Új hozzászólás Aktív témák

• jagada

addikt

válasz h1mpi #76114 üzenetére

Én is tapasztaltam, hogy úgy egy fél éve még T6-tól felfelé észrevehetően sokkal kevesebb volt a retardált játékos. Most már T8-T9-is tele van velük. Pl. foglalós csata, ahol támadók vagyunk és ők beállnak base campelni a bokrokba top heavykkal és várják a sült galambot, vagy amikor foglalja az ellenfél a base-t és állnak mellette a domb másik oldalán és eszük ágában sincs resetelni, csak bújnak és várnak míg befoglal az ellen és vége. Nomeg azok is jófejek akik szakaszba behozzák a T1 cuclit a T7-8-as csatába.

Illetve rengeteg az AFK/BOT, de még mindíg nem tudom, hogy kik és milyen célból csinálják azokat. Pl megy a tank neki egy épület falának és tolja a lebonthatatlan épületet míg ki nem lövik, vagy megáll az ellenfél artya előtt megfordítja a tankot, hogy háttal álljon az artynak a könnyebb átütés miatt és várja, hogy az full hp-ról a seggét szétbombázva kilője kb 3 lövéssel ami nem kis idő az artyk újratöltési idejét figyelembe véve stb. Ezek a BOT-ok ráadásul általában mindíg a top tankok a csatában.

Új hozzászólás Aktív témák