Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hat tuti hogy a jobbak majd atvaltanak erre, ha a 10est ontoltot megfureszelik.
En nem vagyok azon az agon, es nincs is semmi kedvem elindulni, foleg hogy nincs mar helyem sem, sem legenysegem, es vagy 3 hete forma pihenek.Diegho koszonjuk, atnezem oket.
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
1. Mondtam, hogy az?

2. A magad nevében beszélj, én szinte csak hétvégén érek rá, akkor is általában csak az egyik nap.
3. Augusztus óta folyamatos bónuszhegyek vannak, mégis volt a hétvégeken a leárazás mellé megemelt bevétel is.
4. Úgy nem is izgat a kredit, van több mint 30 millám, és a prémjárgányokkal egy nap alatt farmolok vagy 3-4 milliót, ha szükséges.
5. írtam, hogy nem panaszkodom, csak érdekesnek találom. Lassan 1 éve hogy játszom, de ilyen hétvégére, hogy nincs bevételbónusz adott járgánya, nem emlékszem.diegho: no, megvan az esti programom, köszi szépen!

-
vJokka
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ízlések és pofonok, én sem szeretem a lassú tankokat de az AT-15 egy állat. Ezzel van a legmagasabb átlagsebzésem T8 TD-k közül (Isu, Ferdi, T-28 prot, AMX 48 amikkel játszottam). Lehet nem sebez nagyot, és a penje sem a legjobb, viszont a löveg kitéríthetősége nagyon jó. Fedezékből simán lehet beforgatva lőni az ellent. Ja és nem kell vele kempelni, tempomat azt had menjen
, nyilván T10-es csatában lehet kicsit óvatosabban is. Statom vele: linkHa meg topgézának tesz be, na ott lehet darálni:
-
KaLeun
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Kreditre értettem a dolgot nem aranyon (pénzért) vett goldra. Azért ebben nem lennék annyira biztos, függetlenül az akcióktól.
-
Djuree
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
na zsír, látom még az e50m se volt, akkor pancser2-őt se veszek most, megyek inkább a t25/2-vel ma...
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ó, ez nekem új. Még jó, hogy csak vasárnap van időm játszani.
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Gyors TD-vel én mindig arra kerülök, néha meglepő mennyiségű sebzést ki lehet onnan osztani ha balfékek a védők.
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szerintem a gyengébb játékosok is bátrabban megindulnának ha a szembenállóknál nem látnának 25K csatás lilát.
Mi az a "sok hátulütő"??
Amúgy ha te nem vagy piros akkor mit érdekel téged, ha náluk sok lenne a döntetlen? -
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Már miért kéne még egy percet várnod rá? Nem értem.
MM kiválasztja a 30 tankot, úgyanúgy, mint most.
Utána egy algoritmus szépen elrendezni, pl ha van 6 hellcat és nem szakaszban, akkor 3-3. Ez kb 1 másodperces művelet.
A várakozás más miatt lesz, pl foglalt minden szervez kapacitás vagy ilyesmik. Ha ott van 1000 nyolcas tank a sorban, akkor nehogy már azt gondold, hogy az mm algoritmus miatt vársz te két percet.
-
scyllarus
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem tudom. Én inkább várok 1 perccel többet, de utána élvezzem a csatát, mint hogy gyorsan bekerülök, de 2 perc múlva már 6-an lőnek rám, vagy rohanjak, hogy nekem is maradjon valami sebezhető....
A héten nem játszottam este, de a múlt héten még nem kellett 2 percet várnom 8-assal. -
gagyenkov
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
-
gagyenkov
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem a 10-es? Az FV4202-őt csak azoknak ajánlom akik szeretik a brit vasakat mivel nem igazán CW képes harckocsi. Az FV215b viszont vihető CW-re ezért ajánlom előszór azt kihúzni! Bár én fordítva csináltam
Persze nekem már akkora volt egy pár CW képes vasam 
-
gagyenkov
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem meg van a Centurion 1, Centurion 7/1 és az FV4202-is! Nagyon szeretem őket. Nem véletlen, hogy tier IX ben a 7/1-et tartottam meg
A 105mm es lövege nagyon jó, 9.9 alatt tölt fullosan(venti, bia, gyorsító) A cent 1 is az egyik kedvencem tier VIII-ban! Kiváló az átütése , pontos és gyorsan tölt(6.6 mp) -
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Előbb voltam Malinovkán, normál csata... AMX M4-45: "heavy scout" felkiáltással berohant előre a mezőre, RHM meg oneshotolta.... persze 1-2 ellenség villant fel, azokat se lehetett lőni

Kb. "nem tudja hol a bázis" kategória... -
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
A med és heavy kínai ág nekem nagyon bejött.
Oroszos tankok, német pontosságú ágyúval.Szerintem T6-8 között éri meg játszani, mert T9-től már indul a kempfeszt és a "nem segítek, mert drága a javítás ha kilőnek" című műsor.
Tegnapi kedvenc idézetem "FV (183b) go spot!"
Persze mindezt egy háromtagú IS-7 szakasztól kaptam a murovankai erdőszélen.A csata végén, amit persze simán buktunk a teljes szakasznak nem volt 2000 sebzése.

Nekem mázlim volt, sikerült két egérkét is lőnöm.
Még jó hogy tegnap délelőtt panaszkodtam hogy milyen vacak egy TD.
-
Atlantis
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az utolsó mondattal nem értek egyet. Mostanában T4-T5 körül érzem legjobban magam, kreditfarmolásra is megfelelő, idén még talán nem is mentem a T8-as prémiumokkal, mert jön a kredit nélkülük is.
T10-et a rengeteg TD miatt elvétve futok, ha mégis, akkor én is TD-vel.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én a 10X-re emelném az árát. Azt mindenki megérezné. Vinnél 5 darabot és kétszer is meggondolnád mire lődd el.
-
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
T7 jó tank? Jgpanther !!! Esetleg a T71, bár most szereztem meg, de eddig nem zártam a szívembe szegényt, de a Jgpantherrel nem nyúlsz mellé. Mondjuk én pl a 7-es WZ-t is nagyon szerettem.
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ha hetes vas kell, akkor próbáld ki a panthert.

-
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én sajna eladtam, mert volt egy időszak amikor csak 8asokkal dobott össze, és kiégtem....
Nem tudom, lehet meg kellene tanulnom játszani normálisan, hogy egyedül is letudjam hozni a csatákat...
-
gagyenkov
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Van egy pár 10-es medem hasonló legénységi szinttel és tényleg jókat megyek velük! Persze ennek a legmagasabb a legénysége mert a Type59-ét képeztem át amikor bejött a Kínai ág!

-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem 1532 alap xp-re adta meg. Engelberg bázis védés. Ugye ott azokat mindig lemészárolják (de azért mindig oda mennek utána is) baloldalon és jön az ellenség az északi hídon. Beálltam oda a házak közé és ment az adok-kapok, közben jó sok spot dmg-t is gyűjtöttem, meg szó szerint közelharc, test test ellen. A házak jól elrejtik a gyenge pontot, ha saroknál kifordulsz vele.
Wotreplayen van fenn egy ász 1346 alap xp-re, 3 napja, úgyhogy nagyon közel lehettél hozzá, lehet, hogy csak pár xp-n múlt. Pech, ez olyan, mint nekem a 2304 prémes xp borsón, ami most már ászt érne, de akkor nem volt elég...
-
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Engem nagyon felb@sz ez az akció...
Sokszor 1 frag nélkül jövök ki, holott én sebzek a legtöbbet a csapatban, mert ezek csak arra várnak, hogy valaki lesebezze a tankokat 1lövésesre... Eszem megáll
Mindegy, megoldom a problémát a táras tankjaimmal, meg a Hetzerrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hát ja, ahogy írtam korábban is, talán "túl sok" az akció, majdhogynem csak a +50% XP miatt van értelme a prémium tagságnak - persze T7 környékén már a pénz is jól jön.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a jövőben, amikor ténylegesen kijön a WT.
Tudom, annyira nem is egy kategória a kettő, mint ahogy az elsőre látszik, de valahol akkor is riválisok.
A WT játékosokat fog elvonni, amire a WG-nek akciókkal illik reagálnia - akár még többel - az viszont valahol bevételkiesést fog eredményezni nála.Mivel csak hétvégenként van időm játszani, egy napos prémiumokat szoktam venni, de frankón lehet, most esetenként prém nélkül fogom tolni, mert pénzem mint a szemét, és a legtöbb tankomon már 100+150%-os legénység van, ergo nem nagy érvágás, ha csak alap XP-t kapnak.
Pont a napokban tudatosult bennem, hogy van 4 prémtankom, de vagy 500 csata óta egyetleneggyel sem mentem, mert úgy jön a kredit!
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szvsz. nem kell ekkora párhuzamot vonni az akciók és a WT között. Azért volt ennyi akció, hogy fel tudják tolni az orosz szerveren az egyszerre online játékosok számát 1 millió fölé. Ez sikerült is nekik, ami egy hatalmas siker, és egyben mérföldkő. A tönbi szerver meg ugye mostanában már nagyjából azt az akciót kapja meg, mint az oroszok.
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tessék. Nem nagy kör, ezért nem raktam fel magamtól a replayt. Igazából látszik, hogy egy értelmes játékos simán ki tud lőni, nem pattan soha róla. Amúgy csak normál csatát játszok, a többi mód ki van kapcsolva.
Vhw: Hát igen, azóta is sajnálom, hogy az nekem kimaradt.
-
nyunyu
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én azt vettem észre, ha a böngészőben flashes oldal van megnyitva az is visszaveti az FPS-t.
Foleg a flash jatekok karosak a bongeszore nezve, pl. king.com, kongregate.com, stb.
Ha a bongeszo affinitasanal kiveszed a pipat az 0. mag melol, az valamelyest segit a WoTon, de a legjobb bezarni a flash jatekokat. -
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Úgy van, rontsd el szegény gyerek örömét.... -.-'
Amúgy ahogy Epicskill nagymesteremtől tanultam:
"1600 alatt nem köszönünk vissza"

-
donamo
csendes tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mindenki lehet lila játékos, csak jól kell beállítani az xvm-et

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Amúgy ja, nincs stock grind, plusz a retard camo miatt az sem számít, ha nincs hp/páncélja neki.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én is bírom mikor csata indulásakor az arty benyögi, h " fu noobs" azt ugrik is a vízbe

-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nincs.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
nem megsérteni akarlak, de lehet, hogy csak meg kell tanulni használni.
Amúgy a fenti meccset úgy néz ki, hogy délután fél kettőkor játszottam, nézzétek el nekem, hogy visszautaztam az időben, hogy megmutathassam.

-
Jolet
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
lapos tankkal át lehet jutni, de egy nagyon magas lassú tanknak halál
érdekes, hogy futótűzként terjednek ezek a megoldások, ez se olyan régen vált népszokássá
-
nyunyu
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igen, kap egy kis nerfet a Foch 155 páncélja is.
Most hogy megvettem, maris nerfelik?

Mindenesetre amiket irtak, hogy hol lett vekonyabb, ott eddig is penetralta oket a kosza szello.
Pattintasra hajlamos UFP viszont ahogy neztem nem valtozik. -
olcsii
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
nem értem ha már csak 100 mm akkor az ár elég papir lesz nagyon boldog vagyok lehet el is adom.
Igy is átment majdnem midnen lövés. nem hogy ezután. -
jr1994
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
tényleg, ez elkerülte a figyelmem. köszi szépen!

-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem fogod megbánni. A T69 nagyon finom gép és én is azt mondom, hogy nem kell full arannyal menni vele, simán tud flankolni. A tornya meg meglepően sokat pattint. Ellenfélként olyan tankokkal pattogok róla, hogy csak nézek. A T54E1 is nagyon jó, de ott már volt, hogy full arannyal mentem. A rengeteg kiosztott sebzés miatt nem is voltak olyan veszélyesen mínuszosak a körök.
Egy dolgon gondolkodom most, hogy a T57 parancsnokán kicserélem az álcát, amit a wiki ajánlása alapján raktam be negyedik skillnek sas szemre. A 4 lövés leadása 10-12 másodpercig tart és nagyon sok tank gyorsabban tölt, viszont ha látnám, hogy kiütöttem az ágyút,lőszerrekeszt vagy a legényt és azt is látom, ha megjavította vagy meggyógyította, akkor ez alapján el tudom dönteni, hogy visszahúzódjak vagy kilőjem mind a négyet. A mai csatában a WT auf pz4-el kockáztattam. 9,19 sec alatt tölt minden jóval, csoki nélkül, mondjuk 9 sec ha csokit is használ és én kint maradtam mind a 4 lövésemet leadni, azaz elvileg egyet még belém tudott volna lőni, de nem. Utána láttam, hogy kiütöttem a lőszerrekeszt, amire igaziból számítottam, mert nagyon sérülékeny, de a sas szemmel biztosan tudtam volna és nem kellett volna kockáztatnom.
Tártöltősökre lehet, hogy érdemes a sas szem. Eddig nem tudtam elképzelni mikor lehet haszna ennek a skillnek, de itt nagyon is segíthet. Első lövéssel meg kell próbálni kiütni az ágyút, a lőszerrekeszt vagy a töltőt és akkor már kint lehet maradni a többi lövés idejére is nagyobb biztonsággal. Sokan azért pusztulnak a tártöltősökkel el hamar, mert nincsenek tisztában az ellenfél töltés idejével.
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
50b-m nincs, csak 50 100 és az nagyon tetszik, de más a játékélmény, mint a T57 esetében.
Amit a stat alapján látok, hogy valamivel lassabban tölt, mint a T57, cserébe gyorsabb. Igen ám, de a tártöltősök kedvenc terepe a közelharc, amikor az ellenfél ellövi magát és töltés közben kap négyet az arcába, hátába vagy az oldalába
Vagy ha sok kis hp-s van, akkor belelállok a lövésbe, ha cserébe tudom, hogy biztosan kiszedek egyet vagy többet. A lényeg, hogy brutál sebzést minél hamarabb, hogy megroppanjon az ellenfél gerince.A T57 igazi ereje, hogy 22,92 sec alatt betölt minden jóval felszerelve (kólát kivéve) és ez szinte alig több, mint a nagy td-k töltés ideje. Meg valahogy közelharcban ez az idő nem elég általában az ellenfélnek, hogy legyűrjön. A T54e1 30 sec felett tölt be és az már sok közelharcban. Nehéz ezt pontosan megmagyarázni, de a T57-el bele merek menni a csatába. Az 50b hasonló lehet, mint az t54e1, hogy óvatosabban kell kezelni, olyan kerülgetős, med stílus.
A tier10 közelharcnál meg kevés dolog van élvezetesebb ebben a játékban, kezdem belátni. Nekem ne mondja senki, hogy bokorban kempelni meg onnan puffogtatni az marha érdekes és izgalmas. Artyknak is akkor van maximum izgalmi állapotuk, ha az ellenség vadászik rájuk. Ha arra gondolunk, hogy ez egy játék, ahol az ember az eszét is kell használja, de mégiscsak játék, úgyhogy akkor játszunk inkább, mint azzal menjen el az időm, hogy lesek egy bokorban. Mióta most az akcióban megvettem az E5-t (csak most annak a legényei mentek át), a T57-t meg a maus-t, alig haladok a WTE grinddel, mert az is egy kempelős tank, nem közelharcos. Most nekem annyira bejött a tier 10 közelharc és annyira érdekesek, izgalmasak így a csaták, hogy a francnak sincs kedve ilyen kempelős tankokkal menni. Le tudom a napi duplát velük, oszt jónapot, inkább játszok egyet. Az is7-el mentem korábban, az nem tetszett vagy csak én nem tudok vele játszani, régen, több hónapja meg az E100-al mentem egy keveset, az is tetszett, csak nekiálltam a maus ágnak és kellettek a legények.
Én biztosan kifejleszteném a T57-t, mert ez egy überbrutál tank. Ha sikerül vele az ellenség gerincét a csata legelején megroppantani, akkor már hozható a győzelem. Ha sikerül még ráadásul sokáig túlélnem, akkor meg brutális sebzés az eredmény. Ennyi nyafogást meg anyázást az ellenség részéről én még nem tapasztaltam, mint ezzel. Aki tapasztalatlanabb vagy csak nem számít rám és nem tud fedezékbe szaladni és kilövöm 1000-1500 hp-ról, annak gyakran eldurran az agya. Nem tagadom, hogy ez is hozzátartozik az élvezeti részhez
Ráadásul f.ssa a kreditet, nagy sebzést oszt ki és ha kell javítani akkor is marad bőven, ha nem kell javítani, akkor meg szépen adja. Nekem 3e a sebzés átlagom vele és vannak sokkal profibb játékosok, azok szerintem ezzel farmolnak. -
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ja, tudom, hogy legalább 50 csata kell egy alapfokú véleményhez, majd meglátjuk. 6 csata után,5 győzelem, 3091 átlag sebzés, 1256 átlag xp. Volt már 4 arty, akkor elbújtam, az lehúzta az átlagot, meg angol TD is, de az olyan lepattanót lőtt, hogy öröm volt nézni. Aranyat módjával használok és meglepő, de még kreditet is szépen termeli, legalábbis 6 csata alatt 200e nettó kredit eddig.
Meglátom 50 csata után, mit tud a maus, de nagy kedvenc eddig. Ezzel megyek, mint az úthenger, egyik csata sem unalmas (hogy lesz így meg a WTE, túl sokat játszom a maus-al
). -
04ahgy
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Egyetértek. A legabszurdabb, legabsztraktabb MM variációkat én mindig akkor éltem át, mikor igen sok a várakozó összességében is és a saját tieremben is, és sokat is várat a gép.
Ellenben amikor reggel / késő este kevesen vannak, akkor egész normális felhozatalt tud kreálni az MM. Ebből kivétel a sok top tier arty egy meccsben (pl. 8 arty 3 med), ilyenkor a 15 főt/csapat sem mindig adja ki.Mindamellett nekem is az a logikus megközelítés, amit jano_77 gondol: minél többen vannak, annál jobban össze tudja az embereket válogatni. A gyakorlat nem igazol minket.

HGyu
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
De lehet, hogy túl hülyén gondolkodom, de pont azt tartanám logikusnak, hogy ha egy adott tierben sok a várakozó - teszem azt közel 400 -, akkor sokkal könnyebb 30 tankot összeválogatni, mint akkor ha kevés tank várakozik!? Rosszul gondolom?

-
csapee
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Van róla, bár sokat nem lehet belőle tanulni, mert ha csak kicsit is jobban áll fel az ellen vesztünk

Ha kell majd feltöltöm. -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hát a médiumokról nem nagyon esik szó a még várható ágak között!?

-
Mr Bond 007
őstag
-
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem nem akar frissülni, pedig test2 van fent... vagy az már régi?
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem tudom. De tényleg honnan tudnám, hogy egy WN szerinti átlagos 800-1200-as játékos hogyan játszik, mennyi bevételt szerez, mennyit sebez?
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem kell prém tank ahhoz, hogy csatánként 5-10 goldot elhasználj, sőt vannak olyan tankok, amik golddal sem veszteségesek prém acc mellett.
-
rolio1
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ezt a noobmeter.com-ról vágtam ki...
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem az egyes az űber.
Ha olyan a pálya és a csapat, simán az első sorban tolom vele, és ha gáz van, akkor menekülök.
Siegfried line ezért is a kedvencem. Általában mire felállnak a kapuval szemben a védők, én már a városban vagyok.
A kettes is jó, de azzal már nem lehet úgy rámászni az ellenre.
-
emre
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az M48-on neked mi az ami tetszik?
A T54-et az E50-et és az M46-ot is többre tartom.
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szerintem, a saját tapasztalataim alapján:
Batchat: Nagyon jó, csak kevés bele a lőszer. Nem szabad hibázni, különben vége a dalnak. Szerintem élvezetes, de tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy mit csinálsz.
Obj.140: Jó lenne, csak hát a torony az nem éppen olyan, mint amilyenre számítottam. Inkább T62a.
E50-M: Hát ezmiez. Nagyon jó tank, de hogy med lenne az túlzás. Nagyon másként kell vele játszani, de ha nem hibázol nagyon lehet vele aratni. meg bármelyik másik medet meg lehet alázni vele egy jó kis rammolással.
Amit most én ki akarok húzni az az M48, és a 121. Csak sajna az utóbbihoz ki kell húznom tízes heavyt is, mert csak az egyik ágra lesz elég free xp-m. (a maradék kelleni fog az M46 Pattonra, meg a T28 protora)
Sorrend szerintem nincs. Mindegyikkel élvezet menni. Na jó talán az Obj 140 az ami kicsit gyengébb eresztés, akkor inkább a T62a.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Most visszanéztem a replayt, volt ott azon kívül még nem fullos T29, fullos T29, meg fullos TigerP + fullos KV-1S. Nem azért hogy magamat fényezzem hanem azért, hogy magamat meg a tankot fényezzem

-
Assimilator
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én nem is akarok türelmes lenni. Az nem én vagyok.
Szeretek a frontvonalon harcolni vagy tiki-takázni meddel is. Amióta meg leálltam a statfigyeléssel, nem is húz fel a játék. Csak ez a TD túlsúly ami nagyon zavaró. Csak annyi a lényeg, hogy nap végére több kilőtt tankom legyen, mint ahány meccset toltam. Nagy ritkán előfordul, hogy annyira noob vagyok, hogy ez nem jön össze. Olyankor szoktam csalni. T18-at előveszem. Megyek vele egy kört. 90%-ban Top gun, és már meg is van a stat. 
Cseri0058: Mert a fájl rejtett. Tedd láthatóvá a rejtett a fájlokat és látni fogod.
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Megnéznék egy olyan random csatát, ahol csak ilyen türelmes lila játékosok vannak.
Persze úgy hogy senkinél sincs fent wxm.
Gyanítom hogy az első 10 percben egy lövés se lenne.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére

Ez azért nem csak egy fokkal jobb mint a Churchill VII. Az utolsó ~20 csatában eset vagy 150-et vele az átlagsebzésem abból kifolyólag, hogy tier IX meccsekbe pakolta állandóan, de ha top tier akkor okosan játszva eléggé beteg dolgokat lehet csinálni vele (7k+ bekapott dmg meg a többiek).
Egyszer még visszaveszem(tm).Itt egy régebbi replay (0.8.9) ahol bekaptam 6,5k sebzést, kitoltam 4k-t és összesen csak egy olyan találat ért ami sebzett is. És nem ez volt a legjobb köröm vele.
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Úgy-úgy. Az a sz@r még az 50-120-nál és a lorraine-nél is rosszabb. Teljesen használhatatlan. Remélem a BP legalább egy kicsivel jobb lesz.
-
Assimilator
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ez az XVM berakja neked ezeket a tankász meg hasonló jelvényeket.
Csak egy configot kell mellé csapni, mert ami benne van az alap. -
CHaooSS
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
És annyival rosszabb még ez, hogy volt 8 lőszerem és majdnem full hp.
nekik volt pár hp-s ST-1 és IS8 + T44 meg egy arty
mi voltunk még 6-an.4-en már a bázisnál jártak, de t44-el és az arty-val szórakoztak és basztak menni foglalni 2 percig én meg persze közben hadakoztam.
egy t54e1 volt a bázisnál, de nem mert rámenni az is8-ra és st-1 re.. pedig 5x leírtam, hogy menj már rájuk mert nem érek oda időben..

-
Scheff
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Amint beszerelik az új tápot, szóval feltehetőleg jövőhét közepe. Egyelőre teszt jelleggel fog futni a dolog, mert ez lesz az első stream csatornám, szóval eleinte ki kell majd tapasztalnom, hogy mi merre hány méter. Jövőhét közepén indul valószínűleg
-
bullseye
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Lehet, kérek tőle vérátömlesztést, hátha akkor én is javulok

-
iwu
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
ezt tartom skillnek, nem a 3K meccsből 2K hellcat unicumokat

-
Scheff
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Gondolom emu87-nek nehezen megy az átszokás erre a "masszívan campelünk a 2000-et sebző TD-ben a bázison, és ha jönnek, akkor jól megszedjük őket és 3000 sebzést csinálunk, vagyis nem vagyunk noobok" játékstílusra. Dyaebl játékában pedig az az egyedülálló, hogy általában vannak a mennyiségi és minőségi játékot játszók, azonban ő ezt a kettőt vegyíti olyan szinten, ami már-már emberfeletti teljesítmény. Gondolom a kulcsszó a koncentráció lehet.
-
djyuri
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szia
Rendicsek...köszönöm
-
Veatta
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Kereső, részletes szűrés felhasználónév szerint
-
Linkin
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ezt csinálom én is csak rommá lőnek általában
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Pont most volt hír FTR-en hogy hogyan áll a WoT historical csatarendszerének a fejlesztése. Ha hazaérek holnap majd linkelem, de előre csak annyit, hogy lehet hogy összegyúrják a garázscsatával, ami szvsz nagyot ütne.
Amúgy amitől én kicsit ledöbbentem a WT-ben: Igyekeznek valósághűvé tenni a játékot, de közben semmi célzásidő sincs???
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tisztelem a véleményed, de nekem semmi bajom azzal a pályával, sőt, talán a legeredményesebb 5 pályám közé tartozik.
Amivel gond van, az a Highway. Kivenni nem kell, csak dolgozzák át alaposan!
Dél ---> 80%-os eséllyel bukta! -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én az El Hallufon bármelyik TD-vel amint a helyzet úgy adja, azonnal átmegyek a túloldalra. A gyorsakkal meg középre is beállok. Ha már ott vagy, csak a kamikaze stílusú egyedek próbálnak meg a közeledbe jönni. Olyanok akik nem félek egy 800-1000 közötti lövéstől, és a társak támogató kempereitől. Kevés ilyen van. Egyedül a JPz kínos, abba nem nagyon szoktam belevágni, csak a végjátékban ha nagyon muszáj. Azzal viszont megvan az a pár hely ahonnan támogatható a csapat, és elég hatékony tud lenni.
Ha kihúzom a 155-öst, azzal meg rendesen lehet majd darálni. Próbáltam teszten, szigorúan csak AP-val. Elég hatékony voltam vele, ezért is indultam neki, bár a hátam közepére sem kívántam az alsó 7 tiert.
-
vhw
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Eddig is kényelmesen le lehetett menni bármilyen gyorsabb meddel/lighttal. Csak arra kellett figyelni, hogy mi jöhet le az ellenségtől, nehogy többen legyenek. Az egyik oldalról a sarokba, a másikról középre lehetett bemenni a hegy alá. Mindkettő viszonylag védett, kicsi tankkal középen is lehetett úgy helyezkedni, hogy ne lőjjenek be. A fedezetre/támogatásra mindkét oldalról van lehetőség.
Heavyvel nem feltétlen kell mindig az északi sarokba menni, gyorsabb fajtával kivárás/felderítés után meg lehet rohanni a déli részt is.
A td-k lehetőségeit nem kell sorolni...
Egyértelműen az a nyerő ha ügyesen felderít valamelyik csapat, és szét lövik/artyzzák az ellenséget még a dombon, nem arra várnak, hogy történjen már valami az északi sarokban.
Egyszerűen összehasonlíthatatlanul több a lehetőség, mint egy Erlenbergen, ahol mindkét csapat csak arra vár, hogy a másik hibázzon nagyobbat.
De Arcticon mennyi lehetőséged van heavyként? Dönthetsz, hogy északi vagy déli sarokban campelsz.
Highway? A déli kezdőről hatalmas kilátásai vannak egy heavynek. De északi oldalról is csak a város jön számításba.
Live oaks? közös megegyezés alapján elmehetsz a városba pofozkodni, remélve, hogy a medek nem pusztulnak el túl hamar a hídnál.
Fisherman's? Újfent város... máskülönben gyors rush a másik oldalon... gyakran bejön...
Westfiled? Öles léptekkel a falu felé, ha netán történetesen van gun depression, akkor északra a dombokhoz... sokán már itt meghalnak, hogy 500 métert tettek meg a nehéztankjukkal a kezdőtől...Nem is értem miért pont El hallufon gond, hogy heavyvel csak egy helyre mehetsz...
-
Bingisz
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ott tudsz menni valahova egy heavy tankkal is, nem úgy mint a szutyok Redshiren, vagy Erlenbergen.
-
vhw
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Komolyan nem értem ki bajotok azzal a pályával... Kezdetektől fogva a játékban van, gyakorlatilag minden tanktipus megtalálhatja a helyet (:scout, med, sniper, close-fighter, arty... amit csak el lehet képzelni)
Ehhez képest van számos olyan pálya, ahol mondjuk egy light vagy arty, netán puha td nem nagyon rúg labdába, de azok rendben vannak; a heavyknek meg a böhöm td-nek fekszik, akkor az jó lesz mindenkinek. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem értek veled egyet. Egyik kedvenc pályám heavy-vel.
-
Remus389
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
nem tudom, én nem kezdek bele, viszont megtartom ezt a tier 1-es tankot, legalább addig míg lesz ez a x5 akció, hadd fejlődjön az a két japo, ki tudja még jól jöhet
az orosz arty ágat is tegnap fejeztem be, 352 csata kellett az obival, de mindig csak leduplaztam, hosszú odusszeia volt
de azt is megtartom a x5 akció erejéig, hadd fejlodjenek a ruszkik még, lehet jól jön
prémium +x5 akció +egy jól sikerült csata rengeteg xp-t hoz, nekem pantherrel egyszer 12000-et
szóval szerintem most nem érdemes eladni tankot(ha lépünk vele tovább persze ), be kell ikszelni a legénység fejlődését hadd fejlodjenek
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
A tier 4-es a top ágyúval jó és azzal hamar össze lehet szedni az ikszpét.
-
nyunyu
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Valószínűleg a gránátazonosító modban van, hogy középre fehér-piros óriási betűkkel benyomja, ha egy lövés lepattan rólam.
\res_mods\0.8.10\gui\scaleform\DamagePanel.xml -ban tudod testreszabni a benyelt talalatok feliratait, ha Vitiris valamelyik celzo csomagjat tetted fel.
Ebben van egy ilyesmi bekezdes:
<configLastShot visible = "true">
<noDamage add = "false"/>
<text font = "$FieldFont" size = "30" color = "0xFFFFFF" align = "center"/>
<location x = "0" y = "-95" centerX = "true" centerY = "false"/>
<size width = "500" height = "150"/>
<filter size = "10" angle = "90" distance = "0" color = "0xE71600" alpha = "100" strength = "250"/>
<delay>3</delay> <!-- Time till number disappears -->
<format>-{{dmg-one}}</format> <!-- Format: {{dmg-one}} Single damage number- or health ratio in % {{dmg-ratio-one}} - tab for {{tab}} -->
</configLastShot> -
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Azért érdekelne, hogy a parancsnoki belépőn kívül mi az ahol biztonsággal meg lehet lőni egy beforgatott E75-t? Az alját lőve kb minden 3-4. lövés ha talál, a többi lepattan. Felette még nehezebb meglőni. Csak nagyon kicsi gyenge pontjai vannak. Esetleg a lövegét meg lehet próbálni kiütni, ha lehet többször is, mert akkor már nem tudja kijavítani és nehezebben fog eltalálni.
A parancsnoki belépő meg elég kis pont és csak nyugodt, békés becélzás mellett lehet eltalálni biztonsággal (ha az RNG nincs nagyon ellenemre) vagy nagyon kis távolságról esetleg még. Illetve szemben állva vele balra a cső felett van még egy gyenge pontja, de azt én soha nem tudtam meglőni.
Ha pattogok az E75-ről, akkor én nem kísérletezek tovább, arany vagy HE és pofán lövöm. Megy miatta a visítás a chatben nálam is, de pontosan az ilyen helyzetekre találták ki az arany lőszert. Ha meg tudom kerülni, vagy rosszul forgat be, akkor nem pazarlom az aranyat természetesen.
Kíváncsi lennék te mit csináltál volna a Conqueror helyében? Lövöd a parancsnoki belépőt miközben az E75 meg adja a 490-es puszikat? Hát sok sikert hozzá, már 100m-ről is inkább lepattan, mint betalál...
Terjed a gold detektor, mert egyre többen visitoznak a chat-ben, hogy jajj a noobok őket arannyal lövik, holott el kéne fogadni, mint szerves része a játéknak. Része a stratégiának.
-
KisApám
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
A GOLD lőszer ára most lejjebb ment amúgy?
-
psycroptic
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Na, valami ilyesmit akartam írni én is csak más szavakkal sikerült...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem megvan. Aslain féle XVM modpackjában benne van, csak ki kell választani.
-
munnergep
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Fogalmam sincs melyik az a mod

-
szallasi007
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Őszinte leszek, most már tudom
Köv skill akkor az lesz -
Zeratul
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Lőttek már nekem szemből ammo rackot az IS3nak.
-
törölt tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igen, ha valaki lusta, akkor most vesz 20 garázshelyet, beletesz egy csomó 6-os tankot, és duplázásból kipörgeti az ajándéktankot.
Ha így nézzük, már nem is annyira ajándék.
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az első hetes tankom még csak most "készül" egy jagdpanther.
Amúgy nem hiszem, hogy ettől függ.... Van IV, V, VI TD, V heavy de tök mindegy.....
Most az előbb (kész csoda) berakott top tierbe a Stug III géppel és tadámm top sebző és killer lettem, mindkét csapatot beleértve..... -
Chris0321
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy nagy ívben el kell kerülni a 6-os tiert, mert az utolsó szerencsétlen noob is az IS6-ra hajt.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
A kérdés tárgytalan, rossz fájlt írtam át.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mivel nekem a garázsban áll az IS-6, és se francia, se angol tankom nincs egy darab se, nem is fogom fájdítani a fejem eme akció miatt. Megyek majd a német, orosz, amerikai és kínai T6-os tankokkal és igyekszem ezekkel összeszedni a 100K XP-t. Ha sikerül, örülök, ha nem, akkor sem fogok a kardomba dőlni.
Azt hiszem sokkal inkább fogok ráfeküdni a T44-ből T54 kihúzására és megkísérlem az M46 Pattonből az M48 Pattont kíhúzni. Ha sikerül, meg is veszem mindkettőt míg akciós.Amúgy az IS-6 tényleg nem olyan nagy szám....nem rossz vele a statom, de szerintem az IS-3 sokszorosan jobb nála.
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Gyenge ellenfél? Ja az. Egy JT nagy ágyúval

Nem akarod megérteni, amit mondok. Többször is lehet resetleni, persze, de resetelj úgy, hogy 1 másodperc van hátra. Nem gyakran fordul elő.
-
sNake^
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
A zöldek és kékek a legnagyobb idióták, tőlük ne várj semmit
A sárgák jobban tolják náluk... -
GaburroSan
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Amúgy gold ammo creditért való megvásárlása Type 59-nek a végét jelentette! Már nincs meg, de amikor bevezették már semmi sem pattogott róla, ahogy megláttak mindenki átváltott goldra!
-
vJokka
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem a 100-ast használd.
Tegnap éjjeli disznókodás vele: [link]
De néha ilyet is sikerül összelőni:
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mindegy melyik ágyút használod, mindkettő jó.
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Azért nem a görgőt lőttem az E-100-on, mert gyújtani akartam, hogy előbb meghaljon. A Bat-nél írni akartam a foch-nak, hogy húzzon már vissza mögém, így lekéstem róla. A végén a 140-et pedig görgőn akartam lőni, hogy hátha bead egy ammoracket.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Helyesbítek, érdemes megnézni a két light körét is dieghónak.
Az Amx 12t azért, mert az IS-2 elintézése az elején haláli.

Az ELC-s kört pedig azért, mert én ugyan soha nem ültem benne, de abszolút érezhető, hogy ebben a tankban óriási potenciál van. diegho kezében meg meg is mutatkozik. Sok játékos fut vele egy kört és meghal, pedig hihetetlenül jól ki lehetne használni a gyorsaságát és alacsonyságát. Pontosan látszik miért a light tankokhoz kell a legtöbb tudás az igazán jó használatukhoz.
diegho: Két dolgot vettem csak észre a körben, amit én máshogy csináltam volna. Az egyik a három IS-7 elintézése után jövő E-100-nak nem hasát, hanem első görgőjét is lőhetted volna, illetve a Bat első feltűnésekor biztos vártam volna még fél másodpercet az átfutásakor a lövésig és akkor egy találattal ott előrébb vagy, bár a végkifejlet tényleg azon múlt, amit írtál.
-
emre
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
És a wz-120-ig lesz is rá alkalmad, de ennek a gépnek 6 lövés /perc jutott ami az egyik legalacsonyabb a medek között.
A 111-1-4-nek a nagy lövegje nálam 11,81 alatt tölt. (180% legénység, venti, bia nélkül) Tehát ez sem gyorstüzelő. Persze fel lehet rá tenni a 110 lövegét ami jóval gyorsabb, na de minek?
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
A 111-1-4 mozgékony, jól páncélozott, szerintem élvezetes tank.
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
De a heavy érdekel és mégis szeretsz gyorsan lőni kicsit sebezni. Ezért nem értem...
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Most ezt nem értem.
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Melyik 9-es? Mindkettő szuper amúgy.
Honnan tudom, hogy goldot lőnek? Kiírja, hogy ki lő és milyen lőszerrel, sőt ha golddal lőnek sárgán villan a kép a bekapott találathoz, nem pirosan. Ez biztos, hogy megbízható, ha nem lenne az nem használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, nyilván T10-es csatában lehet kicsit óvatosabban is. Statom vele:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A sárgák jobban tolják náluk...