Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Ez pont néggyel több, mint két éve volt

rlazol: Olvasd el, amit írtam. "Mégis, melyik prém tank lett annyival jobb a többinél?" -Sehol sem írtam hogy annyival. Csak azt, hogy a játék kezdetétől jó darabig nem volt egyáltalán jobb prém. Most sem lesz a 200WN8-as polákból lila ha csak Defenderrel tolja, de maga a tank érezhetően jobb a nem prém társaknál. Ennyi a lényeg. "A WOTban a fizetős rendszertől senkinek nem lesz jobb tankja" -de, már lesz. Nem sokkal, de lesz. -
adamgreen
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Menj be vele tier 10 be és megtudod

Értem én hogy kell egy 86 ik amcsi prém tank meg aki ingyen megszerzi annak nagyon jó lesz.Inkább beleülök a patriotba azt azzal még tudok is tenni valamit tier 10 ben.
Amugy ennek a tanknak a motorja kéne a super pershingbe és ugy meg lenne oldva minden . Pen ugyanaz és ott még páncél is van . De most a goldok és repeszek korszakában tökmindegy

-
Djuree
félisten
válasz
ollie
üzenetére
én az átlag zöld játékos (ami nem olyan átlag, mert manapság a zöld is elég ritka, van hogy csak én vagyok zöld, a többi mind sárga vagy alatta), nem hiszem h a vége felé is teljesíteni tudom időhiány miatt, főleg a 40k, 60k xp-t, bár ha xp bónuszt aktiválok lehet mégis. meglássuk. esetleg 1-2 tokent veszek, ennyi még belefér talán.
-
SoulReaver
veterán
válasz
ollie
üzenetére
El is kellene találni azt... Nem kotrom elő a replayt, ha nem haragszol, mert azóta mentem vagy ~150 csatát, de ez a jelenet úgy volt, hogy kinéztem a szikla mögül és már jött is a lövés... Tehát nem célzott volt, csak egy eleresztett lövés... Nem tudhatta, hogy éppen hol lesz a lyuk és szerintem azt sem tudta, hogy át fog menni...
Erre írtam azt, hogy 100 ból egy ilyen...
De szerintem még célzott lövés sem megy be mindig.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Nekem sikerult megallni h ne vegyem meg a defendert, igy most a patriotot konnyebb
egyenlore jobb is ha nem latok tier 10es csatakat. Tier7el kellek minel tobbet menni majd meg huzni a legenyeket. Egyenlore a winratem megfelelo itt, 36%ert meg nem megyek feljebb
majd idovel. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
nem td helyen voltam, es helyet se foglaltam, van egy kis domb az eszaki hegyek elott, onnan siman lehet lovoldozni tamado módban barkinek. semmi oka nem volt egy 1000 csatas botnak h nekemjojjon 90 fokban es lelokjon, + a csatat is lehoztam nekik. van jopar tusko aki azt hiszi h belelokhet szakadekba stb mert o a td aztán akkor neki szabad. nem. onnan kiralyul lehet loni a lightok spotját es a kozepso régiót is mert pont nem latnak el odaig igy az arty se fog a nyakadba fosni. csata elso par perceben full kiraly hely. raadasul mint mondtam ott lazan elfer 4 tank is, az mas kerdes h annyi felesleges oda de ezt nem nagyon toleralom. 2-t lehetett loni, cserebe kaptam is. biztos gondolta milyen ugyes op jatekos. kb utolso lett 0 dmg-el, ez nem az o csataja volt..
azt meg hozzáteszem h sniper nem sniper, de annak a tanknak 2500 felett van a percenkenti sebzese, 0,35 alatt a szorasa szal pont van letjogosultsaga ott. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Tudom. Nem az a bajom ezekkel a módosításokkal hogy belőhetetlenek lennének az új verziók. A tendencia nem tetszik. Régebben egy adott része a tanknak (pl felső front lemez) több eltérő vastagságú részből állt. Általában a géppuskafészek és az ajtók gyenge pontok voltak. Ezeket a gyenge pontokat elvették szinte az összes tanktól ami hd modellt kapott. KV1, JT88, jagdtiger, béla esetében már nem gyenge pont a géppuskafészek, is6-nál nem gyenge pont az ajtó. Pedig a valóságban ezek a részek tényleg sokkal gyengébbek voltak. Most arra törekednek, hogy minél egyszerűbbek legyenek a páncél modellek, kevesebbet kelljen gondolkodni, kevesebbet ér a tudás, a gyenge pontok ismerete. Most annyi tudás kell hogy ha nem tudod belőni akkor tölts prém ammo-t azzal menni fog.
-
KisApám
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Csak utánad, kicsit tovább gondolva:
World of Premium Tanks
version Give Us lot of Money for the OP Premium Tanks
(now only If You want to buy it Edition,
and wait for the next big revision -
You have to buy it If You want to win - because everybody will buy those OP Premium tanks)
-
válasz
ollie
üzenetére
A WN9 fejlesztési vagy tesztfázisban van, de egyre több helyen tűnik fel. [link]
Pontosítanom kell, mert az egyre több azt jelenti, hogy már láttam

pl. a WG oldalára aktiválódó WoTStatScript "mod" így rajzolja át a játékos statisztikájának fejrészét (WN8 mellett van a WN9):ui.: nem tudom miért lett ennyire ronda a kép
-
válasz
ollie
üzenetére
Ha épületen keresztül hat (nem ablakon), akkor az hiba lehet. Nálam heavykre nem nagyon hatot a stun, mert annak a hossza a bekapott sebzéstől és a páncéltól is függött, azt hiszem a GWE100-nak 40+ másodpercig ható stunja van, aminek a töredéke aktiválódott csak a tankokra. Megkresem Orzanel streamjét.
szerk.: gondolom a tegnapi twitch-es streamjében van
szerk.:megvan, 5 óra 57-nél kezdődik az első sandbox csata -
válasz
ollie
üzenetére
Nem tudom mik voltak az érvei, de nekem az előző sandboxon, mikor heavy-vel voltam és meglőttek csilingelt, villogott, de a tank ment tovább lehetett vele irányt váltani, pontosan lőni stb. A stun csak pár másodperc volt és nem nagyon volt hatása. Elvileg fájó a nagyobb splash a láncolások miatt, de az újra felhasználható javító miatt az sem fáj annyira. Mineson kaptam fent a dombon a TVP-vel hátulról egy T92 lövést és az szedett le ~700HP-t. Találat volt nem splash. Szándékosan álltam oda és úgy, mert alapból viszonylag kevés arty lövést kapok be és ki akartam próbálni, hogy kiszed-e egy lövéssel. Ez azonnali garázsmenet lett volna a mostani játékban.
Tegnap az orosz lightot, mikor meglőtte az arty kaptam több lövést is, némelyik pattant, némelyik bement és 3-400HP-val sikerült visszavonulnom pár métert. A legrosszabb az ijedtség volt, hogy mi történik, mert villogott a képernyő a bekapott lövésektől, meg csillingelt és szirénázott az első csatában közvetlenül azután, hogy autókáztam kicsit vele. Próbálgattam a sebességét, irányíthatóságát nem érdekelt a csata, majd beállok egy bokorba, lövök spotolódok, visszahúzódok, majd visszamegyek és rögtön kapom az áldást, talán le sem esett a spot, mert közben bekerült az ellen, de észre már csak akkor vettem, mikor a kilövésem után nézelődtem
Lehet nem is az arty lőtt meg elsőnek, sajnos nem tudom megnézni a replay-t, mert a kliens csak az utolsó mentésére van beállítva, mert nem vette át az éles kliens beállításait.Amíg nem próbáltam, féltem a stuntól, mert olyanokat képzeltem, hogy megáll a tank vagy megy tovább ugyanabba az irányba másodpercekig, homályos lesz a képernyő, a célkereszt imbolyog mindenfelé és nem tölt újra vagy csak dupla idő alatt, de ezekhez képest az a pár százalékos képességromlás semmiség, amit ráadásul még gyógyítani is lehet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
ollie
üzenetére
HA ezt meg tudják oldani, akkor azt is megcsinálhatnák, hogy pl: WG értékelés szerint, 3-4000 pontos user, ritkán kerüljön össze az afelettiekkel. Így nem lenne annyi agyhalott és értelmetlen 2-3 perces csata. Meg a nulla sebzéses hülye gyerek egész meccs alatt támasztja valamelyik házat, hogy ne lőjék ki, aztán amint lehetősége van rá, elkúszik a capre és behúzza...Mind1, hogy van még 10 tank mind2 oldalon...

-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Fücsök007
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Ez nem minden esetben igaz, pl. Svájc se csóró ország, és a felső tier águkkal se lenne gond, ennek ellenére ma még azt sem tudjuk kapnak-e egyáltalán egy korrekt, jól kidolgozott fejlesztési ágat, továbbá Lengyelország meg felülreprezentált GDP/fő arányt tekintve. Ehhez még hozzá kell venni az időt is ami a kutatási munkálatokra elmegy, és ha későn kezdik el, akkor bizony csúszni fog a fejlesztés. Tehát nem biztos, hogy mindig egy többet fizető nemzet kap előbb ágat, de amúgy nagy valószínűséggel több zseton jön Izraeltől, mint tőlünk.

-
adrian360
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Igen tudom, lehet vele pattintani szépen. Orzi nagyon elvan tőle ájulva, hogy op armor. most első nap mindenki pattog róla mert azt se tudják milyen tank. egy két hét, aztán mindenki autogolddal lő majd rá aztán mehetsz a garázsba.
nem azt mondom hogy rossz tank, mert nyilván nem az, de nem szabad túlértékelni a páncélját. az ágyúja meg kiváncsi leszek milyen lesz prém kaja és über legénység nélkül, mert még így elég mehhh -
Emu
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Néztem egy két videót erről az új őrületről, nem is értem a WG mire gondolt, mikor kitalálta. Gyakorlatilag belőhetetlenné buffolják a Type5 frontját, illetve raknak rá egy olyan gunt, amivel célzás nélkül tud átlag 3-500 dmg-t lőni bárkibe aki szembejön. Ez egy agyrém...de Pistike tuti örülni fog neki...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
Igazabol mar kezel tobbszálat a WOT szoval nem feltétlen az egyszalas magas orajel es teljesitmeny szamit, igy AMD proci is szoba johet. De en most nem vennek, megvarnam a Ryzen-t. Ha intelre pályázik valaki akkor is, mert le fogja nyomni az árakat vagy ugyanazért jobb intelt kaphat.
Mar inkabb a GPU szamit milyen.
-
libus
őstag
válasz
ollie
üzenetére
"néha beesik 60 fps alá"

30 fps-nél (ha az a minimum) még folyamatos a játék! Nem? Akkor miért baj ha néha beesik 60 fps alá?
Amúgy Pc-ben a választásom egy Core i5-7500 3.4GHz-es proci (mert évente 2-3 alkalommal videót is kódolok, s kell az erő), mellé egy 8GB 2400Mhz-es RAM, és a 1050 Ti-t néztem ki mellé VGA-nak.
Bár a kollégám inkább a 6GB-os 1060-at ajánlja inkább, mert azzal más játékokat is FHD-n tudnék futtatni...
Csak azzal az a baj, hogy 2x olyan drága, mint a 1050 Ti.
Amúgy köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Eléggé elment így a kedvem az Xboxtól, hogy újra kellene kezdeni azzal.
Akkor inkább egy gépfrissítés, és legalább a videó konvertálás se lesz olyan lassú mint amilyen most. Mert sokszor 12-14 órát is dolgozik a gép mire végez vele.
-
hitman77
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Szia
Köszönöm a részletes leírást.
A TD-k közül a Jagdpanther vonal egy kicsit jobban fekszik, mint a Borsig, így nem biztos, hogy a papír test, 0 camo jó párosítás nekem. A Borsig legalább olyan camo-val van megáldva, hogy néha csak csodálkozom, hogy miért villan a lámpa. Nagyon sajnálom, mert a három közül ez tetszik külsőre és adatokra is a legjobban...

A Liberte a legénységképzés a jó front páncél és a heavy mivolta miatt nagyon tetszik, csak az a kupola...
A Patriot lehet, hogy valóban a legjobban használható mind közül, de annyi US tankom van, hogy nem biztos, hogy szeretnék még egyet (T110E5, T29, SP, és ezek elődjei).
Nagyon nehéz a döntés.

A fentiek miatt marad a Scorpion és a Liberte. Nehéz, nagyon nehéz.

SoulRiver amikor eladod, ezüstöt kapsz cserébe? Vissza lehet venni utána esetleg? (sajnos nekem is megvan és valóban olyan lassú, hogy néha már az első bokorig is unalom eljutni .

-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Nekem nincs skorpióm, de a streamereket nézve ez nem egy tipikus hátul bokorban kempelős megvárom, hogy az ellenség elém jöjjön td. A jó játékosok inkább medként használják. Vagyis kihasználják a jó sebességet és váratlan helyeken megflankelik az ellenséget sokszor látótávon belülről, inkább a fedezékeket kihasználva és nem a bokrokat.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Hát én a 3-szoros pattintás miatt nem vagyok még a 15-ösnél se, nekem a heavy a legszenvedősebb, igaz nem is tudok játszani velük... Legutóbb IS-3-mal voltam egy lövésre a 4500-tól de a stock ágyús IS-3-nak beadta a malac lövést és kiszedett, azt hittem menten idegbajt kapok... A 15-östől kevésbé félek, ha ez meglenne addig nyomnám az IS-4-et, amíg beadja, de ez a fos megakasztott a heavy sorozatban.
Na mindegy, befejezem a sírást. -
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Köszi! Tesztszerveren kipróbáltam ám. De a páncél tesztelése értelmetlenné vált azzal, hogy ott mindenki arannyal lőtt. A derp gun viszont noob biztos (minden lövés sebez valamit), de az 1400-as gold átlagsebzésnek még csak a közelébe sem értem vele. Sokkal stabilabban használható az eredeti, 600-at sebző löveggel, mondjuk igaz, hogy ahhoz célozni is kell (de ez általában legalább már nem okoz gondot nekem). Szóval, ha (HA!) a teszt szerveres formában behozzák az élesre, akkor lehet, hogy jól járok vele, de az még olyan messze van, én meg már annyira szeretném a HT-15-öt...

-
-
zola96
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Nos igen.. Én ki is kapcsoltam azokat a játk modokat és csak randomot megyek, bár már kezd rohadtul unalmas lenni..
Régen is voltak rossz szériák de nem tartott napokig és lehetett jo csatákat bűvölni. Bár szerencsére mostmár tudatosabban játszom és észreveszem a saját hiábaimat, tegnap 2 meccset tudtam volna szépíteni.. Dehát ami elmúlt.. Csakhát menet közben elmennek mellőled a csapattársak elég nehéz.
Node, ettől szép a wot mindig kap az ember egy kis agyf-szt de utána mindig visszaül.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Az ilyen támadó meg védő, meg isten tudja milyen módokat pontosan ezért kapcsolom ki, nekem csak küldetések esetére van néha benyomva, illetve szakaszban szoktam bekerülni ilyen pályákra, ha nem én vagyok a parancsnok. Egyrészt állandóan Karelia jön, amit utálok, mert abszolút capmfest. Másrészt meg úgy általánosságban sem tudják az emberek, mit kellene csinálni, miért csak 10 perc, megy a töketlenkedés stb...
-
zola96
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Ez nekem is hasznos volt.
Úgy érzem megfelelő tagja lesz a garázsnak. Főleg, hogy az amcsik szerelmese vagyok.Btw T57 heavyt megéri még kihúzni? Nem annyira az OP-ságra gondolok, a fun élményre. Szeretem ha egy heavy pattogós és a tűzereje is jobb, úgy érzem jobban járnék ha előtte a Kranvagent húznám ki.

-
zodo
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Na ez az, páncél zéró mint szinte minden heavy tankon (holott ugye, na de hagyjuk) és nem látok akkora előre lépést a középső és top löveg közt.
Kicsit gyorsabb töltés és célzás idő, picivel pontosabb és némi többlet átütés de ugyanakkora sebzés.
Lehet hogy a motorban kell keresni a jóságát, köszi. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
fogalmam sincs, hogy kell megnezni, sok tankom nincs tier8as. a skorpióval sokat mentem az nem jo. úgyhogy valszeg lehuzza a tobbit is
osszessegeben kb fel eve kezdtem, nem igyekeztem mindenáron a tiereket hajhaszni, jobban jarok ha normal tempobban fejlesztgetem a tankjaim. annak nincs ertelme h csak azert legyen tier 10es tankom h elmondhassam.. elsosorban jatekelmenyert jatszok, bar most epp a svedeket csinalom 2 napja úgyhogy magamat cafolom is.. nem tetszenek, remelem a hatos jobb mint ez az otos, ezt utalom. egy nyugmegnéztem mindegyikkel rossz. majd feljavulnak
osszesen 1 db tankom van ami tech treebol van kifejlesztve tier 8al tiger 2, 55meccs 49,09% feljebb szokott lenni, csak pont belefutottam vmi 4-5 bukos szeriaba ami levitte
scorpional nem tudtam olyan szinten jatszani ahogy kene, mindenhonnan meglattak es egybol spottoltak, es nyekk. rohad gyengen fordul, fullra szuknek es mozdulatlannak kell lennie loveskor kulonben ello a 10 méterrel arreb. de nem is erdekelt mert a kreditet tok jól hozza
lepkepzvel fogalmam sincs h kene jatszanom, csak azert vettem mert tetszik
jagdtigerrel egesz jól szokott menni 56% koruli winrattel, de egy buko szeria azt is lehozta 51re
a lowe meg jo csak meg nem jottek ossze vele a dolgok az 44%
tobb nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még van pár órám eldönteni. A tény az, hogy van 5 használható prém tankom (T34, SP, Liberté, Type 64, STA-2). Ezek mellé nem nagyon van szükségem még 1 T8 prémre, viszont nagy buzija vagyok az amcsi heavyknek.

amúgy igen, -25% ha nem prém tankba teszed.