Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Arpee78 #27845 üzenetére

Mint bármilyen taktika alapú multis játékban. Ránézésre nem tudod megmondani, hogy nyerő lesz-e a taktika amíg el nem bukik vagy győzelemre nem visz. A lemingezéssel az a legnagyobb baj (ahogy előttem is mondták már), hogy senki sem tudja mi a tosz az ő igazi szerepe.

Pedig nem volna ez nehéz, alapvetően csak a TD/arty/scout/med/heavy szerepeket kell érteni és az egyes tankok közötti különbség nem olyan nagy, hogy ne lehessen értelmes játékkal áthidalni. De az a baj, hogy a játékosok többsége szerintem csak ránézésre fejleszt tankokat, nem tudja mi a különbség köztük.

"Na nézd de cuki annak a T29-nek a kis fülecskéje a tornyon, na ez kell nekem, de jó lesz majd fél pályáról lövöldözni vele!" - vélekedik az átlag játékos.

Ha a csapat nagy része egy oldalon átnyomul az nem baj, de az a kevés aki védekezésre marad, az olyan legyen aki tényleg erre való tankot hajt és érti is a védekezés alapjait.

+1: A játékosok 90%-ban még a WG által kiadott oktató videókat sem nézik meg, pedig nem ártana azokat sem forgatni. Nem mindenek felett álló tanácsok, de aki már a felét betartja az ott elhangzottaknak, akkor már randomban elboldogul.

Aktív témák

Hirdetés