Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Iconia W4 820 típusú tabletet kellett a napokban újra telepítenem, helyre raknom. Az eszköz eredetileg windows 8.1-el jelent meg, azóta frissítve lett 10-re. Mivel boot-olni nem sikerült usb-ről, így a windows 10 visszaállítás funkcióját használtam, természetesen minden file-t töröltettem, majd a folyamat befejeztével eltávolítottam a windows old mappát. Driver pack-ból az elérhető legfrissebbet telepítettem. A probléma, hogy a tab időnként lefagy, semmire nem reagál, csak kényszerített leállítással kapcsolható le, és ismételt bekapcsolással válik ismét használhatóvá. A fagyások véletlenszerűen jelentkeznek, sem érintésre, sem a bt billentyűzetre nem reagál az eszköz. Bár érdekes, hogy a rendszer hangok hallhatók, pl a vlc-be betöltött zene továbbra is pörög, nem akad be, csak a képernyő fagy meg teljesen.
A tiszta telepítés megoldaná a gondot szerintetek? Az adott típushoz bárkinek ötlete az usb eszközzel való boot-olás kapcsán?
Windows dvd tool-lal készítettem a pendrive-ot, természetesen 32 bitest, mert eddig is az volt fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs