- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz
King Unique #83768 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a 3 db kisebb partíció normális UEFI-GPT telepítésnél, csak azt a plusz egyet nem nagyon tudtam hova tenni, ami W10 1803-ra való frissítés után jött létre.
"pl. a build upgrade-ek után szokott olyan lenni, hogy + 1 db helyreállítási partíció (WinRe) jön létre"
Ezt nem tudtam, mert még nem volt eddig ilyen, csak sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, akkor nem piszkálom. Nem hiányzik az a hely, csak a szememet szúrta, de elfér.Az a 10MB az én gépemen jött létre, arról nem töltöttem fel képet. Összeszerkesztettem egyet, hogy néz ki most a laptopon és PC-n is, piros kerettel a plusz partíció.
Lényeg, hogy akkor természetes, frissítés után. Köszönöm az infót.
Update: Most nézem, hogy nálam a PC-n az a 10MB nem is WRE és nem használt. Laptopban HDD van, PC-ben SSD a rendszernek, lehet SSD miatt hozott valamit most létre a 1803. Elfér, csak a kíváncsiság...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest