Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
dutya66
üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen tabom van (bár eladó
.
Én egy 1 terrás külső winyóval csatlakozom hozzá alkalmanként. 2.5 es laptop winyó. Oly módon sikerült hogy:
Sima OTG kábel, végén egy sima 4portos usb hub. Abba egy egér (billencs bluetouthos). Az usb porthoz csatlakoztam a winyóval, úgy, hogy a winyó adatkommunikációs usbje a hubbal, és a plusz kábelvég (ami a gépbe menne, az mindíg dupla) az ment egy töltőbe a konektorba, ahonnan az áramot kapta. Így kapott elég áramot a winyó, és tudott kommunikálni a tabbal. Ha olyan usb hubod van, ami függetlenül kapja tápról az áramot, akkor nem kell ( van olyan hub amin keresztül maga a tablet is töltődik, valahol linkelték. Az olyán wines tabletekhez speckó, amelykeknek nem külön töltőnyilásról megy a töltés, hanem az Usb otg-n keresztül. A sima y kábellel, amivel a telefon tud kommunikálni, és tölten is, az nem tölt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.