Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz jano_77 #202324 üzenetére

Igazad van, nem a hátsó sorban hanem egy dombbal előrébb álltál. :D

Szerintem meg jó összevetésnek az a csata.
    1) Ott is gondolhatták jogosan, hogy de jó lett volna ha a beszari light-nak van esze és spotolja a K sort. Látni hogy vannak csaták ahol te sem hozol jó döntéseket és nem úgy játszol ahogy a csapatnak jó lenne, mindenkinek vannak ilyen csatái.
    2) Azt is látni hogy néha akkor is szidod a csapatot amikor erre semmi okod, csak azért mert nem úgy játszanak ahogy neked épp megfelel, lásd 15-2-es győzelem hála a "fucking retard lemming team"-nek

A játékosnak akit itt szapulsz 1306 átlag hozzájárulása van ELC EVEN-nel míg neked 933. Konkrétan több az asszisztja mint a sebzése átlagban ellentétben veled, vagyis a statjából pont az látszik hogy arra használja a light-ot amire való és jobban spotol mint te és pont nem hátulról szokott lövöldözni.
    Kb olyan őt kiemelni és szidni a spot teljesítménye miatt mint ha én versenyeznék usain bolt-tal, ő elesne és eltörné a bokáját én meg mondanám hogy nézzétek ez a majom nem is tud futni ...

Egyébként amit az egészben nem értek az hogy ahogy abban a régi csatában úgy itt is nyertetek tehát nincs ok senkit szidni. Ha bukjátok a csatát és azért bukjátok mert a light nem spotol akkor teljesen megértem a mérgelődést, de ha nyertek, te kapod a legtöbb xp-t egy csomó sebzéssel meg killel vagyis egy jó győztes csatán vagy túl akkor kit érdekel hogy mit csináltak a többiek?! :F

Új hozzászólás Aktív témák