Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
2 alternatívát tudtam tesztelni:
I.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe kötve egy HDMI -> D-Sub kábel, mely monitorba ment.. (2 monitornál is)... Mindkét esetben 'no signal'... Elképzelhető, a kábel a rossz.II.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe körtve HDMI ->HMDI kábel, mely egy TV-be ment...
Ekkor a TV az intel hd graphicson settings felületén megjelent, mint eszköz.
Hiába állítottam clone, extended desktop, csak az legyen akítv kijelző, felbontások stb, a TV is azt jelezte: no signal... (Reboot, TV ki-be kapcs, stb, minden volt...)Esetleg egy HDMI -> DVI plusz átalakítóval a II. opcióban a monitorokkal érdemes lehet újra megnézni a dolgot? Érdemes megpróbálnom egy ilyet venni ma? Szép dolog az új tablet csak sok apróságra elszórja mellette a pénzt az ember, ha laptopként v munkaállomásként is használná... (Persze ha nem járt hozzá alapból keyboard.)
Olvastam aktív HDMI VGA konverterekről is... De nem tudom, mi árt, mi jó és mi nem...
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest