Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz vhw #27862 üzenetére

ha megpróbálnál az élükre állni legtöbbször úgy végzed, hogy téged lőnek először ronccsá Nem pont ezért állnak meg a lemmingvonatok. Tehát 10 1600-eff player ugyanezen gondolatokkal a fejekben megállna, aham. Ilyenkor CW/TC-n nincsenek veszteségek? Randomban kiveszik belőled is az önfeláldozás és kockáztasson más? Ezzel nem sértegetni akarlak, csak furcsa.

Nem tudom mire gondoltál azzal, hogy "kijavítani" egy lemming train hibáit?

Bázis/arty védtelen? Ottmaradsz valahol védeni és/vagy chat-en ennek szükségességét hangoztatod. Annak semmi értelme, hogy 1-2 elrohanjon félpályáig "támadni", ahogy gyakran szokták a tábornokok pinggelni a térképet.

Megállnak az első piros pöttynél? Megindulsz te, esetleg valamivel többet kockáztatva, de ésszel. És/vagy chat-en ennek szükségességét hangoztatod. Ez a megállás probléma egyébként a keskeny és alagút típusú helyeken gyakori, ahol sok fedezék van elszórva ott nem annyira. Az ilyen helyeken a lemmingtrain(még profikkal sem) nincs előnyben, ez tényleg javíthatatlan. A gyűjteményből ilyen a 1, 12, 14, 21.

Egymáshoz túl közel és oszlop alakzatban vannak? Menj odébb és/vagy chat-en hangoztasd a szétszóródás/helyezkedés szükségét.

Ezekre gondoltam, nem sok, de semminél több. Szinte sosem írok chatre, de mások talán ráfanyalodnak. Én csak manőverekkel igazodom a hibákhoz.

Aktív témák

Hirdetés