Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Megérkezett a Cube i7 Book.
Első benyomásra nagyon egyben van a tablet. A képernyő szép, éles, szerintem a színei is rendben vannak.
Kicsit féltem tőle, mert sok oldalon azt írták, a képernyő nem az igazi. Szerencsére nem így lett.
Nagyon precízen érzékeli az ujjat, meglepő, hogy még egyszer sem nyitottam meg mást, mint amit szerettem volna, és ez a nagyon kicsi részekre is igaz. Ez is pozitív csalódás, a korábbi kínai telefon/tablet tapasztalatok után. A héten jön hozzá Wacom Stylus...Teljesítménye kiváló, nem találtam meg megröccenést. Nagyon jól dolgozik a Core M.
Most telepítem a frissítéseket, Bitdefender, etc.Ami eddig kivetnivaló, hogy töltés+full load alatt tényleg brutálisan melegszik a tablet bal oldala. Ezen majd később javítok a sok helyen fellelhető "Thermal Mod" segítségével.
Viszont összességében nagyon tetszik a tablet. Már csak azt sajnálom, hogy nem én, hanem a párom fogja használni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs