- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
scyllarus #27830 üzenetére
Az ilyeneket igonrálni kell, és kész. Néha én is felk*rom az agyam, de olyankor arra koncentrálok, hogy a saját teljesítményem jó legyen, a többi másodlagos. Persze, bosszantó, ha hülyeség miatt nem nyerünk, de én is szoktam elcseszni csatákat, rosszul helyezkedni, stb. Ilyenkor magamat is noob-ozzam le? Vagy mi? Vannak jók és kevésbé jók. A világ már csak ilyen, nem csak ebben a játékban is. Gondold el, minden játékos legalább 15-1600-as eff-el rendelkezne, az milyen lenne? Akkor is az döntene, hogy ki hibázik hamarabb, olyankor is menne a núbozás, csak mondjuk 1300-nál kezdődne a piros mező, nem 900-nál.
Szerintem kár is erre több szót vesztegetni.
Ha meg másról nem tud szólni a topik, mert régi a játék, akkor legfeljebb lehetne kevesebb hsz benne, ezek meg mehetnének az off-ba. De például ilyeneket simán ki lehetne itt tárgyalni, mint ez a VIP dolog, vagy egyes részek megreformálása, szigorúan a témánál maradva, nem úgy, mint most: bejön egy ilyen ötlet, jön rá 10-15 hsz arról, hogy milyen bénák a többiek (kvázi milyen überfasza játékos vagyok én), stb. Így totál átláthatatlan ez az egész, el nem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem lenne külön off topik neki.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest