Hirdetés

Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz vhw #27847 üzenetére

Ez mondjuk igaz, de ne felejtsük el, hogy randomban az ellenfélnél is hasonló problémák vannak. Többek között szokás nem egy tankra koncentrálni a tüzet. Legalább abban reménykedhetsz, hogy nem téged a kétlövésezhető AMX50 120-at, hanem a közvetlen melletted álló full HP-s maust lövi a bénázó ellenfél. /Merthogy ő olyan profi, hogy a veszélyesebbet lövi, meg nem a kill-re hajt./ Akárhogy is, de a több előnyben van a kevesebbel szemben, még randomban is. Még ha nem olyan lendületesen és hibátlanul haladnának mint egy összeszokott csapat. A 9 lemming elbíbelődne a 6 ellenféllel, de a másik oldalon ugyanígy elbíbelődne a 6 támadó a mi 4 védőnkkel.

Oké, randomban el lehet felejteni a csata előtt ilyen taktikát előadni. De, ha véletlenül lemmingvonat alakul ki, akkor nem kell sírva fakadni – mint itt sokan –, hanem amennyire lehet kijavítani a szokott hibáit. Ha sikerül még győzhetnek is. Csak ehhez kommunikálni kellene, amit én nem szoktam.

Megjegyzem én sosem játszottam valamire való kláncsatán, vagy században. Több mint valószínű én is néha lemaradnék, megállnék célozgatni, összeakadnék menetközben. :U Szóval így magyarázok.

(#27856) Stauffenberg Te megnézted őket? Tárgyaljuk már ki az egyik utolsót.

Aktív témák