Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Karácsony óta elégedett tulajdonosa vagyok egy ASUS T100-as (z3775) hibridnek. Az eszközválasztást alaposan mérlegeltem, igyekeztem mindent körbejárni, de a sok pozitívum mellett mégis van egy bosszantó apróság.
A gépet jellemzően az íróasztalon használom desktopként: rákötöm a micro HDMI porton a 22"-es montiromat, a dokkolójából pedig USB-n csatlakozok szintén a monitorra, mert ebben van egy USB hub (ide jön a külső vinyű, rádiós egér, stb.). Minden tökéletesen működik, de az első töltési kisérletnél jött a bosszantó felfedezés, hogy annyira közel van egymáshoz a tableten a micro HDMI és a micro USB csatlakozó, hogy a két kábelt egyszerre nem tudom rádugni a tabletre. A micro HDMI kábelnek sajnos felfelé szélesedő feje van, ezért a hagyományos Micro USB kábel pont nem fér el mellette.
Gondoltam esetleg hajlított (90 fokos) micro USB átalakítóra, de nem tudom, hogy elférne-e a micro HDMI szélesebb része (kép lent) alatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata? Megosztaná, hogy milyen kábeleket használ egyidejű külső monitor (a monitoromon csak DVI csatlakozó van) és töltési funkciókra?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest