Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
dutya66
üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen tabom van (bár eladó
.
Én egy 1 terrás külső winyóval csatlakozom hozzá alkalmanként. 2.5 es laptop winyó. Oly módon sikerült hogy:
Sima OTG kábel, végén egy sima 4portos usb hub. Abba egy egér (billencs bluetouthos). Az usb porthoz csatlakoztam a winyóval, úgy, hogy a winyó adatkommunikációs usbje a hubbal, és a plusz kábelvég (ami a gépbe menne, az mindíg dupla) az ment egy töltőbe a konektorba, ahonnan az áramot kapta. Így kapott elég áramot a winyó, és tudott kommunikálni a tabbal. Ha olyan usb hubod van, ami függetlenül kapja tápról az áramot, akkor nem kell ( van olyan hub amin keresztül maga a tablet is töltődik, valahol linkelték. Az olyán wines tabletekhez speckó, amelykeknek nem külön töltőnyilásról megy a töltés, hanem az Usb otg-n keresztül. A sima y kábellel, amivel a telefon tud kommunikálni, és tölten is, az nem tölt)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.