Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Elméletileg a 10-ből kivették a mobilos suspended appgyilkolást. Gyakorlatban nálam azért még mindig eldobja az UWP-t ha telik a RAM. Win32 appot nem szokott eldobni a gépem.
Továbbra is azt mondom, nem normális amit tapasztalsz. -
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
És ha hirtelen az asztal kapacitásának 50%-ra új könyvek kellenek egy új projekthez, de előbb vissza kell vinned egy csomót hogy elférjen, akkor mi a gyorsabb? Ha visszaviszed a felesleges könyveket, vagy eleve a "kisasztalt" használod átmeneti tárolónak?

Én azt mondom/gondolom, hogy nem véletlenül vagy "bénaságból" van így megírva a memóriakezelés, hanem oka van.
-
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Nekem rendesen ki szokta lőni az UWP-t, vagy berakja service-be 0% CPU 4-5MB RAM és az kilőhető feladatkezelőből.
Azt a rendszer nem tudja, hogy garantáltan nyújtózkodhat-e, a lapcserélési algoritmus inkább a szegényesebb konfigokra van optimalizálva.
Ettől függetlenül egyáltalán nem normális és nem általános, amit tapasztalsz.
-
válasz
üzenetére
Egyszerű User error... Van aki azt hiszi hogy jobban tudja mint a windows írói és letiltja csakazértis a pagefilet... Szerintem el lehet menni a MS-hez programozónak és ott ezen 'hiba' kijavításáért még fizetni is fognak. A többiek pedig hiba nélkül tudják használni a gépüket manuális min.400 - max.2000 MB beállítással..
-
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Hirtelen fellépő memóriaigény esetén szörnyű lassúságot okozna a feleslegesen RAM-ban tartott lapok kiírása lemezre, mielőtt nekikezdhetne betölteni amit te szeretnél. Pont ez az egész virtuális memória lényege, hogy csak a futáshoz feltétlen szükséges lapok legyenek a memóriában, a többi nem.
A problémádra annyit tudok mondani, hogy engedd szabadjára a virtuális memóriát. Ilyet én 2,5GB RAM-os virtualboxban futtatott egyetemi W10-en láttam csak, se a tablet se más nem lőtt ki kérdés nélkül semmit.
Ha az UWA UWP akart lenni, akkor viszont ha az "suspended" állapotban van, bármikor kilőheti ha ő úgy érzi, ez a mobilra optimalizáltság miatt ilyen, akár a droidnál. Ez ellen sokat nem tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest