Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja, értem, ezért furcsállottam. Hát az akkor elég gáz.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van valami plusz funkció a Windows 8.1-ben lévő Defenderhez képest? Vagy a magasabb verziószám csak a Windows 10 kompatibilitás miatt van ?

-
szundybence
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi!
Majd még később érdeklődöm. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi szépen!
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
A driver kérdés tárgytalan, nem megy a mobile amd driver sem meg úgy semmi, szóval ez megy is a gépről. Azért bízok benne, hogy a végleges szeretni fogja a Win8.1 drivereket is.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy honapja hasznalom, komolyabb dolgot egyelore ne varj, a Tell Me vagy hogyishivjak mezo belekerult (Office Onlineon checkolhatod, amúgy 2013 a kinézet, csak fagyott már le többször is.
Semmi extra meg egyelőre.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
fbl - feature build lab
Megnyugtatlak, belsős MSes sem nwgyon juthat hozza kishazankbol

-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van kint Office 16 is, valaki próbálta már?

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A branchet jelolheti, amibol lehet updateket szerezni. Csak belso hasznalatra, nyilvan.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
VHD boot még nincs integrálva, bár lehet 9901-be már belerakták

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Biztos nem ez a vegleges -- ez egy kiszivargott build.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
UEFI bootot kell beallitani.
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, azért köszönöm. Esetleg másnak tapasztalata ez ügyben?
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Windows 10 Technical Preview Build 9879 (ISO)
6 perc alatt jött le az előbb.
-
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sticky notest szinkronizálására én sem látok reális esélyt, tekintve, hogy az egy Win7-es desktop alkalmazás. Azokat tuti nem fejlesztik már, amíg kompatibilis, addíg marad, utána megszűnik (gondolom, legalábbis).
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már a Windows 8.1-ben is a felsoroltakon kívül sokkal több dolog szinkronizálódik. Sticky note-ra nulla esélyt látok, pláne, hogy ott van a OneNote ami jelenleg is szinkronizál.
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hinnye, sajnálatos.
Mindenesetre köszönöm a segítséged! -
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nagyon szepen koszonom a tippeket es a tanacsokat!
Akkor lefuttatok eloszor egy tesztet. -
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igazad volt, kiszedtem a HDD-t, igy beenged a biosba.
Hogyan tovabb? Az jarhato ut, h a kulso rack-be beteszem, egy masik gepen formazom, visszarakom a laptopba es telepitek ra egy windows 8.1-et?
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez egy 4 éves Asus P50IJ laptop, ha segit barmit is.
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudok belepni a BIOS-ba, minden lehetoseget vegigprobaltam. Meg nem ugy volt mar win 8-ban, h a gephazbol ujrainditva lehett belepni a biosba?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszönöm a választ.
DDU progit használhatom driver törlésre?
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ertem, koszonom, akkor bizom a legjobbakban. 😀
-
Freddycom
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyelore nem sikerult belepnem, de azt se tudom melyik F-et kene nyomkodnom, F2, F8, F10, F12 meg a del volt probalva, de lehet rossz idoben, mert nem ugrott be a bios. Ha hazaerek megprobalom kitartobban nyomni oket.
Tegyuk fel, h latom, akkor mi a teendo?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Telepítés után letöltött egy drivert a WU,örültem hogy minden klappol,de nem.
a hiba okát hogy lehetne megszüntetni?
-
gyulank
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pihenjen csak, de ne akkor, ha csinálnia kéne valamit. Egész éjszaka nem kapcsolt ki, pedig nem töltöttem se le se fel, aludtam, aztán meg elkezdtem feltölteni, kimegyek, és elalszik.

De mit csináljak, hogy olyan mappa legyen mint a többi amit enged? És olyan is maradjon, a következő telepítésnél se akadékoskodjon! -
szundybence
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, akkor hagyom a fenébe. -
Xantor
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, köszönöm a segítségeket.
Még annyi kérdésem volna, hogy hivatalosan mikor ér véget a tech. preview és mikor jelen meg a végleges verzió?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hagyjuk! Nem vitatkozom.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
az SSHD elég jó dolog, csak nem SSHD néven, mert úgy nagyon félrevezető. HHD, mint Hybrid Hard Disk, úgy politikailag is korrekt lenne. de hát a marketingesek megint túlpörögtek...
az a gond a notiknál, hogy leragadtak annál, hogy még mindig kell ODD. dobják ki a tücsökpörsenésbe az ODD-t, helyére üres caddy, aztán csinálsz, amit akarsz. üres caddyvel akksiidőt, súlyt is spórol...
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem néztem, honnan tölti le, passz...de azt tapasztaltam, h tényleges elérhető sávszélnél általában vmivel lassabban szokta és ez is kihat az össz frissítési időre.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sőt, még az sem tökéletes megoldás, ez pedig az SSHD, ami a mostani (nem tudható, hogy milyen hosszú, de esetleg átmeneti) időkben a legelterjedtebb (de mindenképp ilyet vesznek majd a legtöbben) formájában 8 GB-nyi SSD-t tartalmaz. Ha OS-sel veszik, akkor sanszos, hogy nincs gond a telepítéssel (mondjuk a szokásos éves újratelepítés esetén lesz). De ha valaki maga telepíti, akkor nem lesz triviális, hogy egy 20 GB-nyi helyet követelő rendszert hogy osszanak fel. Mert a 16/32 GB-osakat már nem gombokért árulják.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondjuk az a baj, hogy a jelenleg kapható gépek 90%-ában még nincs SSD?
"Linux sem frissül gyorsabban ahogy tapasztaltam."
Rosszul tapasztaltad. Vagy az SSD miatt nincs érzékelhető különbség. Ez a frissítés:lefutott hét, reboot-tal együtt nyolc perc alatt. Mindkét rendszer VBoxban, a Win10-nek még egy kicsit (~100 MB) több is a RAM. Arch Linux meg talán fele ennyi idő alatt csinálná.
-
mekker
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ha te mondod...
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lehet, hogy sok hét kísérletezés után részeredményeim vannak. A Cyberlink fórumon említette valaki, hogy az xy verziós nv driver óta megjelentek még mindig rosszak(akadozik a lejátszás?) Próbaképp felraktam az említett verziót, elég régi, márciusi(nyáron cseréltem tévét). Voltak kezdeti furcsaságok, érthetetlen dolgok, mint ahogy azt sem tudom, mitől múltak el, de az utolsó próba egész jól sikerült, nem folyt ki a szemem. Ha így marad, nem kell kábelt dugdosni. Már csak a színbeállítások elmászkálásának okára kéne rájönni, mert így mindenféle filmnézésnél(2d, 3d) vissza kell állítani.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Eddig nem sikerült beállítani. A netet már szarrá túrtam, a legtöbb, amit láttam, az, hogy segédprogrammal minden bekapcskor beállítást kell módosíttatni. Csak filmindításkor a képfrissítés is változik, azzal is nullázódik minden, úgyhogy ez nem sokat ér. Ez több típusnál, és talán Vista-tól jelen van, több helyen összefutottam vele. Érdekes, hogy a színbeállításokhoz hozzá sem nyúltam, gyárin kéne lennie, mégis sokkal világosabb, fakóbb. Ha egy csúszkát megfogok, és megmozdítom, egyből beáll, tehát változtatni sem kell rajta, csak megmozgatni.
A 3d-s mozizással kapcsolatban nem találtam semmit. A kép szép, éles, nem szellemképes, mégsem tudok ráfókuszálni egy szereplőre sem, csak állóképnél, pár perc után már szédülök. Valahol a perspektíva beállításokkal lehet gond, nem tudom. IGP-vel tegnap végignéztük zsinórba az így neveld a sárkányodat 1-2-t, és még csak kicsit sem volt fárasztó. Úgyhogy nem tudom, hogy csak ebben a konfigban nem működik valami, vagy a vga rossz, szerintem sosem fog kiderülni. Talán kérek kölcsön egy egész konfigot csereberélni a vga-kat. -
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valóban így már az alábbi menüben is megjelenik beállítva, plusz egy harmadik? kijelző. Viszont hdmi-t váltva nincs jel. Ez is zsákutca. Nincs mese, szerezni kell egy normális vga-t, csak milyet. NV-t preferálom, de ha mindegyikkel ez a gond van, legalább is ebben a konfigban, az probléma. Ki kéne próbálni egyet-egyet.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
És hol? A kiterjesztés az kiterjesztés. Only 1-nél pedig nincs kép a másik hdmi-n. Driverekben pedig nem lehet multiple diplay-t állítgatni, mert mindegyik egy kijelzőt érzékel.
Egy vga-nál, és két kijelzőnél működne a klónozás. -
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem láttam ilyen lehetőséget, csak extend, only 1, only 2. Amúgy mindegy, mert a PDVD egyből panaszkodott, hogy két monitort észlelt, ami nem javasolt, és az nvidia panelről is eltűnt a stereo beállítás rész. Nem lesz ez így jó.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Alapból így volt beállítva. Annyit változtattam, hogy az IGP-t állítottam be elsődlegesnek, bár sok jelentősége nincs.
Sajnos a tévét átkapcsolva csak kiterjesztett asztal fogad, nem tükrözve van. Így bármit indítok el, előbb át kell húzni a másikra, utána válthatok forrást. Ez még az elsődleges beállítás előtt is így volt, ez nem szól bele.
Szóval ott önállóan nem tudok programot indítani, mert az 1. képernyőn jelenik meg. Ez később teljes képernyős programnál(játéknál) gond lehet, azt nem lehet csak úgy huzigálni. De még kipróbálom a PDVD-t, látom-e a különbséget. -
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Asrock Z77 Pro3
Lényeg, hogy ne kelljen állandóan műszerészkedni, amíg nem szerzek normálisan működő vga-t, csak simán bemenetet váltani a tévén. -
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
8.1 Preview is fent volt, meg gondolom korábbiak is.
Amúgy jó kis lehetőség ez a DreamSpark, aki műszakis, annak mindenképpen érdemes élnie vele.
Vsz én is lehet innen szerzek majd egy 10-est, v ha annyira jó lesz, majd veszek is (mert DS csak 1 db-ot enged), mivel 1 gépen mképp meg akarom hagyni a 8.1-et is külön. Tudom vsz lehet majd rá ingyen áruházból upgrade-elni, de nekem jelenleg sokkal inkább fekszik, mint ez a 10. OK, nem lesz rossz ez se, jó dolog Start menü, ablakban futó appok stb., de nekem vhogy mégse ad jelenleg akkora pluszt...Start menüt tudtam eddig is tenni 8.1-re, egy Classic Shell talán jobb, mint ez az új, full screen mód meg soha nem zavart különösebben, mikor könnyen, gyorsan tudok asztalra váltani. -
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Thnx!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szabonagyur!
Köszi az ötletet.
Egy 1300.- forintos új WiFi adapter megoldotta a gondomat.
Most már W10-en is van netem.
Jönnek lefele (még ingyen
) a frissítések.
Mindjárt kész a 9860.
Még egyet áruljatok el nekem.
Ugye mikor telepitettem nem volt net, így csak helyi felhasználó vagyok most.
Hol keressem a beállításokban, ahol beírhatom a live.com adataimat, hogy "teljes jogú" legyek?
Előre is köszönöm ha lesz válasz.
-
gyulank
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem is tudom, bár hardveraprón vettem, de nem tudom visszanézni, és most már windows sincs rajta, így everestet se tudok nézni, de gondolom a processzor nem támogatja azokat, azért töröltem a 2 fájlt, egyébként 2,66GHz 478-as. Alaplap P4P800-X 1,5GB memória, videókártya ABIT R9250 128ADT.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszönöm.

-
ifotep
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm, sejtettem, mert tegnap 07-órától próbálkoztam, de nem sikerült.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lejátssza, csak a gépem összef*ssa magát alatta, bár nem is vártam mást a 6400K-tól.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor jó, mert őszintén szólva egy kicsit hülye megoldás...
De, azért az látszik, h modern felületet tolják nagyon a Win10-ben is, a sok metro fanyalgó majd örülhet neki....
Néhány spec opciót, mint ez a Preview build és társai is csak ott tesznek elérhetővé, a sima desktop vezérlőpult meg marad változatlan. Engem nem zavar különösebben, jó ez így, azon röhögnék a legjobban, ha mindent átpakolnának a gépházba. Mert ugye sokan eddig a 8-ast is részben a kettőssége miatt szidták, gépház vs. vezérlőpult, 2 (v több) fajta számológép stb. Ez is ok szerintem, 10-esben is, de ha csak a modern verziókat hagynák meg a végelegesben, na az lenne az igazi fricska a sok új felületet ellenzőnek... 
Ilyet azért vsz (még) nem csinálnak, de mintha olvastam volna korábban, h a jövőben márpedig az új felületre akarnak átpakolni mindent, nem tudom mennyi valóságalapja van.... -
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A gyári videó nevű app is viszi, de ez lehet hogy eddig is vitte, nem tudom. De ezt a lejátszót használni biztosan nem fogom, mert majd 30mp kell hogy elinduljon.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak válaszoltam a kérdésre, nem gondoltam, hogy ennyire szíven üt ha a vajdát kritizálom.

Azt még csak megérteném, hogy az internetre adót akar kivetni, mert egyedül egy Facebook-posztot sem tud feltenni, de akkor minek a stadion, nézőnként 3.500.000 forintért, hiszen focizni sem tudott soha.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem az a háttérkép.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az teljesen más, a telefon wifi jelet ad ki, azaz a windows wlanként érzékeli, nem wwanként.
Gondolom, ha nem lenne lan neted, sem mobilinterneted, akkor elvből elutasítanád az ingyen wifit, mert szeretnél a fideszes maffiának internet adót fizetni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na megnéztem a dolgot igaz, hogy nem rendes USB stick, hanem telefon volt beállítva erre a funkcióra, a 2 dolog elvben ugyanolyan kell, hogy legyen, ugyanúgy USB-t csatlakozott. Itt nem volt lehetőség hálózat keresésére sem, vezetékes kapcsolatként ismerte fel.
Hátha jön majd valaki akinek rendes mobilnet stick-je van, most már kíváncsi vagyok én is. De ahogy néztem netes videókat mindenkinél a sticket úgy ismerte fel mint nekem.
@(#1266) premete: arra gondoltam, hogy azon a pár helyen ahova viszem magammal a laptopot ott van wifi, itthon meg rendes asztali gép meg kábeles net. Amúgy is minek az ingyen Wifi, sok nyugati országban sincs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem is ott van a wifi, csak be kell ülnöm az autóba, és 7 km-t (oda-vissza 14-et) autózni, plusz rendelni valami italt (most, hogy jön az internet adó, gondolom az ingyen wifi is megszűnik).
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A stick engem is idegesít, meg persze a beépített, 42 megabites modem sebességének a tizedrésze is.

A sticket is mobile broadbandként kéne hogy felismerje.
Olyan cuccot meg se vennék, amiben nincs beépített 4g/HSPA+ és háttérvilágításos billentyűzet. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, valahol sejtettem, hogy inkább asztali gépen nyomatják, és a legnagyobb "probléma" a netplwiz, gpedit és a powercfg parancsok használata.

Azért pofátlanul kiírja már most, a preview is, ha valamit elqrtak, hogy fordulj a szolgáltatóhoz (lásd kép): mi a f@szt kérdezzek meg a vodafone-tól, azt, hogy szerintük is kókler a ms, és a w7 óta nem bír egy használható rendszert csinálni? -
Ger_man
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Képet tudsz küldeni, vagy angolul letudod írni mit keressek, és hol
Win7-ről váltottam

-
cattus
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
VmWare-rel sikerült, csak ki kellett hozzá kapcsolni a HyperV-t.

-
cattus
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
32bit-et ír ki.
-
cattus
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez alapján csináltam mindent.
PAE/NX engedélyezve van.
-
szallasi007
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
64 bitest csak akkor engedi ha BIOSban engedelyezed a virtualizaciot amíg az nincs addig csak 32bites módban enged a vbox os-t telepíteni.
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére

Nálam eskü hogy nem volt ilyen 8.1 -en. De akkor ezek szerint valahol nálam van a hiba. -
worxland
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja, csak én arra gondoltam, hogy az appokat belehúzom egy külön mappába (pláne, hogy azok is megjelennek a start menüben, amelyek az adott gépen fel sincsenek telepítve - tök feleslegesen van bent a menüben egy csomó ikon).
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
szvsz kizart, hogy azt a rengeteg beallitast, almenut atpakoljak. szepen lassan kerulnek majd at a beallitasok.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Erről van valami forrás?
Én nem örülnék neki, mert bár tableten sokkal könnyebb bökdösni a Gépházat, de asztali gépen a régi vezérlőpultot használom minden esetben.Amúgy nekem még települ a virtuális gépen, nem láttam, hogy mi változott, már érdekel nagyon.
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, sajnos ilyen lett. Pedig jobb lett volna, ha úgy hagyják ahogy eredetileg volt a network/wifi rész. Vagy jobb klikkre jönne fel a több opció.
Jut eszembe a múltkori billentyűzetes problémára találtam megoldást a control panelben. Van egy opció, amit ha kiszedsz, akkor nem váltogatja a nyelvet.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
watermark remove volt? bármi registry hacket csináltál esetleg? azokban az esetekben ugyanis buktad updatet...
-
Sanyi19
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Sanyi19
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Sanyi19
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egybe raktam fel driverrel.
-
Sanyi19
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem is rakta fel. Próbáltam, hogy CCC.EXE, futtatás rendszergazdaként, vagy win 8 kompatiblitási módba de akkor sem jön elő.
-
Sanyi19
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Felrakom, felrakja, rákattintok és nem történik semmi. Nem indul el. R7 260X-em van.
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szándékosan írtam úgy, de köszönjük Grétsy tanár úr.

-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
semmit nem tudok arról...kizártnak tartom szinte

-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
van álítólag valami...de mintha hasonló "jót" okozna mint a watermark eltüntetése
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
desktop.
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
megnyitod paintben es arrol csinalsz kepet.

-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
app elindit --> megfelelo temakor kivalaszt --> uj feedback/meglevi kivalasztasa --> jobb also sarok.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tényleg furcsa, nálam az IE és a tálca is jól működik
Nézd meg, hogy mások jelentették-e már. -
Kékes525
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így van interaktív módban van az ESS és látom, hogy melyik program mikor akar kimenni a netre, milyen bejövő hívások akarnak a gépemen lévő programokkal kommunikálni. A Windows rendszerprogramjai állandóan kommunikálnak. Nemcsak kifelé, de befelé is (Windos 7 64bit). Ezt persze meg sem kérdezik tőlem, csak az ESS figyelmeztet. A kifelé sokkal gyakoribb. Ez így lehet a Windows 10 esetében is.
-
Ghard
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Amíg csak a rendszerről oszt adatokat, addig nincs gond

-
bepken
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
közben eszembe jutott, hogy eszközkezelőben még meg se néztem, hogy hol tart.
nyomtam egy automatikus keresést és meg is találta azt a bizonyos univerzális drivert (azért nem gondoltam erre korábban, mert win8nál ez magától történt első indítás után)szóval ez a része pipa

(#594) pocokxx! korábban kerestem update-et, de nem talált. mondjuk így tényleg furának tűnik...automatikusra van állítva, de még akkor se talál semmit, ha rábökök, hogy "check now" .... majd eszközkezelőből a problémás drivernél meg megtalálja... mindegy, lényeg a lényeg: megoldódott

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Engem az zavar hogy vannak a tálcán fix gombok, amit nem tudsz eltüntetni.
Amúgy az a sárga háttér is benne van, ami az alapja a 8.1-nek.
És tényleg sok a hasonlóság, szinte a telepítője is megegyezik kinézetre.
Jó, egy két animációt cseréltek, de eddig eléggé hasonló külsőre, a stabilitás meg majd kiderül.
Főleg egy béta[béta] rendszertől.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi

-
xxSanchez
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gondolkoztam rajta, de mivel van Hyper-V a simán is így végül maradtam ennél.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van enterprise is?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
szabonagyur
üzenetére
Shift+2, ha minden igaz.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Surface Pro3-n semennyire nem akad

-
nonsen5e
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Direkt ilyen bohóckodásokra van egy két sörért vett 80gigás winyóm. Csak nem fog az alaplap szikrázni tőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerintem amíg meg nem találom a pendriveot nekem is vmware lesz. -
bepken
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
hát...én a max. 1,5 Mb-es letöltésemmel nem igazán terhelem le a szervert.... (gondoltam másokra is látod
) -
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most jön 1,8-2,0mb-vel, 20 perc végre...
Szerintem átrakom ezt holnapra, akkor már úgyse töltik annyian... -
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most meg 1 óra lett 20 percből

-
xxSanchez
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azért jött ez szépen...nálam már nem volt több sávszél.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Direct One (műholdas és online TV)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Majd még később érdeklődöm.

) a frissítések.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)