Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• patomi

őstag

válasz Victoryus #6021 üzenetére

UUH el is felejtettem, hogy a múltkor beszéltünk. [link]
    Szóval meg is érkezett, már egy ideje. Onda V891-et(dual boot) kaptam a V891w helyett, de nem bánom. Hardveresen nem kell bemutatni, sok helyen lehet olvasni róla.(2/32)
    A készülék összeszerelési minősége közepes felett, de pl. Asus memopad hd7 (ME173X) valamivel jobban össze van pakolva. (ez van mellette itthon, ezért ehhez hasonlítom) Mérete miatt, kicsit "nyekergős" is, de nem vészes. Mind a droid, mind a win szépen pörög, nem akadozik, jó a gépet használni. 16/16 felosztás win alá már sokaknak kevés lehet, csak 5-6GB üres hely van. (pár egyszerű gém plusz vírusirtó került fel eddig csak) Office sem.

Droidnak a gyerekeim örülnek, fel is pakoltunk pár egyszerű játékot. Kb. 4-5 óra folyamatos nyüstölés után már igényli a töltést.(20-25% marad) Droidot viszont alaposan átalakítottam. Sok kína progit tiltottam és launchert is telepítettem, mert a gyári borzalmas volt(hányinger konkrétan).

A megjelenítő képe nekem tetszik, kb. hozza a hd7 minőségét, csöppet kevesebb kontraszttal (ugyebár egyforma felbontás, de más méret is).
    Ami még pozitív, hogy a készülék hátlapja nem sima, hanem cirádás, ahogy a reklám fotókon is látszik. Nem akar folyton "kicsúszni" a kezemből, mint a másik. Ami nagyon negatív, hogy a kamera mind a kettő gagyi.
    A hátlapi 2megapixeles csak jó fényviszonyok mellett képes értékelhető alkotásra. Az előlapit hagyjuk is.

(kép csak viszonyítás kedvéért)

Új hozzászólás Aktív témák