- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ddt500hu #201464 üzenetére
Ma volt 3 Tábornok+1-2 Őrnagy és meg is lett a 15 szint végre. 18 csata kellett hozzá most, legutóbb 25.
Ezuton gondoltam csak behúzom a 75 kötvényt a 3 küldivel. Első 2 csatában mindhárom feltétel pipa. Na mondom ez remek, így kell ezt. 3-ik csatában rang pipa, sebzés pipa és a pattintásból hiányzott 120HP. Nem voltam nagyon ideges....ááááá!
Következett egy újabb csata a pattintós küldi miatt, ahol ismét nem sikerült, mert olyan gyengék voltunk, hogy az első mezőből nagyon nem tudtunk kilépni és semmi nem pattant. Kellett így egy harmadik csata, amivel sikerült végre behúzni ezt is.Randomot is mentem pár csatát és ez alatt ismét sikerült a T-55A-al egy jól sikerült csata, de ez most 1340 alap XP-el "csak" 1.o. lett.
MINES-on felmentem az elején a régi bányákhoz, most rom és tulajdonképpen végig uraltam a mapot: hol itt sebeztem, hol ott, aztán megint itt, megint ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest