Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na igen, de a windowsos tablet nem csak azzal "több", hogy desktop módban is lehet használni, hanem pl. a teljes értékű böngésző, dtb. miatt is. Az meg a 16-os tabletekre is igaz. A "több" amúgy se igazán jó jelző, mert inkább más. Van akinek a win jobban passzol, van akinek az android platform passzol jobban.
Ha egyébként visszaolvastál, akkor a sok kérdező mellett - ami nem több, mint érdeklődés, az androidok rootolását is megkérdezi 10-ből 9, aztán 2 csinálja meg. És ha tényleg visszaolvastál, akkor egy, azaz egy embert találtál aki földhöz vágta a kütyüt mert nem működött neki, de saját bevallása szerint se foglalkozott vele igazán. A többiek viszont akiknek van és hozzászóltak, ezen az egy emberen kívül döntően elégedettek a készülékükkel. Én is. Pedig nekem van egy MiiX10 2GB/64GB-os gépem is, és tudom mit tud az egyik és mit a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest