Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
2 alternatívát tudtam tesztelni:
I.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe kötve egy HDMI -> D-Sub kábel, mely monitorba ment.. (2 monitornál is)... Mindkét esetben 'no signal'... Elképzelhető, a kábel a rossz.II.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe körtve HDMI ->HMDI kábel, mely egy TV-be ment...
Ekkor a TV az intel hd graphicson settings felületén megjelent, mint eszköz.
Hiába állítottam clone, extended desktop, csak az legyen akítv kijelző, felbontások stb, a TV is azt jelezte: no signal... (Reboot, TV ki-be kapcs, stb, minden volt...)Esetleg egy HDMI -> DVI plusz átalakítóval a II. opcióban a monitorokkal érdemes lehet újra megnézni a dolgot? Érdemes megpróbálnom egy ilyet venni ma? Szép dolog az új tablet csak sok apróságra elszórja mellette a pénzt az ember, ha laptopként v munkaállomásként is használná... (Persze ha nem járt hozzá alapból keyboard.)
Olvastam aktív HDMI VGA konverterekről is... De nem tudom, mi árt, mi jó és mi nem...
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest