Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ez sem egészen jó, mert ha a mostanit is kimaxolod, akkor lesz 10 tokened az ajándékkal együtt (3x3+1). Az ajándék tokent pedig csak az kapta, aki az első szakasz első napján játszott. Akkor volt ugyanis gebasz az XP számolással, amiért adták kárpótlásnak.
De amúgy igen, 4 FL lesz, és 4 SH, és 12 tokenbe kerül egy tank. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jano, kezdj már járni pszichológushoz, mert a WoT terápia egyáltalán nem működik Nálad.
Olyan dolgokat vársz el ami lehetetlen és aztán bosszankodsz rajta. Az esetek 95%-ban hiába irkálsz vagy klikelsz a mapon, senkit sem fog érdekelni. Legalábbis randomban. A klánozás más, nem tudom próbáltad-e? Ott eleve hangkommunikácio van, ég és föld és még így sem nyernek mindig...Jelzem, ha valaki 10-szer pinggel rövid időn belül, akkor általában Én is kinyomom, ha hülyeségnek tartom amit jelezne, akkor meg főleg...
Engedd el ezt a dolgot, ne legyél Don Quixote.
Peace. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Igazad van, nem a hátsó sorban hanem egy dombbal előrébb álltál.

Szerintem meg jó összevetésnek az a csata.
1) Ott is gondolhatták jogosan, hogy de jó lett volna ha a beszari light-nak van esze és spotolja a K sort. Látni hogy vannak csaták ahol te sem hozol jó döntéseket és nem úgy játszol ahogy a csapatnak jó lenne, mindenkinek vannak ilyen csatái.
2) Azt is látni hogy néha akkor is szidod a csapatot amikor erre semmi okod, csak azért mert nem úgy játszanak ahogy neked épp megfelel, lásd 15-2-es győzelem hála a "fucking retard lemming team"-nekA játékosnak akit itt szapulsz 1306 átlag hozzájárulása van ELC EVEN-nel míg neked 933. Konkrétan több az asszisztja mint a sebzése átlagban ellentétben veled, vagyis a statjából pont az látszik hogy arra használja a light-ot amire való és jobban spotol mint te és pont nem hátulról szokott lövöldözni.
Kb olyan őt kiemelni és szidni a spot teljesítménye miatt mint ha én versenyeznék usain bolt-tal, ő elesne és eltörné a bokáját én meg mondanám hogy nézzétek ez a majom nem is tud futni ...Egyébként amit az egészben nem értek az hogy ahogy abban a régi csatában úgy itt is nyertetek tehát nincs ok senkit szidni. Ha bukjátok a csatát és azért bukjátok mert a light nem spotol akkor teljesen megértem a mérgelődést, de ha nyertek, te kapod a legtöbb xp-t egy csomó sebzéssel meg killel vagyis egy jó győztes csatán vagy túl akkor kit érdekel hogy mit csináltak a többiek?!

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Lehet hogy csak olyan taktikán volt az ELC-vel mint Te murovankán anno.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem o jatszott vele...
https://wotlabs.net/eu/player/DexatrophLehet, hogy bazisfoglalos kuldetest csinalt, nem?
Egyebkent neked tenyleg meg vannak ilyen elvarasaid randomban, hogy segitsenek a csapattarsak vagy arra hasznaljak a tankjukat amire valo?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Mindenkinek csak a garázsban hangos. Ha valakit nagyon zavar és nem bír várni a patchre akkor a megoldás:
[game directory] --> res --> packages --> audioww-part1.pkg - megnyitod winrar-ral vagy 7zip-pel --> megkeresed és törlöd ezt "weekend_brawl.bnk"
Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki. Előtte csináljatok mentést az audioww-part1.pkg fájlról ha félresikerülne a dolog. -
válasz
jano_77
üzenetére
Holnap reggel javítják, 6:00-6:45 között
Patchnotes:
Fixed the issue of the non-functioning Platoon chat in Brawl mode.
Fixed the issue of the quick loss of speed by wheeled vehicles upon releasing the "Forward" key during a U-turn
Fixed the issue of displaying double the amount of bonds in Notification Center messages when a battle ends.
[link] -
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
A játékos egy egységes járművet lát a képernyőn, de szoftveres oldalról több különálló rendszer együttműködése szükséges a megjelenítéséhez. Én ahhoz hasonlóra tippelnék, mint amikor alkatrészt cserélnek egy autóban, de nem regisztrálják a fedélzeti számítógépben, vagy nem végzik el az alapértékek beállítását, ezért az autó rendszerei nem veszik használatba (pl. légzsák-vezérlő cseréje esetén), vagy rosszul kezelik (pl. gázpedálállás-jeladó cseréje esetén). Közel sem tökéletes példa, de valami hasonló lehet. A löveg paramétereinek megváltoztatásakor történhetett valami. Lehet, hogy minden paraméter-változtatás esetén új azonosítót kap a löveg (új löveg jön létre), és a gunmark-megjelenítő rendszer nem ismeri az új azonosítójú löveget (ami a játékos szeme számára természetesen ugyanaz a löveg, mint egy hete, csak más paraméterekkel). Nem tudom, hogy vagyok képes ilyen rossz példákat írni, de a lényeg talán érthető.

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
A fasorban kempelő tankok előre nehezen spotolnak mert többnyire van bokor vagy fa(15m-en kívül) köztük és az ellenfél között ami nem csak az ő hanem az ellenfél camo-ját is növeli. Oldalról hatékonyabb spotolni.
Az obj257 kicsit beljebb ment mint a torta és az udes, azt ők spotolták, azért meg apóka nem kapott asszisztot.Ha egy tankot egyszerre többen spotolnak akkor megoszlik a hozzájárulás. Ha visszanézed az a progetto egy lövést kapott amikor proxy spotolta a saját progetto méghozzá 386-ot az artytól, de apóka csak a felét kapta meg hozzájárulásként ennek a lövésnek, 193-at. A másik felét nyilván a progetto kapta meg.
-
popey37
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
teljességében egyet értek veled: ez a nesze semmi fogd meg jól ajándék. semmire való.
annyi jelvény, matrica meg effélék van a garázsban, már nem is számolom őket.miért nem free xp, vagy könyv, fogyóeszköz a nyeremény? van csomó lehetősége a wotnak, erre beba***ák ezeket a matricákat, feliratokat amik semmire sem jók.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ez az ünnep és a leírásban található első garázs fotón látható jobb oldalt lent látható ünnepi jelkép, amire klikkelni kellene, az mikortól válik élessé, mikor jelenik meg? Ezt nem látom a cikbben és a garázsban sem találom, mert még mindig a 100%-os csík van és arra hiába klikkelgetek!?
-
dualface
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Kicsit én is többet vártam a rewardok terén. Egyelőre a T30 skin, meg a plecsni nem valami csábító dolog. A T30 megvan már 1 éve stocként pihen a garázsban, várja a free xp-t, de nem terveztem megtartan….most hogy meglesz rá a skin esélyes hogy nem adom el, de játszani tuti nem fogok vele...na mindegy.
Egyedül abba bízom hogy lesz még valami értelmes amire ezeket a coinokat be lehet váltani
(pl a tier 8as bundle, bár ott meg a kv-220 skin ami tetszik a többi nem, vagy pl premium idő, esetleg gold)F2P játékosként én a prémiumnak és goldnak örülnék igazán.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Mivel nekem nincs meg az E6 így nem tudom mi éri meg jobban. Régebben elég rossznak tartották, ezért nincs meg nekem mert az összes többi reward tankot előbb választottam mint ezt. Azóta viszont kapott buff-ot, de mivel nincs meg így nem tudom mennyivel lett jobb.
Amit tudok róla: egyik legmagasabb dpm-je van a med-ek között, régebben nagyon kancsal volt a lövegje ezen javítottak kicsit, de nem tudom mennyivel lett pontosabb a gyakorlatban. Kapott motor buffot is, de azért az M60 jóval mozgékonyabb. Páncélja jobb mint az M60-nak, a torony elvileg tud néha pattintani, de ennek is van egy rohadt nagy tumor a fején amit nehéz nem eltalálni.De felesleges erről a tankról beszélni amíg nincs hír arról hogy miket raknak be legközelebb. Úgyse lesz zsákbamacska, mindig előre ki szokott derülni mik lesznek még a csere előtt szóval akkor majd el lehet gondolkozni, hogy az újak vagy a mostaniak érik-e meg jobban. Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy a 10-es tankoknál hagyják a mostaniakat és csak a kisebb tankokat cserélik. A toborzó programban sem kevergetik nagyon a tankokat.
-
dualface
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Sajnos kell a 70 fok (autobounce) beesési szög.
Vagy ha úgy tetszik, a tanks.gg a torony pozíciójára 163 fokot ír.
Így megvan az auto bounce, és az egyik ágy tisztán kint van, ha a belsőt is kidugod, akkor a seggpáncélból látszik pár pixel, de azt be kell mákolni.HEAT ellen véd a track+fölötte spaced armor.
-
dualface
tag
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Na igen, a T1 Heavy, azt én is kezdem megszeretni.
Eleinte klasszikus heavyként kezdtem el használni, de az nem jött be (páncél híján). Aztán rájöttem, hogy bazz, ez nem egy 705, szóval azóta másodvonalból csipegetek, és úgy valóban jó cucc. Aki meg rám klikkel, hogy heavy vagy, menj a frontba, hát... azon csak mosolygok egyet. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem is, bár nekem nem sok csatám van t9-ben, az is mindössze néhány tankkal.
De ha belegondolunk, akkor logikus, hogy a 9-es tankok relatíve erősebbek, mint a 10-esek. Míg előbbieket úgy kellett megalkotni, hogy +1 tier ellen is lehessen őket használni, addig a 10-esek max saját tierben mennek, és legjobb esetben -2 tier ellen. Tehát elegendő, ha a többi 10-es tankhoz vannak balanszolva. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ha egy biznic beindul - tudom, tudom az én K anyámat - de ez meglepett amúgy a csata végén, mert nem éreztem ennyire jónak.
FV3805 Tank ÁSZ

De nyugi csak az 5x XP miatt mentem vele.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Szinte pontosan ugyanannyi csata kellett nekem is a 15-öshöz. Előzőben 24, most pedig mint neked 18. Sokkal kevésbé grindelős mint az előző szezonban. Viszont annak jobban örülnék ha felváltva menne a steel hunterrel, 1 FL, 1SH.
Szereztem 1 hét ingyen twitch prime próbaidőt. Ruszki szerverre kértem a zsákmányokat. Ma járt le a skoda t27 bérletes, azt még behúztam, gondoltam jön ma mellé még valami jó 8-as prém tank és akkor ott is frontline-ozhatok, gyűjthetem a kreditet és kihúzhatok 2 legénységet. Erre a senlac-ot és a Krupp-Steyr-t rakták be a mostani prime-ba bér tanknak. Élvezet lesz két ilyen csodálatos tankkal farmolnom.
-
Balcsix
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, folyamatosan változik a tankok elvárt kombija. A T55A pedig bár nem szuper ritka, de azért ritkább tank mint a fejlesztési fában lévők így könnyebben mozoghat az elvárt értéke felfelé és lefelé is attól függően éppen kik játszottak sokat vele.
Irigykedem egyébként mert hetek óta vadászom vele a 6 kill-es küldetést, de nem akar összejönni. Kb 10x volt 5 killem és 4x volt olyan hogy meglett volna a 6. is, de az arty öngyilkos lett mielőtt megöltem volna ...
Imádom amúgy, nagyon szeretek vele játszani. Sok izgalmas, jó csatám volt vele mostanában. Előző 74 csatám átlaga:

Nálam 80%-on van a kiválósági jel most, de szerintem voltam már elég közel a 85-höz és én is visszaestem miután pihentettem.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Nem a csapat teljesítménye gáz, hanem az, hogy mennyire OP tud lenni a 279(e)! Az tolta át a hegyet és nem tudott megállni előtte semmi. Ráadásul a spot bár zseniális volt, de nem tudja megnyerni a csatát, ha nem lövik. Márpedig most ennél jobban nem tudták, hiszen az ellenfél EBR-e is spotolta a lövő tankokat.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
A cégnél van büfé a reggelihez pízé, és menüs főtt kaja ebédre, ami a dolgozóknak juttatás, tehát ingyé van.
Otthon a gyerkőc miatt minimális plusz kaja kellett. Pláne addig, amíg tavaly el nem kezdtük a hozzátáplálást. Ő maga meg elvolt a gyorsabb megoldásokkal. Most viszont, hogy itthon vagyok, nincs céges kaja.
A több napig ugyanazt evés sohasem zavart, voltam kollégista, ott megszokott volt csütörtökig a hazai kosztot enni.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Sajnos nem mindenki van a helyzet magaslatán vagy lehet tojik a másikra...
Mi is a zár gyárban várjuk hogy legyen valami ész szerű döntés, mert alap anyag nem akar jönni és az nélkül nem tudunk alkatrészt gyártani..
Német és Olaszországból hozzák nekünk a vasat..Köszönöm, igyekezni fogok!!

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ellenfél össz hp-jának 20%-át kell lesebezni, most nem számolom ki, hogy ez itt megtörtént-e.
Ha csapattársat sebeztél régebben akkor nem adta meg hiába sebeztél bármennyit, de mivel kivették a csapatsebzést így ez szerintem nem számít már.
Még 1 kill kellett volna és akkor top gun medállal biztos ász.szerk. Na ha úgy van ahogy ollie írta akkor ez lehet az oka. Csak nem kopogtattad a csapattársakat, hogy befenyítsd őket? Ha igen akkor ezen ment el az ászod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#200719) Bobyjack
Grat!Ezzel én is jól állok, lehet ez lesz az első 8-as tank amire összehozom én is. Bár nem az a tipikus heavy, de én nagyon szeretem, az alfa szerintem sokkal fontosabb a mai metában mint a dpm.
Ja hogy ez a 9-es, nem a 8-as. Akkor még szebb, azt is szeretem, de én annál kifejezetten sok prém lőszert használtam, mert úgy éreztem baromi nagy volt a különbség a sima és a prém között. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
ó nagy barom vagyok bassza meg. Tegnap megvettem a Leo PTA-t 20%-ért, ma meg 30%-ért vehettem volna meg. ! GG Janó
Legénységi infókat köszönöm. Nem Skill képességeire voltam kíváncsi, mert ott emlékeztem, hogy 4 lesz összesen, hanem amit vmilyen küldivel lehetett nyerni és 05.25-ig lehet toborozni. És azért ezt kérdeztem, mert ennek korlátja van, Skill-nek nincs a toborzást illetően.
-
válasz
jano_77
üzenetére
A május 25-ig toborozható a kínai újévről van, ugye?
Mert akkor:
"Each Element costs 300 Golden Coins to complete and completing each of the first four—Wood, Fire, Earth, or Water—will grant you one universal* “zero-Skill” crew member (Commander, Loader, Gunner, and Driver) with the Brothers in Arms Perk."Szóval a BiA-n kívül nincs más
-
Balcsix
senior tag
-
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nyugi, csak kérdeztem, de egyébként így a logikus. Nem kell egyből felkapni a vizet, nem várom el, hogy kapjak kompenzációt, csak mivel WG, ezért elég kiszámíthatatlan, hogy mikor mi van.
Én egy szóval sem állítottam, hogy már pedig nekem adják ide a kompenzációt, csak kérdeztem, de ha emiatt "sz*rházi magyar vagyok", akkor inkább befogom.
Ha járna, és nem kapnám meg se érdekelne túlságosan.
Illetve ezt a magyar mentalitásos megjegyzést sértésnek veszem. Ha ismernél személyesen akkor tudnád, hogy ezt a kijelentésed nekem címeznéd utoljára az egész országban.
-
peterson79
őstag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ahogy most felettem is írták azokban segít.
Elsődlegesen én is a műszaki segítséget szoktam. Mivel főleg könnyű tankokkal játszom.
Medekre meg pluszban jön az ösztönzés. Tegnap is foglalás közben ment az ösztönzés. Többiek miatt ezért pörgött fel a csík rendesen.
Egyébként még a felderítés is jó ahogy írtad. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Van róluk már videó, mármint ilyen elemző vagy ilyesmi. Szerintem Quickybaby és Skill is tesztelte. Én az oroszra voksolnék, aztán lehet nagy badabumm lesz..
A mostani metában a Buraszk elég genya, Frontline-ban szopatnak vele rendesen. Pár ilyen és az EBR-ek, oszt mehetsz is keresni új tankot a garázsban... -
Warton
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
A baj nem csak az MM, hanem az, hogy egy 700 csatával rendelkező embernek 9-es tankja van, ráadásul top tankként kerül be a csatába. Ezt okozza a prémium fiók, a töredékek, a boosterek meg a prém tankokkal szerzett freexp. A Mauschen vezetőjének még bőven tier5-ben kellene forognia. Arról nem is beszélve, hogy simán lehet, hogy teljesen alap volt a tankja.
szerk.:
Na most pechetekre ilyen kaliberű játékosból kettő volt a ti csapatotokban. Persze, hogy buktátok. Ha lenne valami skill alapú MM akkor a Mauschen vagy az Obj704 közül valamelyiket áttette volna a másik csapatba. Talán kiegyenlítettebb lett volna a csata eredménye, bár a Mauschenes csapat szerintem így is, úgy is bukott volna. -
po1son
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)