Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nirvana333
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy Acer Iconia Tab 8 W1-810-et használtan. Gondoltam újratelepítem rajta a windows 10-et rögtön, nem kellenek nekem az előző tulaj memóriaszemetei.
Az automatikus újratelepítés közben 40%-nál megállt. 5 óra várakozás után már kikapcsoltam. Azóta végtelen ciklusba került. Telepítési hiba, indítsam újra. Újraindulás után ugyanez...
A szervízgaranciája elsején lejárt. Pont elmúlt 1 éves. Rákölteni nagyon nem akarok. 17e volt használtan, gondolom hasonló árban javítanák egy szervízben is...
Mit lehet tenni ilyenkor?
-
GerykO
aktív tag
Amint látom az illető aki javította telenyomta fluxxal, mert nem jó hőfokot választott a hőléges javításhoz. Meg kéne nézni mikroszkóp alatt, vagy multiméterrel, hogy nem zárt-e rövidre néhány alkatrészt. Sajna a képen nagyon csillog a műgyanta, ami nem égett (barnult meg). Le kéne mosni alkohollal, hogy látható legyen...
A fehér vonalak találkozásánál gyanús nekem kicsit, hogy ott lehet némi rövidzár/hiányzó alkatrész... -
jonnyjoker01
veterán
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\ mappából törölj ki mindent. Van egy installer cache is a windows mappában ami a legnagyobb helyet folgalja, de tele van olyan fájllal ami szükséges a rendszer működéséhez (nekem pc-n vagy egy ssd és hdd, ssd-ről úgy szabadítottam fel helyet, hogy a hddre másoltam a mappát és átlinkeltem, hogy tudja használni a rendszer, ha kell neki. Sajnos tableten ez nem járható út).
Lomtárat lehet még üríteni, de mást nem nagyon lehet tenni, ez van, windows 10 velejárója.
Ha nagyon akarsz rizikózni kitörölheted a windows installer cache-t de nem ajánlom, nekem sok program nem működött utána (ezért) linkeltem a mappát).
-
Papooo
senior tag
Ezek már notik.
Ha valami kicsi kell, akkor ennyiből Lenovo X230-at vagy HP 2570p-t kapsz szép állapotút.
A lenovo mellett szól az msata ssd bővíthetőség, a 2570p-be pedig akár egy i7 3632QM-is beletehető.
A mindkettő maximálisan 16 giga ramot fogad, és van világító klavis változat is belőlük -
AKG
tag
Tessék:
Ez alapján csináld,menni fog.
Teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest