Hirdetés
- Personal notes '12
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nekem tegnap volt egy olyan csatám amiben elvileg teljesítettem a feltételeket de mégsem adta meg. A T-71-el fel kellett derítenem az ellenfelet amibe ezret kellett sebezniük a csapattársaknak és nem az ellenség ne lásson meg ez alatt. Az 1000 spot sebzés megvolt, nem sokkal de többet lőttek direkt figyeltem. Lámpa nem villant, rám nem lőttek. A csata után nem kaptam meg a küldetést késznek.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Véletlen.
A Foch B meg gyors, könnyű borulni vele.
Én is szenvedek emiatt, azt mondják realisztikus, szerintem meg nagyon nem, hogy mint egy trabant, egy kavicstól is elkezd kacsázni a tank...Ez meg asszem új negatív rekord a Centivel, 24 találó lövésből 8 (!!!) ment be. Mindez T8-ban, amit lőttem az Cérna, Löwe, IS-3 volt, és persze nem toronyfront.

-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
No ez az, de így is tökmindegy, mert 10/29, egyszerűen nem tudok ráhatással lenni a csatákra. Akár sokat sebzek, akár nem, nagyrészt kikapunk. Kemény 1600-at lőttem eddig vele, ami elég ócska, miközben egy-egy picit is értelmesebb meccsen simán 2000-2500 körül vagyok mindenféle erőlködés nélkül (nem számít, hogy győzünk vagy sem, csak meccs legyen, ne yolo-race party). Csak egyszerűen ez olyan ritka, hogy az valami vicc. (Jó persze ebben az ezerhatos átlagban van már vagy 3 nulla sebzéses dezertálás, pl. amikor a következő négyzetben álló Jgpz úgy lő meg Pilsenen mindenféle bokor nélkül, hogy nem látom meg?! Tudom, ismerem a szpot-rendszert, de ez kurvára nem egészséges sehogy sem, hiába tudom, hogy mi történt, egyszerűen nevetséges, borzalmasan rossz a szpot rendszer...) Nevetséges, hogy jellemzően 55-60% körüli wr-t hozok a gépeimmel, erre ezzel meg 30%, ilyen egyszerűen nem létezik. Vagyis de - kell a botoknak is a sikerélmény, így én most szopok.
Az már csak hab a tortán, hogy érthetetlen mellé-alá-fölé (+ ugye a pattanó...) lövéseim vannak, a találati(!) arányom szerintem 50-60% lehet, jellemzőek a 7/13, 5/10 meg hasonló csaták, az átütés azért érzésre olyan 70-80%-ban összejön (bár pattantam már Cromwell B-ről, Udesről satöbbi...), de egyszerűen sokszor nem találom el a fullra beszűkült ellenfelet... Más tankjaimmal ez azért jóval ritkább, de ezzel annyiszor előfordul, nem tudom mire vélni, és rendkívül frusztráló...
Persze én is sokat hibázok még vele, meg kell szoknom a magasságát (hiába érzem úgy, hogy nem látják a frontlemezt, simán lőnek befele), meg a borzalmas célzókört, ami nagyon szét is esik, meg lassan is megy össze.
De érezni, milyen fasza farmoló masina lehetett ez a sok szórás meg pontosság nerf előtt. Nagyon megöli a játékélményt az össze-vissza repkedő lövedékek garmada (persze ez általános, nem tank-specifikus probléma)... -
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Sajnos nekem már a 230-as pennel lett meg a 183-as. Tapasztalatom szerint AP-vel sokkal játszhatóbb mert a HESH alig üti át a tankokat (még a papírokkal is képes szarakodni) és nem éri meg a 8000 kreditet.
Van berakva HESH de csak 4 db arra az esetre ha a végére papírtankok maradnak vagy resetelni kell.
Amúgy szigorúan AP-vel játszom. Nem is az zavar hogy sokszor nem üti át a páncélt hanem hogy győztes csatával is akkora a minusz hogy az ember rögtön a kikapcs gombot tapogatja. 
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Sajnos, in game legalább felezni kell azt az átütést, ha biztosra akarsz vele menni, mert a nagy HE-nerfek nem kerülték el a HESH-t sem(, sőt...): a kezdetekkor (a 8.x-as verziókban) még valóban piszok jó volt, de ma már annak csak nagyon halovány árnyéka - papíron azonos átütési értékek mellett!!!
-
jimmy74
őstag
válasz
ddt500hu
üzenetére
A legjobb a teknőcbe hogy a repesz lövedèke vmi fèlelmetes,talán úgy emlékszem 90mm-nèl több átütèsű.
Rengeteget használtam anno ezt a lőszert persze medek lightok ellen.
Közel 2000 átlagom volt ezzel a tankkal pedig nem vagyok ès voltam csak átlag player.
Nagyon szerettem ezt a tankot. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hát az kapasbol -20k ha nem akciosan vetted.

&h1mpi!
Megnéztem a tegnapi TierX-es statokat, nekem majdnem nullszaldósra jött ki - nagy meglepetésemre - pedig indokolatlanul is ellőttem nemkevés aranyat.
Ebbe benne van hogy az előző screenshot utan mentem még 4-5 totál bukó csatát az este a helyett hogy hulye fejjel lefekudtem volna....én nyomorékja.Sajnos a nem teljes replayek nincsenek benne de azokkal az átlag kb. nullás lenne.
zozyk: az a kütyü sokkal sokkal jobb, bele kell még rázódnod.

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hát ez nagyon nem így van, persze max ha full goldal nyomod ami tier10-ben sztem egyáltalán nem indokolt már, hisz ott nincsenek esetleges átlőhetetlen +2 tier-es ellenfelek.
Vesztes csatában általában olyan -8/10k-val végzek győztesen simán benne van a plusz 15-20+ k is. Persze prémium fiókjal értem. Prém nélkül én se nagyon tolom a tier10-et.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nekem meg már hónapokkal ezelőtt volt olyan ellenfelem, aki szerint "blue faggot" voltam és ezért nyírt ki, ami vicces, mert valami 1700 most az overall, magyarul sötétzöld kb., szóval lol... Ettől függetlenül amúgy valahol a te értékednél kezdődhet a dolog. Ezért lenne jó betiltani azt a fost...
-
jr1994
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Az nem a teljes beszűküléshez szükséges idő. "The aiming time listed for each gun (in a specific turret) describes the time it takes for the aiming circle to shrink to a third of its size."
Táras tankoknál az is számít, hogy lövés után mennyire esik szét a célkereszt. Tanks.gg szerint ez az érték a Foch B-nél 3,84. Na, én ezeket a számokat sosem értettem, csak hogy a kevesebb a jobb. De most szerintem megvilágosodtam. 3,84-szeresére nő meg a célkör lövés után. Szerintem ha 3x-osára nőne, akkor kéne éppen 1,84s alatt beszűkülnie, ha nem forgolódsz közben. De mivel jóval nagyobbra nő, nem szűkül be időben.
LOL azt is írják hogy a lövések 4,2%-a a körön kívülre megy, minden nap tanul valamit az ember
Ezt majd letesztelem valami loltraktorral. -
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
"Miért hazudik a célzásidőről a játék?"
Mert úgy "eladhatóbbak" a tankok.

Egyébként egy csomó tanknál hazudnak a számok.Én szoktam nézegetni a tanks.gg-n különböző felszerelésekkel hogy változnak az alapértékek.Nos ugyanazzal a cuccal a játékban más (rosszabb) értékeket kapok.
Például a T30-ra felraktam, célzásgyorsító + venti + töltésgyorsító, + bia skill és így papíron 17.17 mp az újratöltési idő. [link]
A játékban pedig ugyanez a felszerlés + bia (+2 skilles legényekkel) csak 17.34 mp.

-
jr1994
addikt
-
sith7
félisten
válasz
ddt500hu
üzenetére
Azt nem tudtam, hogy megkapom ingyen az új Foch-t!
Ejnye .,.. holnapra küld be anyukádat az ellenőrződdel

akkor megoldva a kredit probléma

szerk.
dokee78
Teljesen mindegy mit csinálnak a szerinted OP tankokkal, mert amióta létezik a "2" - es gomb, azóta nincs ilyen tank ...
-
Razermazer
őstag
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ilyen ki ha én nem emberek minden második csatában előfordulnak.
Nekem egy horvát srác irogatta folyamatosan hogy menjek spotolni a T30-al mert ő kihalt a t54 ltwt-vel.
Malinovkán..... 
Megnéztem, egy darab td-vel nem játszott még a srác,és pingelte a mapot végig.
Aztán elővette a személyeskedő stílust is,noob magyarozott,stb. Tiltólistára raktam még a csata alatt.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Stockos T-44 a legjobb, a 144-es átütés és a döglassúság papír testtel megspékelve igazi s*opás volt. Most járok az első 100 mm-es ágyúnál és ahhoz a borzalomhoz képest ez még a 0.42-es szórásával is csodálatos tud lenni. Így legalább át tud ütni és sebez is. Mindjárt megvan a kövi 100 mm-es, azzal már jó lesz.
-
Barcelona95
tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Azt hittem, hogy csak nekem megy ennyire szarul vele.

Legtöbbször örülök, ha 800-at tudok kb sebezni, free xp nincs annyi, hogy átugorjam, pedig örömmel megtenném. A célzásidő és a szórás megöli a játékélményt.
Remélem, hogy a Foch jobb lesz, mert ez eddig tömény szenvedés, de valahogy a patch előtt ki kell szenvedni a 10-est. -
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nem user error, de 4 lövésből én nem vonnék le olyan következtetést, hogy el kell felejteni a repeszt.

A repesz mindig ilyen random volt, vagy nagyon bejön vagy nagyon nem.
Grillére viszont én nem szoktam tölteni, mert ott inkább nem jön be mint bejön. Egyszerűen olyan pici a feje és olyan nagy és hosszú előtte a cső, hogy majdnem mindig leveszi löveggel a lövést. Kár, hogy kivették a wte100-at azt imádtam, a nagy taraját olyan szépen átvitte minden repesz és mellé sem lehetett lőni.
-
-
-
jano_77
nagyúr
-
dokee78
félisten
-
sequator
senior tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
"Ha képzed magad és van mozgáskoordinációd már is kék leszel."
Szerintem ezzel csak max zöld. Persze a "képzed magad" része elég tág lehet, a "kb ismerem a tankokat és megnézek pár videót"-tól a "fejből tudom a hard statokat és napi 2 óra videót nézek"-ig.
Valamint amíg van RNG a játékban, azért nem árt egy kis szerencse sem.
sautia
-
-
sequator
senior tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ja, nekem is ezt pont ugyanezt csinálta tegnap este a Béla. LTTB tornyot meglőttem (igaz jó messziről, így nem láttam hová talált be), aztán láttam a hold felé elszállni a pattanó lövedéket.

Több köröm is volt, ahol kb hasonló arányaim voltak: 8 lövés/7 találat/3 átütésIlyenkor jön a "Van az a szög..." buzgó matrázása. Olcsóbb, mint egy új billenytűzet/egér/monitor

sautia
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy szigorúan AP-vel játszom. Nem is az zavar hogy sokszor nem üti át a páncélt hanem hogy győztes csatával is akkora a minusz hogy az ember rögtön a kikapcs gombot tapogatja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)