Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Francia91 #87605 üzenetére

    Most is túlszínezi, igaz nem annyira fosul, mint eddig, de elcseszi, de ez még hagyján, az igazi gond, hogy a lumia camera valamiért bekavar a rendszerbe és emiatt a 950 egyáltalán nem lő olyan szép képeket még a gyárival sem, mint amire képes alapból, emiatt felesleges, egyáltalán nem ajánlott a 950-re feltenni az LC beta-t, inkább dng-be kell fényképezni továbbra is.

    Azért erről a yamaha toronyról lőttem, mert sok a szín, többet kell jól fókuszálnia és itt látszik igazán, hogy még így is mennyire elcseszi, ráadásul, ami nem jellemző a 950-re, egyrészt nem tudott élesre fókuszálni sem, másrészt az s7edgge jobb képet lőtt és azonnal tette, pont az LC bekavarása miatt történt ez, ahol az l 950-en meg jó sokáig tartott mire ezt egyáltalán befókuszálta,LC nélkül, viszont azonnal sikerült neki. Mind a kettő vaku nélkül készült direkt rossz fény körülmények közt, a normális színeket természetesen a samu hozza alapból...

    Az oké, hogy meghekkeljük a telefont és valami jobb lesz, pl az US, vagy másik készüléken lehet ez ki sem jön, mert nem tud olyan képminőséget produkálni, amire egy 950 (XL) képes, de ezek szerint az LC a kiváló optikával rendelkező 950-re qrvára kerülendő.

    eredeti_s7edge
    eredeti_l950

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés