Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cherubion08
üzenetére
&kisharsany
Köszi, nekem is kb először adta be 3 nap alatt 😄 Egy pillanat volt necces a meccsen, amikor a DVB-152 kb. 60-70 méteren villant fel de ő nem spotolt engem.
-
válasz
kisharsany
üzenetére
wwenigma gratula.
Prokhorovka a kedvenc pályám, azt adja be a legritkábban
Eszükbe juthatna, h lehetne kedvenc pálya kiválasztó funkció. Pl 30 csatánként egyszer be kéne adnia stb -
wwenigma
Jómunkásember
-
h1mpi
félisten
Kivettem nem rég az M60-at, nagyon jó kis tanknak tűnik, a gyorsasága és a lövegkezelése kiemelkedő szerintem. Puha, mint a vaj, de csipegetni nagyon jó és azért pattannak is.
-
Baltazár123
őstag
vett valaki aranyat a mai akcióban, amikor véletlen mennyiséget kaphat még hozzá? valahogy nem bízom a WG-ben, pedig ha normál eloszlású véletlen generátort használnának, akkor csábító ajánlat lenne, de gondolom ezt is szétmanipulálták
-
po1son
addikt
válasz
köpet
üzenetére
Köszi mindenkinek, annyira nem nagy szám ez a meccs, inkább "az ellenfél bukta el, mint mi nyertünk meg" kategória.
Mindenesetre itt malinovkan déli oldalon, ha vesztésre áll a csapat, a H8 pozícióban (kis tó mellett fa-bokros rész) többször sikerült már meccset fordítani nekem med, light tankkal. Különösen ajánlott itt játszani, mert dupla bokrot kitűnően lehet itt használni a kidöntött fák segítségével, csapatnak remekül lehet spotolni, ha meg minket derítenek fel lövés után, akkor a tóban lehet menekülni pár másodpercre míg lemegy a spot (csak meg ne fulladjunk!

-
Zsolt,72
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Kiváncsi voltam, van-e 15 kilövéses csata. Nos, igen: [kép]
A legtöbb, amit személyesen átéltem, 12 kilövés volt. Tier IV, a csatában kettőnknek volt kilövése. Nekem 3 db Hetzerben, a csapattársnak 12, valami közepes tankkal.
Másik emlékezetes csata: bent maradtam, miután kilőttek. A srác 7 tank ellen nyert, úgy, hogy 1 HP volt neki. Ügyes is volt, bujkált, de szerencse is kellett hozzá. Sose jött ellene egynél több tank, mindig egyesével jöttek. -
po1son
addikt
1 killre több xp jár mint 11 killre
-
köpet
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Mint írtam néha lehet jó, mert az erdős domb keleti részét lehet onnan felvillantani, amire más nem nagyon lát rá, onnan viszont öngyilkosság lőni. Volt már onnan jó köröm, de sokkal több a negatív tapasztalat. Én akkor látnám hasznát, ha több light van, akkor érdemes lehet egynek oda befutni, de többnek nem.
Az ebr-t ne emlegesd, még a lynx-en keresem a fogást... -
po1son
addikt
válasz
köpet
üzenetére
Részemről mindig outplay, ha oda megy light tank, mert én mindig fentről spotolok és a meccs legelején már agresszívan játszom, így biztos a spot ott.
Egyedül ha ebr van az ellenfélnel és én valami mással játszom, akkor tudnak túl járni az eszemen.Viszont ahogy Elit mondaná, egy jó ebr játékos mindig folyamatos mozgásban van, avval általánosságban nem szabad passive játékra alapozni.
-
köpet
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Néha tud működni, de orosz rulett, az igaz.
Az erdős rész közepét fel lehet villantani, de lőni nem szabad semmiképpen akárhány bokor mögött is van az ember, és valóban nem lehet elmenekülni, fentről belőhető az egész. Janónak igaza van, meg kell nyerni a várost és két oldalról ráesni erre az oldalra. -
po1son
addikt
Az új nagy Ensken ha light tankkal játszotok hanyagoljátok ezt a pozíciót.
Minden meccsen láttok egy öngyilkos-jelöltet ezen a pályán, aki 1000el megy a félszigetre.
Nem működik itt a spot és menekülni sem lehet rosszabb esetben.
-
El Rey
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Volt egyszer egy olyan lövésem, hogy prokhorovka mapon az A2/B2 határán álltam a bokorban FV vel. E5 nél átnézett középen egy ellenséges early. A kupoláját eltaláltam!!!! 1400 at belevertem. Meccs utánnéztem valami ujságírói account volt
Gondolom elátkozott rendesen. -
jano_77
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Én bezzeg rászűkülve sem találom el a tankot, de engem többször célzás nélkül - a szűkülést már nem is említem, hogy nem várja meg. Vannak érdekes találatok. De volt már olyan is - mielőtt vki ezzel kezdene érvelni - hogy biztosra vettem, hogy nem találtam el a tankot és mégis megadta találatnak. Már nem is próbálok magyarázatot találni ezekre.
-
po1son
addikt
Egy pixel lóg ki belőlem kis időre, de ő telibe talál természetesen...
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
a gold lőszer már alap, szerintem már megemlíteni se kell, sőt már egy jó ideje a pumpa se megy bennem fel, ha csak golddal lőnek rám, mintha más lőszer nem is létezne
Annyi változott, hogy sokáig inkább tier9-10ben volt ez jellemző, de most már tier4ben is, mióta BP pont jár érte. Én a gryphonnal vagyok elégedett, ez egész korrekt mechanika. Viszonylag gyorsan kiszór 3 lövést, ami kb egy jpze100 lövésnek felel meg összesen és mégsem félnek tőle, mert az egyedi lövésnek nincs nagy alfája, pedig érdemes komolyan venni. Nem bántam meg, hogy megvettem, jó kis tier10 tank lesz, csak sajnos onslought-ra valószínűleg nem lehet vinni majd.
-
po1son
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Ennek a fv tdnek mekkora egy kamu rngje van az hihetetlen...
Amikor én játszok benne könyörögni kell az ágyúnak, hogy eltaláljon valamit 10 másodperc szűkölés után pár 100 méterről, ha ungabunga jános 5000 wtrel játszik ellenem 400 méterről eltalál várakozás nélkül...
-
Thrawn
félisten
Ezt a meccset nem is értem: [link]
Ugyanitt gyűjtés szervezek a Progettónak és a Grillének új billentyűzetre/egérre...
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Két bolt van most. A nyári még menni fog két hétig.
Kezdés: 2025. június 2. 17:00 (CEST) / Befejezés: 2025. július 14. 17:00 (CEST)
Én pár napja váltottam ki a T78-at. Végre volt egy olyan tank a kiválthatóak között ami még nem volt meg.
-
kchryss
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Nincs mostanában szerencsém ezekkel a dropokkal. Mire gépközelbe kerülök és elindítom a streamet általában már késő.
A wot versenyes dropoknál ott tök jó hogy ha vége a versenynek akkor lehet tovább gyűjteni a dropokat a kommentátor csatornákon, chessgeanie még hajnalig szokott utána streamelni így ott simán be tudom húzni nála a dropokat. Itt viszont csak a hivatalos csatorna van és ők elég hamar elmennek aludni ...
-
wwenigma
Jómunkásember
Találtunk egy tankot 😄
-
El Rey
aktív tag

Megvettem type 68 at. A legelső meccsem vele. A második motor nincs rá kifejlesztve. És a meccs végén jöttem rá, hogy alap legénység van benne nulla skillel
Elfelejtettem feltúrbózni őket.... -
manu75
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Sosem fogom megérteni hogy ilyen eseményeknél miért ennyire rövidek az adások. 15 körül kapcsoltam oda és pár százalékkal lemaradtam a tokenről. Máskor elég szokott lenni a műsoridő 20-30%-át nézni, most pedig 75%-át kellett volna kb.

szerk. ja most nézem hogy a tokenhez 2 órát kellett volna az kb 50% mivel 4 óra 16 perc volt az adás.
Akkor viszont vagy előbb kezdődött az adás mint 14 óra vagy nem számolta végig a haladásom.
Nézni nem néztem amúgy, csak odakapcsoltam és a háttérben futott. -
Raidon
őstag
Megy a Strem, de a tokennél valamiért nem számol...
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Fuuu én is párszor már jártam így, de holnap és azután lesznek a jobb dropok, ha ez vigasztal. Tokenbol még tudsz szerezni 3 darabot, amit át tudsz majd váltani tier 6os prémium járgányra
h1mpi Nekem ott van a garázsban és megvan rá a hotdog skin is.
-
po1son
addikt
Mai naptól twitch dropok 14:00tól link
Hivatalos csatornát kell nézni, szombaton és vasárnap is ugyanebben az időpontban kezdődik.Tokeneket majd a játék depóban tudjátok elkölteni, amikből 4 darabot lehet szerezni összesen.
3 tokenért megszerezhető majd az egyik tank:
Cromwell B VI
Tiger 131 VI
TOG II* VI
-
h1mpi
félisten
Elfogytak a tankok? Nem voltam most gépközelben.
-
po1son
addikt
Yzne és a Gryphon

Vajon ki volt az nolifer aki az obj261ben ült?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
85e tank lesz, mind szkines. Tippelni nem könnyű, de most szerintem nem kell sietni a vásárlással. Lesznek, akik ráizgulnak, hogy alacsony sorszámot kapjanak, aminek amúgy az égvilágon semmi szerepe vagy értelme, de mivel mind szkines, ezért nem várható, hogy nagy tömegek begerjednek és szerver lefagyás jön, ha minimális értelem is szorult a játékosokba. Szépen mindenki behúzza a tankot, amikor ráér. Ez olyan kisgyerekes, megmosolyogni való dolog, amikor egy számra gerjednek emberek, de biztos lesznek pár ezren, akik így tesznek.
Nekem pont dolgom is lesz holnap, kb este 9-10 magasságában tudom majd behúzni, de szerintem nem lesz gond. Megvettem már tavaly minden tankot a tech tree-ben, ami egy kicsit is érdekelt. Az összes bounty cucc felfejlesztve, vettem egy csomó tartalék felszerelést is, 2-3e db kis fogyócikk mindegyikből, egyszerűen már nincs mire költeni. Nagyon nehezen fogy le a prémium nap keretem, még mindig 100 nap felett vagyok és a kedvenc tankjaim leginkább nyolcas prémek, ezért most már hegyekben áll a kredit = 130m. Szabad xp + kredit.
-
po1son
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Összességében azért annyira nem egy rossz tank, de kihagyható kategória. Torony páncélt ha jól láttam sokkal könnyebb beütni mint a 9es tesonal, alul meg kész kabaré ez a tank.
2100 alap HP elég gyász, ágyú nem a tipikus brit pontosság, nincs troll HE lőszer.
Mobilitás és DPM ami kifejezetten jó, habár ez a "fordított olasz töltés mechanizmus" miatt sok szituációban mindig 1 lőszerrel érdemes játszani. Szerintem most nem szükséges gép előtt ülni holnap este, mert el sem fog fogyni a 80e darab? (Összes kap 3d skint). -
El Rey
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Scheff-et egyszer már kivágták a CC programból mert híreket szivárogtatott. Gondolom ő azóta extra óvatos, örül hogy egyáltalán kapott második esélyt.
#259216 h1mpi
Iyouxin is volt már kirakva szerintem többször is. Valahogy mindig visszakönyörgi magát.
De egyébként az sem akkora érvágás neki ha nem kerül vissza. Kisebb része származik szerintem a bevételének közvetve vagy közvetlenül a CC programból. -
po1son
addikt
Újra van napi 1 ingyenes láda
-
válasz
jano_77
üzenetére
Igaza volt. WG kap.a be. Én szívesen költök a jàtékra,pl karàcsonyi làdàk. 60 IQ kitudom szàmolni,h az megéri e nekem ,vagy sem. Golyós hülyeség meg totàl szerencsejáték. Ez nem jó iràny. CC pedig ha összefognànak tudnàk befolyàsolni a WG,de ez sose fog megtörtènni. Magyar viszonylatban is Elite a golyók ellen volt,Scheff meg szokàs szerint sunyiskodott.
-
jano_77
nagyúr
Ki, mit szól ahhoz, hogy szerencsétlen IYOUXIN-t kivágták egy szó nélkül a CC programból? Állítólag mondvacsinált okokkal - koholt vádak!
-
po1son
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Már nem sokáig játszhatok minimum grafikán link
-
-
köpet
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem a kerekesekre, a kamikázékra vagy a sok light-ra gondolok, hanem arra, hogy 1v1-ben más tankkal igen nehéz kijátszani a mantit, mert nem csak a camo jobb, mint a többinél, hanem a látótáv is. Mondjuk nerf akkor lesz majd, ha kihúzom, mert eddig minden akkor lett visszavágva amikor megszereztem.
Peace, értem az álláspontotokat, csak mivel nekem nincs meg a manti elég sokszor kell ellene menni mással, ami szívás. -
-
po1son
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
Egyetértek, úgy jó a manti ahogy van. Másrészt ez a 4 light oldalaként elég frusztráló, sokszor panaszkodtam miatta, hogy 2-2re korlátozni.
-
válasz
köpet
üzenetére
Nem kell nerf. Ha nem a manti ,akkor meg màsik tank lenne a passzív spott kiràlya. Sokat megyek mantival, simán lenyomhat egy màsik tank. Őrült EBR, kamikàze géppuskàsok, sok csatàban oldalanként 4db ligh kering stb. Kevés az a pàlya ahol tényleg a passzív spott az előny a lightnak.
-
köpet
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Pont ez a bajom, hogy a manti olyan szinten jobb a többinél spotra, hogy pár % mindig marad. Szegény 13 105 sorsa nem könnyű így, tűzerőben meg már a tesák jobb, ráférne a mantira egy kis nerf szerintem. Érdekes, hogy ez nem tűnik fel a wg-nek, hogy mennyien játszanak mantival...
-
po1son
addikt
A kiegyenlített játékmódban kiegyenlített meccsek vannak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nem tudom, tesak egy kakukktojás számomra, mert nem játszottam vele még soha.
Az viszont tény hogy az egyik leggyengébb t10es light tank.
Manti jobb látótáv, gyorsabb picivel, jobb lóerő/tonna, 5%-al jobb camo.

köpet - magas látótáv + cvs mindenképpen kell erre a pozícióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom elátkozott rendesen.

, megcsapkodtad őt.