Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hiroshi87

csendes tag

Sziasztok!
    Nem a fórum az első, amihez fordulni szoktam, inkább megpróbálok kutatni a neten, most viszont elakadtam. A problémám a következő: Két merevlemez van a gépemben, mint két winyó 3-3 részre van partícionálva. Az első 320 gigás winyómon volt egy Win 7, utána került rá egy Win 10 Home N-es verzió, eddig nem is volt probléma. Viszont feltettem egy Win 10 Enterprise-t helyére... na itt jött elő a probléma. A 3-3 partíció tökéletesen megkapja a betűjelét C-D-E másik winyó F-G-H. De amint rádugok egy pendrive-ot, az kapja meg az F betűjelet, és a második winyó betűjelei elcsúsznak. Gondoltam meglesem akkor az alaplapot, véletlen nem-e dugtam át a 2. winyó sata kábelét egy másik portba. Ez volt a helyzet, a rendszer winyó sata 0-án volt a 2. winyó meg Sata2-n. Át is dugtam Sata 1-re. Gép bekapcsol, pendrive rádug, és jó volt, megkapta az "I" betűjelet. örültem, majd kb 2-3 nappal mikor újra használtam egy külső adattárolót, újfent szétzilálta a betűjeleket. Lemezkezelőben Lemez 0 és Lemez 2-ként hivatkozik a két winyóra, nem értem, mi lehet a baja...
    Kérlek azt ne is írjátok, hogy telepítsem vissza az N-es verziós win10-et, az egy zsákutca volt.
    Köszönöm a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák