- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Yoga 500 laptop fényerejével akadt némi gondom.. Az a bajom vele, hogy valamiert leveszi a fényerőt bizonyos idő elteltével. Néha engedi feljebb venni a dedikált gombbal, de akkor se engedi max-ra. Néha a gomb hatástalan, hiába nyomogatom, nem változik a fényerő. Olyat is produkál, hogy egy nagyon alacsony szintre leveszi, és onnan sehova nem lehet elmozdítani. Lehet van köze az akkus használattal, de nem sikerült összefüggéseket találnom, szinte random idegesít. Gyakorlatilag az összes beállítást átnéztem, amit megtaláltam, de nem utal semmi erre. Hiába dugom be a töltőt, akkor se engedi néha feljebb venni. Minden beállításnál felvettem max-ra (talán 4 helyen is megtaláltam ezzel kapcsolatos beállításokat)Van ötlet erre, hogy mi okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest