- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
h1mpi #189251 üzenetére
Amúgy van olyan köztetek aki még ad ki pénzt erre a játékra? Csak kíváncsi vagyok..
Nekem bőven elég az a pár premium tank amit összevásároltam és még nagyon sok van amit ki sem fejlesztettem, bár nem is nagyon hiányoznak. A T100lt most a kedvenc, azzal mindig megyek pár kört. Az M46 Patton-nal játszok még, előbb-utóbb meglesz a 10-es tesója is...ezen felül csak némelyik kedvenc, pl Maus vagy TS5 amivel kigurulok..picit leült a téma nálam
de azért szpotolgatni szeretek
-
szallasi007
őstag
válasz
h1mpi #189245 üzenetére
Nem tudom nekem 300 csata kellett most pl az FV td-hez, természetesen elégettem rengeteg free xp-t és kb 5000 forintot az xp váltás miatt. Sajnos arra nem emlékszem hány óra kellett hozzá de a boostokkal nevetséges pláne ha nem szivat az rng és a droidok is azt csinálják amit kell.
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #188933 üzenetére
#topkomment
jano_77:
Pont így szoktam nyomni én is. Felesleges a BIA, amíg nincsenek fent az alap skillek.
Medekre, lightokra első körben általában nyomom az álcát, látótávnövelőket, heavykre pedig a javítást, akinél nincs más értelmes. (Illetve tanktól függ, hogy érdemes-e valami mozgékonyság javító skill.) Majd a második újraosztáskor kapják meg a BIA-t, amikor már biztosan mindenkinek meglesz 100%-ra, plusz a parancsnoknak mellé a 100%-os lámpa. Ettől akkor tekintek el, ha a parancsnok egy ajándék csaj, akinek alapból van BIA, plusz egy (vagy kettő) választható, így a többiek az első újraosztáskor már meg szokták kapni a BIA-t. De hát akkor a parancsnok alapból "ópébb", így belefér.Oszt ingame mennyi a varrógép? Érdekelne, de valahogy nem szívesen költenék rá sok-sok aranyat. Sajna anno a twitches akciójáról lemaradtam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #187817 üzenetére
Az biztos. Király volt, jól éreztük magunkat, csak ne lenne olyan kicseszett drága!
A FR-os boost az csak szaros Úrmester, hadnagy és esetleg még Százados rangnál működik!? Őrnagynál miért nem duplázza meg a haladást?
Mostani csatában sikerült végre a sok Hadnagy rang után elérnem az Őrnagyot és ezt nem duplázta meg.
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi #187785 üzenetére
Tank fuggo tenyleg. Szerintem heavy-vel (vagy kemenyebb mediummal) top tankkent a frontot toljak/toljuk, legalabbis akiket en nezek Twitch-en.
Ha gondolod kivalszthatunk par tankot ami van neked meg nekem is hogy mennyi vele az atlag csatankenti spot-unk. Heavy-knel peldaul gyonyoruen ki lehet hozni ebbol hogy ki tolja elol a frontot es ki nem.
-
emre
veterán
válasz
h1mpi #187785 üzenetére
Erről az artynak akit teljesen feleslegesen kilövetett a végén egész más lehet a véleménye.
Azért fura, hogy nem a pozitív kritikai oldal kap figyelmet, hogy mire kellene figyelni azért hogy az ilyen sebzésű csaták gyakoribbak legyenek, hanem az hogy megint beszóltam.........Asszem ez egy lényeges gondolkozásbeli különbség a játékon belül.
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #187772 üzenetére
Nem tudom, hol tartasz vele, de én a végére a P43 bis-t egész megkedveltem. Az az alfa a saját tierjében eléggé visszatartó tud lenni.
Most a 7-esnél járok, az olyan átlag med. Semmi kiemelkedő, se felfelé, se lefelé. Néha pattint, néha nem. A tárasokat meg már szinte mindenki dicséri. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #187360 üzenetére
Sajnos csak az utolsó este tudtam kipróbálni, mert nyaralni voltunk, de nekem tetszett. De mint megtudtam, ma reggelig volt csak.
Most toltam a MESTER-el! Nem gondoltam, hogy Ő szokott az alsó harmadban végezni. A troll Obj.279e tolta. Csodálatos csapatom volt ismét és ma ismét csak ilyeneket kapok drága WG-től.
Valaki elmondhatná, hogy ezzel a nyamvadt STB-1 hogyan kell játszani, mert az előd az egyik nagy kedvencem volt, a statok sem rosszak vele, de ez vmi botrány! 37% WR - igaz még csak 59 csata - 1827 átlag dmg (szőrnyű)
NEM tudok ráérezni és ez a variálás cseppet sem segített ebben.
-
AlexHerceg
tag
válasz
h1mpi #186815 üzenetére
Fizetsz és a cw idejére bevesznek a klánba, így tankszerző helyen végzel.
Hogy valóban lehet ilyen,.erre utal egy korábbi hozzászólásban található táblázat, amelynél jól látható a narancs és nulla statos játékos az egyik magyar elit klánban. Nyílván nem a tudásuk alapján kerültek oda... -
hmb
aktív tag
válasz
h1mpi #185631 üzenetére
Kezd tier 5 ben,en is azt csinaltam.artykra nem szerzem meg egyedul mert azokkal kizarolag a kampany kuldik miatt megyek.most tartok tier 8 ban,igaz en minden nemzet minden agat huzom, meg minden tankra rarakom az elso gunmarkot.max. atlagos gamer vagyok inkabb alatta,a legnehezebb nekem idaig az excalibur volt,azzal egy honapig ingaztam 58-62% kozott.mas a harci tartalekok frintvonalban idaig livhtnal volt 3 elerheto es heavynel 1 nem?most light tankokon nalam csak 1 elerheto....
-
ddt500hu
veterán
válasz
h1mpi #185422 üzenetére
Tudom, hogy kapott nerfet de a múltkor is Foch155 50m-ről pattanok a hasáról. Vicc, hogy goldot kell rá töltenem, mert nem elég a 276-os átütés.
Az EBR meg olyan gyors hogy eltalálhatatlan. Rendszeresen látom, hogy bemegy 5 tank közé ott kering 30mp-ig majd sértetlenül távozik. Nem tudom milyen az ágyúja de marha pontosnak tűnik. -
dualface
tag
válasz
h1mpi #185408 üzenetére
tollmode ON
Az valójában nem véletlen volt, hanem Iván a WG egyik kihelyezett moszkva melletti faházából pont a te meccsed nézte, és átpöccintette az "Arty HE to Laser Guided Missiles Conversion" feliratú billenőkapcsolót . Ilyenkor nem kell célozni, bármit eltalálsz, RNG nincs. Működéséhez viszont szükséges, hogy az ellenfélnél legyen legalább egy konteóhívő!
trollmode OFF
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #185387 üzenetére
Med-eknél a te kedvenced nyert.
3x annyi szavazatot kapott, mint a második.(#185388) @wwenigma:
Nekem is. Bár annyiban egyetértek, hogy sokkal jobb tank az E75, mint amennyire itt Gyuri mindig lehúzza a fórumon. A dpm le van tojva, nem fontos paraméter. Viszont az hogy több mint 300-an első helyre rakták az elég vicces azért.(#185390) @Gyuri27:
Pedig látod 386-an rakták első helyre. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
h1mpi #185330 üzenetére
AMD Phenom II X4 965BE @3.4GHz, Gigabyte 970A-DS3, Sapphire HD 7750 1GB GDDR5, 1x4 Gb DDR3 1333Mhz Kingmax RAM
Ezzel a konfiggal mennyire vegyem le a grafikát, hogy fix 60 FPS-em legyen? Hiába van meg, ha másik pillanatban leesik 25-re. Már most is közel minimum. Vagy ez kevés lesz hozzá?
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #185161 üzenetére
Miért ne lenne? Ott az FV, Löwe, T92 light, S1, WZ-120 td, és ezek még csak a legjobbak a felhozatalból.
Ha valakinek nem volt meg valamelyik, de szeretné, a T-34-et meg behúzta creditért, akkor simán megéri.(#185163) inferno88: Megelőztél.
Viszont a mod 1 nincs a megvehetők között. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi #185140 üzenetére
Á nagyon durva. Kicsit sajnálom néha amikor elkapok valakit. Tegnap este kis piros Jpanther, elso 4 lövésnél probalt forgolódni - nem spotoltak fel - aztan latszott hogy feladja mert leengedte a csövet.
MaximPeti: kicsit eltévedtek, oké hogy Csernobil 30. évforduja volt de mégis...
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #184747 üzenetére
A SU130-hoz, az EBR-hez és Caernarvon AX-hez is olyan legénység járt amin 0. skill-nek bia volt.
Ha jól értem itt most csak annyi van hogy kiválaszthatod az első skill-t ,akkor ez még rosszabb legénység mint amit az előző maratonokhoz adtak, mert a 0. bia jobb, mint az első skill 100%-on. -
BÁ Nutrition
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz
h1mpi #184265 üzenetére
Na jó de akkor is egy olyan tankról beszélünk ami benne volt a tech tree-be. Nekem meg van 4 vagy 5 éve (2200 csatám van vele). Amikor megvettem még OP-b volt mert a HESH-nek 270 vagy 275mm volt az átütése. Csak kevesebb volt a lőszere (12db). Nem egyszer kifogytam.
AP-val is használható de szinte mindig megbántam, mert amikor betöltöttem egyből fordult keresztbe előttem a full hp-s Jagdtiger.Ezért mentem full HESH-el.
Nyilván a 8k lőszer meg a 2,25k lőszer között nagy különbség van. Volt -80 000-es köröm vele prémiummal. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest