- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Megérkezett a Cube i7 Book.
Első benyomásra nagyon egyben van a tablet. A képernyő szép, éles, szerintem a színei is rendben vannak.
Kicsit féltem tőle, mert sok oldalon azt írták, a képernyő nem az igazi. Szerencsére nem így lett.
Nagyon precízen érzékeli az ujjat, meglepő, hogy még egyszer sem nyitottam meg mást, mint amit szerettem volna, és ez a nagyon kicsi részekre is igaz. Ez is pozitív csalódás, a korábbi kínai telefon/tablet tapasztalatok után. A héten jön hozzá Wacom Stylus...Teljesítménye kiváló, nem találtam meg megröccenést. Nagyon jól dolgozik a Core M.
Most telepítem a frissítéseket, Bitdefender, etc.Ami eddig kivetnivaló, hogy töltés+full load alatt tényleg brutálisan melegszik a tablet bal oldala. Ezen majd később javítok a sok helyen fellelhető "Thermal Mod" segítségével.
Viszont összességében nagyon tetszik a tablet. Már csak azt sajnálom, hogy nem én, hanem a párom fogja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged