- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
2 alternatívát tudtam tesztelni:
I.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe kötve egy HDMI -> D-Sub kábel, mely monitorba ment.. (2 monitornál is)... Mindkét esetben 'no signal'... Elképzelhető, a kábel a rossz.II.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe körtve HDMI ->HMDI kábel, mely egy TV-be ment...
Ekkor a TV az intel hd graphicson settings felületén megjelent, mint eszköz.
Hiába állítottam clone, extended desktop, csak az legyen akítv kijelző, felbontások stb, a TV is azt jelezte: no signal... (Reboot, TV ki-be kapcs, stb, minden volt...)Esetleg egy HDMI -> DVI plusz átalakítóval a II. opcióban a monitorokkal érdemes lehet újra megnézni a dolgot? Érdemes megpróbálnom egy ilyet venni ma? Szép dolog az új tablet csak sok apróságra elszórja mellette a pénzt az ember, ha laptopként v munkaállomásként is használná... (Persze ha nem járt hozzá alapból keyboard.)
Olvastam aktív HDMI VGA konverterekről is... De nem tudom, mi árt, mi jó és mi nem...
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest