Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fuze

őstag

Sziasztok!

Éppen eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha a mostani laptop+alsó kategóriás wacom tablet munkaállomásomat a későbbiekben olyan módon fejleszteném, hogy egy erős asztali gépre cserélem, kiegészítve egy 12colos Chuwi Hi12 tablettel. Az utóbbi eszköznél felmerül a kérdés, hogy megállná -e a helyét egy olcsó wacom cintiq alternatívaként.

A cherry trail platform és az integrált vga mennyire bírna el egy 5-6 layeres 300 dpi-s 2-3000 pixel méretű digitális festési folyamatot photoshopban? Ahogy néztem minőségben kiemelkedő a tablet és valószínűsíthetően egy wacom Stylus-sal a rajzolás minősége is nagyon jó! Csak azt nem tudom meddig lehetne terhelni, hogy akadás nélkül is lehessen dolgozni rajta.

Esetleg azt is el tudom képzelni, hogy megterhelőbb munkafolyamatoknál a tablet külső monitorként működik az asztalira kötve, és úgy rajzolok rajta. Kérdés, hogy a nyomásérzékenység hogyan továbbítódik a gépre...

Bár nem valószínű, hogy két éven belül cserélem a setupomat, (Jelenleg az erőgépnek is hordozhatónak kell lennie) így ilyen tabletem valószínűleg nem lesz, addigra lesznek jobbak. A kérdés elméleti, de a jövőben mindenképp ez a terv!

Új hozzászólás Aktív témák