- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nirvana333
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy Acer Iconia Tab 8 W1-810-et használtan. Gondoltam újratelepítem rajta a windows 10-et rögtön, nem kellenek nekem az előző tulaj memóriaszemetei.
Az automatikus újratelepítés közben 40%-nál megállt. 5 óra várakozás után már kikapcsoltam. Azóta végtelen ciklusba került. Telepítési hiba, indítsam újra. Újraindulás után ugyanez...
A szervízgaranciája elsején lejárt. Pont elmúlt 1 éves. Rákölteni nagyon nem akarok. 17e volt használtan, gondolom hasonló árban javítanák egy szervízben is...
Mit lehet tenni ilyenkor?
-
GerykO
aktív tag
Amint látom az illető aki javította telenyomta fluxxal, mert nem jó hőfokot választott a hőléges javításhoz. Meg kéne nézni mikroszkóp alatt, vagy multiméterrel, hogy nem zárt-e rövidre néhány alkatrészt. Sajna a képen nagyon csillog a műgyanta, ami nem égett (barnult meg). Le kéne mosni alkohollal, hogy látható legyen...
A fehér vonalak találkozásánál gyanús nekem kicsit, hogy ott lehet némi rövidzár/hiányzó alkatrész... -
jonnyjoker01
veterán
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\ mappából törölj ki mindent. Van egy installer cache is a windows mappában ami a legnagyobb helyet folgalja, de tele van olyan fájllal ami szükséges a rendszer működéséhez (nekem pc-n vagy egy ssd és hdd, ssd-ről úgy szabadítottam fel helyet, hogy a hddre másoltam a mappát és átlinkeltem, hogy tudja használni a rendszer, ha kell neki. Sajnos tableten ez nem járható út).
Lomtárat lehet még üríteni, de mást nem nagyon lehet tenni, ez van, windows 10 velejárója.
Ha nagyon akarsz rizikózni kitörölheted a windows installer cache-t de nem ajánlom, nekem sok program nem működött utána (ezért) linkeltem a mappát).
-
Papooo
senior tag
Ezek már notik.
Ha valami kicsi kell, akkor ennyiből Lenovo X230-at vagy HP 2570p-t kapsz szép állapotút.
A lenovo mellett szól az msata ssd bővíthetőség, a 2570p-be pedig akár egy i7 3632QM-is beletehető.
A mindkettő maximálisan 16 giga ramot fogad, és van világító klavis változat is belőlük -
AKG
tag
Tessék:
Ez alapján csináld,menni fog.
Teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest