Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27651) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Ejj egyszer rak be Prokhorovkara ECL-el akkor is 4 t-50-es van az ellen cspatában :((

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27652) Fel


Fel
addikt

n1 retards...

Ennek ellenére valami csodával határos módon mégis sikerült nyerni:

Nem bánom, hogy 3 nap múlva lejár a prémiumom. Ideje egy kicsit pihentetni a wot-ot..

(#27653) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Soha többé nem adok fedezőtüzet, soha többé nem scoutolok, soha többé nem mentek meg senki, soha többé nem vagyok hajlandó csapatban játszani, csak a saját boldogulásom érdekel. Innentől kezdve mindenkit kilökök a fedezékéből ha arra igényt tartok és ha kell akkor magam előtt tolom páncélként őket amíg meg nem döglenek.

Ha ez a dolgok rendje akkor legyen. Azt sem értem, hogy eddig miért reméltem a randomtól legalább egy leheletnyi csapatjátékot. Azt sem értem, hogy miért reméltem, hogy a WoT játékosok legalább egy kicsit értelmesebbek a Call of Dutyn szocializálódott 12 éves húgyagyú idiótáknál.

Mára offoltam a tankozást. Megyek Day of Defeat-et játszani, ott legalább gondolkodó emberekkel van lehetőségem elütni az időt, nem agyhalott szerencsétlenekkel. Régen minden jobb volt... 1,5 éve még a WoT játékosok is tudták használni az apró mogyoró méretű agyukat. Kellett a francnak televíziós reklám meg egyéb szarságok, elbaszták vele az egész community-t.

(#27654) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Mára én befejeztem, bármit csinálok a tankokkal, szinte egy meccset se nyerek, csörcsil egymás után kétszer ammo robbanás, ez most betette a kaput.
Jól van, ahogy nézem nem csak engem készít ki ma idegileg ez :DDD

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27655) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Amúgy nem lehet privát WoT szervert indítani botokkal? Egy mongol napközis egy délután alatt jobb mesterséges intelligenciát programoz, mint amennyi a hús-vér majomemberekben van.

(#27656) forras2 válasza Scheffer (#27650) üzenetére


forras2
őstag

Nem szoktam figyelni a statom :)) Tudom magamról, hogy rossz játékos vagyok, és nem igazán tudom a tudásomat kamatoztatni a játékban, ez miatt nem foglalkozom a statommal. 940-es EFF értékem is erről árulkodik....
De mivel 1 forras2 van csak, így igen, az vagyok én :K

[ Szerkesztve ]

(#27657) Napfénysüti

Na ma csak meglett az IS-7. Így 20 csata után azt kell mondjam még fura, szoknom kell egyelőre nagyon gyászos vele a statisztikám de majd biztos jobb lesz ha ráérzek. :B

Més que un club!

(#27658) vbbb


vbbb
őstag

Ez a mai nap egy nagy rakás szar volt...asszem lerakom megint egy hónapra...

(#27659) Dobi 562 válasza Stauffenberg (#27653) üzenetére


Dobi 562
addikt

Előbb Wideparkon M6-al egyedüliként voltam 6-os tank, a többiek 8-asok voltak + pár 7-es. Mindenki elment balra, én meg nyomogatom a helpet, pingelem a jobb oldalt, írok nekik közös chat-en, semmi. Az ellen pedig szépen jött, engem gyorsan szétkapott két 8-as tank és hátba támadták a bal oldalon ténykedőket. Persze zömében 8-as prém tankok voltak, úgyhogy nem is vártam semmi nagy attrakciót tőlük, de nem tudom mit gondolnak mikor látják hogy egy nyomorult kis 6-os tankunk véd egy oldalt és nem segítenek...

(#27660) Gyuri27 válasza vbbb (#27658) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nincs szopó ág. :N
Tegnap és tegnap előtt mondhatni jókat mentem. Igaz nem volt minden csata nyertes. Viszont a hellcat-l kezdtünk össze barátkozni. 1800 felett sikerült ált sebezni. Meg lett a tank ász is. :K

Dobi 562: tegnap itt megkérdezték tőlem. Minek mindkét oldalt védeni. Lehet, hogy a te társaid is olvasnak ph-t. :DDD

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#27661) Dobi 562 válasza Gyuri27 (#27660) üzenetére


Dobi 562
addikt

Az a Prokhorovkára vonatkozott, nem a Wideparkra. :)

(#27662) Gyuri27 válasza Dobi 562 (#27661) üzenetére


Gyuri27
félisten

Szerintem minden mapon védeni kell mindkét oldalt. Így elkerüli az ember azokat a blamázsokat, hogy 3 low tier light befoglalja a bázist 12:6-8-nál. Míg a leming train szenved egy oldalon.

Amd - Radeon - Ryzen

(#27663) #21346560 válasza Gyuri27 (#27660) üzenetére


#21346560
törölt tag

Hogy lenne már, biztos csak bal lábbal kelek fel, amikor 40% alatti win rátát csinálok egyik nap, másik nap meg 70 körül :P

És hogy kicsit büszkélkedjek, végre megvan ezzel is. Mondjuk aránylag kevés TP kellett hozzá szerintem....

Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 2. 9:36:25
Jármű: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 300 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 050
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

(#27652) Fel Én pont ezért nem szoktam "retardáltazni" senkit. Hisz ha egyszer nyertetek, akkor mégsem olyan retardáltak, max neked más elképzelésed van, mint nekik, hogy hogyan kéne megnyerni...

[ Szerkesztve ]

(#27664) Stauffenberg válasza Gyuri27 (#27662) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Már ha csak két oldal van. Vannak több csatornás mapok is (sőt a legtöbb ilyen), például Karelia ahol középen is lehet előre nyomulni, de soha senki nem teszi, mert két oldalról kapja az áldást, mégis okoz meglepetéseket mikor a máker barmok 10-es csordában vonulnak végig rajta és ha egy kicsit is hülye az ellenség, akkor az oldalsó szárnyakon lévőkkel vannak annyira elfoglalva, hogy már csak akkor kapnak észbe, mikor a bázisukon áll mind a tíz. De ez ugye nem arról szól, hogy melyik csapat az okosabb, hanem melyik a hülyébb.

De Himmelsdorf is nagyon jó példa az emberi hülyeségre. Kialakult egy mítosz, hogy a fenti kastély a szent grál, ezért mindenki oda megy, 2-3 tankot lent hagyva, még a leglassabb dögök is 10 percig kaptatnak felfele. Aztán mikor az ellenség már a bázisunkon foglal, akkor sem fordul vissza senki, csak egy-két értelmesebb, de őket ledarálják.

@Dobi: Én ezért nem vagyok hajlandó mostantól csapatjátékos lenni. Tegnap egy kis léleknyugtató Day of Defeat után visszamentem még, de tartottam magam az elveimhez. Minden hülyét kilökdöstem a fedezékéből, másokat használtam fedezéknek (ha kellett toltam őket magam előtt). Csak azokat hagytam békén, akik értelmesen próbáltak játszani (nem sok van belőlük).

Hallottam a fejemben a Benny Hill Show zenéjét és baromi jól esett a csökkentett értelmi módban lévőket szopatni és trollkodni velük.

(#27665) Arpee78 válasza Gyuri27 (#27662) üzenetére


Arpee78
senior tag

Tehát szerinted az optimális taktika úgy néz ki, hogy mindenki elmegy félpályáig, ott megállnak és megvédik a bázist a foglalni szándékozóktól?

(#27666) Napfénysüti

Ma eddig 5 csatából 5 bukta van. Hihetetlen milyen csodás emberekkel kell szenvedni. :(

Més que un club!

(#27667) Tomi0703 válasza Stauffenberg (#27664) üzenetére


Tomi0703
őstag

De Himmelsdorf is nagyon jó példa az emberi hülyeségre. Kialakult egy mítosz, hogy a fenti kastély a szent grál, ezért mindenki oda megy,

Hogy ez mennyire így van. Nekem eddig kevés olyan csatám volt ott, hogy valaki nem írta volna be, hogy all go hill vagy lost hill = lose (csak, hogy szó szerint idézzek párat)...

