- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
USB hub az egy sima usb elosztó, annyi, hogy külsőleg meg van táplálva, és nem a tablet, laptop, pc stb. veszi a szükséges hálózati energiaforrást. Azzal is simán mennie kellene, viszont így nincs kiküszöbölve az aksi nélküli, csak hálózatról futtatási lehetőség.
Szerintem az aksi feszültség, áramfeltévelével passzoló töltőt kéne keresni hozzá. Megnézni azzal aksi nélkül elindul-e tesztelni és ha jó maradhat. Ami még eszembe jutott az a konnektorba dugható fogyasztásmérő. Ezen keresztül megnézve, hogy jól leterhelve a tabletet mennyit fogyaszt, ez alapján pedig választani töltőt. A fogyasztásmérő plusz kiadás, de az bármikor máskor is jól jöhet még.
(#13707) erahurka
Akkor ez más, mint amit én tapasztaltam. Az kontakt hiba lehet talán. Sajnos nem tudok többet
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- HP notebook topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest