Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz peterson79 #205122 üzenetére

Tegnap nekem is volt egy csatám a 9-es svéd td-vel, ahol 1700 sebzésem volt (nem sok, de többre nem volt lehetőségem), és a csapatból 9-10 ember halt meg sebzés nélkül. Ami arty nélküli Malinovkán szerintem művészet. Persze vesztettünk. Aztán a következő körben meg 0 sebzéssel végeztem, mert az egy lövés, amit tudtam lőni, éppen pattant. Utána hiába váltottam pozíciót, olyan gyorsan ledarálta a csapat az ellent, hogy nem tudtam többet lőni se.
    Aztán megint belefutottam egy nyomorult FV-be 8-as lengyel heavy-vel. Persze, hogy egylövésezett az a szar. Ilyen alfa sebzéssel annak simán tier limitesnek kéne lennie. Csak tizes csatába mehet, mert ott talán van esély túlélni az első lövését. De egy med simán el tud párologni ott is egy lövésre, ahogy már megtörtént velemi is korábban.
    Aztán egy balfasz progetto65 tolt be egy 60tp elé obj416-tal. Az is kinyírt, mert már csak fele hp-m volt meg. Persze a progetto utána simán kinyírta a 60tp-t. És az ilyen játékosok úgy fel tundak bosszantani. Az ilyenért simán adnám neki az egy-két napos ban-t.

Kezdem elfogadni, hogy ez a mostani meta nem fekszik nekem. Zavar, hogy folyamatosan romlik a statom, de ez van.

törölt tag

válasz peterson79 #205122 üzenetére

Tegnapi napig elég jól ment.Ma 9csatából 1 nyertes,de úgy hogy volt olyan hogy a csapatból 8-9 0 sebzéssel volt a végén.Egyszerüen mentek mint a barmok,és sorba löték ki öket.Értem én azt ha valaki nem tud játszani,vagy nem akar.Akkor ne lépjen be,menjen pst tolni,focizni vagy egyébb.Nem várom el a játéktól én azt hogy full zsinórba tolok 20csatát,és mind a 20 gyöztes legyen.Na de ha már játszunk,legyen látszatja is.Csapattárs kilövést igazán visszatehetnék,+ mehetne az hogy aki tétlen,büntetés nélkül ki lehesen apritani.

Új hozzászólás Aktív témák