- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
válasz
jozefgucci1 #105543 üzenetére
igen azt észre vettem, hogy nagyon kevés a HP-ja, pillanatok alatt kikapnak
mondjuk én 8-as lightokhoz vagyok szokva ott azért bátrabban lehet levenni mellel a lövést...
amúgy tényleg brutális az álcája hálóval festéssel és skillel, volt hogy egy kockányira állt tőlem egy cromwell és csak azért vett észre, mert meguntam és rálőttem...
milyen felszereléssel használod?
én álcaháló, távcső és célzásgyorsító, de ha meglesz az 5000 spotos küldi, akkor a háló helyett megy fel a töltésgyorsító szerintem
ja és pótellátmány nálam alap, még így is hoz a konyhára bár nem farmolni vettem hanem élvezkedni -
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1 #105543 üzenetére
Amíg nincs meg a lámpa próbálkozhatsz aktív spottal, ott úgysincs jelentősége a lámpának, rohangálj megállás nélkül, gyakori irányváltásokkal tarkítva, bár szerintem egy álcafestéssel és hálóval is el lehet ücsörögni egy bokorban, ha nem lősz és nem jönnek túl közel simán észrevétlen tudsz maradni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105449 üzenetére
Nekem is meg van a Type64 és én is a lámpáért szenvedek! Nekem viszont sajnos még sok csata kell hozzá, de így nagyon nehéz játszani - más tankkal is - , de light-al kifejezetten szerintem.
(#105450) grizlisandor: ASLAIN-ban benne van, esetleg próbáld ki, tényleg szinte minden mod benne van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105447 üzenetére
Persze, kredit farmra tényleg jó, de a folyamatos bukó csaták - mert bármit is teszek a csatában, a 43%-is WR az önmagáért beszél - az több mint kiábrándító!
És nem szeretném még jobban rombolni a győzelmi arányomat.
MÁS: egy kis zene a tankozáshoz! Amúgy meg szavazzatok, had menjen Svédországba!
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #105346 üzenetére
Egy napos bónuszkód
Most mar nem engedi aktivalni.
-
zodo
nagyúr
válasz
Köszönöm!
-
DaveHutt
őstag
válasz
Köszi!
-
DVlad
őstag
válasz
Grazie mille!
-
adamgreen
senior tag
válasz
Pont most akartam irni .
Megy mükszik köszi
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ez vajon meddig használható fel, korlátos a darabszám?
MÁS - ASLAIN:
Tudna esetleg vki abban segíteni, ötlete, hogy mitől lehet az, hogy az új patch óta, amikor csak ASLAIN van fent teljesen üres res_mods mappába bemásolva, akkor vmiért a zoom-al baj van!
Jelenség a következő:
Amikor elkezdek zoomolni és az alap zomm-t túl lépném kiakad a játék a tank irányíthatatlanná válik és a célkeresztem is eltűnik.
Mi lehet a gond? Ezt csinálta sorban mindegyik ASLAIN modpack-el, most a legújabb 9.12.5-el is!
Olyan nehezen szoktam meg, de végre megszoktam, most meg emiatt nem tudom használni. Esetleg bárkinek vmi ötlete, hogy mitől lehet?nyunyu: hogyan lehet megkeresni egyszerűen azt, hogy melyik sorból hiányozhat az a </font>?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
jozefgucci1 #105330 üzenetére
Valahogy sejtettem, köszönöm a gyors választ!
-
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1 #105206 üzenetére
Amúgy a jobb gombos autoaim alapból benne van a játékban, nem biztosít sem garantált találatot, sem átütést, nem értem azzal is mi a baj. Sok modot alapból beletehetne a WG (automatikus felszerelése/leszerelése az álcahálónak, csigaszemnek, legénység áthelyezése másik tankba, normális minimap stb.) és nem kellene minden pecsnél kínlódni ,hogy használhatóbb legyen a játék. Én elvből nem költök erre a játékra és elfogadom, hogy így hátrányban vagyok sok szempontból, mint ahogy te elvből nem használsz modokat, függetlenül attól, hogy rajtad kívül a csatában 29-en használnak ezt-azt.
-
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1 #105206 üzenetére
Nem értelek, pont azt mondom, hogy a mod segítségével elég egy pillantás és nem kell számolgatni/figyelni. Szeretem az ilyen én elvből nem használok semmilyen modot playereket, ne haragudj, de nem hiszem el. Az meg megint röhejes, hogy kinek mi nyújt előnyt, ilyen alapon ne játszhassanak a prémium előfizetők a mezei talpasokkal, mer azok aztán igazán előnyben vannak, had ne kelljen kifejtenem, hogy miért is.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #105199 üzenetére
Igazad van szerintem is az összes cheat szerű, mert megkönnyíti a játékot, de mégis engedik és én is használom a legtöbbet (warpackot nem)
Edigital: aki korán kel aranyat lel. Reggel berendeltem egy halom cuccot több accra
3 db xbox már el is kelt
A Diarmandos bónusz kód él +5%-ot jelent Nekem
Tavaly lemaradtam, idén nem. 10 perc alatt elég jól lehet keresni
-
jagada
addikt
válasz
EU szerveren nincs tiltva semmilyen mod, azaz nem számít csalásnak egyik sem, ha számolgatod fejben a töltésidőt akkor azzal is csalsz, mert ugyanazt csinálod mint a mod. Amúgy meg a mod tudtommal nem számol a legénység képzettségi szintjével, ammo rack-el, ventivel, töltésgyorsítóval stb. akkor milyen előnyről is beszélünk? Ne kelljen már többszáz tank többféle gunjának a töltésidejét fejben tartanom, főleg, ha azt sem látom mikor lőtte el magát, mert egy másik tankkal is küzdök mindeközben. A csaták többségében nem 1v1 szoktam harcolni sajnos. Mondjuk az sem árt, ha tudom, hogy a leláncolt társamnak (aki ott áll mellettem letolt gatyával, mert ellőtte magát és mondjuk van még 15 másodperc mire újra betölt), addig nem ártana védeni a seggét, hogy ne kampeljon meg.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Edigital jah... mire a kosárba került volna a Bosch porszívó, addigra elfogyott... vagy nem is volt?
Az egész nagyon reklámszagú.
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #105085 üzenetére
Az fv4202-t le kell szerelni vagy automatikusan leszedi a rendszer a cuccokat róla? A legénység is visszamegy a garázsba? Nehogy ellopjon valamit a WG!
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #105085 üzenetére
Tehát van még két hónapunk kihúzni a tizest !
Kereken 9 het, 63 nap all rendelkezesre.
Tegnap probaltam tolni a Cromwellt, de elegem lett belole, hogy orankent alig 3-3.5k XPt tudok osszevakarni vele prem nelkul *, igy a FV4202-ig hatralevo 735k XP az ~240 oranyi jatekot igenyelne, napi atlag 4 orat.
*: jo esetben.
Rosszabb esetben BT8-ba rak Sand Riverre tamadni, ahol ovatosan spotolgatnek, de hat ugye barminek 3 loves vagyok, aztan 10 percre beragad a csataba a tank, vegul tamadoido lejartaval bukjuk, mert a nyolcas heavyjeink a kempeleshez sem ertenek.
Legalabb 3 ilyen korom volt tegnap.Vegul 14k osszevakarasa utan feladtam.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #105084 üzenetére
Én csak úgy hívom őket: JA(ck)PO(t).
Még a TOG-ot és a T95-öt is verik. -
galervin93
addikt
válasz
jozefgucci1 #105043 üzenetére
A francia vonalat az ELC-nél kell abbahagyni. :-D Na jó, nekem az egész vonalon csak róla van tapasztalatom, szóval ez így erős, de az alapján, amiket írtok, én spec nem mertem tovább menni. Nekem elég annyi, hogy a 13 90-en van ugyanez az ágyú... Wattafakk... :-)
Hogy zodo kollega kérdés is regalájak, én is az amcsi vonalat ajánlanám. Egyrészt már T4-től játszhat +3 tierben, így könnyebb megszokni ezt a "jelenséget". Másrészt nagyon hasonló tankokról van szó T4-T6-ban de a táras ágyút leszámítva a Bulldog is ide jön még. Hasonlóság alatt a mozgást, kezelhetőséget értem. Harmadrészt pedig ez az igazi "rambós" light-vonal a játékban, kis túlzással bűn velük bokorba ülni, menni kell és aprítani --> élmény, izgalom faktor. :-) Az ágyúk is jók, illetve nagyon jók a saját szintjüket tekintve.
...de...! - és ha nem haragszotok, bár már ezerszer írtam ezen gondolatomat, megint megjegyzem - könnyű tank normális legénység nélkül kemény dió, nagyon kemény! Persze nem lehetetlen küldetés, plánale ha "érzi" az ember a gépet (szpottolódási távolság pl.), akkor mehet, de valljuk be, nehézkes. Ki merem jelenteni, ennél a tanktípusnál a legfontosabb a megfelelő legénység. (Szvsz minél mozgékonyabb - és ezzel valamelyest fordított arányban állva páncélozottabb - egy tank, annál fontosabb a legénység milyensége.) ...és akkor még nem volt szó a pályaismeretről, hol vannak megfelelő bokrok, egy szikla, egy beugró a házak közt... Mindezt úgy felmérni és lefuttatni, hogy 60-70-nem repeszt az ember, esetleg még tüzel is, mindezt úgy, hogy egy-két lépéssel előre is gondolkodik, merre kellene majd menni... Szóval mindehhez nagyon kell a legénység is.
Én a küldetések során elérhető lányokat jasvaslom erre, két skillel indulni óriási előny. -
zodo
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105043 üzenetére
Szovjeten agyaltam mert az LTTB-ről eddig is jókat olvastam tőletek és a IV-es T-50 ki van fejlesztve egy ideje.
Köszi az amcsi tippet, megnézem melyik szimpatikusabb.jagada
A három könnyű, volt Crusader tag önként jelentkezett igaz nem lettem előrébb velük max annyi hogy nem lettek felosztatva.
Ha már Cromwell..
Jól gondolom elsődleges cél a legutolsó VI-os Vickers HV löveg elérése ha nem szól közbe a lánctalp teherbírósága?
Esetleg jó lesz egy darabig a sorban második QF 6-pdr Gun Mk. V löveg és inkább gyúrjak a lánctalp+motor fejlesztésre a mozgékonyság végett? -
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #104891 üzenetére
"...lehet e rá számítani..."
Aha, nem egyszer történ meg velem mikor E3-aztam nemrég a küldik miatt, hogy nagy lelkesen a többi kék-lila játékossal egy irányba indultam. Letoltunk egy oldalt, a másik elesett és ránkrontott vagy 4-5 futrinka. Á mondom semmi para, kettel letoljuk őket. Erre mit csináltak? A túlerő elől menekülve inkább az arty-kat vették célba én meg ottmaradtam egyedül a mező közepén a a sok kis féreg haramiával.... De már tudom, hogy ebben a szituációban a nagy wn8-as legközelebb is ott fog hagyni és a biztos sebzésre fog menni.
Persze én is ezt csinálom ha a gyorsabb tankban vagyok -
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #104891 üzenetére
Ja amikor tőlünk 6-an mennek a hegyre, az ellenségtől meg 10-en és mire a halál utcán körbeérek fel a hegyre már eldőlt a csata mert bedarálták a mieinket fent. A csapatok összeállításától és a legfontosabb tankokkal játszók ügyességétől is (ezért hasznos az xvm) függ hogy hova kell menni egy adott csatában.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #104887 üzenetére
Igen, arra tökéletes, hogy képet kapjon az ember arról, hogy mit csinál egyáltalán a játékban, meg hogy fejlődik-e. De talán az utolsó 1000 csata wn8-a mutatja meg legjobban.
A wot személyes értékelése erre nem alkalmas szerintem. -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #104884 üzenetére
Olyan mint a wz-132.
14mm-el kissebb pen, gyenge camo, ellenben jobb a páncélja, 100-al több hp.emre
Én az XVM-ben azt a részt nézem, hogy az adott tank HP-jához képest mennyi a játékos átlagsebzése, és mennyi csatája van vele, mert az lényegesen több segítséget ad.Szórakoztataó, amikor az ellen 1900 WN8-as játékosa mellett azt látom, hogy is-3 200 csata és 0.3-as (kb 500-as) átlagsebzés.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #104881 üzenetére
Én is épp azt húzom, de ma végre meglesz az 54lwt.
Beteg egy jószág az LLTB, ha valaki jól tudja használni. Pár napja láttam vele egy muksót 1200 csata fölött volt vele, laza 1600-as átlagsebzéssel.
Nekem viszont örömünnep lesz eladni, mert nem bírtam megbarátkozni a nem létező csőlehajlással. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #104609 üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
Hogy Te milyen cseles vagy
-
h1mpi
félisten
válasz
már kiírtad
-
Bingisz
addikt
válasz
-
Sanya
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #104407 üzenetére
számodra mit jelent, hogy inaktív?
Számomra azt, hogy nem léptél be vele x hónapig, és a rendszer kitörölt. Ilyen esetekben újraregisztrálhatóvá válik egyes szolgáltatóknál.
-
Lanash
senior tag
válasz
jozefgucci1 #104393 üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #104400 üzenetére
újraregisztrálod azt az email címet, majd utána megadsz egy telefonszámot.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #104397 üzenetére
Otthon én is megcsinálom a mail változtatást. Olvaslak titeket, követem a topikot. Szerintem besokalltam a WZ küldinél. AW-t toltam, de most csak pár órát játszom egy héten ( Zombi-túlélő horror ).
Azt hittem veszek egy Asus G551JW-t 210-ért, de kamu volt a webshop ár, így magamba zuhantam, és megint vga-t keresek!
Röviden ennyi.
Egy esetleges FV 4202 küldetésnél természetesen visszatérek.
-
galervin93
addikt
válasz
jozefgucci1 #104393 üzenetére
Jaj tényleg, az új accról jut eszembe. Meghívtam barátnőmet alienes kóddal, ez ugye eleve 7 nap prém + egy hármas német prémium med. Na belépés után azzal kezdtem, hogy ezt a tankot eladtam --> 200k ezüst plusz egy free garázshely. És itt jön a meglepi - van egy "Újonc küldetés" nevű dolog, amivel - tök egyszerű dolgokkal - össze lehet szedni jó pár prémium napot, egy ingyen garázshelyet, álcahálót, az első hármas tankba ingyen 100-os legénységet kapsz, kis és nagyjavítót, kötszert, az első négyes tank után a Tetrarchot is, ha jól olvastam. Szóval tök faja dolgok vannak. Pár csata alatt el is jutottam a PZ I C-ig, mert ez tetszik neki a sebessége meg tűzgyorsasága miatt. :-) 100-as legényekkel, lassan feles álcával tényleg faja! A prémium fiók és az elit tankok miatt a free xp is jól jön, illetve a frlhalmozódó xp-t a kezdéskor kapott 300 arannyal lehet is váltogatni. Alacson szinten gyorsan ki lehet fullozni a tankokat.
Szóval lényeg a lényeg, érdemes kihasználni pl. az alienes kódot is, mert sok segítséget ad egy új acc-nál (jó azért ha van valaki a kezdő mellett, hogy ésszel csinálja a fejlesztéseket, vásárlást, ilyeneket.) -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #104094 üzenetére
Jt88 eddig is bitang jó volt, főleg városban, tier 8ban... ezután még több helyen lesz használható..
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #104098 üzenetére
Osztom a véleményedet. Minap Cromwell-el próbáltad "hancúrozni", de valami teljesen más dimenziókba csöppensz
Olyan helyen jelenek meg pl nehéz tankok, hogy ledobta
a tankomaz agyam a láncot. Tier7 most a minimum a T34-1 miatt, a Tigris, Hellcat, Cromwell stb finomságokhoz már nincs is kedvem.Érik megint a szelektálás a garázsban... -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #104094 üzenetére
Részletes leírás KV-1 változásról hitbox képekkel: [itt]
Részletes JagdTiger 8.8 változásról hitbox képekkel: [itt]Most hirtelen csak a KV-1-et néztem át. Nekem nagyon nem tetszik ez az irány amerre a WG halad. Megszűntették szinte az összes gyenge pontot a front páncélon. Épp az lenne a jó a játékban, hogy gondolkodj, tanuld meg a gyenge pontokat. Ha ellenfélként találkozol vele úgy menőverezz, hogy a gyenge pontokat tudd lőni, ha benne ülsz akkor meg úgy hogy rejtsed azokat. Így meg az van, hogy sima lőszerrel nem lövöd be az arany viszont viszi mint kés a vajat, így átváltasz arra. Ehhez marha nagy ész kell ...
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #104044 üzenetére
A T71 és a pinokkió is jobb spotolásra a bulldognál.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #104040 üzenetére
Ez az eddigi legnagyobb baromság amit WG kitalált. Egyszerűen nem is értem kinek tudott kipattanni ilyen a fejéből. Ha jól számolom ezekkel több mint 10% bónusz összejön, ami több, mint a bia+venti.
LTTB: Én imádom, de vannak klántásrsak akik ki nem állhatták
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #104036 üzenetére
Jó cucc, de az ltwt-t akkor is érdemes lenne kihúzni, ha az lttb szar lenne.
-
Tarill
őstag
válasz
jozefgucci1 #103942 üzenetére
Megvan mindkét említett med, 5 db gold ammo van mindegyikbe de még szerintem nem volt olyan csatám ahol mind elfogyott volna, a sima lőszer 264penje bővenbőven elég illetve az 1500m/s-os apcr sebesség igen jó dolog, a gold ammo lényegesen lassabb. De ez csak én vagyok szinte semmibe nem használok goldot
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #103948 üzenetére
na az mennyire szánalmas már, hogy még Gyakorlóban is goldot lő vki! Atya ég, hová jut a világ?
-
Linkin
senior tag
válasz
jozefgucci1 #103942 üzenetére
Attól ,hogy valaki aranyat lő attól még lehet balfasz. Pl helyezkedési hibák nem méri fel jól a dolgokat stb.Illetve láttam már olyan gold spammert aki még azzal sem tudott átlőni szóval gold-al is kell célozni nem csak mint a vak világba lövöldözni.
A reroll-nál is vannak kategóriák Aki 3600 alatt van azt hívjuk fail rerollnak aki balfasz kb -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jozefgucci1 #103655 üzenetére
Elsőre jól megtervezett újításnak tűnik, azért az üdvözítő látni, hogy néha a motorháztető alá is kerülnek a gyakorlatban is használható fejlesztések.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #103655 üzenetére
Szerintem mindenképp. Ezt a négyzet formát sose értettem....
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #103632 üzenetére
Köszi, mindig számíthatok Rád látom.
VISZONT!
Nem akarom elszólni ezért gyorsan le is kopogom - KOPP KOPP KOPP -, de ma mentem 7 csatát csak ASLAIN modpack-el és egyszer SEM dobott ki a játék! Tudom ez még nem sok csata szám, de azért még sem 2-3. Reménykedem - hiszen az hal meg utoljára!és még adta is ma.....biztos a sok szívatást próbálta ma a WG kicsit kompenzálni.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #103590 üzenetére
Az "ismétlődő mapok" tegnap nagyon kiborított
Le akartam triplázni a TOGom legénységfejlesztés céljából. 6 csata kellett hozzá. Ebből 5x Prokhorovkára rakott. Artyknak biztos fülig ért a szájuk -
Akcok94
senior tag
válasz
jozefgucci1 #103528 üzenetére
nincs gond a e100 ha megfelelő gold mennyiség társul, de a hl is jó lehet szórakozni főleg kistankokba.
-
Jolet
őstag
válasz
jozefgucci1 #103084 üzenetére
utoljára 1400 alapXP elég volt :-(
de azért 5000 sebzés szerintem még a nagyoknál se mindennapos, na mindegy -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jozefgucci1 #102965 üzenetére
Ha vasárnap lesz, akkor benne vagyok. A beújított IS-3 alig várja, hogy ontsa magából az APCR-t.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jozefgucci1 #102980 üzenetére
Így kerülhettem be én is anno
Egyébként távozásom a ts szerverről már-már a KH időszakot idézte fel nálam vasárnap este. (Kick
)
-
rlazol
veterán
válasz
mennék!
viszont ilyen tankom nincs.
T8-ba az aladárt tudom bevinni, az M10-et (aki ugyan 7-es, de limites) meg a GW Panthert (de nem szívesen)... -
woryz
senior tag
válasz
Zsír, köszi a felkerülést.
-
nyunyu
félisten
válasz
Arról nem is beszélve , hogy úgy sem nézi senki a listát
Regebben volt valami probalkozas, hogy tegyunk PH "klanlogot" a topikbol ismeros arcok nevehez, hogy eszrevegyuk, ha topiktarssal futunk ossze, de aztan jol abbamaradt, nem nagyon lett frissitve, max neha szurtam be egy-egy uj arcot, ha postolt valami screenshotot.
XVM kell az ikonok megjelenitesehez.
Ha valaki klantag, akkor a klanjanak a logoja fog megjelenni, nem a PH ikon. -
Tomi0703
addikt
válasz
Nagyágyú és Szecska egy szövegkörnyezetben?
Úristen.
-
woryz
senior tag
válasz
jozefgucci1 #102887 üzenetére
Ha nem számít a WN8, és noobok is bekerülhetnek, akkor engem is (mindkét helyen woryz) felvehetnél...
-
válasz
Én is szeretnék bekerülni.
Itt Kiki18
Játékban Kiki00005 -
Simi37
őstag
válasz
Engem is írj be légyszíves. Itt Simi37, ingame DJfighter.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #102836 üzenetére
javítanálak, mert tudtommal a spot nem számít bele! nem véletlen, hogy a jobb játékosok nem igen spottolnak, hanem inkább meglövik a maguk kis sebzés mennyiségét és így spot nélkül tengődik egy csomó csata.
- Látom már tisztázták is ezt a dolgot.
(#102851) emre: ha a players panelen szeretnéd a spot ikonokat cserélni, akkor a kép látható helyre másold be a használni kívánt .png képeket és a players panel.xc file-ban pedig szerepeltetni kell az elérési útvonalat. Ha nem erről volt szó, én kérek elnézést, hogy belepofáztam.
(#102856) jr1994: remélem a Genom féle hangokat fogják betenni végre alapnak! Már ideje lenne egy normális hangot produkálniuk, mert ami alapban van az botrányosan szar.
(#102870) SHiZUOKA: mi ez a Pz.58? Pofás kis tank, milyen tier és milyen osztály? (med vagy light?)
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #102844 üzenetére
So rSPOTc does NOT measure how much you spot, it measures how much you spot in comparison to how the median player would spot playing the same tanks as you.
[link] -
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #102839 üzenetére
Van egy elírás a nyító HSZ-ben: WN89 számítási képlete .: rDAMAGE = avgDmg / expDmg
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #102839 üzenetére
Lehet hogy a képletben benne van, de én a 12700-at spotolós körömre kemény 700 wn8-at kaptam úgy, hogy még lőttem is mellé. Persze lehet, hogy napi stat mod számolja rosszul.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #102836 üzenetére
Spot mióta számít wn8-nál?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #102818 üzenetére
Én mondtam, hogy rókáznod kell tőle.. Én megmondtam..
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jozefgucci1 #102486 üzenetére
Köszi!
Kérdezd Balázst, ő a megmondhatója, hogy most már csak a csiripelésemet lehet hallani.
Egyébként féltem a 220 pentől, de sokkal jobb ez az ágyú mint ahogyan vártam. A T34-hez képest ez egy precíziós műszer, pedig annak is megvan a masszív átütése (mégis sokat pattog).
-
MCGaiwer
addikt
válasz
jozefgucci1 #102436 üzenetére
lekaparnám az arcom minden egyes alkalommal, amikor valaki rhmt-et wtpz4et a "nagy" ágyúval használja...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #102411 üzenetére
42 nap múlva bekerül az in-game shop-ba. Szerintem 10k arany lesz az ára. Hát! Elég drága a kicsike...
-
Razzul
őstag
válasz
jozefgucci1 #102411 üzenetére
A tierbéli különbség nem számít?
-
Mcray
senior tag
válasz
jozefgucci1 #102408 üzenetére
Érdekes milyen mások az emberek. Nekem a T44 az után let jó, hogy raktam rá vizes lőszerrekeszt. Imádtam. Ment is vele. T44 után az a jó, hogy már az alap T54 is jó, mert az már pattint rendesen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #102380 üzenetére
Semmiképp NE add fel! Megéri a T54-ig elszenvedni magad.
és nem mellékesen 2db T10 med lesz belőle, mindkettő jól használható.
OFF: annyi kérdésem lenne Mindenkihez, hogy érdemes-e mondjuk 250GB környéki SSD-t venni úgy, ha van már egy 120 GB jelenleg a gépben? A jelenlegit hagynám a WIN-nek és az újra tenném a játékokat, egyebet. Vagy elegendő ebben az esetben egy másik 120 GB, amit most akciósan lehetne megvenni a PCX-ben? Van még mellettük sima HDD és külső winyóból is kb 3.
-
mtade
aktív tag
válasz
Nekem már ki van fejlesztve a t-54, de azt hallottam, hogy stock-nak borzalmas, és fullosan is igényli a prémlőszert. Prém acc nélkül, és ismerve a képességeimet félek belevágni...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
jozefgucci1 #102382 üzenetére
Goldal én nem is nagyon játszok
És a másik ágról arról az A-sról tud valaki mondani valamit? Mert ez így annyira nem szimpi, én azt hittem, hogy a T-44 jó tank lesz
-
Enzolord
addikt
válasz
Kérdezz Tomitól, ő annyira elvetemült, hogy szerette azt a f*stalicskát...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Azon az ágon úgy olvastam a T-43 se remekel, sőt.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #102076 üzenetére
Nekem is ma lett meg a T10-es francia arty (elszalad), és ma reggel járt le a prémiumom.
Hát ha sebzek 2000-3000-et és nyerünk talán van pár ezer profit. De jobbára mínuszban vagyok.
E100-at vagy más T10-es tankot még ki sem mertem próbálni, mert egyszerűen már nincs pénzem.
SP-vel is mentem egy kört, sebeztem majdnem 2000-et arany nélkül, buktunk, és kaptam komoly 7000 kreditet plusszba.
A faxom fog grindolni csak ezért.
Inkább megyek BF-ezni vagy COD-ozni (megint elszalad). Esetleg WoWs-ozni -
Diarmand
senior tag
válasz
jozefgucci1 #101923 üzenetére
Köszi! Menet közben nem is lőttem túl sokat most emlékeim szerint. Egyébként igen, vagy lerohanás közben lősz menetből közelre vagy megállsz, a többi nem kifizetődő
A Tiger 2 magának köszönhette, nem tudom mit akart ott, a Borsig meg nos, a döntött páncél az döntöttTudnád mit pattantak már a BC elejéről
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #101392 üzenetére
Osztom a véleményed! Bár nekem még a garázsban van, de olyan poros, hogy már lehet meg sem találom, de épp most beszéltem le egyik haveromat is, hogy ezüstöt áldozzon rá, még ha akciós akkor se! Ingyé se kellene már! Régen nagyon jó volt, de egy hulladékot csináltak belőle!
(#101426) jozefgucci1: szerintem Neked tetszene a japcsi med ág! STA-1 és Type61 kifejezetten nagyon jók szerintem! Utóbbival többnyire 3K-s köröket sikerül mennem az utóbbi időben, mikor használtam. Nagyon jó támogató tank.
Én a gyerkőc miatt meg sem kísérlem a WZ-t, mert csak idegeskednék feleslegesen. Így is annyi tank van már a garázsban, hogy töredékét sem használom.
Ha összejön véletlen, akkor nagy lesz a mosoly az arcomon.
-
hesszan
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #101426 üzenetére
T6 és lehet hiányzó tokent venni a shop-ban, de ahhoz nem jár az 1 nap prémium. Illetve ha veszel de a többi nem lesz kész akkor a vásárolt token 2500 arany. amit grindeltél 0.
(nálam nincs francia japán és angol tank, úgyhogy hajrá nektek)
-
nyunyu
félisten
válasz
704 meg mindig fun.
268 mar nem olyan kezes, de meg mindig jobban hasznalhato, mint a Fos 155.
E4-et mostanaban nem vettem elo, nem tudom hozzajuk viszonyitani.Mas tizes TDm mostanaban biztos nem lesz
-
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1 #101402 üzenetére
Igen per pillanat a legjobb Tier 10 TD az Obj 263 . Én a 8 as nál tartok de már most vért sz*pok.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Nekem lesz Obj. 263 bibibíí
Már nagyon várom
Én szívesen kipróbálnám a WTF E100-at is. Biztos nehéz az, hogy amint lősz szinte egyből villansz is, de az ötös tár Jagdtiger ágyúból azért ott van
-
h1mpi
félisten
válasz
JPZE100-at könnyű kifarmolni, mer a JgPz IV után csak jó TD-k vannak az ágon.
-
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1 #101395 üzenetére
Van e3 meg jagddpanzer e100 . Wt auf e100 amin gondolkodom de én meg abbol nem látok sokat.Ha van is csatában hátul kempeli a base-t szánalmasan. Az a tank is egy vicc lett.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Maradjunk annyiban hogy tudni kell vele játszani. Valoban kapott nerfet azota nem ugy muzsikál.Nekem megvan rendszeresen megyek vele el vagyok vele.
-
grizlisandor
veterán
válasz
jozefgucci1 #101325 üzenetére
Tudom jól, hogy még semmit, de egy kis trollkodás nem árt!
-
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #101325 üzenetére
Sőt
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #100881 üzenetére
Menjél két arty-val szakaszban, akkor már elég ha csak egy van az ellenfélnél.
A 3td küldetést M46 Pattonnal csináltam meg, talán egy hétvégémbe került, de már nem emlékszek rá pontosan.
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #100880 üzenetére
én se kezdeném el mégegyszer elölről, nem éri meg, nincs az az isten, amúgy sem rossz a statom. 1500+ wn8. talán ha 1000 alatt lennék, de így semmiképp.
-
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1 #100787 üzenetére
Nos a tortát lehet szeretni és utálni.Az elején nem szerettem de ahogy fullos lett,megtetszett.
A páncélra nem lehet támaszkodni,mert könnyen átütik,a gyenege pontokat nem tudod elrejteni.T10-ben meg olyan mintha a piaci savanyúságos lemezbódéjában ülnél.Ha top tier vagy akkor nyugodtabban lehet előre menni de inkább hátul kempelő sniperkedős tank szerintem. Egyébként olyan játékstílusban érdemes játszani amit az előtte lévő td-kell játszottál.
Nekem 3 skilles legények ülnek benne a 10-es löveg viszonylag gyorsan tölt (5.86s) bár a 259-es átütés időnként vicces tud lenni,de egyébként használható.Amit tapasztaltam hogy a francia papírokról sokat pattan,vagy 0 dmg hit.
Hiába a nagy DPM,sok szituációban mit sem ér.EÜ csomag kötelező mert a töltő szinte minden csatában megsérül és oda az egyetlen jó tulajdonságod ami ugye az alacsony töltésidő.
Tüzér rendszeresen egylövésez vagy majdnem úgyhogy erre külön figyelj.
Persze azért nem ennyire rossz az összkép de ezekre fel kell készülni.
-
zozyk
addikt
válasz
jozefgucci1 #100787 üzenetére
Itt vagyok,nyugi..
-
Telda
addikt
válasz
jozefgucci1 #100770 üzenetére
Köszi a munkátok!
-
Diarmand
senior tag
válasz
jozefgucci1 #100770 üzenetére
Engem ne említs, hisz amit küldtem, abból semmi nem került be
Ezt viszont kiemelném
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodás -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #100681 üzenetére
Nyilván nem a legtutibb hétvégi ajánlat, de az évfordulós kedvezmények és küldetések egész jók voltak, így szerintem semmi gond nincs ezzel. Én egyébként azért csinálom meg mert pont kapóra jött: úgyis farmolnom kellett volna, így dicker maxszal megcsinálom a németet és közben talán összejön vele a td-15-ös küldetés is. Az orosznál meg amúgy is az mt-25-öt kellett volna nyüstölnöm, mert 30e xp kell az lttb-hez amit pedig holnap meg is vehetek akciósan majd.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Nem mindenki jár Audi Batchattel, lakik kacsalábon forgó palotában és jut minden ujjára egy-egy E100
-
Jolet
őstag
válasz
meg, mert máshonnan most nem lenne
-
Because
őstag
válasz
jozefgucci1 #100487 üzenetére
köszönöm ezt a hozzáállást!
amit viszont még mindig nem értek miért csinálja a t28-nál a 999ms pinget, komolyan van 3 másik tankom, de egyiknél se
-
woryz
senior tag
válasz
jozefgucci1 #100487 üzenetére
A lényeg, hogy ha nem ragadsz le a 8/7-nél, hanem elolvasod az első mondatomat is, akkor láttad volna, hogy miért írtam a 8/7-t. Ez nem sírás volt (akart lenni), hanem hogy valaki segítsen, hogy jobban menjen a játék. És volt aki még így látatlanban is megpróbált (pl fradi81 és Chris0321, de ők lehet hogy képesek voltak leszállni a magas lóról, és elolvasni amit írtam
) segíteni. És az ő javaslatukra meg is fogom nézni a videókat, de hát neked egyszerűbb oltani.
-
Because
őstag
válasz
jozefgucci1 #100474 üzenetére
pedig nyílt a topik és minket is meg kellene hallgatni, nem pedig csak az itt felposztolt top tier tanként a 2-3 tierrel kisebbeket hogy tudjátok kilőni és ace köröket mutogatni
vagy tegyétek zártá, felvételi követelménnyel ezt WoT topikot
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!