Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Üdv ismét!

Megint lenne 1 kérdésem, 2 napja sikerült belőni a Server 2008-amat (ezúton is köszi a segítséget). Azóta is benne matatok, több XP klienst is csatlakoztattam a tartományhoz. (összes gép VMware-es)
Viszont van itt 1 dolog, amit nem igazán értek. Elkezdtem jobbra-balra pingelgetni, és ...
- valamennyi XP kliens látja a Servert /nyilván látnia kell ha belép a server tartományába/
- a Server egyik klienst se tudja megpingelni, ill.
- a kliens gépek sem látják egymást.
Ez utóbbi 2 miért van ?? Azt hittem, mivel a Server DNS-ében látom az összes kliens IP címét, így a kliensek is látják egymást. De nem.
Azt meg végképp nem értem, a Server miért nem tudja megpingelni a klienseit ??Ja, a Server statikus IP-t kapott, a kliensek meg DHCP-vel kiosztottat.

Szerkesztve: kipróbáltam úgy is, h az XP-ken nem a tartományba, hanem a helyi gépre léptem be, és ugyanaz a szitu, szervert látják, egymást nem.
Nyilván ennek van vmi magyarázata, csak számomra nem világos ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs