- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Gabor
tag
válasz
jano_77 #173019 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Az tény, hogy van baja, én is volt, hogy nagy vagányan "átszaladtam" olyan helyen ahol nem kellett volna, ki is pukkantam hipp.hopp. Azóta erre is figyelek. Löveg nekem szimpi, és még pattintani is lehet vele ezt-azt.
Am ma meglepően jó volt, sokszor volt, hogy kb full t8-at kaptam vele, pár alkalom 3 t9-cel, és még top tier is voltam vele nem egyszer.
A csapat az meg megint más kérdés, ma is volt olyan, hogy 2-3 tárból hoztam 3.4k dmg-t de mivel a többiek gyökerek voltak mellettem, átgyalogoltak rajtunk.
Lorr-om még nem volt, de majd remélem egyszer ki tudom próbálni. Ráadásul kb nagyobb fun nekem a samu mint pl egy scorp. Ha nem sajnálnám már nagyon a tankokra a lóvét vagy ez vagy egy lorr szerintem begurulna, csak még a kv2r-re se szántam rá magam annak ellenére, hogy megint ott van a boltban. -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #173019 üzenetére
Azért attól messze van. Gun szvsz jobb, mint az 50-100-é, bár csak 5 ammo van, de hamarabb betölti őket táron belül (2,7 vs 2,2 sec)
Mentem vele egy gyors kört, 1200 dmget nyelt el a páncél. Amennyivel lassabb az 50-100-nál, annyival jobb a páncélja.
Szerintem kifejezetten jó kis tank. Bár én most az 50-100 legénységét pakoltam bele.Arról meg nem a tank tehet, hogy te azt gondolod, hogy a Lorr-ban ülsz.
Szintén nem a tank hibája, hogy 6 csatából nem rakott össze normális emberekkel.Ja, és elsőre leszorzóztam
44.000 nettó nyereség prémcsi nélkül, úgy, hogy meghaltam
Pedig nem is volt egy nagy szám kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged