Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#130847) ollie válasza hitman77 (#130819) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem mindhárom megvan, a Patriot jön be a legjobban, mert nagyon szeretem én is az amerikai tankokat. Eléggé gyors ahhoz, hogy helyzetet tudjon változtatni, ill. alkalmazkodjon a csata állásához. A tornya majdnem olyan kemény, mint a T32-é, de sokkal jobb a lövege (leginkább a pen miatt), és persze jóval mozgékonyabb maga a tank is nála.

A Scorpion is nagyon jó, akkor ajánlom, ha szereted a sunyi TD stílust, mert frontvonalba nem szabad vele menni. Néha úgy is észreveszik, hogy az ember csak pislog és azon gondolkodik, hogy a WG direkt negatív camot adott neki. Ez is ontja a lóvét, ha jól használod, de mivel a háttérbe kell maradnod, kevésbé lehet vele befolyásolni a csata menetét szerintem. Ttöbb a mellélövés, és végül is nagy részben az ellenség hülyeségére kell hagyatkoznod.

Nekem a Liberté jön be a legkevésbé, mert szerintem a sebessége már majdnem a használhatóság határán van. Sokszor későn érkezek vele a csatába, addig van, hogy eldő (kb, mint a Löwénél, bár annál azért gyorsabb). A páncélzata tényleg jó, de egyre többen jönnek rá, hogy a kupolát kell lőni, és a legpontatlanabb a lövegje az összes közül. Vagyis ha elég messze vagy, hogy nehezen találják el a kupolád, akkor már te is nehezen lövöd be az ellenséget.

Összefoglalva. Szerintem egyénfüggő, hogy kinek, mi jön be. Patriot, nagyon jó, medként használható (kisebb némelyik mednél is), tornyozással ideális tank. Scorpion G a tipikus, lesből (vagy spoton kívülről) lövöldöző TD, a Liberté meg a tipikus, közelharcos nehéztank. Még annyi, hogy a Scorpion a legjobb ezek közül nagyobb tier-ek ellen, mert olyan magas az alap penje (249), hogy nem igazán van szükség gold ammora, ráadásul ugye rejtekből lősz, így tök mindegy, hogy az ellenségnek mennyi a penje meg az alfája.

[ Szerkesztve ]

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.