- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Én is tapasztaltam, hogy úgy egy fél éve még T6-tól felfelé észrevehetően sokkal kevesebb volt a retardált játékos. Most már T8-T9-is tele van velük. Pl. foglalós csata, ahol támadók vagyunk és ők beállnak base campelni a bokrokba top heavykkal és várják a sült galambot, vagy amikor foglalja az ellenfél a base-t és állnak mellette a domb másik oldalán és eszük ágában sincs resetelni, csak bújnak és várnak míg befoglal az ellen és vége. Nomeg azok is jófejek akik szakaszba behozzák a T1 cuclit a T7-8-as csatába.
Illetve rengeteg az AFK/BOT, de még mindíg nem tudom, hogy kik és milyen célból csinálják azokat. Pl megy a tank neki egy épület falának és tolja a lebonthatatlan épületet míg ki nem lövik, vagy megáll az ellenfél artya előtt megfordítja a tankot, hogy háttal álljon az artynak a könnyebb átütés miatt és várja, hogy az full hp-ról a seggét szétbombázva kilője kb 3 lövéssel ami nem kis idő az artyk újratöltési idejét figyelembe véve stb. Ezek a BOT-ok ráadásul általában mindíg a top tankok a csatában.
-
Angel1981
veterán
Ez a játék soha nem az életszerűségével hirdette magát - hol életszerű 2 mp alatt megjavítani egy láncot?
Nem, nem az, de számos dologban realista elemekkel operál, és igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kettő között, és valamit tudhat a WG, mert eléggé addiktív egy játék!Egyébként a II VH-ban még nem volt extrém dolog (főleg az oroszoknál, bár a vége felé a németeknél is előfordult az ötvözőanyagok hiánya miatt), hogy a viszonylag gyenge minőségű gyártásból adódóan a lövedék egyszerűen széttört, amikor páncélt ért, pedig át kellett volna vinnie.
-
fradi81
veterán
A hülyeséghez nem kell pirosnak lenni
-
Valentin90
tag
Igen, pláne régebben, még a KV1Seket is lehetett szivatni vele, mert sokan úgy voltak vele, hogy azzal a heavy tankkal nem is nagyon kell célozni, bármit átviszek bárhol. Frászkarikát! A jumbo mantletje olyan szépen megette a lövéseket hull downban! Öröm volt nézni
Az amerikai heavy vonal egyébként meglepően jó! Nem igazán van "szenvedős" tank azon a vonalon, mindegyik meg tudja állni a helyét. Ennek ellenére nem mostanában fogom azt az ágat elkezdeni. Kínai párti vagyok, illetve hamarosan elkezdem a francia heavy vonalat.
A replayhez gratula! A KV2nél kicsit felszisszentem. Rosszabb vége is lehetett volna, ha lágy részbe talál bele
(#76102) Bobyjack: Ki mondta, hogy a stock ágyúval akarom játszani, ha megveszem?
-
Valentin90
tag
Én meg pont úgy tapasztaltam, hogy viszonylag ritkán dobja be a Jumbot T8as meccsbe. A Jumbo azért egyedi, ha a tech tree vonalat nézzük, mert egyaránt lehet folytatni a médium vonalat, de a heavy ág felé is lehet nyitni. Én ugyan egyelőre csak az előbbin haladok, de ki tudja, hogy mikor szottyan kedvem egy usa heavy tankra?
Akkor meg egyből kezdhetem a T29el, nem kell a T1 és M6on átverekednem magam.
-
sebijani1982
senior tag
-
Angel1981
veterán
Bocs, de ezt én nagyon nem tapasztalom.
Az SP-nek sem az átütése, sem az alfája nem olyan, hogy T8-ban visszatartó erőt képezzen, sőt!
Én inkább azt látom, hogy azzal okozhat meglepetéseket, hogy alábecsülik, rárontanak, aztán néznek, hogy szemből nyeli el a sebzést, az meg szépen lecsipegeti az illetőt - ehhez persze tapasztalatlan, vagy gyenge játékosok kellenek.
Régen, amikor még erősebb volt a frontja, és harmadannyi sem volt belőlük a játékban, nem véletlenül hívták noobölőnek - de akkor sem az ágyúja, hanem a trükkös páncélja miatt. -
HellGreg
őstag
Érdekes amit írsz, nekem is ez az érzésem... Van hogy a napi WN8 átlagom 1600, másnap törvényszerűen, nem csak hogy buktázom folyamatosan, de elsőként is döglök meg, akárhogy bújkálok, teperek, stb, arty kilő mozgás közben, vagy meglátnak olyan helyzetekben amelyekben nem szoktak... és ilyen 4-500-as csatákkal lemegy a kétnapi átlag 1000 környékére, és ez megy folyamatosan...
A véletlenek ugye... -
jagada
addikt
Mintha odajött volna egy láthatatlan kéz és lenyomott volna egy taslit. De volt ez már más tankommal is, csak nincs meg a replay.
(#75786) benvolio: akkor aggyák vissza a goldomat!!
Ha már így belejöttem a feltöltögetésbe, ez a kedvencem tegnapról: Majdnem..
-
LobiDrg
aktív tag
Szerintetek van értelme lerakni a játékot egy darabig ha már nagyon nem megy ? Az utolsó 7 nap csakis kizárólag a kőkemény szívásról szólt.Így sikerült 7 nap alatt egy 40%-os winratet és kb 1200 Wn8-at produkálni.Összehasonlításképp az utólsó 1000 csatám 57%+-os winrate és 1900+ Wn8.Szakaszban is ugyan ez a helyzet.Hagyjam rá egy egy darabig ? Mondjuk így nem is élvezet a játék.....
Sry nem válasznak akartam küldeni..
-
dfsz34
őstag
Igen, az nagyon nem mindegy, hogy 4-5 csatában megvan a szükséges kredit mennyiség vagy a dupláját, tripláját kell menni érte.
(#75725) Kean_Sorbo tier8-tól már nehezedik a pluszban maradás és én prém nélkül értem. Prémiummal szerintem még a batmobil is pluszban lenne az átlag 2,6 sebzéssel, talán pár sz.r tank lenne gondba, csak nem tudok gyakran prémet venni.
Ha valaki nem tud előfizetni prémiumra rendszeresen, akkor legalább 2, de három is lehet (ha mind más stílus) jó prém tank kell. Szerintem legalábbis. Nem érdemes az időt cseszni tier5-6 normál tankkal vagy kis tier prémiummal, legalábbis ha a kredit szerzés a cél.
Ettől független egy T-25 nagyon jó tank, szeretek is vele menni, de ha kredit kell, akkor e25 meg sp csakis.
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
fsb1000
nagyúr
WoT tekintetében SLI-vel nem biztos, hogy jól jársz.
Viszont vannak tecnikák amelyekkel nem csak 1 cpu magot terhel a játék, illetve amit 100% körül használ, arról más proceszek átirányíthatóak. Ezzel csökkenthető az akadás, ha egyáltalán van ilyen jelenség a gépeden.
.
A WoT akadások többsége (ami nem szerver oldalról érkezik) abból adódik, hogy a videómemória tartalmát cserélgeti, töltöget valamit.
Ha gyorsítani és laggmentesíteni akarsz, akkor magas órajelű i7 CPU 4 maggal sok gyorsítótárral+ tuning (4--> 5Ghz), felső kategóriás VGA 4GB rammal + nagy sávszéllel (GTX980 szerintem ok), 8-16GB RAM, és gyors SATA3 SSD, de méginkább M.2 SSD háttértár.
.
De mindez nem sokat fog javítani a WoT teljesítményeden, de a játékélményed növelheti. -
04ahgy
nagyúr
A WoT egyetlen CPU-t szeret: ami minél magasabb órajelen üzemel. A minél több szállal nem foglalkozik. Innentől a következtetés adódik: WoT-ra a legjobb ár-érték arányú jelenlegi CPU az a Pentium AE (G3258), 4,5-4,8 GHz-re húzva. Az LGA2011-re fordítandó többletet hasznosabban is elköltheted, ha csak a WoT miatt vetted volna. Pl. sörre, goldra (ja, ez
).
HGyu
-
jr1994
addikt
Inkább az alja felé van, de igen, Automatic equipment mounting/dismountig néven fut. Ott van ahol ahol a női legénység meg a garázsban aranyra színezed a prémtankokat
Én az AutoEquip verziót használom, egyszer felszereled a tankra a periszkópot utána ha kiválasztod a tankot egy másikról leszereli és átteszi arra amivel menni akarsz. Tényleg nagyon hasznosNa, megelőztek
Mindegy, még annyi hogy én nem szórakozok ezekkel a 1st 2nd meg ilyen módokkal, ott a legfelső az tökéletesen működik. Garantálom hogy ezzel nem fogsz többet periszkópot leszerelni és egy új tankra is csak egyszer kell kiválasztani, amióta ismerem ez nekem is alap. -
Szepi1979
senior tag
Az aslain telepítőjében kiválasztod mi legyen a prioritás ( csigaszem, álcaháló, szerszámosláda ). Amikor egy tankot kiválasztasz és rányomsz a csata gombra automatikusan feltölti a szabad felszerelés helyeket. Csata végén amikor visszatér a tankod automatikusan beteszi a depoba. Én 3-3 darabot ajánlok álcahálóból és csigaszemből is, mert amíg csatában van a tank nem tudja levenni. Ez mod nálam alap, nélkülözhetetlen.
-
Bad Pritt
félisten
Rhm szerintem nem tudott volna lőni, mert az egész HE lövedéket elnyelte az ágyúja, szóval sanszos, hogy kiütöttem. Ott amúgy mindkét szakasztársam üvöltött, hogy "RAMMOLD LE, RAMMOLD LE!", én is üvöltöttem, meg aztán a végén is. Nagyon élvezetes volt, az ilyeneket imádom.
-
Departed
őstag
Egyrészt mivel szerintem a T29 a Tier7 legjobb heavy-je (máig megvan pedig régóta a T110E5-ömmel is nyomulok), megérdemli a jó rádiót.
Másrészt a T32 is ugyanazt a rádiót használja így kettőnek is fejleszted.
Harmadrészt ha nem nagyon utált egy tank, érdemes elite-re fejleszteni.Pontosítás, ha kifejleszted egy tankon, ezeken mind használhatod
:
T30, M7 Priest, T29, T32, M7, M26 Pershing, T28, T95, M46 Patton, M24 Chaffee, T28 Prototype, T21 -
Angel1981
veterán
Bocs, de ismételten leírjuk, hogy a prémtankok legfontosabb feladata a kreditfarmolás, és a legénység képzése, nem a fun érték.
Más kérdés, hogy van pár prémtank, ami eleve fun, illetve bizonyos emberekhez bizonyos prémtankok nagyon hozzá tudnak nőni.A Löwe benne van a játék 5 legjobb kreditgyárában, vagyis az alapvető feladatát ellátja, és ha komolyan gondolkozol a német heavy ágban, akkor a másik funkcióját is kihasználhatod.
A prémtankokkal alapvetően "dolgozni" kell, nem funolni.
Szerk: az IS-3-nak valóban troll páncélja van, de ezt kompenzálandó többek között könnyen kap ammo rack-et, erre készülj fel!
Mellesleg kicsit más stílus, mint a német heavyk, ezt is figyelembe kell venni. -
törölt tag
Hogy mire jó egy kemper csapat esetén a Spotter Pershing
Kellemes fojtatása a korábbi Radley-Waltersnek.
Még a második csillagért tolok pár csatát vele, mert már 82,5%-on vagyok. -
dfsz34
őstag
Az a trükkje, hogy középen a hegyen van egy dupla bokor, ott nem tud felspotolni az ellenfél. Ha vannak társak, akkor érdemes oda beállni és onnan lehet úgy lőni, hogy nem vagy csak ritkán spotolnak fel. A hátránya, hogy ilyenkor osztozik az ember a sebzésben azzal, aki felspotolta az ellenfelet.
Illetve csak annyira szabad felmenni, hogy éppen lehessen lőni.
A hegyi nép mellett meg oldalt a síneknél osonókat is lehet aprítani, csak egy szemét épület van, ami takarja őket, de lerombolható szerencsére.
A másik oldalán a hegynek meg érdemes balra húzódni, ott nehezebb is lövést bekapni, meg könnyebb visszatolatni és a legfontosabb, hogy nem kell az alját mutatni. Illetve kicsit lejjebb van egy mélyedés, amit bokrok vesznek körben, onnan lehet jól spotolni.
-
fsb1000
nagyúr
Nagyon sokan nem tudnak "valamit". Akár itt a WoT-ban, mert nagyon kiterjedt a szabályrendszere, rengeteg játékelemet tartalmaz és nem igazából létezik részletes leírása vagy gépkönyve, vagy ha igen, az nincs teljesen integrálva a játékba.
.
De ettől még senkit nem kell lenézni, akkor sem ha egy bizonyos korosztálynak vagy egy bizonyos mentalitású játékos/fórumozó rétegnek ettől nagyobbodik az e-cerkája.
Jól megfigyelhető, hogy mindig ez a viselkedésforma indít be értelmetlen flémeket és az is jól látszik, hogy kik és milyen (vita)kultúra megcsillantás mellet minősítgetik a vitapartnereiket. -
fsb1000
nagyúr
Megnyugodhatsz, nem ember csinálja az MM-et (tudom csak költői túlzás volt részedről) és nagyjából úgy műxik ahogy a wiki.wot-on le van írva, vagy ahogy a nemrég linkelt videjón elmagyarázták.
Tényleg nem kéne ezen az MM-en bosszankodnod, nincs azzal semmi gond, csak ha egynlő számban ér minket jó hír és rossz hír, akkor a rosszakra emlékszünk jobban vagy azokról beszélünk inkább.
.
Legyél jobb játékos mint most, és nem fog annyira fájni ha az MM alulra tesz vagy olyan pályát ad, amin a tankod nem tudod elég hasznosan használni. Vagy próbálj a publikus működésétől eltérő törvényszerűségeket (babonákat) találni a működésében és játszd ki azokat. Érezd magad győztesnek, ne pedig vesztesnek az MM-el szemben -
-
jozefgucci1
addikt
Nekem az utóbbi időben főleg 5x miatt abszolút rapszodikus a dolog . Tegnap pl 15 csatából 12 nyert volt ,de előtte a 12 böl csak 4 ugyan azokkal a tankokkal . Jelenleg a T30-és a kilences WT a kedvencem . Viszont az 50-120 -al nem tudok megbarátkozni az valahogy mumus még mindig .
-
jagada
addikt
Szerintem meg pont fordítva. A T1 egy rakás xar, még fullra fejlesztve is, csak meggymagot köpköd és nem üt át semmit, viszont akkora célpont, hogy elvéteni sem lehet. Alig vártam ,hogy túl legyek rajta az M3 LEE-ről meg nem is beszélve, ami szerintem az egész játék legszarabb tankja. Az M6 is fos míg nincs rajta a fejlesztett torony és csúcs löveg, csak szenvedés. Míg mások 300-350-eket vernek belém én csak csipkedek 100-120-akat.
Ellenben szerintem az orosz heavy ág sokkal könnyebben játszható/fejleszthető. -
[HUN]Dani
őstag
Ó te, hogy én mennyi csatát buktam és bukok a mai napig csak azért, mert a nehéz tankok hátul ülnek egy kibaszott bokorba - itt megjegyezném, hogy még azt is rosszul - és kempelnek.
Ha egy tomato E-75 top tankként beáll a pálya egyik sarkába a td-k mellé kempelni és véletlenül épp nincs kint a hasa akkor azt távolabbról elég nehéz lesz belőni, főleg a kisebb tankokkal.
-
Valentin90
tag
Hullámzó sajnos kissé az SP teljesítménye. Én vagy 250 csatát mentem vele, nem bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon jó kredtifarmoló tank, de teljes mértékben elvesztette azt az egyediségét, ami másfél évvel ezelőtt volt neki. Régebben az SP páncélja jóval vastagabb volt, most ott tartunk, hogy a T9es tankok ott ütik át ahol akarják és a T8as tankok is meg tudják rendesen szivatni szegényt...
Egyébként az SP egyike azon kevés tankoknak amiket nem nagyon szabad beforgatni (vagy legalábbis nagyon minimálisan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest