Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a 3 db kisebb partíció normális UEFI-GPT telepítésnél, csak azt a plusz egyet nem nagyon tudtam hova tenni, ami W10 1803-ra való frissítés után jött létre.
"pl. a build upgrade-ek után szokott olyan lenni, hogy + 1 db helyreállítási partíció (WinRe) jön létre"
Ezt nem tudtam, mert még nem volt eddig ilyen, csak sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, akkor nem piszkálom. Nem hiányzik az a hely, csak a szememet szúrta, de elfér.
Az a 10MB az én gépemen jött létre, arról nem töltöttem fel képet. Összeszerkesztettem egyet, hogy néz ki most a laptopon és PC-n is, piros kerettel a plusz partíció.
Lényeg, hogy akkor természetes, frissítés után. Köszönöm az infót.
Update: Most nézem, hogy nálam a PC-n az a 10MB nem is WRE és nem használt. Laptopban HDD van, PC-ben SSD a rendszernek, lehet SSD miatt hozott valamit most létre a 1803. Elfér, csak a kíváncsiság...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest