tankommal is be fogom vetni.
Tegnap megkaptam a többi TD's köröm miatt, hogy "Tyutyu, you suck with TD's!!! Stop playing them as a medium and stay the F... back"
Úgy látszik 10 000 csata alatt van amit én sem tudok megtanulni
-
atti_2010
nagyúr
4 csata 4 győzelem, ezt már szeretem!
-
Fel
addikt
Tegnap (vagy inkább már ma..) végre összejött az M plecsni az IS-7-tel, a "bicentenáriumi", azaz a 200. csatában:
Victory! Map: Lakeville 2013. január 24. 0:15:03
Vehicle: IS-7
Exp: 2 888 (x2) + Credits: 47 275
Achievements: : Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"A Steel Wall miatt van benne +500 xp, de azt elvileg nem számolja a Mastery Badge számításakor.
Számomra meglepő, hogy nyertünk, mert kissé nagy volt a tumultus az elején, a templom mellett. Meg aztán, én sem voltam a legjobb hangulatomban már.. Előtte 2 bukta IS-7-tel, 2 bukta IS-4-gyel, 2 bukta T32-vel.. -
KaLeun
senior tag
Mit lehet tudni a T-34-2-ről és a 121-ről? Főleg a T-34-2 érdekelne ha van olyan mobilis mint a T-44?
-
Djuree
félisten
mostanában az xvm nem írja ki h mennyi esély van nyerni? már egy ideje nem láttam.
-
csoszi87
csendes tag
Üdvözlet!
Szeretnék egy kicsit reklámozni, ezért elnézést.A TGH (Turul Gépesített Hadosztály) klán felvételt hirdet!
Feltételek: Legalább 1 tier 10es tank (esetleg 9es - közel a 10eshez), vagy 8as arty.
Amit ajánlani tudunk: saját Ts3 szerver, 8as század és CW, valamint jó társaság.
Jelenleg 2 területünk van Dél-Afrikában, ezért is van szükségünk minél több 10es tankkal rendelkező játékosra.
1 magyar szövetség alakult ezen a részen, melynek területtel rendelkező tagjai a következők: TGH, HAD, HAC-R.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, keressétek fel játékban az alábbi emberek valamelyikét: KINIZSI91, Aky987, ALEX131, cerer, csoszi87.
Fontos, hogy olyan embereket keresünk, akikre hosszú távon tudunk építeni.
Kisebb tankkal rendelkező játékosokat várja akadémiánk a TGH-A.Köszönöm a figyelmet!
-
jimmy74
őstag
Nem tudom hogy ide tartozik azért megkérdem:szerintetek egy Ati HD 7750-es(1gb ddr5) kártya már kielégitő lenne hogy a grafikát felhúzzam mert most low minden.
Különben az fps mitől függ?vga,proci,ram? -
Tomi0703
addikt
válasz
Antonius1978 #35763 üzenetére
Jobb katt a képen és kép megjelenítése.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35763 üzenetére
Jobb klikk a képre, kép megnyitása új lapon.
-
Looserke
őstag
replayt elfelejtettem bekapcsolni...
-
slayer006
addikt
válasz
Titagyerek #35758 üzenetére
első körben javaslom a Net Framework frissítését
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #35757 üzenetére
Prokhorovka-ra nem is nagyon kell heavy. Mines-on pedig a pandát 2-ből 2-szer vertük meg úgy, hogy ezzel a felállással jöttek, szóval közel sem ideális amit csináltak, ezért is állok értetlenül a győzelmük előtt. 3-szor játszottunk velük, 3-szor nyertünk mondhatni simán.
-
Titagyerek
tag
helló mindenkinek!
eddig működött a wot rendesen
kb 1 hete raktam össze erősebb gépet és új windows(7) meg minden és játékok nagyrésze működik is meg voltam ezzel a konfiggal lanpartyn de a wotot csak most volt időm feltelepíteni, a frissítést is letöltötte a gépezet és amikor elindítanám a játékot(rámegyek az indítás bigyóra) aztán elödob egy fehér ablakot aminek a tetején írja hogy "wot client (nem válaszol)" szöveget és pár másodperc után eltűnik az ablak és nem történik semmi, már egyszer letöröltem és újratelepítettem de akkor is ez a hibajelenség jött elő
ha valaki találkozott ezzel a hibával és megtudta oldani az megírhatná hogy lehet elhárítani a hibát
előre is köszönöm a válaszát aki segít -
Dobi 562
addikt
válasz
diegho #35753 üzenetére
Pontosan ezért nem értettem miért adták fel azt az oldalt... Akkor az arty-jukat miért nem inkább a másik oldalra vitték? Szerintem ott náluk valami zavar lehetett az erőben.
A másik, hogy 8-as heavy helyett miért vittek inkább még egy 5-ös scout-ot? Így a Panda AMX 50 100-asa elég szépen lerendezte az OM AMX 13 90-eseit...
A harmadik csatába Mines-on az OM megint csak nem vitt 8-as heavyt. Az AMX 50 100 (és a T32) megint szépen lerendezte őket.
---------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom ez volt-e már, ha igen bocs. Egy újabb korrekt bemutató videó, ezúttal a Királytigrisről. Amikor az IS-3-ról néztem a WG készített videót, ott még nem volt ez a 10 pontos pontozási rendszer, de tetszik nagyon. Érdemes megnézni. Nekem is jobban ment volna anno a játék az első 8-as tankommal a KT-vel, ha akkoriban már elérhető lett volna ez a dolog. -
Mire azt kihúzza valaki...
Még az első 100as sincs meg, tehát már van modom 6th sense-re, de még maga a képesség egyik tankomon sincs meg, most járok hozzá a legközelebb, hogy 79%-os már a t34-85-nél.. Érdekes, hogy fullra kihúztam a tankot, és lassan összejön a kv-13ra is az xp, de még mindig nem lett 100as az első extra képesség..
Látszik, hogy nem arra mentek rá, hogy a sima fejlődés közben is 1-2 extra skillt összeszedj a csapatnak, átpakolgatás nélkül.. -
slayer006
addikt
Kredit vs. XP - Melyik miért jár?
-
Dobi 562
addikt
válasz
virkir #35746 üzenetére
Ismerem, már máskor is találkoztam vele. Akkor is megemlítettem itt és akkor is le lett szólva.
Nekem elég annyi, hogy végre nem csak csupa 44-46%-os játékos volt velem, hanem olyanok akik mellett igencsak tepernem kellett, hogy legalább néhány száz sebzést összelődözzek.
Most is szakaszban voltak, két Tetrarch és egy Pz Jg I, ledarálták Mines-on az egyik oldalt, én meg Micromaus-al a másik oldalon nyomultam, sajnos a tömeg feléjük ment, nekem alig maradt valami.
-------------------------------------------------------------------------------
IEM: Evil Pandas triumph against Odem Mortis
Ezeket a replay-eket nézegeti valaki? A második csatában Prokhorovkán az OM miért adta fel teljesen a domb felőli oldalt? Nem igazán értettem mi akart lenni a stratégiájuk. Kár hogy a csata közbeni hang kommunikációt nem tárolja el a replay, érdekes lenne belehallgatni.
-
vJokka
aktív tag
válasz
_seth_ #35737 üzenetére
Mind2 tankról kapják az XP-t, így gyorsabban fejlődnek, viszont cserélgetni kell őket, ami szerintem nem akkora macera.
Obj.704-es grind-om végéhez közeledik (még 6k XP):
Victory Siegfried Line
2013. január 23. 19:53:47
Vehicle Object 704
Experience received 3 350 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57 231
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, RangerNem egy nagy durranás, de egész jó kis csata volt pár hibával.
Replay, ha valaki szörnyülködne egy jót -
Cucuska2
addikt
válasz
kanyipicske #35747 üzenetére
Nem is tudtam hogy ugyanaz a neved.
De amúgy megtörted a több napos nyerőágamat. -
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #35738 üzenetére
Látom nem ismered.
Attól annyira parádés a statja, hogy admin volt a boldog békeidőkben amikor ezért a posztért még játék arannyal fizetett a WG.
A csatáinak felét a legendás VK3061/Konisch ágyúval és gold löszerrel nyomta akkor amikor az átlagjúzer csak csorgathatta a nyálát egy ilyen variációra. Akkor gyakorlatilag csatánként egyedül irtotta ki az ellenfeleket.
Akik már összefutottak vele más tankkal menve, annyit mondanak, hogy egyébként abszolút átlag játékos.
Ja amit láttam róla screenshot-ot nem VK-val mindig platoon-ba volt. -
Dobi 562
addikt
-
Cseri0058
őstag
Melyik medium tank ágat ajánljátok?
Mivel most tigrissel nyomulok a németeket hanyagolom. A briteket elkezdtem de nem tetszenek. A franciákat elvből elfelejtem teljesen. Maradnak az amerikaiak, kínaiak vagy az oroszok. -
_seth_
veterán
válasz
vJokka #35735 üzenetére
Ez az E5, annyira nem szeretem de egynek elmegy. Mire lenne jó a közös legénység? A legjobb van a T34-esben.
Enzolord: a képen látható T34-es legénység mellé is kell még a venti?
Chris0321: nem most újult
Már mentem vele kb 600 csatát amikor még nem volt prémium, azóta pedig ezret csak gondoltam vigyük tökéjre a tank tudását
-
Kissé zavaró, hogy bedob egy ferdit az enemyhez egy t6-7 meccsbe, aztán onnantól el van döntve az egész, mert ugyebár a ferdit nem nagyon tudják szemből megsebezni, arty nincs, no meg fedezik a medek, ha esetleg vki meg akarná kerülni és hátulról megpróbálkozni a kilövésével..
-
Stigma.HC
senior tag
T28Protot én nagyon megszerettem, amennyire undorodtam a sebességétől és a kis ágyútól eleinte, annyira megszerettem fullosan ezt a masinát, igaz még így is ugyan olyan lassú. Annyi baj legyen, legalább az ágyú egész korrekt rajta
Legélvezetesebb meccsem még most is az5 typelikvidálása egymás után El Halluf pályán.
Szerintem a forgótornyos TD vonalat ezzel fogom befejezni és nem veszem meg a T30-at. Bele kéne kezdeni már a francia heavy ágba, de csak halogatom azt is.Hupsz csak 4 type, az ötödiket csak sebeztem kétszer
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #35730 üzenetére
Az a baj, hogy fejtágításra járok, egész héten..
Véget értek a gondtalan hétköznapok...
De hétvégén leszek.. -
Chris0321
veterán
válasz
_seth_ #35725 üzenetére
Nekem periszkóp távcső(kicsit vaksinak éreztem a tankot nélküle és a parancsnok felderítő perk-et kapott így elég jó) , töltésgyorsító és függőleges stabilizátor. Mivel elég sokat fogod használni úgy is ki fogod fejleszteni a legénységen az elit alakulatot és az kb. annyit ér mint a venti.
-
_seth_
veterán
Amcsi T34-esre mi az a három felszerelés amit érdemes felrakni? Jelenleg töltésgyorsító, távcső(amelyik csak állóhelyzetben használható) és álcaháló van rajta, melyiket érdemes lecserélni?
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #35719 üzenetére
Én még a gold ammo előtt toltam vele, nagyon sokan pattantak közelről is, és onnan nem volt kegyelem...
Imádtam vele tolni.. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Napfénysüti #35719 üzenetére
Azt hiszem 0,30 a legpontosabb ágyú, ilyen több tanknak is van.
-
Cucuska2
addikt
Kivel szakaszoztam ma délután?
-
Patrick76496
őstag
Valakinek van kedve Type 59-el szakaszozni? Átlagban sebzek vele körönként 1488-at, de egyedül nem bírom lehozni a kört. Aki szeretne, írjon rám a játékon belül.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #35706 üzenetére
Az ágyú legyen a prioritás...
Sebesség úgy se lesz, mindig hátul leszel, tornyot nem kell, rádiót se nagyon, ha megvan a nagy döngölő, már szeretni fogod.. -
válasz
Micsurin #35709 üzenetére
Az a probléma, hogy egyedül elindulni a dombra veszélyes, általában pedig nem követnek, még jelzésre, chaten való felszólításra se.. Onnantól pedig már lutri, hogy az enemy van annyira értelmes, hogy menjen a dombra, vagy ők is csak lapulnak, te meg tudsz spotolni orrba-szájba
-
atti_2010
nagyúr
válasz
SoulReaver #35712 üzenetére
Ott nincs értelme várni mert utána a dombról szétlőnek mint az állat, páran kell védjék a bal oldali partot és ennyi.
-
atti_2010
nagyúr
Most jövök egy új "csatából" T32 az első percben 6 tankot kilőttek tőlünk,hiába haltam utolsók közt ez így baromság, mennek mint az ökrök előre.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
atti_2010 #35708 üzenetére
Igen , igen de általában csak lődőzünk egymásra a palánkok mögül ( amíg valamelyik fél kevesebben nem lesz)most pár gyerekkel (3-al) kicsit fel pörgetük az eseményeket
Jó volt nézni az első 2-3 tank nem tudod hova kapkodni
De ez a prohardver csatorna még él?
És használja valaki?
És ez a klános cókmók , hogy is van? -
diegho
nagyúr
válasz
HungAryan #35702 üzenetére
Mintha ezt már egyszer beírtad volna ide, de úgy látszik ennyit ér a szavad...
Leírtam egy tényt: prémium tankban kevesebbért is több xp-t kapsz, mint másik tankokban, nem értem mi bántott meg benne ennyire, hiszen ez sajnos tény, mint az is, hogy az összes contest-et prémium tankok nyerik.
Azt pedig szintén nem te döntöd el, hogy mit másolok be ide, azt meg pláne nem, hogy kinek küldök replay-t, mert bizony azokat a vk-s eredményeket is látták ám páran
nem mellesleg kedves barátod sem mellékelt replay-t, szóval akkor rá se kíváncsi senki és húzzon az ilyenekkel az off-ba?
-
Napfénysüti
nagyúr
Megvettem a T28 Protot. De még full stock. Milyen sorrendben érdemes fejleszteni?
Mondjuk csak akkor ha még rá tudom magam venni hogy játsszak ezzel a játékkal mert ma is csak felb*szta az agyvizem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
atti_2010 #35703 üzenetére
Ezzel egyet értek most nem tudom a pálya nevét de van az a nyilt szemtől szembeni , rét szerűség aminek a közepén 1 plac van és oldalról szoktak kerülni kb tegnap is 3 (velem együtt) döntötűnk úgy , hogy most nem lődözzünk vaktában hanem át (ha más nem felderítünk)megyünk 2-nek sikerült...nagyjából 4-5 öt tankot kílőtünk a többiek meg még mindig a barikádok mögött lapúltak.....ha valaki mondja , hogy , hogyan kel replayt vissza nézni szívesen adók , érdekes csata volt...
Van még valamilyen prohardver csatorna a gameban?
Ha igen mi a neve? -
atti_2010
nagyúr
A legnagyobb gond ezekben a random meccsekben az hogy alapvetően 10% ha felfogja hogy ha segít egy másik társán azzal magának is segít, a többi lapul egy bokorban vagy egy domb mögött és így keveset lehet csinálni még a jó játékosoknak is.
-
HungAryan
tag
Aktív témák
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest