Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27851) vhw válasza Atlantis (#27848) üzenetére


vhw
addikt

Az eff-hez kötéssel a WG-nek el kéne ismernie, az eff ratinget, mint objektív mérőszámát a játékos képességeinek (ami ugye több sebből vérzik...) De még ha a magas effesek is kapnák a megtisztelő VIP címet, attól az ugyanúgy hidegen hagyja a többi (vélhetően gyengébb) csapattársat... szóval ettől nem lesz a VIP-knek jobb/több segítsége, védelme, csak plusz egy "feladat" vár rájuk, hogy adott esetben neki kell még a cappel is foglalkoznia, ahelyett, hogy butuska csapattársát a cap körbe parancsolva visszaszaladjon resetelni, vagy védje őt az ellenség visszaérkező védőitől...

@myckey: CW tényleg nincs, század olykor előfordul.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#27852) Looserke válasza myckey (#27849) üzenetére


Looserke
őstag

ha nem klánwarozik meg századozik akkor mit csinálnak?

(#27853) bullseye válasza Arpee78 (#27845) üzenetére


bullseye
addikt

Szerintem egy alapvető különbség van. A hozáállás. A lemmingek elindulnak, az első szembejövő tanktól megijednek, és elkezdenek 8-10-en 2 med ellen csiki-csukizni. A rush-nál (én zergnek hívom néha, úgy többen megértik a játékon belül...) Szépen mennek tovább, felvállalnak némi sebzést, de körbeveszik, és felszecskázzák az ellenfelet - vagy legalábbis megpróbálják. Ha menet közben páran megijednek, mert azt hiszik, ők is megsérülnek, ha a tankjukat kilövik, akkor hibrid lény lesz, ami még károsabb is talán, mint a lemming, mert sokkal rövidebb idő alatt elpusztulhat a csapat, ha nincsenek még úgy is tűlerőben.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#27854) echterion válasza scyllarus (#27830) üzenetére


echterion
nagyúr

Az ilyeneket igonrálni kell, és kész. Néha én is felk*rom az agyam, de olyankor arra koncentrálok, hogy a saját teljesítményem jó legyen, a többi másodlagos. Persze, bosszantó, ha hülyeség miatt nem nyerünk, de én is szoktam elcseszni csatákat, rosszul helyezkedni, stb. Ilyenkor magamat is noob-ozzam le? Vagy mi? Vannak jók és kevésbé jók. A világ már csak ilyen, nem csak ebben a játékban is. Gondold el, minden játékos legalább 15-1600-as eff-el rendelkezne, az milyen lenne? Akkor is az döntene, hogy ki hibázik hamarabb, olyankor is menne a núbozás, csak mondjuk 1300-nál kezdődne a piros mező, nem 900-nál.

Szerintem kár is erre több szót vesztegetni.

Ha meg másról nem tud szólni a topik, mert régi a játék, akkor legfeljebb lehetne kevesebb hsz benne, ezek meg mehetnének az off-ba. De például ilyeneket simán ki lehetne itt tárgyalni, mint ez a VIP dolog, vagy egyes részek megreformálása, szigorúan a témánál maradva, nem úgy, mint most: bejön egy ilyen ötlet, jön rá 10-15 hsz arról, hogy milyen bénák a többiek (kvázi milyen überfasza játékos vagyok én), stb. Így totál átláthatatlan ez az egész, el nem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem lenne külön off topik neki.

**********

(#27855) myckey válasza Looserke (#27852) üzenetére


myckey
veterán

szakasz?
:D

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#27856) Stauffenberg válasza Arpee78 (#27845) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Mint bármilyen taktika alapú multis játékban. Ránézésre nem tudod megmondani, hogy nyerő lesz-e a taktika amíg el nem bukik vagy győzelemre nem visz. A lemingezéssel az a legnagyobb baj (ahogy előttem is mondták már), hogy senki sem tudja mi a tosz az ő igazi szerepe.

Pedig nem volna ez nehéz, alapvetően csak a TD/arty/scout/med/heavy szerepeket kell érteni és az egyes tankok közötti különbség nem olyan nagy, hogy ne lehessen értelmes játékkal áthidalni. De az a baj, hogy a játékosok többsége szerintem csak ránézésre fejleszt tankokat, nem tudja mi a különbség köztük.

"Na nézd de cuki annak a T29-nek a kis fülecskéje a tornyon, na ez kell nekem, de jó lesz majd fél pályáról lövöldözni vele!" - vélekedik az átlag játékos.

Ha a csapat nagy része egy oldalon átnyomul az nem baj, de az a kevés aki védekezésre marad, az olyan legyen aki tényleg erre való tankot hajt és érti is a védekezés alapjait.

+1: A játékosok 90%-ban még a WG által kiadott oktató videókat sem nézik meg, pedig nem ártana azokat sem forgatni. Nem mindenek felett álló tanácsok, de aki már a felét betartja az ott elhangzottaknak, akkor már randomban elboldogul.

(#27857) Fel


Fel
addikt

Teszten újra elővettem ezt a Nagytigrist :)

Victory!
Battle: Karelia 2012. december 3. 14:10:03
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 2 140
Credits received: 70 486 (compensation for damage caused by allies: 150)
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Második próbálkozásra már egy egész jó csata jött össze. A legvégét leszámítva... Miután átcsörtettem Karelia pálya egyik oldaláról a másikra, segíteni a Löwe-nknek kinyírni (nyomta bőszen az F7-et..) az utolsónak megmaradt T69-et, úgy köszönte meg, hogy - miután kilőttem az ellent - kilőtt engem.. szarházi ruszkik...

---------------------------------------------------------------

Mcray: Akkor biztosan felhozták a random csaták szinvonalát, mikor jópár assault/encounter pályát végül nem raktak be a jatékba (az első körben), pl.: Siegf. line Assault, Sand River Encounter, stb..
A történelmi csata móddal kapcsolatban biztosan nem lehetett ez az indok, mert azt alapból is a század csaták mintájára, szervezett módnak szánták, nem a randomba.

[ Szerkesztve ]

(#27858) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Már csak a legnagyobb motor hiányzik a pattonra és fullos . így már élvezet vele menni persze ehhez kell a csapat is. Az E75 alapon iszonyat szívás ma eddig három bukó köröm van vele , így elég hosszú lesz az út a nagyobb lövegig.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#27859) Axel007


Axel007
tag

Sziasztok!
Kérdezném az itt lévő hozzáértőket, hogy TD orosz és német ágon melyik a jobb? Jelenleg most a Hertzer ill SU-76-nál (kész kínszenvedés) tartok, de már csak 200xp és meg van a SU-85B. Valamint milyen kiegészítőket rakjak rá?

Előre is köszi a válaszokat.

(#27860) Arpee78 válasza vhw (#27847) üzenetére


Arpee78
senior tag

Ez mondjuk igaz, de ne felejtsük el, hogy randomban az ellenfélnél is hasonló problémák vannak. Többek között szokás nem egy tankra koncentrálni a tüzet. Legalább abban reménykedhetsz, hogy nem téged a kétlövésezhető AMX50 120-at, hanem a közvetlen melletted álló full HP-s maust lövi a bénázó ellenfél. /Merthogy ő olyan profi, hogy a veszélyesebbet lövi, meg nem a kill-re hajt./ Akárhogy is, de a több előnyben van a kevesebbel szemben, még randomban is. Még ha nem olyan lendületesen és hibátlanul haladnának mint egy összeszokott csapat. A 9 lemming elbíbelődne a 6 ellenféllel, de a másik oldalon ugyanígy elbíbelődne a 6 támadó a mi 4 védőnkkel.

Oké, randomban el lehet felejteni a csata előtt ilyen taktikát előadni. De, ha véletlenül lemmingvonat alakul ki, akkor nem kell sírva fakadni – mint itt sokan –, hanem amennyire lehet kijavítani a szokott hibáit. Ha sikerül még győzhetnek is. Csak ehhez kommunikálni kellene, amit én nem szoktam.

Megjegyzem én sosem játszottam valamire való kláncsatán, vagy században. Több mint valószínű én is néha lemaradnék, megállnék célozgatni, összeakadnék menetközben. :U Szóval így magyarázok.

(#27856) Stauffenberg Te megnézted őket? Tárgyaljuk már ki az egyik utolsót.

[ Szerkesztve ]

(#27861) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

http://www.youtube.com/watch?v=uJz4tJT66OA

Valaki RC Tankot?:D

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#27862) vhw válasza Arpee78 (#27860) üzenetére


vhw
addikt

Nem tudom mire gondoltál azzal, hogy "kijavítani" egy lemming train hibáit?
A bambán egymásnak torlódó csapattársak hibáját hogy tudod kijavítani? ha megpróbálnál az élükre állni legtöbbször úgy végzed, hogy téged lőnek először ronccsá, ekkor a többiek rögtön csendes semmittevésbe kezdenek...

Van egy dolog amit végképp nem értek, mikor, legyen szó akár egy, akár több játékosról egy csoportban egy ütközőponthoz ér. A határán megállnak, a másik oldalon ott az ellenség, ők is megállnak. Ugye eleinte lehet ügyeskedni ki-ki bújni a fedezék mögül hátha sikerül lőni valamit, de itt legtöbbször a passzív fél van előnyben, mert neki csak lőni kell az ellenség felkínált oldalát.
Itt pillanatokon belül kiderül ki van előnyben, ha kevés az ellen ki lehet őket szedni, de ha nem! Akkor ha már fél HP-ra lelőttek, és ott a szikla túloldalán az ellenség bazi nagy TD-i közül néhány, netán az artyjuk is oda figyel, akkor miért kell tovább erőltetni?? Érthetetlen, hogy eleve hátrányba kerülve (lelőtt HP) még mindig támadólag akarnak játszani. Nem látja be, hogy nem nyerhet?
Mintha kényszeresen azt érezné, neki itt mennie kell és lőni, meg se fordul a fejében, hogy visszahúzódjon, vagy netán egy másik pozíciót keressen. Ha mást nem is az időt húzhatná ezzel, időt adva a másik oldalnak, vagy hogy segítség érkezzen, vagy hogy az ellenség kezdjen most támadni, és ő kínálja fel az oldalát pár lövsére...
Nehéz érzelmileg feldolgozni, hogy most meg kell hátrálni?

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#27863) Napfénysüti válasza Arpee78 (#27860) üzenetére

Kijavítani a többiek hibáit? Ezt szerintem nem gondoltad komolyan. Pont az a baj hogy ez kb lehetetlen sajnos. :(

Més que un club!

(#27864) tttzshd


tttzshd
tag

Mit csináljak ha valaki a csapatban eltol a helyemről vagy rám lő ?

Hiába jelentem fel nem rúgja ki a gép ...?

Mi értelme van a feljelentésnek ?

egy csomó kö..ög játékos van :W

(#27865) mynames


mynames
senior tag

Az álcázófestésnél ugye van téli, nyári, sivatagi, ill. azokon belül is többféle. Ha pl. sivatagit választok, akkor is adja +% -ot a camouflage-hoz , ha pl. sivatagi pályára kerülök? Esetleg levehet belőle? Mert az lenne életszerű...
---
Most vettem észre, hogy csak adott pályára érvényes!!! Viszont akkor melyik pályából is van a legtöbb? :DDD
Talán nyáriból, nem?

(#27864) tttzshd: semmi. kb. -. hete elpattant nálam is a cérna és nem kultúremberhez méltó beszélgetést folytattam le egy magyarral...írta, hogy fel is jelenet, de a mai napig nem történt semmi.

[ Szerkesztve ]

(#27866) Arpee78 válasza vhw (#27862) üzenetére


Arpee78
senior tag

ha megpróbálnál az élükre állni legtöbbször úgy végzed, hogy téged lőnek először ronccsá Nem pont ezért állnak meg a lemmingvonatok. Tehát 10 1600-eff player ugyanezen gondolatokkal a fejekben megállna, aham. Ilyenkor CW/TC-n nincsenek veszteségek? Randomban kiveszik belőled is az önfeláldozás és kockáztasson más? Ezzel nem sértegetni akarlak, csak furcsa.

Nem tudom mire gondoltál azzal, hogy "kijavítani" egy lemming train hibáit?

Bázis/arty védtelen? Ottmaradsz valahol védeni és/vagy chat-en ennek szükségességét hangoztatod. Annak semmi értelme, hogy 1-2 elrohanjon félpályáig "támadni", ahogy gyakran szokták a tábornokok pinggelni a térképet.

Megállnak az első piros pöttynél? Megindulsz te, esetleg valamivel többet kockáztatva, de ésszel. És/vagy chat-en ennek szükségességét hangoztatod. Ez a megállás probléma egyébként a keskeny és alagút típusú helyeken gyakori, ahol sok fedezék van elszórva ott nem annyira. Az ilyen helyeken a lemmingtrain(még profikkal sem) nincs előnyben, ez tényleg javíthatatlan. A gyűjteményből ilyen a 1, 12, 14, 21.

Egymáshoz túl közel és oszlop alakzatban vannak? Menj odébb és/vagy chat-en hangoztasd a szétszóródás/helyezkedés szükségét.

Ezekre gondoltam, nem sok, de semminél több. Szinte sosem írok chatre, de mások talán ráfanyalodnak. Én csak manőverekkel igazodom a hibákhoz.

[ Szerkesztve ]

(#27867) #21346560 válasza tttzshd (#27864) üzenetére


#21346560
törölt tag

Minap mentem E-75-el "valamerre", társamnak, egy T110E5-nek ez nem tetszett és lelőtte a lánctalpam... egyébként 3-an mentünk arra. Az Obj ért "oda" elsőnek, be is állt a bokor mögé a szikla mellé.
Persze ez sem tetszett a T110E5-nek, és szépen kitolta.
Ezután az Obj. megkerülte, és elkezdte kitolni. Ekkor értem oda én is, és segítettem neki.
Persze ez méginkább nem tetszett a T110E5-nek és elkezdett a közös csetben szidni minket, meg bíztatni a többieket, hogy jelentsenek fel minket "eltolásért".
Az Obj. is meg én is berágtunk, és szétszedtük..... nem vagyok büszke arra, amit tettem, de legalább jólesett :DDD

(#27868) Stauffenberg válasza Arpee78 (#27866) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A barmok hibáin nem tudsz mit kijavítani. Hiába pingeled nekik a térképed, hogy felhívd valamire a figyelmet:

- Nem is tudja miért pittyeg a térkép, szerinte csak bug.
- Annyira hülye a tájékozódáshoz, hogy mivel úgysem talál oda, ezért megy a csordával.
- Nem is érdekli a helyzet, ő csak funolni akar, kilőni egy-két gyenge ellenfelet, ezzel már boldog.
- Eleve beszari és nem mer leszakadni a csorda oltalmazó körétől.

Aztán ha van egy-két ember aki mégis gondolkozik (mondjuk eleve őket kezdték követni a hülyék, de nem akartak vonatot indítani), akkor azok jönnek majd veled, összedolgoztok és szétcsaptok a másik oldalon. De ezzel nem kijavítod a gyökerek hibáit, hanem ott hagyod őket csalinak megdögleni ami leköti az ellenséget amíg megkerülöd.

(#27865) mynames: Megveheted mind a három terepre a festéket, nem kell csak egyet választanod.

[ Szerkesztve ]

(#27869) HeZzZ válasza Axel007 (#27859) üzenetére


HeZzZ
senior tag

kissebb tier ben egyenlőek. tier 8 nál a ferdi a legjobb. de gha végig akarod vinni akkor orosz. mobilisabbak is es nagyobb élvezet velük tolni

[ Szerkesztve ]

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27870) Scheffer válasza Arpee78 (#27866) üzenetére


Scheffer
tag

Randomban kiveszik belőled is az önfeláldozás és kockáztasson más? Ezzel nem sértegetni akarlak, csak furcsa.

Egyszerűen randomban nincs értelme megvédeni a másikat, kivéve persze, ha 1800 effi környékén vagy normális klánban van. A random népek észvesztőek. Tegnap például a legutolsó csatámban egy Maus 2000HP-n nem bírt el egy 900HP-n lévő E-75-tel, pedig ideálisak voltak a körülmények, minden adott volt számára; arty safe, ellenfele egyedül, jobb a tankja, több a HP-ja, de mégsem ment neki.

Ez csak egy a sok százból, ugyanis, ha most nekiállnék felsorolni mindent, ami hülyeséget tegnap elkövettek a játékosok, akkor egy hét múlva is olvashatnád. :)

Szerk. Azért is, mert mostanában az is idegesít, amikor az ellenfél szerencsétlenkedik, szóval reménytelen alak vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#27871) #35692544


#35692544
törölt tag

Alexwolf-val elég sok kláncsatában vettünk részt volt 2-3 map ahova napi szinten jártunk elég sokszor eljutottunk az ovnerig már a vége felé :)
egy mapra nagyon sok taktika létezhet de ez függ az ellenfél taktikájától és a tankjaitól (nem mindegy hogy 10 maust vagy 10 is7 hoznak) van hogy 3x bejön negyedikre meg elbukod ugyan azt a taktikát
nagyon sokat kell gyakorolni kinek hol a helye ami még attól is függ hova tesz le induláskor a térképre, tehát több helyet is be kell gyakorolni
régen még láttuk hogy mivel állnak fel de egy ideje ez már nem is látszik
volt 5-6 szövetséges klán ezek vezetői cserélgették a saját maguk által kigondolt taktikákat egy mást közt ha valaki területet szerzett akkor a többiek mentek oda beugrani hogy védjék a hátukat
de a kláncsatához nagyon kell a pénz mert a legtöbb nagyobb klán csak arannyal lőtt + az aranyért vásárolható kiegészítők is jól jöhetnek ez meg csatánként elvihet 100-150 goldot is

(#27872) myckey válasza Scheffer (#27870) üzenetére


myckey
veterán

de ha értelmesen játszik,akkor is meg lehet védeni,vagy nem ?

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#27873) Arpee78 válasza myckey (#27872) üzenetére


Arpee78
senior tag

Nem. Nem elég magas eff-ed. ;] De hagyjuk a gonosz élcelődést, elkanyarodtunk a témától. Szóval ott tartunk, hogy a lila és élénkzöld játékosok megállnak a lemmingvonat élén, szépen megvárva amíg a halványzöld, sárga és piros játékosok csinálnak valamit(szétlövetik magukat).

Karelia, délen nyomulunk. Vhw az élen egy e-75-el, a csapat 85%-a szorosan mögötte. Szemben két Obj704 és egy T95. Visszavonul? Szétlöveti magát?

[ Szerkesztve ]

(#27874) vbbb válasza mynames (#27865) üzenetére


vbbb
őstag

Alacsony tierbe (1-3) főleg nyári pályákat szokott adni,én ezért is vettem csak olyat oda.

[ Szerkesztve ]

(#27875) nyunyu válasza HeZzZ (#27869) üzenetére


nyunyu
félisten

Ilyen jok az orosz TDk?

Kozben nekialltam a franciaknak. (ha mar az AC Milan a havi tank)
FT AC eleg szivas, se pancel, se motorero, se mozgekonysag.

Utana kovetkezo zsebTD kifejezetten mokas, mert merete miatt eleg nehezen talaljak el, egyenesen egesz jol megy, csak kanyarodni/forogni ne kelljen vele.
A kozepso agyuja nagyon pontos, top agyu valamivel pontatlanabb, viszont meg azzal is boven el lehet kempelgetni.

Mondjuk tegnap agyverzes kerulgetett, amikor 1 lovesre voltam a top guntol, aztan az engem kilovo kis stewie maradek 20 HPjat keptelen volt a bazis mellett allo ket tankunk leresetelni.
Ha behuzzuk, akkor valszeg meglett volna az ace tanker, mert lottem 800-at.

Ja, tier2-3-ban eleg sok a trollgunos T18-at latni, azoknak ugye egy loves az UE57...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27876) HeZzZ válasza nyunyu (#27875) üzenetére


HeZzZ
senior tag

igazából, ha összevetjük az oroszokat a németekkel, arra jutunk hogy:

oroszok mozgékonyabbak, ami nagy előny. jobb a helyváltoztatás velük.
orosznak az ágyúja egyáltalán nem rosszabb. sőt az objectnek szerintem jobb is mint a jpze100.nak

a német mellett szól az hogy masszívabb, és igazából csak a haspáncélja a gyengéje egy két kivétel nélkül.
de lassabb az ágyúja is, le is tud pattanni, és maga a gép is tetű lassú.

sokat hallottam hogy el akarják adni a jpze100 at mert nem jön be nekik. ellenben az objecttel.

persze kinek mi.

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27877) Chris0321 válasza ollie (#27818) üzenetére


Chris0321
addikt

Mégis nagyon nagyra van magával, mert magas az effje és elég sok Top Gunja is van. Írta, hogy megnézte a statom és csak röhögött rajtam. Mégis én tudtam, hogy hova kell mennem ő pedig top tankként(9-es csata volt) E-50-el ami még csak alap sem volt kapásból behúzódott a sarokba az artyk közé. Még csak lemmingek sem voltak, nagyjából arányosan oszlott el a csapat.

(#27878) OberMotz válasza Axel007 (#27859) üzenetére


OberMotz
aktív tag

A Stug és a SU85 is jó kis gép (főleg amíg megvolt a 107-es lövege). A JPzIV-et utáltam, a Jagdpanther viszont az egyik kedvencem, a Ferdi pedig a még nagyobb kedvenc (bár nem vele van a legjobb statisztikám). Az orosz vonalon most vettem meg újra a SU100-at a 100-as löveggel (az ISU152 a cél), eddig ez is tetszik. Ha mégis csak egy vonalat akarsz vinni, én a németet választanám (bár az a gyík JPzIV kimaradhatott volna az életemből).

(#27879) nyunyu válasza nyunyu (#27875) üzenetére


nyunyu
félisten

szorakozik a netem, igy mar nem sikerult szerkeszteni

UE57: -2 fok agyu lefele terithetoseget kifelejtettem, ami eleg combos hatrany a dimbes-dombos palyakon, de JP2-vel mar eleg jol megszoktam, hogy nem nagyon tud lefele loni.

Sajnos Dragon Ridge mar elerheto tier4-es meccsektol kezdve, igy MM mar bedobott ra a zsebTDvel :(

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27881) myckey


myckey
veterán

Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 3. 17:06:17
Jármű: Matilda
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 79 048
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító

dől a lé TR4-ben az eksön végett :C

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#27882) #35692544 válasza Chris0321 (#27880) üzenetére


#35692544
törölt tag

ez igaz de nagyobb rá az esély ;] a nagy számok törvénye alapján
elvileg 1200eff felett a játékosok 10% van abból csak kevesebb az őrült mint a maradék 90-ben

[ Szerkesztve ]

(#27883) Dobi 562 válasza vhw (#27834) üzenetére


Dobi 562
addikt

Köszi a választ. Így már elgondolkodtató, hogy mennyire is lenne hasznos ez a tank az én kezemben. Először nyilván kipróbálom majd az új kínai light-okat ha egyszer bekerülnek a játékba, aztán ha azokkal tudok valamit alkotni akkor talán jöhet a 62-es is ha majd elérhető lesz még.

(#27884) vhw válasza Arpee78 (#27866) üzenetére


vhw
addikt

Randomban nincs értelme "hősködni", CW-n/században elvárja az ember, hogy a csapattársak azt tegyék amit a parancsnok mond, ha azt mondja, hogy ti 10en márpedig kiszeditek a két obj704-et meg T95-öt, akkor mindenki hevesen elkezdi nyomni a W-t és nem állnak meg míg el nem végezték (avagy bele nem pusztulnak, mert nem csak annyi ellen volt ott/ minden második tank full HPról ammo rackelődik stb.)

Chaten pedig sokszor teljesen felesleges irogatni... nagyrészt úgyse hallgatnak rád(/bárkire, még ha 2k effes is az illető). Aki megértené az egyébként is teszi a dolgát, akinek meg elképzelése sincs milyen redezvényen van, majd szépen elküld messzire, mert mi az hogy te pofázol neki.... Igen elenyésző az a helyzet, amikor értő fülekre talál az amit mondanak.
De nem lehet mindig mindenkit nézni, akkor a te tankodat ki írányítja, ha csak folyton pötyögsz másoknak? CW/TC-n sem ellenőriz mindenkit a parancsnok, hogy micsinál, hogy csinálja, ezért is szoktak lenni a viták, mikor a játékos nem úgy tolja ki a tankját, nem úgy rendeződik, ahogy azt a parancsnok meg a taktika megkövetelné. Ő egy személyben nem tud mindenkire figyelni, mindenkire rászolni.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#27885) nyunyu válasza HeZzZ (#27876) üzenetére


nyunyu
félisten

oroszok mozgékonyabbak, ami nagy előny. jobb a helyváltoztatás velük.

Nezegetem a SU-152/ISU-152 adatait, ezekhez kepest a JP/JP2 mozgekonyabbnak tunik.
Ugyan az ISU top sebessege annyi, mint a JP2-nek, meg az agyu kinemterithetoseguk is hasonloan gyenge, viszont az ISU olyan lassan fordul, mint a Ferdi/JT.

Mig JP2 forgasaval altalaban tudom tartani a lepest a korulottem keringozo medekkel.

Igy viszont tenyleg elvesztettem a fonalat, hogy milyen TDt fejlesszek.
Alig 50k XP hianyzik a JThez, 1-2 heten belul meglenne, aztan hanyagolhatom a JP2-ot.
Ferdi, T28 Proto, T25 AT mar kifejlesztve.

De a honap tankja akciot sem artana nem kihagyni, de ahhoz meg a franciakkal kene eljutni T7-ig, csakhogy ott van kozben az ARL V39, ami a legendak szerint nagyobb szivas, mint a JagdPanzer IV.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27886) HeZzZ válasza nyunyu (#27885) üzenetére


HeZzZ
senior tag

és a két TOP ról a jpze100-ról és az obj. 268 ról besszéltem :)

tier 9 ben is sztem inkább 704 mint a jadgtiger.

*egyéni vélemény*

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27887) Patrick76496 válasza nyunyu (#27885) üzenetére


Patrick76496
őstag

Utána viszont az AMX AC Mle. 46 már kegyetlen jó, pár csatát mentem eddig vele, de már imádom. Még ha ugyanakkora is a kupolája, mint a V39-nek, ennek legalább van valami páncélja azon kívül is. Ha eszetlen hülyék ellen játszol, akkor lepattognak róla. Ráadásul ezt nem kell annyira kinyomni, mint az ARL-t, mivel a nagy test miatt magasabbról tekintheted meg a világot, és a vertikális löveg-kitéríthetőség is az amerikai tankokkal versenybe hozható (-10 lefele).

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#27888) _seth_ válasza HeZzZ (#27886) üzenetére


_seth_
veterán

704-et szerintem könnyebb átlőni mint a JT-t, arról többször pattanok, szemből pedig sokszor át sem tudom, míg a 704-et egész kis tankokkal is át lehet szemből is.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#27889) HeZzZ válasza _seth_ (#27888) üzenetére


HeZzZ
senior tag

a JT nek ha nem védi a hasát semmi akkor tier 5 től minden átviszi. ráadásul kisit magasabb is.

az object ágyúja ráadásul bőven jobb baromi nagyot lő, és mobilisabb is. viszont sniperkedni jobb a JT

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27890) _seth_ válasza HeZzZ (#27889) üzenetére


_seth_
veterán

Saját "tapasztalataimat" írtam csak le, számomra a 704 könnyebb célpont általában mint a JT, azok általában elbújnak és csak az ágyú és a teteje lóg ki ilyenkor nehéz sebezni, a 704-ből mind1 mi lóg ki csak el kell találni. Az viszont valóban igaz, hogy ha eltalál akkor a 704 nagyobbat "üt".

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#27891) HeZzZ válasza _seth_ (#27890) üzenetére


HeZzZ
senior tag

hát más más játékstílust igényel a két tank ez biztos.
de azért erős túlzás hogy az objectet csak el kell találni, nagyon erős :K

a játékosok a stílusuktól függően válasszanak a kettő közül. kinek mi :)

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27892) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ha már a lemmingezés volt a mai téma, akkor engedjétek meg meg, hogy újra belinkeljem ezt a kis szösszenetet (valaki már régebben linkelte):

WoT 4 Lemmings

(#27893) Chris0321 válasza #35692544 (#27882) üzenetére


Chris0321
addikt

Reménykedj, én láttam már lila effes játékost top tankkal a játék kezdése után pár másodperccel meghalni mert berongyolt az ellenség közé egyedül, persze utána mi voltunk a noobok mert nem követtük. Vagy zöld effel belegázolt egy a vízbe szintén top, mert az XVM vesztes meccset jósolt.

(#27894) diegho


diegho
nagyúr

Mentem teszten 3 kört T30-al, 3 nyert, 7 kill, 14300 sebzés... egyedül a tolatási sebessége nem tetszik.

(#27895) HeZzZ válasza Chris0321 (#27893) üzenetére


HeZzZ
senior tag

na én az ilyenektől tudok fárszt kapni de komolyan!!!

mert az XVM az mutatja akkor már el kell b*szni 14 másik játékát.
csakis mert ő iylen statb*zi?

hihetetlen... én nem tudom ezeknek az embereknek mi van az agyuk helyén.

ez totál oylan mint bármelyi ksportban a mecsek a kis és nagy csapat között.

pl foci: Chelsea vs. Reading. a readingesek sem fognak leülni a pálya közepén mert igy is ugyis vesztes a meccs....

áhh kiborító, pedig most csak elolvastam ezt és annyi. :U

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27896) tank1 válasza HeZzZ (#27876) üzenetére


tank1
tag

sokat hallottam hogy el akarják adni a jpze100 at mert nem jön be nekik. ellenben az objecttel.

Én is eladtam. Nem sokra jó az a tank. Túl lomha, lassan tölt, pontatlan. Plusz rengeteg nullás sebzés. Továbbá minimum három arty minden menetben, melyek természetesen a jgpze100-at lövi. Ha jó a csapat, szinte semmit nem sebzek vele, mire odaér a tűzpárbaj helyére, vége a csatának, ha pedig vesztésre állunk, egyet lehet vele lőni és máris szétszedi a gonosz ellen. Eladtam a fenébe.

(#27897) diegho válasza diegho (#27894) üzenetére


diegho
nagyúr

Ugyanez T57-el 3 nyerés 10 kill 14900 sebzés... és akkor döntsem el melyik legyen a cél... szuper...

(#27898) ollie válasza diegho (#27894) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Változtattak rajta valamit?

***

(#27899) HeZzZ válasza tank1 (#27896) üzenetére


HeZzZ
senior tag

ugyaniylen szavakat halottam ismerősöktől is róla. szidta az ágyujat, a csapába nvaló részvételét, az artymágnes képességét stb. stb

powered by Tiger Lake & GA10x

(#27900) GeGexx válasza Napfénysüti (#27797) üzenetére


GeGexx
aktív tag

Idén kezdted és 6ezer csatád van? o.O Akkor én iszonyat keveset játszok ha 15 hónap alatt van 3500 csatám.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.