(#27668) Arpee78


Arpee78
senior tag

Három forgatókönyv, mindenhol 2 arty és mindenhol 1000 eff-es, átlagos képességű player van.
Az első a jól ismert lemming train. Mindenki egy oldalon támad, szorosan egymás mögött libasorban. A sor elején a páncél nélküli TD-k szuperpontos ágyúval. Majd a support tankok és végül az assault tankok. Egy hős a top tankjával elvonul a másik oldalra, hogy megvédje a bázist a pálya közepén.

A második a szabvány elrendeződés random csatákban, ilyenkor mindenki elégedett.

A harmadik valami rejtélyes izé. 4 gyáva a bázis közelében kempel, de legalább a védekezésre alkalmasabb fajtából és jól védhető helyen. 9-en meg egy oldalon támadnak? Ezt a 9 tankot vajon megállítja a vele szemben felvonuló 6? Ráadásul a 6 között támadásra kevésbé megfelelő járművek vannak és kevésbé sűrű és rövidebb arcvonalon helyezkedtek el az alacsonyabb létszám miatt.

[ Szerkesztve ]

(#27669) Stauffenberg válasza Tomi0703 (#27667) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Szó se róla, Himmelsdorfon tényleg jó dolog fogni a kastélyt vagy azon keresztül áttörni, de ez ne jelentse azt, hogy mindenki oda megy. Főleg ne akkor, ha egyetlen zászlós a map és a túloldalon senki sincs aki legalább reseteli a foglalókat. Én sem vagyok a zászló foglalás híve, jobban szeretek mindenkit levadászni, de mentem itt már jópár olyan kört, hogy csapatonként még csak 2-3 tank volt kilőve, mikor vagy mi vagy az ellenég elfoglaltuk a zászlót.

Én a vér szagra megyek, uncsi egy kört ilyen hamar befejezni foglalással. Főleg ha ebből egyedül csak egy scout tank profitál akit túl hülye volt levadászni az ellenség (most ez mindegy, hogy saját vagy ellenséges scout).

@Arpee: A kedvencem amikor megy a zombi horda libasorban és mint akik szándékosan csinálják, pont érkezési sorrendben pusztulnak el. Ja a Gyuri a hős meg én vagyok, aki 2 perc könyörgés után megunja, hogy a franc se hallgat rá, aztán elmegyek minél több dmg-t okozni mielőtt maga alá temet a hülyeség lavinája.

[ Szerkesztve ]

(#27670) virkir válasza Stauffenberg (#27664) üzenetére


virkir
veterán

A himmelsdorfi hüjjéket meg úgy általában a hüjjéket nevelni kell.
Még ha sokaknak esetleg nem is tetszik. Engem legalább megnyugtat.
Eljutottam arra a szintre, ha egyedül megyek és a sokadik babuin team után elszakadni látszik a cérna akkor elkezdek nevelni.
Példa himmel. Én GWP, IS-3 meg elindul a hegyre egyetlen értelmes heavy-ként. Szépen megkérem, hogy ugyan ne a két legpuhább med-re bízzuk az utca védelmét fáradjon inkább oda különben kilövöm.
Nem hitte el, még szmájlira is volt ideje.
A másik kedvenc amikor pl. Siegfried Line-on kimegy a mezőre egy komplett hármas heavy platoon.
Ez ugye alapjában még nem lenne katasztrófa, de amikor az első bunker mögé beállnak és egy lövést nem adnak le félidőig, na az már morcossá tud tenni.
És ezeknek még annyi eszük sincs, hogy felfogják ki lövi őket rommá csak forgatják bőszen a tornyukat és fogalmuk nincs arról mi történik.
Ja, még a kezdésnél vaktába lövöldözőket imádom. A jó múltkor megyek az M4-el még el sem indulunk valami kisebb szutyok izomból hátbalő. Szépen megálltam mert a 105-ös menetből kicsinykét pontatlan majd a zembernek az a kör véget ért. Könyörgöm legalább böfögne be valami bocsánatkérést. Á... nem, megy tovább és bőszen pufogtat a vakvilágba. Tudom ő csak "játszik". Én meg inkább kilövöm a ..csába.
Már nagyon várom a beígért garázsbattle-t amikor vissza lehet menni a csatába másik tankkal aztán lehet nevelni.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#27671) diegho


diegho
nagyúr

Az milyen, hogy bejön szakaszba 3 tier10 és abból 2 bot?

(#27672) Stauffenberg válasza virkir (#27670) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Engem a hétvégén már háromszor szedtek le csapattársak. Nem tudom mi van a levegőben ilyenkor, de nagyon gyökerek... mindegyik esetben egy nagyon hátul kempelő barom a pontatlan ágyújával. Képtelen az egybites agyával felfogni, hogyha benne vagyok a szórási képben, akkor van esély rá, hogy engem talál telibe...

Az egyik felgyújtott egy másik pedig ammo rack-et adott. A harmadik meg egy A13 volt a pom-pom ágyúval, aminek a második lövése már elég pontatlan már közepes távolságról is... igaz akkor nem volt már sok HP-m, de azért még gyűrtem az ellent...

Amúgy a kárpótlási rendszer mért ilyen enyhe? Az lenne a minimum, hogy a javítási költséget teljesen ő fizesse meg! Ezzel szemben a harmada ha befolyik kárpótlásként. Ez így rohadék dolog.

(#27673) _seth_ válasza Stauffenberg (#27672) üzenetére


_seth_
veterán

2 körrel ezelőtt: T34-el zúzunk az ellen táborához, hátulról T30 pedig leszed... sry lag... thx...

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#27674) L-e-f-i-e válasza Stauffenberg (#27672) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Régebben még kevesebb volt ah jól emlékszem, de tenyleg lehetne, több, viszont egy-egy lövésért se adhat tul sokat, mert sok hülye kihasználná a rendszert farmolása...

=^-^=

(#27675) Stigma.HC válasza Stauffenberg (#27672) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Engem most szedett ki egy csapattárs arty, ellen képében voltam type-al szépen lesebeztem, maradt neki 100hp kb, persze a nagy hős arty gondolt egyet és most akart közbeavatkozni, szépen telibe vert engem így meghaltam és még én voltam a noob :DDD Persze biztos csak segíteni akart, inkább az ilyen ássa el magát jó mélyre, azzal talán mindenki elégedett lenne.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27676) Stauffenberg válasza _seth_ (#27673) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én tegnap egy baráti T29 lánctalpát vittem el, mert a hülyegyerek nem hátulról, hanem elölről próbált kikerülni. Én sniper nézetben nem láttam őt, mire lőttem, pont elkaptam az orrát a hülyének.

Persze arról már nem én tehettem, hogy emiatt őt leszedték közben. Legalább lett belőle egy jó fedezék.

Két dolgot tanulhatott volna meg, ha nem lenne amúgy síkhülye:

- Javító csomagot vigyen magával, mert egy percig állni és javításra várni öngyilkosság.
- Nem keresztezzük a tűzvonalat, vagy ha igen akkor két lövés között.

Amúgy reportolva lettem az elmondása szerint. :)

(#27677) _seth_ válasza Stauffenberg (#27676) üzenetére


_seth_
veterán

Az egy dolog, sniper módban van, hogy én is belelövök egy olyan tankba amelyik pont akkor áll elém amikor lőni készülök bár szerencsére félévente 1-2 ilyen fordul csak elő de itt konkrétan kb 8 heavy vonult és a térképen sem volt sehol ellenség :D

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#27678) virkir válasza diegho (#27671) üzenetére


virkir
veterán

Ha az ellenfélnél vannak akkor heppi. :D
De általában a saját csapatban szoktak ilyenek sűrűbben előfordulni sajnos.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#27679) diegho válasza Scheffer (#27650) üzenetére


diegho
nagyúr

Én azt nem értettem csak, hogy ha 2k átlagot sebzett ma tigrissel és tolt mondjuk 20 csatát vele, az ugye 40k sebzés, viszont akkor előtte 60 csata alatt tolt 183 átlagot, hiszen 80 csatával van ~630 átlaga vele. Bárcsak én is képes lennék 1 napig 12x többet sebezni a tankjaimmal, mint előtte, jönnének a 40ezer sebzéses körök dögivel, no meg az 5k xp-s dupla nélküli rekordok. :))

virkir nálam voltak természetesen, kaptam 4 elég durva csapatot egymás után:
- volt ez a 2afk tier10
- aztán egy olyan társaság, akik 3 arty elé kiálltak 4-en és nem volt nekik gyanús, hogy kapják a 400-at, amikor semmi tank nem lőhet rájuk: E-100, VK Béla, Tiger2 és M103 volt a négyes
- utána jött a csodálatos T110, aki előrerohant, elment az ellenfél E-75 mellett, az oldalba lőtte, láncolta, ellenfél arty meg bumm és pápá T110
- végére jött a legjobb, Ruinberg, városba berohan a Bat, felvillant 6 ellenfél tankot és abban a pillanatban meghal, fél perc múlva odaér az E-100 gondolta megnézi mi lőtte ki a Bat-et, persze keresztben megy ki, instant halál lett az eredménye, csupán T30, T110, E-100, E4 várt rá

[ Szerkesztve ]

(#27680) virkir válasza Stauffenberg (#27672) üzenetére


virkir
veterán

Amikor harc közben lőnek meg egyszer az nálam a bocsánatos bűn kategória.
Lehet gyakorlatlanság, elkapta az adrenalin, leszállt a vörös köd. Velem is előfordult párszor, hogy pusztán pech miatt lőttem meg/ki csapattársat.
Meg volt egyszer, hogy vártam a tankot a sarok mögül aztán amikor felbukkant bőszen lőttem belefele csak már azt nem figyeltem, hogy a zöld jött ki előbb a piros csak követte :D

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#27681) myckey


myckey
veterán

há gyerekek!
ha ez a Matilda nem Op tank,akkor semmi :C

tegnap óta 27 kör alatt majd 1M farmoltam vele össze...de lehet már az is megvan,nem emlékszek pontosan.
27 csata/67% win
56 Frag
549 átlag sebzés.

ájjj,tiszta veszedelem...ma is eddig 7 győzelem zsinórban.

és még mindig nem 100% a legénység...

ájjj,nem tudok vele betelni :C :DD

na bocs az "off"-ért

de há na :)

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#27682) Scheffer válasza Stauffenberg (#27653) üzenetére


Scheffer
tag

Pedig én pont azt figyeltem meg, hogy mostanában meglehetősen okosan játszanak a népek azokon a pályákon, amik már régóta a játékban vannak. Az új pályákon csinálnak pár igazán degenerált húzást, de egész logikus megmozdulásaik vannak.

(#27683) GeGexx


GeGexx
aktív tag

Sziasztok, valamiért mostanában mesterlövész módban fele akkora fps-em van mint küldő kamera nézetben.. mi lehet az oka? Itt van egy screen a grafika beállításomról.
Simán van 50-60fps-em amikor meg lőnék lemegy 20-30ra és szaggatott lesz picit.

(#27684) Akos96


Akos96
senior tag

Na, a 2. 88mm-es ágyú Tigrisen már egész pöpec. Fantasztikus érzés vele szemből átlőni egy másik vasnagymacskát. :DDD

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#27685) diegho válasza Scheffer (#27682) üzenetére


diegho
nagyúr

Tesztelted az új amerikai tankokat? Mi a véleményed róluk? Nekem van amelyik nagyon tetszik (tier7, 10) de a 8-9 nem az igazi, ezért hezitálok, hogy mi legyen, elinduljak rajtuk, vagy inkább vegyem vissza Patton-t, netán a tornyos TD ágat kezdjem el.

(#27686) Gyuri27 válasza Arpee78 (#27665) üzenetére


Gyuri27
félisten

A dolog egyszerű. A mapokon vannak bizonyos pontok. A megfelelő helyre megfelelő tankokkal el kell fáradni és jó csata alakul ki belőle. A századozást illetve a klánozást ne keverjük ide.
Én jobb szeretem ha mindenki megtalálja a helyét a mapon. Ez kellene legyen az alap. Az más kérdés, hogy hogy tudja az ellen tankjait meglőni vagy a sajátját forgatni.
Nem vagyok hive a full gázzal bele az ellen orcájába stílusnak.
Azt is hiszem, hogy értelmes játékos (még ha casual is) tudja mire való a tank amibe ül.
Pár napja volt néhány jobb köröm (érts sok hülye nem húzott fel). A kis hellcattal szép köröket mentem. Csak a spot sebzés 1900 körül járt. Meg amit én sebeztem. Szépen megtörtük azon az oldalon a nyomulást. Jó játék volt.

Amd - Radeon - Ryzen

(#27687) Arpee78 válasza Gyuri27 (#27686) üzenetére


Arpee78
senior tag

Való igaz, vannak ilyen pontok ahol előnyben lehetünk és érdemes ezeket kihasználni, de nem minden áron. Éppenséggel a jobboldali ábrán a kék mezőben tartózkodók ezt csinálják.

Egy jó fedezék előny, de egy létszámfölény is az. Ha egy csapat győzni akar mindkettőt ki kell használnia szép kiegyensúlyozott arányban. Védekezéskor sem vagyunk a földhöz ragasztva, de támadáskor jóval többet kell mozogni fedezékről fedezékre, lehetőleg gyorsan, hogy az ellen ne tudjon időben alkalmazkodni. Két fedezék között pedig csak arra lehet számítani, hogy van valaki mögötted, melletted aki fedez vagy éppen benyeli helyetted a sebzést mikor neked 50 HP-d van. Ilyenkor még a 200 eff-es is jobb a semminél.

A lemmingtrain-ek jellegzetes pusztulása a kivételt erősítő szabály, a több rendszerint legyőzi a kevesebbet. A lemmingtrainnel nem az a probléma, hogy sokan támadnak egy oldalon és senki a másikon. Az egyik, hogy nem szóródnak szét eléggé(libasor az egyes ábrán) a terep vagy butaság miatt, ekkor csak a sor elején haladó tud lőni és egyedül harcol a szemben lévő 2-3 tank ellen. A másik dolog, hogy megállnak, mert mindenki azt várja, hogy valaki más áldozza fel magát. Van 8 lemming, ki menne ki egy JPzE100 elé elveszítve a maradék HP háromnegyedét? Ja és a harmadik, a bázis és az artyk védtelenül maradnak.

A századozást illetve a klánozást ne keverjük ide. Sosem klánoztam, században is alig, de szerintem a jobb csapatok nem szóródnak szét mindenfele, hanem egy aránylag összefüggő zónában támadnak. Nem látom be miért kell eleve vesztes csatának elkönyvelni ha egy elrendezés kissé lemminges. Ha egy random így kezdődik, abból még bármi lehet. Szétszóródhatnak a kellő mértékben, a bázist is megvédhetik és nem feltétlenül állnak meg az első ellenfélnél.

[ Szerkesztve ]

(#27688) homeless09


homeless09
őstag

Akkora szégyen ez a játék hogy az valami hihetetlen :)

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#27689) Gyuri27 válasza Arpee78 (#27687) üzenetére


Gyuri27
félisten

A lemingezés sajátja, hogy 8-10 idióta vár a csodára vagy egy hősre.
Másrészről elég ha a túloldalon 2-3 tökös arc van meg egy jó arty. Simán megállítják a leming vonatot. Akik bizva abban, hogy sokan vannak. Fedezéket nem keresnek.
Tapasztalatom szerint a lemingezés 95% bukás.
Én váltig ragaszkodom ahhoz az elképzeléshez, hogy egy adott mapon a kritikus pontokat meg kell fogni megfelelő jármüvekkel. A maradék aki nem arty az viszonylag szabadon mozoghat. Persze adott esetben pl nem árt a bázisra vissza menni. mert nem egyszer buktunk így csatát. Leming vonat áttört. A bázist meg befoglalták. Azért sem árt a szárnyakat védeni. Mert 1-2 élelmesebb, jó látótávolságú td vagy med be spotolja az egész brigádot és úgy lövik szét őket, hogy azt se tudják merre vannak.
A lemingek másik ismertetője, hogy lassú vak heavykkal mennek előre. A többi meg hátul mondván ott nem lehet baj.
Egy szó mint száz prohorovka és társai mapon lehet ésszel lemingezni normál csata esetén. Ehhez viszont az kell, hogy medek, gyors heavyk törjék az utat. Arty halál biztosan lőjön. Így szopattak már be prohorovkán.
De többségében nem jött be.
Meg azt veszem észre az emberek gyorsan túl akarnak lenni a csatán. Ezért mindenki rátenyerel a w-re és majd lesz valami.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#27690) Napfénysüti válasza diegho (#27679) üzenetére

Gondolom az kissé sarkítós, kerekítős kijelentés volt azért. :)

Més que un club!

(#27691) Tenken válasza Napfénysüti (#27690) üzenetére


Tenken
őstag

Nem tudom ki szokott itt mostanában KV1S-ezni, de szerintem sunyiba nerfelték. Ennyi pattanót, meg eltűnő szellem lövést nem kaptam vele néhány héttel ezelőtt. Elég idegesítő, a skuló ára még hagyján, de az újra töltési idő eléggé rontja a játékélményt így. :((

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#27692) homeless09 válasza Tenken (#27691) üzenetére


homeless09
őstag

Nekem is folyamatosan eltűnő lövedékeim vannak vele, pont most viszem, eltűnnek, lepattannak folyamatosan lövedékek, még t-50ről is, 16,50 a töltési idő, így elég gáz.

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#27693) jozefgucci1 válasza homeless09 (#27692) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Szoktam vele menni minden nap ,de én ezt nem tapasztaltam szerencsére .Amúgy pedig a legtöbbet T6-7 csatában vagyok vele ahol szerintem nagyon op tud lenni .A töltési idő valóban egy vicc mert a T5 francia arty tölt be hasonló idő alatt ,de sajna ez van .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#27694) homeless09 válasza jozefgucci1 (#27693) üzenetére


homeless09
őstag

Csak írnom kellett, már is összesebeztem vele 2881-et :D

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#27695) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Azt hiszem itt én voltam Gyuri a hős :DDD :DD

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27696) Gyuri27 válasza Stigma.HC (#27695) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ez nem hősiesség kérdése. Adok egy esélyt, nekik hátha átjutnak.
De nem szoktak. Én meg hamar és értelmetlenül halok.
Meg nem is szeretek lemingezni. Zavar a tömeg. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#27697) Stigma.HC válasza Gyuri27 (#27696) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

A vicc az, hogy én maradtam életben egyedül életben, ők meghaltak ott ahol a térképen vannak jelölve. Azért 4 pirosat magammal vittem a halálba :))

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27698) ollie


ollie
MODERÁTOR

Milyen már, amikor tier 8-as csatában az IS-3 az arty mögé bújik. :DDD

***

(#27699) scyllarus válasza ollie (#27698) üzenetére


scyllarus
veterán

És az milyen, amikor T7-es csatában le noob campereznek, amikor a KV-1-gyel kiosztok 950 sebzést (nem a kezdőkörben várom az áttörőket, egy Tigrissel párban fogtuk az egyik oldalt) ?

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#27700) Jolet


Jolet
őstag

lassan döntenem kell, tudnátok segíteni a KV-1 után merre induljak el?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.